Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Фитнес производи и справи за вежбање
Фитнес

524 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  23.890 ден.41.000 ден.
  Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
  • Ново
   23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
   Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
   • Ново
    23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
    Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
    • Ново
     23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
     • Ново
      23.890 ден.41.000 ден.
      Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
      • Ново
       23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
       Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
       • Ново
        23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
        Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
        • Ново
         23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
         • Ново
          MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
          • Ново
           66.999 ден.Цена
           MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
           • Ново
            Без разлика дали уживате во возењето сами или во друштво, MS Energy m10 eBike ќе ви овозможи целосно искуство на слобода на искачувања по ридови, како и на градските улици. Изграден е на лесна алуминиумска рамка и опремен со 8-брзински менувач Shimano Altus, предна патна суспензија Suntour 100 mm, надворешни гуми CST и премиум Tektro сопирачки. Благодарение на моќниот Shengyi мотор и...
            66.999 ден.Цена
            MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
            • Ново
             Без разлика дали уживате во возењето сами или во друштво, MS Energy m10 eBike ќе ви овозможи целосно искуство на слобода на искачувања по ридови, како и на градските улици. Изграден е на лесна алуминиумска рамка и опремен со 8-брзински менувач Shimano Altus, предна патна суспензија Suntour 100 mm, надворешни гуми CST и премиум Tektro сопирачки. Благодарение на моќниот Shengyi мотор и...
             66.999 ден.Цена
             MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
             • Ново
              MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
              • Ново
               Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
               41.999 ден.Цена
               MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
               • Ново
                Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                41.999 ден.Цена
                MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                • Ново
                 MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                 • Ново
                  Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                  41.999 ден.Цена
                  MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                  • Ново
                   Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                   41.999 ден.Цена
                   • Ново
                    MS ENERGY Flare електричен тротинетMS ENERGY Flare електричен тротинет
                    • Ново
                     57.999 ден.Цена
                     MS ENERGY Flare електричен тротинетMS ENERGY Flare електричен тротинет
                     • Ново
                      Градски електричен тротинет со високи перформанси со еден мотор од 600 W и моќност на висок вртежен момент.  Истражете ја иднината на електричните тротинети со нашите напредни функции: променлива регенеративна електронска сопирачка, која обезбедува ефикасно враќање на енергијата; прилагодлива стапка на вртежен момент за возење прилагодена на вашите преференции; батерија опремена со Smart...
                      57.999 ден.Цена
                      MS ENERGY Flare електричен тротинетMS ENERGY Flare електричен тротинет
                      • Ново
                       Градски електричен тротинет со високи перформанси со еден мотор од 600 W и моќност на висок вртежен момент.  Истражете ја иднината на електричните тротинети со нашите напредни функции: променлива регенеративна електронска сопирачка, која обезбедува ефикасно враќање на енергијата; прилагодлива стапка на вртежен момент за возење прилагодена на вашите преференции; батерија опремена со Smart...
                       57.999 ден.Цена
                       • Ново
                        MS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинетMS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинет
                        • Ново
                         MS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинетMS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинет
                         • Ново
                          MS Energy eScooter VORTEX со моќни двојни мотори од 1200W нуди исклучителен спој на перформанси, безбедност и удобност во модерен дизајн. Опремен со моќна батерија од 52V 18Ah, предна и задна суспензија со двојни пружини, NUTT хидраулична диск сопирачка, сферично предно LED светло, вртење и стоп LED светла, модерен LCD дисплеј, двојна пружинска суспензија и гуми отпорни на дупчење за...
                          89.999 ден.Цена
                          MS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинетMS ENERGY VORTEX Златен електричен тротинет
                          • Ново
                           MS Energy eScooter VORTEX со моќни двојни мотори од 1200W нуди исклучителен спој на перформанси, безбедност и удобност во модерен дизајн. Опремен со моќна батерија од 52V 18Ah, предна и задна суспензија со двојни пружини, NUTT хидраулична диск сопирачка, сферично предно LED светло, вртење и стоп LED светла, модерен LCD дисплеј, двојна пружинска суспензија и гуми отпорни на дупчење за...
                           89.999 ден.Цена
                           • Ново
                            MS ENERGY VORTEX Црн електричен тротинет
                            • Ново
                             89.999 ден.Цена
                             MS ENERGY VORTEX Црн електричен тротинет
                             • Ново
                              MS Energy eScooter VORTEX со моќни двојни мотори од 1200W нуди исклучителен спој на перформанси, безбедност и удобност во модерен дизајн. Опремен со моќна батерија од 52V 18Ah, предна и задна суспензија со двојни пружини, NUTT хидраулична диск сопирачка, сферично предно LED светло, вртење и стоп LED светла, модерен LCD дисплеј, двојна пружинска суспензија и гуми отпорни на дупчење за...
                              89.999 ден.Цена
                              MS ENERGY VORTEX Црн електричен тротинет
                              • Ново
                               MS Energy eScooter VORTEX со моќни двојни мотори од 1200W нуди исклучителен спој на перформанси, безбедност и удобност во модерен дизајн. Опремен со моќна батерија од 52V 18Ah, предна и задна суспензија со двојни пружини, NUTT хидраулична диск сопирачка, сферично предно LED светло, вртење и стоп LED светла, модерен LCD дисплеј, двојна пружинска суспензија и гуми отпорни на дупчење за...
                               89.999 ден.Цена
                               • Ново
                                MS ENERGY Flare X електричен тротинетMS ENERGY Flare X електричен тротинет
                                • Ново
                                 71.999 ден.Цена
                                 MS ENERGY Flare X електричен тротинетMS ENERGY Flare X електричен тротинет
                                 • Ново
                                  Електричен тротинет со високи перформанси со два мотори од 800W, кои обезбедуваат исклучителна моќност на вртежен момент.  Истражете ја иднината на возење електрични тротинети со нашите напредни функции: променливата регенеративна електронска сопирачка обезбедува ефикасно враќање на енергијата, прилагодлив вртежен момент за чувствително и приспособено возење и батерија опремена со паметен...
                                  71.999 ден.Цена
                                  MS ENERGY Flare X електричен тротинетMS ENERGY Flare X електричен тротинет
                                  • Ново
                                   Електричен тротинет со високи перформанси со два мотори од 800W, кои обезбедуваат исклучителна моќност на вртежен момент.  Истражете ја иднината на возење електрични тротинети со нашите напредни функции: променливата регенеративна електронска сопирачка обезбедува ефикасно враќање на енергијата, прилагодлив вртежен момент за чувствително и приспособено возење и батерија опремена со паметен...
                                   71.999 ден.Цена
                                   • Ново
                                    MS ENERGY Urban 500 електричен тротинетMS ENERGY Urban 500 електричен тротинет
                                    • Ново
                                     39.999 ден.Цена
                                     MS ENERGY Urban 500 електричен тротинетMS ENERGY Urban 500 електричен тротинет
                                     • Ново
                                      Електричниот тротинет MS Energy Urban 500 обезбедува врвна комбинација на перформанси, безбедност и удобност. Опремен со моќна батерија од 36V и 13 Ah, мотор од 500 W и тркала од 10 инчи, овој тротинет е идеален за различни терени. Гумите без цевки со гел против пункција обезбедуваат безбедно возење, додека предната суспензија дополнително ја подобрува удобноста. Тротинетот има носивост до...
                                      39.999 ден.Цена
                                      MS ENERGY Urban 500 електричен тротинетMS ENERGY Urban 500 електричен тротинет
                                      • Ново
                                       Електричниот тротинет MS Energy Urban 500 обезбедува врвна комбинација на перформанси, безбедност и удобност. Опремен со моќна батерија од 36V и 13 Ah, мотор од 500 W и тркала од 10 инчи, овој тротинет е идеален за различни терени. Гумите без цевки со гел против пункција обезбедуваат безбедно возење, додека предната суспензија дополнително ја подобрува удобноста. Тротинетот има носивост до...
                                       39.999 ден.Цена
                                       • Ново
                                        15.500 ден.17.500 ден.
                                        Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''
                                        • Ново
                                         15.500 ден.17.500 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                         Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''
                                         • Ново
                                          Женски велосипеди
                                          бренд: explorer боја: бела, розева  материјал: челик тип: диск димензија на тркала: 26 inch величина на рамот : 17'' број на брзини: 21 висина на возач: 142-165cm (s)
                                          15.500 ден.17.500 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                          Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''Велосипед EXPLORER FOR265AMD1 26''
                                          • Ново
                                           Женски велосипеди
                                           бренд: explorer боја: бела, розева  материјал: челик тип: диск димензија на тркала: 26 inch величина на рамот : 17'' број на брзини: 21 висина на возач: 142-165cm (s)
                                           15.500 ден.17.500 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                           • Ново
                                            17.999 ден.21.999 ден.
                                            Велосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunderВелосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunder
                                            • Ново
                                             17.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                             Велосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunderВелосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunder
                                             • Ново
                                              бренд: explorer боја: црна , зелена материјал: челик тип: со диск  full suspension димензија: 26 inch број на брзини : 21 висина на возач: 158-175cm (m)  внатрешна висина нозе: 74-89 cm големина на рам : 19 inch
                                              17.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                              Велосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunderВелосипед EXPLORER TAN260AMD2 26'' thunder
                                              • Ново
                                               бренд: explorer боја: црна , зелена материјал: челик тип: со диск  full suspension димензија: 26 inch број на брзини : 21 висина на возач: 158-175cm (m)  внатрешна висина нозе: 74-89 cm големина на рам : 19 inch
                                               17.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                               • Ново
                                                12.499 ден.13.999 ден.
                                                Женски велосипед EXPLORER SPY269Женски велосипед EXPLORER SPY269
                                                • Ново
                                                 12.499 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                 Женски велосипед EXPLORER SPY269Женски велосипед EXPLORER SPY269
                                                 • Ново
                                                  Женски велосипеди
                                                  бренд: explorer боја: розе материјал: челик тип: v-brake  mountain bike димензија: 26 inch број на брзини : 18 висина на возач: 142-165cm (s) внатрешна висина на нозе: 69-84 cm големина на рам : 16 inch Гаранција: 12 месеци
                                                  12.499 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                  Женски велосипед EXPLORER SPY269Женски велосипед EXPLORER SPY269
                                                  • Ново
                                                   Женски велосипеди
                                                   бренд: explorer боја: розе материјал: челик тип: v-brake  mountain bike димензија: 26 inch број на брзини : 18 висина на возач: 142-165cm (s) внатрешна висина на нозе: 69-84 cm големина на рам : 16 inch Гаранција: 12 месеци
                                                   12.499 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                   • Ново
                                                    10.999 ден.11.999 ден.
                                                    Женски велосипед VISITOR FAS2822S6Женски велосипед VISITOR FAS2822S6
                                                    • Ново
                                                     10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                     Женски велосипед VISITOR FAS2822S6Женски велосипед VISITOR FAS2822S6
                                                     • Ново
                                                      Женски велосипеди
                                                      бренд: visitor боја: бела, мултиколор материјал : челик тип: v-brake  fashion димензија : 28 inch број на брзини : 6 висина на возач : 155-178cm (s/m) внатрешна висина на нозе : 69-84 cm големина на рам : 17 inch
                                                      10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                      Женски велосипед VISITOR FAS2822S6Женски велосипед VISITOR FAS2822S6
                                                      • Ново
                                                       Женски велосипеди
                                                       бренд: visitor боја: бела, мултиколор материјал : челик тип: v-brake  fashion димензија : 28 inch број на брзини : 6 висина на возач : 155-178cm (s/m) внатрешна висина на нозе : 69-84 cm големина на рам : 17 inch
                                                       10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                       • Ново
                                                        890 ден.
                                                        Ролер со пена 45cmРолер со пена 45cm
                                                        • Ново
                                                         890 ден.Цена
                                                         Ролер со пена 45cmРолер со пена 45cm
                                                         • Ново
                                                          Справи и опрема за вежбање
                                                          Иновативен ролер обложен со мека ЕВА пена за рехабилитација, масажа, јога или пилатес. Тркалањето со ролерите ја подобруваат циркулацијата, што го подготвува телото за тренинг. И бидејќи тркалањето ги распрснува јазлите што го ограничуваат опсегот на движење, тоа ги подготвува вашите мускули за истегнување. Особено се важни за оние кои трчаат на долги патеки. 
                                                          890 ден.Цена
                                                          Ролер со пена 45cmРолер со пена 45cm
                                                          • Ново
                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                           Иновативен ролер обложен со мека ЕВА пена за рехабилитација, масажа, јога или пилатес. Тркалањето со ролерите ја подобруваат циркулацијата, што го подготвува телото за тренинг. И бидејќи тркалањето ги распрснува јазлите што го ограничуваат опсегот на движење, тоа ги подготвува вашите мускули за истегнување. Особено се важни за оние кои трчаат на долги патеки. 
                                                           890 ден.Цена
                                                           • Ново
                                                            10.999 ден.11.999 ден.
                                                            Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
                                                            • Ново
                                                             10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                             Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
                                                             • Ново
                                                              бренд: explorer боја: црвена материјал: челик тип : за деца  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 14'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm (xs)
                                                              10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                              Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
                                                              • Ново
                                                               бренд: explorer боја: црвена материјал: челик тип : за деца  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 14'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm (xs)
                                                               10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                               • Ново
                                                                6.999 ден.7.999 ден.
                                                                Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                                                                • Ново
                                                                 6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                 Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                                                                 • Ново
                                                                  Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
                                                                  6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                  Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                                                                  • Ново
                                                                   Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
                                                                   6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                   • Ново
                                                                    6.999 ден.7.999 ден.
                                                                    Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
                                                                    • Ново
                                                                     6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                     Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
                                                                     • Ново
                                                                      Велосипедот може да се пофали со чeлична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Задните педали се исто така нивни сопирачки - интуитивни и многу безбедни. Помошните тркала, кои на малите почетници им го олеснуваат одржувањето на рамнотежата, лесно се...
                                                                      6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                      Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
                                                                      • Ново
                                                                       Велосипедот може да се пофали со чeлична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Задните педали се исто така нивни сопирачки - интуитивни и многу безбедни. Помошните тркала, кои на малите почетници им го олеснуваат одржувањето на рамнотежата, лесно се...
                                                                       6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                       • Ново
                                                                        10.999 ден.11.999 ден.
                                                                        Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
                                                                        • Ново
                                                                         10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                         Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
                                                                         • Ново
                                                                          Детски велосипеди
                                                                          бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
                                                                          10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                          Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
                                                                          • Ново
                                                                           Детски велосипеди
                                                                           бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
                                                                           10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                           • Ново
                                                                            11.499 ден.12.499 ден.
                                                                            Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                                                                            • Ново
                                                                             11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                             Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                                                                             • Ново
                                                                              Детски велосипеди
                                                                              бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
                                                                              11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                              Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                                                                              • Ново
                                                                               Детски велосипеди
                                                                               бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
                                                                               11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               • Ново
                                                                                9.999 ден.10.999 ден.
                                                                                Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                                                                                • Ново
                                                                                 9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                                                                                 • Ново
                                                                                  Детски велосипеди
                                                                                  бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
                                                                                  9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                  Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                                                                                  • Ново
                                                                                   Детски велосипеди
                                                                                   бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
                                                                                   9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   • Ново
                                                                                    9.999 ден.11.999 ден.
                                                                                    Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                                                                                    • Ново
                                                                                     9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                                                                                     • Ново
                                                                                      Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                                                                                      9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                      Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                                                                                      • Ново
                                                                                       Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                                                                                       9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       • Ново
                                                                                        8.999 ден.9.999 ден.
                                                                                        Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                                                                                        • Ново
                                                                                         8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                                                                                         • Ново
                                                                                          Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                                                                                          8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                          Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                                                                                          • Ново
                                                                                           Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                                                                                           8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           • Ново
                                                                                            6.999 ден.7.999 ден.
                                                                                            Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                                                                            • Ново
                                                                                             6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                                                                             • Ново
                                                                                              Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                                                                                              6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                              Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                                                                              • Ново
                                                                                               Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                                                                                               6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               • Ново
                                                                                                4.399 ден.5.399 ден.
                                                                                                Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                                                                                • Ново
                                                                                                 4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                  4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                  Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                   4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    10.999 ден.12.490 ден.
                                                                                                    Велосипед MAX HOONIGAN-FS BLUE 10.0 29"
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Велосипед MAX HOONIGAN-FS BLUE 10.0 29"
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                      Велосипед MAX HOONIGAN-FS BLUE 10.0 29"
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        10.999 ден.12.490 ден.
                                                                                                        Велосипед MAX HOONIGAN-FS GRAY 10.0. 29
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Велосипед MAX HOONIGAN-FS GRAY 10.0. 29
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                          Велосипед MAX HOONIGAN-FS GRAY 10.0. 29
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            10.999 ден.12.490 ден.
                                                                                                            Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                              Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                9.999 ден.11.490 ден.
                                                                                                                Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    9.999 ден.11.490 ден.
                                                                                                                    Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      Машки велосипеди
                                                                                                                      9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       Машки велосипеди
                                                                                                                       9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена