Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Трпезариски маси
Трпезариски маси

73 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  8.990 ден.12.810 ден.
  Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
  • Ново
   8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
   Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
   • Ново
    Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
    8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
    Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
    • Ново
     Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
     8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
     • Ново
      8.990 ден.12.810 ден.
      Трпезариска маса Бало - црнаТрпезариска маса Бало - црна
      • Ново
       8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
       Трпезариска маса Бало - црнаТрпезариска маса Бало - црна
       • Ново
        Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во црна боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
        8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
        Трпезариска маса Бало - црнаТрпезариска маса Бало - црна
        • Ново
         Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во црна боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
         8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
         • Ново
          5.990 ден.8.000 ден.
          Трпезариска маса Julita D80cm црнаТрпезариска маса Julita D80cm црна
          • Ново
           5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
           Трпезариска маса Julita D80cm црнаТрпезариска маса Julita D80cm црна
           • Ново
            Оваа висококвалитетна тркалезна трпезариска маса, со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Нејзината едноставна елеганција ќе додаде стил на сите ваши вечери. Изработена од медијапан и ногарки од цврсто буково дрво и метални врски, оваа трпезариска маса е многу стабилна и издржлива. Исто така, многу лесно се чисти само со влажна крпа ...
            5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
            Трпезариска маса Julita D80cm црнаТрпезариска маса Julita D80cm црна
            • Ново
             Оваа висококвалитетна тркалезна трпезариска маса, со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Нејзината едноставна елеганција ќе додаде стил на сите ваши вечери. Изработена од медијапан и ногарки од цврсто буково дрво и метални врски, оваа трпезариска маса е многу стабилна и издржлива. Исто така, многу лесно се чисти само со влажна крпа ...
             5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
             • Ново
              5.990 ден.8.000 ден.
              Трпезариска маса Julita D80cm белаТрпезариска маса Julita D80cm бела
              • Ново
               5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
               Трпезариска маса Julita D80cm белаТрпезариска маса Julita D80cm бела
               • Ново
                Оваа висококвалитетна тркалезна трпезариска маса, со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Нејзината едноставна елеганција ќе додаде стил на сите ваши вечери. Изработена од медијапан и ногарки од цврсто буково дрво и метални врски, оваа трпезариска маса е многу стабилна и издржлива. Исто така, многу лесно се чисти само со влажна крпа ...
                5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                Трпезариска маса Julita D80cm белаТрпезариска маса Julita D80cm бела
                • Ново
                 Оваа висококвалитетна тркалезна трпезариска маса, со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Нејзината едноставна елеганција ќе додаде стил на сите ваши вечери. Изработена од медијапан и ногарки од цврсто буково дрво и метални врски, оваа трпезариска маса е многу стабилна и издржлива. Исто така, многу лесно се чисти само со влажна крпа ...
                 5.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  7.990 ден.
                  Трпезариска маса Larsen 120x60x75cmТрпезариска маса Larsen 120x60x75cm
                  • Ново
                   7.990 ден.Цена
                   Трпезариска маса Larsen 120x60x75cmТрпезариска маса Larsen 120x60x75cm
                   • Ново
                    Доколку барате импресивна трпезариска маса за да го комплетирате вашиот декор на трпезаријата, Larsen е тука за вас. Модерна, издржливa и стилскa. Идеална трпезариска маса за дома или за вашиот угостителски објект. Спецификации: * Плоча од медијапан во боја сонома. * Ногарки од метал во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење. Димензии на...
                    7.990 ден.Цена
                    Трпезариска маса Larsen 120x60x75cmТрпезариска маса Larsen 120x60x75cm
                    • Ново
                     Доколку барате импресивна трпезариска маса за да го комплетирате вашиот декор на трпезаријата, Larsen е тука за вас. Модерна, издржливa и стилскa. Идеална трпезариска маса за дома или за вашиот угостителски објект. Спецификации: * Плоча од медијапан во боја сонома. * Ногарки од метал во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење. Димензии на...
                     7.990 ден.Цена
                     • Ново
                      13.900 ден.
                      Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                      • Ново
                       13.900 ден.Цена
                       Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                       • Ново
                        Масата Gemma комбинира иновативен дизајн и импресивна боја, нудејќи функционалност при употреба и издржливост со текот на времето. Импозантна конструкција идеална за домот како модерна трпезарија, но и за деловниот простор како модерна маса. Спецификации: *Површина од иверица со дезен на имитациски бел мермер, висококвалитетна со голема издржливост со текот на времето. ...
                        13.900 ден.Цена
                        Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                        • Ново
                         Масата Gemma комбинира иновативен дизајн и импресивна боја, нудејќи функционалност при употреба и издржливост со текот на времето. Импозантна конструкција идеална за домот како модерна трпезарија, но и за деловниот простор како модерна маса. Спецификации: *Површина од иверица со дезен на имитациски бел мермер, висококвалитетна со голема издржливост со текот на времето. ...
                         13.900 ден.Цена
                         • Ново
                          13.900 ден.
                          Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                          • Ново
                           13.900 ден.Цена
                           Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                           • Ново
                            Масата Gemma комбинира метал и дрво во иновативен дизајн и импресивна боја, нудејќи функционалност при употреба и издржливост со текот на времето. Импозантна конструкција идеална за домот како модерна трпезарија, но и за деловниот простор како модерна маса. Спецификации: *Површина од иверица со дрвен дезен во боја на сонома, висококвалитетна со голема издржливост со текот на...
                            13.900 ден.Цена
                            Трпезариска маса Gemma 160x90x75cmТрпезариска маса Gemma 160x90x75cm
                            • Ново
                             Масата Gemma комбинира метал и дрво во иновативен дизајн и импресивна боја, нудејќи функционалност при употреба и издржливост со текот на времето. Импозантна конструкција идеална за домот како модерна трпезарија, но и за деловниот простор како модерна маса. Спецификации: *Површина од иверица со дрвен дезен во боја на сонома, висококвалитетна со голема издржливост со текот на...
                             13.900 ден.Цена
                             • Ново
                              9.990 ден.
                              Трпезариска маса Annie D100x75cmТрпезариска маса Annie D100x75cm
                              • Ново
                               9.990 ден.Цена
                               Трпезариска маса Annie D100x75cmТрпезариска маса Annie D100x75cm
                               • Ново
                                Доколку барате маса која ги комбинира дрвото и металот, издигнувајќи го апстрактниот дизајн и минималната естетика, тогаш масата Annie е за вас. Модерna, издржливa и стилскa. Идеалna за дома или за вашиот угостителски објект. Спецификации: * Површина изработена од медијапан со облога во дезен на кафена мермерна боја, квалитетна и многу издржлива. * Поддршка на армирани...
                                9.990 ден.Цена
                                Трпезариска маса Annie D100x75cmТрпезариска маса Annie D100x75cm
                                • Ново
                                 Доколку барате маса која ги комбинира дрвото и металот, издигнувајќи го апстрактниот дизајн и минималната естетика, тогаш масата Annie е за вас. Модерna, издржливa и стилскa. Идеалna за дома или за вашиот угостителски објект. Спецификации: * Површина изработена од медијапан со облога во дезен на кафена мермерна боја, квалитетна и многу издржлива. * Поддршка на армирани...
                                 9.990 ден.Цена
                                 • Ново
                                  7.590 ден.9.990 ден.
                                  Трпезариска маса Џано натуралТрпезариска маса Џано натурал
                                  • Ново
                                   7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                   Трпезариска маса Џано натуралТрпезариска маса Џано натурал
                                   • Ново
                                    Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Џано е најсоодветен избор на пазарот, во сооднос на цена и квалитет. Спецификации: * Метална рамка за потпора изработена во црна боја. * Плоча од иверица 15mm со одличен квалитет на меламинска облога. * Се нуди во натурал-црна боја. Димензии: ...
                                    7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                    Трпезариска маса Џано натуралТрпезариска маса Џано натурал
                                    • Ново
                                     Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Џано е најсоодветен избор на пазарот, во сооднос на цена и квалитет. Спецификации: * Метална рамка за потпора изработена во црна боја. * Плоча од иверица 15mm со одличен квалитет на меламинска облога. * Се нуди во натурал-црна боја. Димензии: ...
                                     7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      27.900 ден.36.900 ден.
                                      Трпезариска маса Акумен, масивно дрвоТрпезариска маса Акумен, масивно дрво
                                      • Ново
                                       27.900 ден.36.900 ден.Редовна цена-9.000 ден. исклученоЦена
                                       Трпезариска маса Акумен, масивно дрвоТрпезариска маса Акумен, масивно дрво
                                       • Ново
                                        Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со трпезариска маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Akumen е најсоодветен избор за вас. Долгата површина ви нуди неограничени можности за ергономија и декорација. Спецификации: - Стабилни ногарки изработени од висококвалитетен метал. - Масивно дрво од багрем со дебелина од 2,6 см. со отпорност на абење....
                                        27.900 ден.36.900 ден.Редовна цена-9.000 ден. исклученоЦена
                                        Трпезариска маса Акумен, масивно дрвоТрпезариска маса Акумен, масивно дрво
                                        • Ново
                                         Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со трпезариска маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Akumen е најсоодветен избор за вас. Долгата површина ви нуди неограничени можности за ергономија и декорација. Спецификации: - Стабилни ногарки изработени од висококвалитетен метал. - Масивно дрво од багрем со дебелина од 2,6 см. со отпорност на абење....
                                         27.900 ден.36.900 ден.Редовна цена-9.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          7.590 ден.9.990 ден.
                                          Трпезариска маса Џано сиваТрпезариска маса Џано сива
                                          • Ново
                                           7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                           Трпезариска маса Џано сиваТрпезариска маса Џано сива
                                           • Ново
                                            Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Џано е најсоодветен избор на пазарот, во сооднос на цена и квалитет. Спецификации: * Метална рамка за потпора изработена во црна боја. * Плоча од иверица 15mm со одличен квалитет на меламинска облога. * Се нуди во цементно сиво-црна боја. Димензии: ...
                                            7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                            Трпезариска маса Џано сиваТрпезариска маса Џано сива
                                            • Ново
                                             Доколку сакате да го декорирате вашиот простор со маса која го комбинира класичното со модерното, тогаш Џано е најсоодветен избор на пазарот, во сооднос на цена и квалитет. Спецификации: * Метална рамка за потпора изработена во црна боја. * Плоча од иверица 15mm со одличен квалитет на меламинска облога. * Се нуди во цементно сиво-црна боја. Димензии: ...
                                             7.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              Комплет трпезариска маса + 4 столици РозаКомплет трпезариска маса + 4 столици Роза
                                              • Ново
                                               7.990 ден.12.600 ден.Редовна цена-4.610 ден. исклученоЦена
                                               Комплет трпезариска маса + 4 столици РозаКомплет трпезариска маса + 4 столици Роза
                                               • Ново
                                                Комплетот трпезариска маса и 4 столици Роза е перфектен за да ја комплетирате вашата трпезарија или кујна. Изработени од метал и медијапан во орев боја. Димензии на масата: 120x70x75 cm Димензии на столиците: 39x41x90 cm Се испорачуваат во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Време на испорака: 10-14 дена.
                                                7.990 ден.12.600 ден.Редовна цена-4.610 ден. исклученоЦена
                                                Комплет трпезариска маса + 4 столици РозаКомплет трпезариска маса + 4 столици Роза
                                                • Ново
                                                 Комплетот трпезариска маса и 4 столици Роза е перфектен за да ја комплетирате вашата трпезарија или кујна. Изработени од метал и медијапан во орев боја. Димензии на масата: 120x70x75 cm Димензии на столиците: 39x41x90 cm Се испорачуваат во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Време на испорака: 10-14 дена.
                                                 7.990 ден.12.600 ден.Редовна цена-4.610 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  12.990 ден.18.510 ден.
                                                  Трпезариска маса Август 139x59x73cmТрпезариска маса Август 139x59x73cm
                                                  • Ново
                                                   12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                   Трпезариска маса Август 139x59x73cmТрпезариска маса Август 139x59x73cm
                                                   • Ново
                                                    За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Август е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев-црна боја. Димензии: Должина: 139 см. Длабочина: 59 см. Висина: 73...
                                                    12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                    Трпезариска маса Август 139x59x73cmТрпезариска маса Август 139x59x73cm
                                                    • Ново
                                                     За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Август е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев-црна боја. Димензии: Должина: 139 см. Длабочина: 59 см. Висина: 73...
                                                     12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      12.990 ден.18.510 ден.
                                                      Трпезариска маса АдисонТрпезариска маса Адисон
                                                      • Ново
                                                       12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                       Трпезариска маса АдисонТрпезариска маса Адисон
                                                       • Ново
                                                        Трпезариски маси
                                                        За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Адисон е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во дабова боја. Димензии: Должина: 140 см. Длабочина: 80 см. Висина: 75 см. ...
                                                        12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                        Трпезариска маса АдисонТрпезариска маса Адисон
                                                        • Ново
                                                         Трпезариски маси
                                                         За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Адисон е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во дабова боја. Димензии: Должина: 140 см. Длабочина: 80 см. Висина: 75 см. ...
                                                         12.990 ден.18.510 ден.Редовна цена-5.520 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          11.990 ден.17.085 ден.
                                                          Трпезариска маса Август 110x69x73cmТрпезариска маса Август 110x69x73cm
                                                          • Ново
                                                           11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                           Трпезариска маса Август 110x69x73cmТрпезариска маса Август 110x69x73cm
                                                           • Ново
                                                            За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Август е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев-црна боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 69 см. Висина: 73...
                                                            11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                            Трпезариска маса Август 110x69x73cmТрпезариска маса Август 110x69x73cm
                                                            • Ново
                                                             За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Август е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев-црна боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 69 см. Висина: 73...
                                                             11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              9.900 ден.14.100 ден.
                                                              Трпезариска маса Блејк орев 110x70x74cmТрпезариска маса Блејк орев 110x70x74cm
                                                              • Ново
                                                               9.900 ден.14.100 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                               Трпезариска маса Блејк орев 110x70x74cmТрпезариска маса Блејк орев 110x70x74cm
                                                               • Ново
                                                                Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев-природна боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 70 см. Висина:...
                                                                9.900 ден.14.100 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                                Трпезариска маса Блејк орев 110x70x74cmТрпезариска маса Блејк орев 110x70x74cm
                                                                • Ново
                                                                 Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев-природна боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 70 см. Висина:...
                                                                 9.900 ден.14.100 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  8.990 ден.12.810 ден.
                                                                  Трпезариска маса ЕмерТрпезариска маса Емер
                                                                  • Ново
                                                                   8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                   Трпезариска маса ЕмерТрпезариска маса Емер
                                                                   • Ново
                                                                    Трпезариски маси
                                                                    За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Емер е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 70 см. Висина: 74 см. ...
                                                                    8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                    Трпезариска маса ЕмерТрпезариска маса Емер
                                                                    • Ново
                                                                     Трпезариски маси
                                                                     За оние од вас кои го сакаат индустрискиот дизајн во просторот и ги бараат топлите нијанси на природно дрво во комбинација со црн метал, масата Емер е совршен избор за вас! Површина изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал. Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 110 см. Длабочина: 70 см. Висина: 74 см. ...
                                                                     8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      8.990 ден.12.810 ден.
                                                                      Трпезариска маса БалоТрпезариска маса Бало
                                                                      • Ново
                                                                       8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                       Трпезариска маса БалоТрпезариска маса Бало
                                                                       • Ново
                                                                        Трпезариски маси
                                                                        Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во темно сива боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                                                        8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                        Трпезариска маса БалоТрпезариска маса Бало
                                                                        • Ново
                                                                         Трпезариски маси
                                                                         Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во темно сива боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                                                         8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          8.990 ден.12.810 ден.
                                                                          Трпезариска маса ЛионТрпезариска маса Лион
                                                                          • Ново
                                                                           8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                           Трпезариска маса ЛионТрпезариска маса Лион
                                                                           • Ново
                                                                            Трпезариски маси
                                                                            Дали барате маса која го комбинира дизајнот на вашето време со модерни квалитетни издржливи материјали? Не барајте повеќе! Лион масата е токму она што ви треба. Модерна, издржлива и флексибилна. Идеална са секоја за кујна и терпезарија! Површина од 8мм сигурносно стакло (калено стакло), ногарки од метал. Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на подот од...
                                                                            8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                            Трпезариска маса ЛионТрпезариска маса Лион
                                                                            • Ново
                                                                             Трпезариски маси
                                                                             Дали барате маса која го комбинира дизајнот на вашето време со модерни квалитетни издржливи материјали? Не барајте повеќе! Лион масата е токму она што ви треба. Модерна, издржлива и флексибилна. Идеална са секоја за кујна и терпезарија! Површина од 8мм сигурносно стакло (калено стакло), ногарки од метал. Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на подот од...
                                                                             8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              8.990 ден.12.810 ден.
                                                                              Трпезариска маса Квин белаТрпезариска маса Квин бела
                                                                              • Ново
                                                                               8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                               Трпезариска маса Квин белаТрпезариска маса Квин бела
                                                                               • Ново
                                                                                Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во бела боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                Трпезариска маса Квин белаТрпезариска маса Квин бела
                                                                                • Ново
                                                                                 Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во бела боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                 8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  8.990 ден.12.810 ден.
