Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Калорифери и плински греалки
Калорифери и плински греалки

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.999 ден.2.999 ден.
   Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
     1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
       Калорифери и плински греалки
       Индустриски електричен грејач на воздух Моќност: 1,0/2,0 kW Напон: 220-240 V, 50 Hz Проток на воздух: 197 m3/h Грејна површина: 20 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 220 x 165 x 230 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 1,50 кг Б.Т.: 1,70 кг Гаранција: 2 години
       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
         Калорифери и плински греалки
         Индустриски електричен грејач на воздух Моќност: 1,0/2,0 kW Напон: 220-240 V, 50 Hz Проток на воздух: 197 m3/h Грејна површина: 20 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 220 x 165 x 230 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 1,50 кг Б.Т.: 1,70 кг Гаранција: 2 години
         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
         Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
           13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
           Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
             Индустриски електричен тајфун на воздух Моќност: 4,5/9 kW Напон: 380-400 V, 50 Hz Проток на воздух: 742 m3/h Површина за греење: 80 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 415 x 370 x 470 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 11,50 кг Б.Т.: 12,40 кг Гаранција: 2 години
             13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
             Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
               Индустриски електричен тајфун на воздух Моќност: 4,5/9 kW Напон: 380-400 V, 50 Hz Проток на воздух: 742 m3/h Површина за греење: 80 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 415 x 370 x 470 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 11,50 кг Б.Т.: 12,40 кг Гаранција: 2 години
               13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                 24.999 ден.29.990 ден.
                 Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                   24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                   Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                     Калорифери и плински греалки
                     Дизел грејач на воздух Моќност: 30 kW Гориво: дизел, керозин Потрошувачка на гориво: 2,4 kg/h Проток на воздух: 750 m3/h Притисок: 310 mbar Волумен на резервоарот: 38L Термостат за температура Димензии: 855 x 470 x 588 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 19,20 кг Б.Т.: 20,40 кг Гаранција: 2 години
                     24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                     Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                       Калорифери и плински греалки
                       Дизел грејач на воздух Моќност: 30 kW Гориво: дизел, керозин Потрошувачка на гориво: 2,4 kg/h Проток на воздух: 750 m3/h Притисок: 310 mbar Волумен на резервоарот: 38L Термостат за температура Димензии: 855 x 470 x 588 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 19,20 кг Б.Т.: 20,40 кг Гаранција: 2 години
                       24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                         7.999 ден.8.999 ден.
                         Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                           7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                             Калорифери и плински греалки
                             Моќност: 15 kW Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h Проток на воздух: 320 m3/h Притисок: 700 mbar Палење: пиезо Двоен електромагнетниот вентил Термостат за прегревање Димензии: 390 x 215 x 290 mm (Д x Ш x В) N.T.: 3,8 kg Б.Т.: 4,5 кг"са. Гаранција: 2 години
                             7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                               Калорифери и плински греалки
                               Моќност: 15 kW Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h Проток на воздух: 320 m3/h Притисок: 700 mbar Палење: пиезо Двоен електромагнетниот вентил Термостат за прегревање Димензии: 390 x 215 x 290 mm (Д x Ш x В) N.T.: 3,8 kg Б.Т.: 4,5 кг"са. Гаранција: 2 години
                               7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена