Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Бренд

Бренд

Тежина

Тежина

 • 0kg - 1.000kg

Цена

Цена

 • 238 ден. - 227.499 ден.

Уреди
Уреди

888 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  20.590 ден.
  Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
  • Ново
   20.590 ден.Цена
   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
   • Ново
    Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
    20.590 ден.Цена
    Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
    • Ново
     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
     20.590 ден.Цена
     • Ново
      22.990 ден.
      Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
      • Ново
       22.990 ден.Цена
       Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
       • Ново
        Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
        22.990 ден.Цена
        Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
        • Ново
         Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
         22.990 ден.Цена
         • Ново
          Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
          • Ново
           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
           • Ново
            Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
            31.990 ден.Цена
            Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
            • Ново
             Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
             31.990 ден.Цена
             • Ново
              Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
              • Ново
               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
               • Ново
                Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                46.990 ден.Цена
                Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                • Ново
                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                 46.990 ден.Цена
                 • Ново
                  11.490 ден.
                  Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                  • Ново
                   11.490 ден.Цена
                   Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                   • Ново
                    Печки на дрва
                    Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                    11.490 ден.Цена
                    Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                    • Ново
                     Печки на дрва
                     Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                     11.490 ден.Цена
                     • Ново
                      2.590 ден.
                      VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                      • Ново
                       2.590 ден.Цена
                       VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                       • Ново
                        Паметни часовници
                        Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                        2.590 ден.Цена
                        VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                        • Ново
                         Паметни часовници
                         Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                         2.590 ден.Цена
                         • Ново
                          Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                          • Ново
                           Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                           • Ново
                            Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                            2.290 ден.Цена
                            Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                            • Ново
                             Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                             2.290 ден.Цена
                             • Ново
                              Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                              • Ново
                               1.499 ден.Цена
                               Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                               • Ново
                                Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
                                1.499 ден.Цена
                                Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                                • Ново
                                 Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
                                 1.499 ден.Цена
                                 • Ново
                                  Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                  • Ново
                                   Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                   • Ново
                                    Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                    21.599 ден.Цена
                                    Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                    • Ново
                                     Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                     21.599 ден.Цена
                                     • Ново
                                      12.800 ден.
                                      Air cooler TROTEC PAE 22
                                      • Ново
                                       12.800 ден.Цена
                                       Air cooler TROTEC PAE 22
                                       • Ново
                                        Разладувачи (air coolers)
                                        Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                        12.800 ден.Цена
                                        Air cooler TROTEC PAE 22
                                        • Ново
                                         Разладувачи (air coolers)
                                         Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                         12.800 ден.Цена
                                         • Ново
                                          11.500 ден.
                                          Air cooler TROTEC PAE 12
                                          • Ново
                                           11.500 ден.Цена
                                           Air cooler TROTEC PAE 12
                                           • Ново
                                            Разладувачи (air coolers)
                                            Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                            11.500 ден.Цена
                                            Air cooler TROTEC PAE 12
                                            • Ново
                                             Разладувачи (air coolers)
                                             Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                             11.500 ден.Цена
                                             • Ново
                                              215.000 ден.
                                              Air cooler MASTER BCB 19
                                              • Ново
                                               215.000 ден.Цена
                                               Air cooler MASTER BCB 19
                                               • Ново
                                                Разладувачи (air coolers)
                                                Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                215.000 ден.Цена
                                                Air cooler MASTER BCB 19
                                                • Ново
                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                 Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                 215.000 ден.Цена
                                                 • Ново
                                                  227.499 ден.
                                                  Air cooler MASTER BC 341
                                                  • Ново
                                                   227.499 ден.Цена
                                                   Air cooler MASTER BC 341
                                                   • Ново
                                                    Разладувачи (air coolers)
                                                    Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                    227.499 ден.Цена
                                                    Air cooler MASTER BC 341
                                                    • Ново
                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                     Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                     227.499 ден.Цена
                                                     • Ново
                                                      153.799 ден.
                                                      Air cooler MASTER BC 221
                                                      • Ново
                                                       153.799 ден.Цена
                                                       Air cooler MASTER BC 221
                                                       • Ново
                                                        Разладувачи (air coolers)
                                                        Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                        153.799 ден.Цена
                                                        Air cooler MASTER BC 221
                                                        • Ново
                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                         Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                         153.799 ден.Цена
                                                         • Ново
                                                          138.399 ден.
                                                          Air cooler MASTER BC 121
                                                          • Ново
                                                           138.399 ден.Цена
                                                           Air cooler MASTER BC 121
                                                           • Ново
                                                            Разладувачи (air coolers)
                                                            Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                            138.399 ден.Цена
                                                            Air cooler MASTER BC 121
                                                            • Ново
                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                             Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                             138.399 ден.Цена
                                                             • Ново
                                                              64.599 ден.
                                                              Air cooler MASTER BC 80
                                                              • Ново
                                                               64.599 ден.Цена
                                                               Air cooler MASTER BC 80
                                                               • Ново
                                                                Разладувачи (air coolers)