                                                                                  Трпезариска маса Квин сономаТрпезариска маса Квин сонома
                                                                                  • Ново
                                                                                   8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                   Трпезариска маса Квин сономаТрпезариска маса Квин сонома
                                                                                   • Ново
                                                                                    Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во сонома боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                    8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                    Трпезариска маса Квин сономаТрпезариска маса Квин сонома
                                                                                    • Ново
                                                                                     Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во сонома боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                     8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      8.990 ден.12.810 ден.
                                                                                      Трпезариска маса Квин оревТрпезариска маса Квин орев
                                                                                      • Ново
                                                                                       8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                       Трпезариска маса Квин оревТрпезариска маса Квин орев
                                                                                       • Ново
                                                                                        Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во орев боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                        8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                        Трпезариска маса Квин оревТрпезариска маса Квин орев
                                                                                        • Ново
                                                                                         Терпезариска маса која ќе ве импресионира! Квин ја комбинира естетиката со ергономијата. Може совршено да ја декорира вашата кујна или трпезарија, одговарајќи на секој стил на ентериер. Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Може да се прошири: 120-174cm Достапна во орев боја. Димензии на производот: Должина: 120 - 174 см ...
                                                                                         8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          7.990 ден.11.385 ден.
                                                                                          Трпезариска маса Блејк D90x74cmТрпезариска маса Блејк D90x74cm
                                                                                          • Ново
                                                                                           7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                           Трпезариска маса Блејк D90x74cmТрпезариска маса Блејк D90x74cm
                                                                                           • Ново
                                                                                            Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев природна боја. Растојание меѓу ногарките: Долен дел: 72,5 cm. Горен дел: 48...
                                                                                            7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                            Трпезариска маса Блејк D90x74cmТрпезариска маса Блејк D90x74cm
                                                                                            • Ново
                                                                                             Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев природна боја. Растојание меѓу ногарките: Долен дел: 72,5 cm. Горен дел: 48...
                                                                                             7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              7.990 ден.11.385 ден.
                                                                                              Трпезариска маса ПаризТрпезариска маса Париз
                                                                                              • Ново
                                                                                               7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                               Трпезариска маса ПаризТрпезариска маса Париз
                                                                                               • Ново
                                                                                                Трпезариски маси
                                                                                                Дали барате маса која го комбинира дизајнот на вашето време со модерни квалитетни издржливи материјали? Не барајте повеќе! Париз масата е токму она што ви треба. Модерна, издржлива и флексибилна. Идеална са секоја за кујна и терпезарија! Површина од 8мм сигурносно стакло (калено стакло), ногарки од метал. Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на подот од...
                                                                                                7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                                Трпезариска маса ПаризТрпезариска маса Париз
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Трпезариски маси
                                                                                                 Дали барате маса која го комбинира дизајнот на вашето време со модерни квалитетни издржливи материјали? Не барајте повеќе! Париз масата е токму она што ви треба. Модерна, издржлива и флексибилна. Идеална са секоја за кујна и терпезарија! Површина од 8мм сигурносно стакло (калено стакло), ногарки од метал. Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на подот од...
                                                                                                 7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                  Трпезариска маса Натали сонома 120x80x75cmТрпезариска маса Натали сонома 120x80x75cm
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Трпезариска маса Натали сонома 120x80x75cmТрпезариска маса Натали сонома 120x80x75cm
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Оваа висококвалитетна квадратна трпезариска маса со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Изработена од силен медијапан со ногарки од цврсто буково дрво, оваа трпезариска маса е многу стабилна, издржлива и лесна за одржување. Површина од медијапан, ногарки од цврсто буково дрво Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на...
                                                                                                    7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Трпезариска маса Натали сонома 120x80x75cmТрпезариска маса Натали сонома 120x80x75cm
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Оваа висококвалитетна квадратна трпезариска маса со чист и елегантен дизајн, ќе биде одличен избор за вашата трпезарија или кујна. Изработена од силен медијапан со ногарки од цврсто буково дрво, оваа трпезариска маса е многу стабилна, издржлива и лесна за одржување. Површина од медијапан, ногарки од цврсто буково дрво Краевите на ногарките имаат пластични ѓонови за заштита на...
                                                                                                     7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      7.990 ден.11.385 ден.
                                                                                                      Трпезариска маса Вегас цела црнаТрпезариска маса Вегас цела црна
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Трпезариска маса Вегас цела црнаТрпезариска маса Вегас цела црна
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Дали барате маса за вашиот деловен простор, флексибилна во однос на висината и со импресивен дизајн, тогаш Вегас масата е совршен предлог за купување. Со изборот на Вегас комбинирате квалитет и ергономија по најдобра цена на пазарот. Површината е изработена од висококвалитетен медијапан. Поддршка на хромирана метална рамка со висока отпорност. Има амортизери со можност...
                                                                                                        7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Трпезариска маса Вегас цела црнаТрпезариска маса Вегас цела црна
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Дали барате маса за вашиот деловен простор, флексибилна во однос на висината и со импресивен дизајн, тогаш Вегас масата е совршен предлог за купување. Со изборот на Вегас комбинирате квалитет и ергономија по најдобра цена на пазарот. Површината е изработена од висококвалитетен медијапан. Поддршка на хромирана метална рамка со висока отпорност. Има амортизери со можност...
                                                                                                         7.990 ден.11.385 ден.Редовна цена-3.395 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          6.990 ден.9.960 ден.
                                                                                                          Трпезариска маса ГабиТрпезариска маса Габи
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Трпезариска маса ГабиТрпезариска маса Габи
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Дали сакате терпезариска маса за вашата тераса или градина која ќе обезбеди квалитет и ергономија. Масата Габи е совршен избор за вас! Изработен од висококвалитетен полипропилен (PP). Издржливост: Полипропилен е материјал со висока отпорност на надворешни услови на околината (изложеност на влага, сончева светлина итн.) Достапна во бела боја Димензии на...
                                                                                                            6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Трпезариска маса ГабиТрпезариска маса Габи
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Дали сакате терпезариска маса за вашата тераса или градина која ќе обезбеди квалитет и ергономија. Масата Габи е совршен избор за вас! Изработен од висококвалитетен полипропилен (PP). Издржливост: Полипропилен е материјал со висока отпорност на надворешни услови на околината (изложеност на влага, сончева светлина итн.) Достапна во бела боја Димензии на...
                                                                                                             6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              6.990 ден.9.960 ден.
                                                                                                              Трпезариска маса Блејк белаТрпезариска маса Блејк бела
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Трпезариска маса Блејк белаТрпезариска маса Блејк бела
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во бела боја. Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 80 см. Висина: 77...
                                                                                                                6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Трпезариска маса Блејк белаТрпезариска маса Блејк бела
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во бела боја. Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 80 см. Висина: 77...
                                                                                                                 6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  6.990 ден.9.960 ден.
                                                                                                                  Трпезариска маса Блејк оревТрпезариска маса Блејк орев
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Трпезариска маса Блејк оревТрпезариска маса Блејк орев
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев-природна боја. Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 80 см. Висина:...
                                                                                                                    6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Трпезариска маса Блејк оревТрпезариска маса Блејк орев
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Дали барате маса за вашата кујна или трпезарија која ќе импресионира со својот едноставен, но во исто време елегантен дизајн? Блејк е совршен избор за вас и вашиот дом! Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска облога. Ногарките се направени од дрво Достапна во орев-природна боја. Димензии: Должина: 80 см. Длабочина: 80 см. Висина:...
                                                                                                                     6.990 ден.9.960 ден.Редовна цена-2.970 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      11.990 ден.17.085 ден.
                                                                                                                      Трпезариска маса АлисТрпезариска маса Алис
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Трпезариска маса АлисТрпезариска маса Алис
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Трпезариски маси
                                                                                                                        Масата Алис се карактеризира со модерен комфорд и класична елеганција. Одличен избор за совршена терпезарија во секој дом! Изработена од медијапан и дрво. Достапна во орев-бела боја. Димензии на производот: Должина: 120 см Длабочина: 75 см Висина: 74 см Длабочина од една нога до друга: 103 см Длабочина од една нога до друга: 57,5...
                                                                                                                        11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Трпезариска маса АлисТрпезариска маса Алис
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Трпезариски маси
                                                                                                                         Масата Алис се карактеризира со модерен комфорд и класична елеганција. Одличен избор за совршена терпезарија во секој дом! Изработена од медијапан и дрво. Достапна во орев-бела боја. Димензии на производот: Должина: 120 см Длабочина: 75 см Висина: 74 см Длабочина од една нога до друга: 103 см Длабочина од една нога до друга: 57,5...
                                                                                                                         11.990 ден.17.085 ден.Редовна цена-5.095 ден. исклученоЦена