Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.500 ден.
   Колаген - Bovine Matrix of natural origin
     2.500 ден.Цена
     Колаген - Bovine Matrix of natural origin
       Додатоци во исхрана
       Колаген тип II е форма на колаген присутна во ‘рскавицата (нема тип I во’ рскавицата). Што е најважно, се јавува во природна матрица со гликозаминогликани (ГАГ). Додека колагенот тип II обезбедува цврстина на истегнување и еластичност на ткивото, ГАГ ја подмачкува ‘рскавицата, заедно обезбедувајќи совршена матрица за апсорпција на шок и поднесување стрес.
       2.500 ден.Цена
       Колаген - Bovine Matrix of natural origin
         Додатоци во исхрана
         Колаген тип II е форма на колаген присутна во ‘рскавицата (нема тип I во’ рскавицата). Што е најважно, се јавува во природна матрица со гликозаминогликани (ГАГ). Додека колагенот тип II обезбедува цврстина на истегнување и еластичност на ткивото, ГАГ ја подмачкува ‘рскавицата, заедно обезбедувајќи совршена матрица за апсорпција на шок и поднесување стрес.
         2.500 ден.Цена
           2.300 ден.
           Колаген - Wild Marine
             2.300 ден.Цена
             Колаген - Wild Marine
               Додатоци во исхрана
               Морските колагенски пептиди се здравствена состојка направена од риба и се користи во различни производи за здравје и убавина. Како колаген од говеда, свињи и други риби, овие колагенски пептиди се произведуваат од 100% природни животински извори-во овој случај, кожи од диви уловени океански риби. Морските колагенски пептиди стануваат се попопуларни како кај потрошувачите така и кај...
               2.300 ден.Цена
               Колаген - Wild Marine
                 Додатоци во исхрана
                 Морските колагенски пептиди се здравствена состојка направена од риба и се користи во различни производи за здравје и убавина. Како колаген од говеда, свињи и други риби, овие колагенски пептиди се произведуваат од 100% природни животински извори-во овој случај, кожи од диви уловени океански риби. Морските колагенски пептиди стануваат се попопуларни како кај потрошувачите така и кај...
                 2.300 ден.Цена
                   1.900 ден.
                   Колаген - Bovine
                     1.900 ден.Цена
                     Колаген - Bovine
                       Додатоци во исхрана
                       Пептан е лесен за употреба и е совршен за оние кои сакаат едноставен и иновативен начин на консумација, кој е прилагоден на Вашиот секојдневен начин на живот. Одлично се раствора во ладна вода. Прашокот Пептан може да го измешате во секакви пијалоци, како што се смути, млечни производи и многу повеќе. Неутрален вкус и мирис. Пептанот може лесно да се вклопи во секакви рецепти што ви се...
                       1.900 ден.Цена
                       Колаген - Bovine
                         Додатоци во исхрана
                         Пептан е лесен за употреба и е совршен за оние кои сакаат едноставен и иновативен начин на консумација, кој е прилагоден на Вашиот секојдневен начин на живот. Одлично се раствора во ладна вода. Прашокот Пептан може да го измешате во секакви пијалоци, како што се смути, млечни производи и многу повеќе. Неутрален вкус и мирис. Пептанот може лесно да се вклопи во секакви рецепти што ви се...
                         1.900 ден.Цена