Поткатегории

Активни филтери

Баланс бајк - син

Редовна цена 4 200 ден Цена 3 590 ден
5 На залиха

• Велосипед за рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето.

• Меко и удобно седиште.

• Мускулно зајакнување.

Баланс бајк - црн

Редовна цена 4 200 ден Цена 3 590 ден
2 На залиха

• Велосипед за рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето.

• Меко и удобно седиште.

• Мускулно зајакнување.

Баланс бајк - црвен

Редовна цена 4 200 ден Цена 3 590 ден
7 На залиха

• Велосипед за рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето.

• Меко и удобно седиште.

• Мускулно зајакнување.

Баланс бајк (во повеќе бои)

Цена 3 490 ден
10 На залиха

Балансирачките велосипеди доаѓаат со метална рамка, удобно седиште и  гуми за пријатно возење . Брзото патување околу собите или забавата и прошетката надвор е подготвена за предизвик!

За деца од 3 до 6 години.

Баланс бајк (во повеќе бои)

Цена 2 190 ден
Распродадено

Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите да го совлада балансот и да управува.

Баланс бајк - црн

Цена 1 790 ден
10 На залиха

• Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување околу вашите простории или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето и засилени пластични бандажи.

• Меко и удобно седиште составено од висококвалитетен материјал.

• Мускулно зајакнување.

• Димензии на производот: 83x57x41cm.

Баланс бајк - црвен

Цена 1 790 ден
Распродадено

• Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување околу вашите простории или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето и засилени пластични бандажи.

• Меко и удобно седиште составено од висококвалитетен материјал.

• Мускулно зајакнување.

• Димензии на производот: 83x57x41cm.

Производот е додаен за споредба.