Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог

Обновено на 08.06.2021

1. Што се дневни емаил известувања (е-билтен)

E-mail известувањата (е-билтен) се пораки кои повремено може да ги добиете во вашето електронско сандаче, со кои ве информираме за новите понуди и актуелности поврзани со shop.kajgana.com. Овие известувања се добиваат доколку се зачлените во нашата листа (е-билтен) при регистрација.

2. Цел на е-mail известувањата

Целта на е-mail известувањата е да добивате информации во вашето емаил сандаче за сите најнови промоции, производи и услуги на shop.kajgana.com, лесно да ги најдете понудите кои ги барате и да останете информирани за сите новости.

3. Прифаќање или одбивање за добивање на дневни емаил известувања

При регистрација добивате check box опција “Пријавете се на нашиот билтен“, со чие одбирање давате согласност да добивате e-mail известувања за новости и актуелни понуди.

4. Како се користи вашата емаил адреса

E-mail адресата со која ќе се зачлените, може да стане дел од меилинг листата (Билтен) преку која комуницираме со вас за новости и актуелни попусти.

5. Право на отчленување од листата за известувања и бришење на е-mail адресата

Секој корисник има право да ја даде или да ја повлече согласноста за Директен маркетинг, во било кое време.

Отчленувањето од е-mail известувањата е многу едноставно:

На секој е-mail кој го добивате во долниот дел има копче „Отчлени се“ или „Unsubscribe“.

Го кликате и одбирате дека повеќе не сакате да добивате дневни известувања и одбирате Зачувај. Со тоа повеќе нема да добивате дневни известувања од shop.kajgana.com.

Пријавата за e-mail известувања (е-билтен) може да се отстрани и со пристапување кон страницата „Мојот профил > Информација“ и исклучување/отселектирање на check box-от „Пријавете се за нашиот билтен“.Доколку сакате вашата е-mail адреса да биде целосно избришана пишувате е-mail до shop@kajgana.com со цел целосно бришење на истата.