                                                                Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                64.599 ден.Цена
                                                                Air cooler MASTER BC 80
                                                                • Ново
                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                 Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                 64.599 ден.Цена
                                                                 • Ново
                                                                  40.599 ден.
                                                                  Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                  • Ново
                                                                   40.599 ден.Цена
                                                                   Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                   • Ново
                                                                    Разладувачи (air coolers)
                                                                    Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                    40.599 ден.Цена
                                                                    Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                    • Ново
                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                     Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                     40.599 ден.Цена
                                                                     • Ново
                                                                      КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                      • Ново
                                                                       49.990 ден.Цена
                                                                       КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                       • Ново
                                                                        Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                        49.990 ден.Цена
                                                                        КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                        • Ново
                                                                         Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                         49.990 ден.Цена
                                                                         • Ново
                                                                          КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                          • Ново
                                                                           КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                           • Ново
                                                                            Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                            59.990 ден.Цена
                                                                            КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                            • Ново
                                                                             Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                             59.990 ден.Цена
                                                                             • Ново
                                                                              1.699 ден.1.899 ден.
                                                                              Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                              • Ново
                                                                               1.699 ден.1.899 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                               Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                               • Ново
                                                                                Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                1.699 ден.1.899 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                • Ново
                                                                                 Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                 1.699 ден.1.899 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                                  • Ново
                                                                                   1.999 ден.Цена
                                                                                   Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                                   • Ново
                                                                                    • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                                                                                    1.999 ден.Цена
                                                                                    Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                                    • Ново
                                                                                     • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                                                                                     1.999 ден.Цена
                                                                                     • Ново
                                                                                      1.799 ден.2.250 ден.
                                                                                      Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                      • Ново
                                                                                       1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                       Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                       • Ново
                                                                                        Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                        1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                        Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                        • Ново
                                                                                         Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                         1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          1.499 ден.1.875 ден.
                                                                                          Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                          • Ново
                                                                                           1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                           Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                           • Ново
                                                                                            Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                            1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                            Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                            • Ново
                                                                                             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                             1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              1.699 ден.2.125 ден.
                                                                                              HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                              • Ново
                                                                                               1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                               HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                               • Ново
                                                                                                Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                 1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  2.499 ден.
                                                                                                  Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   2.499 ден.Цена
                                                                                                   Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Скари и решоа
                                                                                                    Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                    2.499 ден.Цена
                                                                                                    Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Скари и решоа
                                                                                                     Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                     2.499 ден.Цена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      2.899 ден.
                                                                                                      Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       2.899 ден.Цена
                                                                                                       Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Скари и решоа
                                                                                                        Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                        2.899 ден.Цена
                                                                                                        Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Скари и решоа
                                                                                                         Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                         2.899 ден.Цена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          5.499 ден.6.870 ден.
                                                                                                          Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                            5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                             5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              3.499 ден.4.380 ден.
                                                                                                              ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                               ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                 3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  2.599 ден.3.250 ден.
                                                                                                                  ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                                                    2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                                                     2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      16.990 ден.19.499 ден.
                                                                                                                      Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                                                        16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                                                         16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена