Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Помошни масички
Помошни масички

22 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  5.690 ден.7.990 ден.
  Сет 2 масички Tokyo - BlackСет 2 масички Tokyo - Black
  • Ново
   5.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
   Сет 2 масички Tokyo - BlackСет 2 масички Tokyo - Black
   • Ново
    Помошни масички
    Сет од 2 масички, изработени од 100% калено стакло и метал. Спецификации 100% метална конструкција 100% калено стакло Дебелина 4mm Димензии на ногарки: ширина 15mm, шлабочина 15mm Димензии на голема маса: Ширина: 60cm Висина: 45cm Длабочина: 60cm Димензии на мала маса: Ширина:...
    5.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
    Сет 2 масички Tokyo - BlackСет 2 масички Tokyo - Black
    • Ново
     Помошни масички
     Сет од 2 масички, изработени од 100% калено стакло и метал. Спецификации 100% метална конструкција 100% калено стакло Дебелина 4mm Димензии на ногарки: ширина 15mm, шлабочина 15mm Димензии на голема маса: Ширина: 60cm Висина: 45cm Длабочина: 60cm Димензии на мала маса: Ширина:...
     5.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.790 ден.3.990 ден.
      Сет 3 масички LiaСет 3 масички Lia
      • Ново
       2.790 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
       Сет 3 масички LiaСет 3 масички Lia
       • Ново
        Помошни масички
        Сет од 3 масички, изработени од 100% медијапан и метални ногарки. Димензии: Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 45cm Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 50cm Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 55cm
        2.790 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
        Сет 3 масички LiaСет 3 масички Lia
        • Ново
         Помошни масички
         Сет од 3 масички, изработени од 100% медијапан и метални ногарки. Димензии: Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 45cm Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 50cm Ширина 38cm / длабочина 38cm / висина 55cm
         2.790 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
         • Ново
          13.590 ден.18.650 ден.
          Сет 2 масички од масивно дрвоСет 2 масички од масивно дрво
          • Ново
           13.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-5.060 ден. исклученоЦена
           Сет 2 масички од масивно дрвоСет 2 масички од масивно дрво
           • Ново
            Сет од 2 масички, изработени од 100% масивно дрво. Спецификации Маса 1: Висина: 52cm Ширина: 50cm Длабочина: 33cm  Маса 2: Висина: 48cm Ширина: 50cm Длабочина: 33cm 
            13.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-5.060 ден. исклученоЦена
            Сет 2 масички од масивно дрвоСет 2 масички од масивно дрво
            • Ново
             Сет од 2 масички, изработени од 100% масивно дрво. Спецификации Маса 1: Висина: 52cm Ширина: 50cm Длабочина: 33cm  Маса 2: Висина: 48cm Ширина: 50cm Длабочина: 33cm 
             13.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-5.060 ден. исклученоЦена
             • Ново
              6.590 ден.7.990 ден.
              Масичка Odin - златно црнаМасичка Odin - златно црна
              • Ново
               6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
               Масичка Odin - златно црнаМасичка Odin - златно црна
               • Ново
                Помошни масички
                Изработена од 100% метал, електростатски обоен. Горниот дел е огледало, во темно сива боја. Спецификации Висина: 56cm Ширина: 42cm Длабочина 42cm (1 парче)
                6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                Масичка Odin - златно црнаМасичка Odin - златно црна
                • Ново
                 Помошни масички
                 Изработена од 100% метал, електростатски обоен. Горниот дел е огледало, во темно сива боја. Спецификации Висина: 56cm Ширина: 42cm Длабочина 42cm (1 парче)
                 6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  6.590 ден.7.990 ден.
                  Масичка Odin - црнаМасичка Odin - црна
                  • Ново
                   6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                   Масичка Odin - црнаМасичка Odin - црна
                   • Ново
                    Помошни масички
                    Изработена од 100% метал, електростатски обоен. Горниот дел е огледало, во темно сива боја. Спецификации Висина: 56cm Ширина: 42cm Длабочина 42cm (1 парче)
                    6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                    Масичка Odin - црнаМасичка Odin - црна
                    • Ново
                     Помошни масички
                     Изработена од 100% метал, електростатски обоен. Горниот дел е огледало, во темно сива боја. Спецификации Висина: 56cm Ширина: 42cm Длабочина 42cm (1 парче)
                     6.590 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      3.990 ден.5.290 ден.
                      Наткасна TangoНаткасна Tango
                      • Ново
                       3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                       Наткасна TangoНаткасна Tango
                       • Ново
                        Помошни масички
                        Изработена од квалитетна 18mm иверица, со вратнички изработени од 100% медијапан. Висина: 56cm Ширина: 45m Длабочина: 37cm
                        3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                        Наткасна TangoНаткасна Tango
                        • Ново
                         Помошни масички
                         Изработена од квалитетна 18mm иверица, со вратнички изработени од 100% медијапан. Висина: 56cm Ширина: 45m Длабочина: 37cm
                         3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          3.490 ден.4.990 ден.
                          Наткасна Luna - Dark BrownНаткасна Luna - Dark Brown
                          • Ново
                           3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                           Наткасна Luna - Dark BrownНаткасна Luna - Dark Brown
                           • Ново
                            Помошни масички
                            Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Две фиоки Должина на фиоки: 46cm Висина на фиоки: 17cm
                            3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                            Наткасна Luna - Dark BrownНаткасна Luna - Dark Brown
                            • Ново
                             Помошни масички
                             Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Две фиоки Должина на фиоки: 46cm Висина на фиоки: 17cm
                             3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              999 ден.1.690 ден.
                              Наткасна TurraНаткасна Turra
                              • Ново
                               999 ден.1.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                               Наткасна TurraНаткасна Turra
                               • Ново
                                Помошни масички
                                Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Висина: 65cm Ширина: 20cm Длабочина: 15cm Висина на горна полица: 18cm Висина на долнаполица: 42cm
                                999 ден.1.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                Наткасна TurraНаткасна Turra
                                • Ново
                                 Помошни масички
                                 Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Висина: 65cm Ширина: 20cm Длабочина: 15cm Висина на горна полица: 18cm Висина на долнаполица: 42cm
                                 999 ден.1.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  4.990 ден.5.990 ден.
                                  Наткасна LillyНаткасна Lilly
                                  • Ново
                                   4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Наткасна LillyНаткасна Lilly
                                   • Ново
                                    Помошни масички
                                    Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Рачка од еко-кожа Дрвени ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm
                                    4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                    Наткасна LillyНаткасна Lilly
                                    • Ново
                                     Помошни масички
                                     Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Рачка од еко-кожа Дрвени ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm
                                     4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      4.390 ден.5.390 ден.
                                      Наткасна OrabellaНаткасна Orabella
                                      • Ново
                                       4.390 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Наткасна OrabellaНаткасна Orabella
                                       • Ново
                                        Помошни масички
                                        Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Пластични ногарки (15cm) Висина: 51cm Ширина: 45cm Длабочина: 40cm
                                        4.390 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Наткасна OrabellaНаткасна Orabella
                                        • Ново
                                         Помошни масички
                                         Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Пластични ногарки (15cm) Висина: 51cm Ширина: 45cm Длабочина: 40cm
                                         4.390 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          3.490 ден.4.990 ден.
                                          Наткасна LunaНаткасна Luna
                                          • Ново
                                           3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                           Наткасна LunaНаткасна Luna
                                           • Ново
                                            Помошни масички
                                            Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Две фиоки Должина на фиоки: 46cm Висина на фиоки: 17cm
                                            3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                            Наткасна LunaНаткасна Luna
                                            • Ново
                                             Помошни масички
                                             Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки (15cm) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Две фиоки Должина на фиоки: 46cm Висина на фиоки: 17cm
                                             3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              1.390 ден.1.990 ден.
                                              Наткасна LaraНаткасна Lara
                                              • Ново
                                               1.390 ден.1.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                               Наткасна LaraНаткасна Lara
                                               • Ново
                                                Помошни масички
                                                Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Дрвени ногарки (бука) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Висина на ногарки: 31cm Две полици (50cm и 25cm)
                                                1.390 ден.1.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                Наткасна LaraНаткасна Lara
                                                • Ново
                                                 Помошни масички
                                                 Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Дрвени ногарки (бука) Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Висина на ногарки: 31cm Две полици (50cm и 25cm)
                                                 1.390 ден.1.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  3.490 ден.4.990 ден.
                                                  Наткасна Luna - AnthraciteНаткасна Luna - Anthracite
                                                  • Ново
                                                   3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                   Наткасна Luna - AnthraciteНаткасна Luna - Anthracite
                                                   • Ново
                                                    Помошни масички
                                                    Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Висина на ногарки: 15cm Две фиоки. Висина на фиоки: 17cm Должина на фиоки: 46cm.
                                                    3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                    Наткасна Luna - AnthraciteНаткасна Luna - Anthracite
                                                    • Ново
                                                     Помошни масички
                                                     Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Метални ногарки Висина: 55cm Ширина: 50cm Длабочина: 40cm Висина на ногарки: 15cm Две фиоки. Висина на фиоки: 17cm Должина на фиоки: 46cm.
                                                     3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      3.390 ден.4.690 ден.
                                                      Наткасна MalmöНаткасна Malmö
                                                      • Ново
                                                       3.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                       Наткасна MalmöНаткасна Malmö
                                                       • Ново
                                                        Помошни масички
                                                        Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Дрвени ногарки Висина: 55cm Ширина: 40cm Длабочина: 35cm Висина на ногарки: 21cm Две фиоки.
                                                        3.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                        Наткасна MalmöНаткасна Malmö
                                                        • Ново
                                                         Помошни масички
                                                         Изработена од квалитетна 18mm иверица. Дебелина: 18mm Дрвени ногарки Висина: 55cm Ширина: 40cm Длабочина: 35cm Висина на ногарки: 21cm Две фиоки.
                                                         3.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          1.690 ден.2.190 ден.
                                                          Наткасна CarterНаткасна Carter
                                                          • Ново
                                                           1.690 ден.2.190 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                           Наткасна CarterНаткасна Carter
                                                           • Ново
                                                            Помошни масички
                                                            Изработена од квалитетна 18mm иверица. Висина: 49,4 cm Ширина: 29,6 cm Длабочина: 29,6 cm 
                                                            1.690 ден.2.190 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                            Наткасна CarterНаткасна Carter
                                                            • Ново
                                                             Помошни масички
                                                             Изработена од квалитетна 18mm иверица. Висина: 49,4 cm Ширина: 29,6 cm Длабочина: 29,6 cm 
                                                             1.690 ден.2.190 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              1.790 ден.2.490 ден.
                                                              Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                                                              • Ново
                                                               1.790 ден.2.490 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                               Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                                                               • Ново
                                                                Димензии: 63.2x25.5x45.7cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                1.790 ден.2.490 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                                                                • Ново
                                                                 Димензии: 63.2x25.5x45.7cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                 1.790 ден.2.490 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  2.990 ден.3.500 ден.
                                                                  Помошна маса Рота - темна
                                                                  • Ново
                                                                   2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                   Помошна маса Рота - темна
                                                                   • Ново
                                                                    Масичка за кафе со модерен дизајн, тркалезна и со можност за чување украси и ситни предмети. Помошната маса Рота е парче мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата. Изработена од медијапан со висококвалитетна меламинска облога, во дезен на црн мермер. На дното има полица за складирање. Конструкцијата е изработена од црна...
                                                                    2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                    Помошна маса Рота - темна
                                                                    • Ново
                                                                     Масичка за кафе со модерен дизајн, тркалезна и со можност за чување украси и ситни предмети. Помошната маса Рота е парче мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата. Изработена од медијапан со висококвалитетна меламинска облога, во дезен на црн мермер. На дното има полица за складирање. Конструкцијата е изработена од црна...
                                                                     2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      2.990 ден.4.260 ден.
                                                                      Помошна маса Ритам, сиваПомошна маса Ритам, сива
                                                                      • Ново
                                                                       2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                                                                       Помошна маса Ритам, сиваПомошна маса Ритам, сива
                                                                       • Ново
                                                                        Тркалезна масичка за кафе со модерен дизајн и можност за  чување на вашите омилени украси и ситници. Мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата.   Спецификации: - Изработка на иверка со меламинска облога и висококвалитетен медијапан, во сива мермер боја. - Долниот дел има полица за складирање. - Поддршка...
                                                                        2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                                                                        Помошна маса Ритам, сиваПомошна маса Ритам, сива
                                                                        • Ново
                                                                         Тркалезна масичка за кафе со модерен дизајн и можност за  чување на вашите омилени украси и ситници. Мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата.   Спецификации: - Изработка на иверка со меламинска облога и висококвалитетен медијапан, во сива мермер боја. - Долниот дел има полица за складирање. - Поддршка...
                                                                         2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          1.690 ден.2.500 ден.
                                                                          Помошна маса Каспер - овалнаПомошна маса Каспер - овална
                                                                          • Ново
                                                                           1.690 ден.2.500 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                           Помошна маса Каспер - овалнаПомошна маса Каспер - овална
                                                                           • Ново
                                                                            Странична маса која ќе му даде здив на вашиот простор. Костер е најновиот тренд во модерниот дизајн бидејќи комбинира квалитет и ергономија. Спецификации: - Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со отпорност на абење  - Има полица од ткаенина за отворено складирање на вашите секојдневни предмети. - црно-орев боја. Димензии на...
                                                                            1.690 ден.2.500 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                            Помошна маса Каспер - овалнаПомошна маса Каспер - овална
                                                                            • Ново
                                                                             Странична маса која ќе му даде здив на вашиот простор. Костер е најновиот тренд во модерниот дизајн бидејќи комбинира квалитет и ергономија. Спецификации: - Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со отпорност на абење  - Има полица од ткаенина за отворено складирање на вашите секојдневни предмети. - црно-орев боја. Димензии на...
                                                                             1.690 ден.2.500 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              2.499 ден.4.260 ден.
                                                                              Помошна маса Рота - светла
                                                                              • Ново
                                                                               2.499 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.761 ден. исклученоЦена
                                                                               Помошна маса Рота - светла
                                                                               • Ново
                                                                                Масичка за кафе со модерен дизајн, тркалезна и со можност за чување украси и ситни предмети. Помошната маса Рота е парче мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата. Изработена од медијапан со висококвалитетна меламинска облога, во дезен на мермер во бела боја. На дното има полица за складирање. Конструкцијата е изработена од...
                                                                                2.499 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.761 ден. исклученоЦена
                                                                                Помошна маса Рота - светла
                                                                                • Ново
                                                                                 Масичка за кафе со модерен дизајн, тркалезна и со можност за чување украси и ситни предмети. Помошната маса Рота е парче мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата. Изработена од медијапан со висококвалитетна меламинска облога, во дезен на мермер во бела боја. На дното има полица за складирање. Конструкцијата е изработена од...
                                                                                 2.499 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.761 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  3.490 ден.
                                                                                  IKEA NISSAFORS Количка - белаIKEA NISSAFORS Количка - бела
                                                                                  • Ново
                                                                                   3.490 ден.Цена
                                                                                   IKEA NISSAFORS Количка - белаIKEA NISSAFORS Количка - бела
                                                                                   • Ново
                                                                                    Помошни масички
                                                                                    3.490 ден.Цена
                                                                                    IKEA NISSAFORS Количка - белаIKEA NISSAFORS Количка - бела
                                                                                    • Ново
                                                                                     Помошни масички
                                                                                     3.490 ден.Цена
                                                                                     • Ново
                                                                                      3.490 ден.
                                                                                      IKEA NISSAFORS Количка - црнаIKEA NISSAFORS Количка - црна
                                                                                      • Ново
                                                                                       3.490 ден.Цена
                                                                                       IKEA NISSAFORS Количка - црнаIKEA NISSAFORS Количка - црна
                                                                                       • Ново
                                                                                        Помошни масички
                                                                                        3.490 ден.Цена
                                                                                        IKEA NISSAFORS Количка - црнаIKEA NISSAFORS Количка - црна
                                                                                        • Ново
                                                                                         Помошни масички
                                                                                         3.490 ден.Цена