Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фиокари
Фиокари

19 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  6.900 ден.9.900 ден.
  Конзола НораКонзола Нора
  • Ново
   6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
   Конзола НораКонзола Нора
   • Ново
    Оваа конзола комбинира едноставност со современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: * Изработена од висококвалитетно борово дрво со дебелина од 3,5 cm. * Има метална конструкција со дебелина на профилот 40x20mm во црна боја. Димензија на голема полица: Должина: 79 см Длабочина: 29 см Висина: 85 см Димензија на мала...
    6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
    Конзола НораКонзола Нора
    • Ново
     Оваа конзола комбинира едноставност со современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: * Изработена од висококвалитетно борово дрво со дебелина од 3,5 cm. * Има метална конструкција со дебелина на профилот 40x20mm во црна боја. Димензија на голема полица: Должина: 79 см Длабочина: 29 см Висина: 85 см Димензија на мала...
     6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      8.600 ден.12.350 ден.
      Конзола ТараКонзола Тара
      • Ново
       8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
       Конзола ТараКонзола Тара
       • Ново
        Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица * Има 5 фиоки * Достапна во рустикална дабова боја Димензии: Должина: 72,5 см Длабочина: 39,5...
        8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
        Конзола ТараКонзола Тара
        • Ново
         Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица * Има 5 фиоки * Достапна во рустикална дабова боја Димензии: Должина: 72,5 см Длабочина: 39,5...
         8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
         • Ново
          7.200 ден.10.350 ден.
          Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
          • Ново
           7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
           Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
           • Ново
            Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во кастиљо торо боја Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се...
            7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
            Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
            • Ново
             Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во кастиљо торо боја Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се...
             7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
             • Ново
              7.200 ден.10.350 ден.
              Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
              • Ново
               7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
               Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
               • Ново
                Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во венге боја. Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот...
                7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
                • Ново
                 Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во венге боја. Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот...
                 7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  7.600 ден.11.000 ден.
                  Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                  • Ново
                   7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                   Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                   • Ново
                    Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во сонома боја. Димензија: Должина:...
                    7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                    Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                    • Ново
                     Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во сонома боја. Димензија: Должина:...
                     7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      7.600 ден.11.000 ден.
                      Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                      • Ново
                       7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                       Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                       • Ново
                        Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 72...
                        7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                        Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                        • Ново
                         Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 72...
                         7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          6.700 ден.9.650 ден.
                          Конзола БенетКонзола Бенет
                          • Ново
                           6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                           Конзола БенетКонзола Бенет
                           • Ново
                            Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Бенет.  Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 72 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за...
                            6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                            Конзола БенетКонзола Бенет
                            • Ново
                             Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Бенет.  Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 72 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за...
                             6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              12.900 ден.18.400 ден.
                              Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                              • Ново
                               12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                               Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                               • Ново
                                Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка - Има 3 фиоки и 2 затворени дела со шарки и огледало - Достапна во рустикална дабова боја Димензии: ...
                                12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                                • Ново
                                 Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка - Има 3 фиоки и 2 затворени дела со шарки и огледало - Достапна во рустикална дабова боја Димензии: ...
                                 12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  5.990 ден.8.535 ден.
                                  Конзола РемиКонзола Реми
                                  • Ново
                                   5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                   Конзола РемиКонзола Реми
                                   • Ново
                                    Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Remy. Минималистички дизајн, големи фиоки за складирање и природна дабова боја.  Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. * Достапна во дабова боја. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 67...
                                    5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                    Конзола РемиКонзола Реми
                                    • Ново
                                     Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Remy. Минималистички дизајн, големи фиоки за складирање и природна дабова боја.  Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. * Достапна во дабова боја. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 67...
                                     5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      9.900 ден.14.200 ден.
                                      Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                      • Ново
                                       9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                       Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                       • Ново
                                        Спецификации: - Рамка изработена од иверика со висококвалитетна меламинска облога. Достапна во боја на сонома. - Има пет лизгачки фиоки, кои нудат многу простор за складирање на вашата омилена облека и додатоци. Димензии на производот: Должина 80,5 см. Длабочина 38 см. Висина 89 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува...
                                        9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                        Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                        • Ново
                                         Спецификации: - Рамка изработена од иверика со висококвалитетна меламинска облога. Достапна во боја на сонома. - Има пет лизгачки фиоки, кои нудат многу простор за складирање на вашата омилена облека и додатоци. Димензии на производот: Должина 80,5 см. Длабочина 38 см. Висина 89 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува...
                                         9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          10.990 ден.15.650 ден.
                                          Конзола Конфи со 3 фиокиКонзола Конфи со 3 фиоки
                                          • Ново
                                           10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                           Конзола Конфи со 3 фиокиКонзола Конфи со 3 фиоки
                                           • Ново
                                            Чувајте го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 3 фиоки - Достапна во сонома-темно сива боја Димензии: Должина: 100 см Длабочина: 38,5 см Висина: 71 см Време на испорака:...
                                            10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                            Конзола Конфи со 3 фиокиКонзола Конфи со 3 фиоки
                                            • Ново
                                             Чувајте го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 3 фиоки - Достапна во сонома-темно сива боја Димензии: Должина: 100 см Длабочина: 38,5 см Висина: 71 см Време на испорака:...
                                             10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              10.990 ден.15.650 ден.
                                              Конзола Женева со 4 фиокиКонзола Женева со 4 фиоки
                                              • Ново
                                               10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                               Конзола Женева со 4 фиокиКонзола Женева со 4 фиоки
                                               • Ново
                                                Едноставна, но во исто време елегантна и ергономска, Женева конзолата е идеална за оние кои сакаат мебел кој додава нешто посебно на вашиот простор.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки - Достапна во боја на натур - бела боја. Димензии: Должина: 103 см Длабочина: 40 см Висина: 92...
                                                10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                                Конзола Женева со 4 фиокиКонзола Женева со 4 фиоки
                                                • Ново
                                                 Едноставна, но во исто време елегантна и ергономска, Женева конзолата е идеална за оние кои сакаат мебел кој додава нешто посебно на вашиот простор.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки - Достапна во боја на натур - бела боја. Димензии: Должина: 103 см Длабочина: 40 см Висина: 92...
                                                 10.990 ден.15.650 ден.Редовна цена-4.660 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  11.500 ден.16.500 ден.
                                                  Конзола Бохо со 4 фиокиКонзола Бохо со 4 фиоки
                                                  • Ново
                                                   11.500 ден.16.500 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                   Конзола Бохо со 4 фиокиКонзола Бохо со 4 фиоки
                                                   • Ново
                                                    Ако вашиот стил е елеганцијата, квалитет и минималистички дизајн, тогаш Бохо конзолата е за вас. Со модерен дизајн, издржливи материјали и повеќе фиоки за чување на вашите омилени додатоци. Идеален предлог за декорација и естетско обновување на вашиот простор. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка со дебелина од 15 мм, со отпорност на...
                                                    11.500 ден.16.500 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                    Конзола Бохо со 4 фиокиКонзола Бохо со 4 фиоки
                                                    • Ново
                                                     Ако вашиот стил е елеганцијата, квалитет и минималистички дизајн, тогаш Бохо конзолата е за вас. Со модерен дизајн, издржливи материјали и повеќе фиоки за чување на вашите омилени додатоци. Идеален предлог за декорација и естетско обновување на вашиот простор. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка со дебелина од 15 мм, со отпорност на...
                                                     11.500 ден.16.500 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      11.990 ден.17.085 ден.
                                                      Конзола Верена со 4 фиокиКонзола Верена со 4 фиоки
                                                      • Ново
                                                       11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                       Конзола Верена со 4 фиокиКонзола Верена со 4 фиоки
                                                       • Ново
                                                        Ако барате иновативна серија со импресивен младешки дизајн и уникатна комбинација на бои и повеќе места за складирање, ова парче мебел е направено специјално за вас.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. . - Има 4 фиоки. - Достапна во бела боја Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 47 см. Висина:...
                                                        11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                        Конзола Верена со 4 фиокиКонзола Верена со 4 фиоки
                                                        • Ново
                                                         Ако барате иновативна серија со импресивен младешки дизајн и уникатна комбинација на бои и повеќе места за складирање, ова парче мебел е направено специјално за вас.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. . - Има 4 фиоки. - Достапна во бела боја Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 47 см. Висина:...
                                                         11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          11.990 ден.17.085 ден.
                                                          Конзола Верена со 4 фиоки, оревКонзола Верена со 4 фиоки, орев
                                                          • Ново
                                                           11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                           Конзола Верена со 4 фиоки, оревКонзола Верена со 4 фиоки, орев
                                                           • Ново
                                                            Ако барате иновативна серија со импресивен младешки дизајн и уникатна комбинација на бои и повеќе места за складирање, ова парче мебел е направено специјално за вас.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. . - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 47 см. Висина:...
                                                            11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                            Конзола Верена со 4 фиоки, оревКонзола Верена со 4 фиоки, орев
                                                            • Ново
                                                             Ако барате иновативна серија со импресивен младешки дизајн и уникатна комбинација на бои и повеќе места за складирање, ова парче мебел е направено специјално за вас.  Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. . - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 47 см. Висина:...
                                                             11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              15.990 ден.22.850 ден.
                                                              Конзола Џејден со 4 фиокиКонзола Џејден со 4 фиоки
                                                              • Ново
                                                               15.990 ден.22.850 ден.Редовна цена-6.860 ден. исклученоЦена
                                                               Конзола Џејден со 4 фиокиКонзола Џејден со 4 фиоки
                                                               • Ново
                                                                Ако барате конзола што ќе го привлече вниманието, Џејден е тука да ве воодушеви со својот винтиџ дизајн и луксуз. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. - Вклучува: 4 фиоки. - Достапен во златен даб - бела античка боја. Димензии: Должина: 93,5 см Длабочина: 39 см Висина: 88,5 см Време на...
                                                                15.990 ден.22.850 ден.Редовна цена-6.860 ден. исклученоЦена
                                                                Конзола Џејден со 4 фиокиКонзола Џејден со 4 фиоки
                                                                • Ново
                                                                 Ако барате конзола што ќе го привлече вниманието, Џејден е тука да ве воодушеви со својот винтиџ дизајн и луксуз. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. - Вклучува: 4 фиоки. - Достапен во златен даб - бела античка боја. Димензии: Должина: 93,5 см Длабочина: 39 см Висина: 88,5 см Време на...
                                                                 15.990 ден.22.850 ден.Редовна цена-6.860 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  17.500 ден.25.250 ден.
                                                                  Конзола Бруно со 4 фиокиКонзола Бруно со 4 фиоки
                                                                  • Ново
                                                                   17.500 ден.25.250 ден.Редовна цена-7.750 ден. исклученоЦена
                                                                   Конзола Бруно со 4 фиокиКонзола Бруно со 4 фиоки
                                                                   • Ново
                                                                    Изберете го Бруно и освежете го вашиот простор според најновите трендови на денешницата. Хармонично се комбинира со друг мебел од истиот опсег на Бруно.  Спецификации: - Изработена од медијапан. - Црни метални ногарки - Има 4 фиоки Димензии на производот: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14...
                                                                    17.500 ден.25.250 ден.Редовна цена-7.750 ден. исклученоЦена
                                                                    Конзола Бруно со 4 фиокиКонзола Бруно со 4 фиоки
                                                                    • Ново
                                                                     Изберете го Бруно и освежете го вашиот простор според најновите трендови на денешницата. Хармонично се комбинира со друг мебел од истиот опсег на Бруно.  Спецификации: - Изработена од медијапан. - Црни метални ногарки - Има 4 фиоки Димензии на производот: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14...
                                                                     17.500 ден.25.250 ден.Редовна цена-7.750 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафенIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафен
                                                                      • Ново
                                                                       IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафенIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафен
                                                                       • Ново
                                                                        9.390 ден.Цена
                                                                        IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафенIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - темно кафен
                                                                        • Ново
                                                                         9.390 ден.Цена
                                                                         • Ново
                                                                          9.390 ден.
                                                                          IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - белIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - бел
                                                                          • Ново
                                                                           9.390 ден.Цена
                                                                           IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - белIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - бел
                                                                           • Ново
                                                                            9.390 ден.Цена
                                                                            IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - белIKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки - бел
                                                                            • Ново
                                                                             9.390 ден.Цена