Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Машини за перење
Машини за перење

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Samsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LESamsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LE
   Samsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LESamsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LE
     Енергетска класа:А+++ Капацитет за перење: 8kg Капацитет за сушење: 5kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Дисплеј Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
     37.999 ден.Цена
     Samsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LESamsung машина за перење и сушење WD80T4046EE/LE
       Енергетска класа:А+++ Капацитет за перење: 8kg Капацитет за сушење: 5kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Дисплеј Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
       37.999 ден.Цена
         Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7
           31.999 ден.Цена
           Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7
             Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
             31.999 ден.Цена
             Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7Samsung машина за перење WW90T534DAE1S7
               Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
               31.999 ден.Цена
                 Samsung машина за перење WW90T4540AE1LESamsung машина за перење WW90T4540AE1LE
                   32.999 ден.Цена
                   Samsung машина за перење WW90T4540AE1LESamsung машина за перење WW90T4540AE1LE
                     Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:49/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Add Wash, Керамички греач Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                     32.999 ден.Цена
                     Samsung машина за перење WW90T4540AE1LESamsung машина за перење WW90T4540AE1LE
                       Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:49/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Add Wash, Керамички греач Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                       32.999 ден.Цена
                         Samsung машина за перење WW90T4020EE1LESamsung машина за перење WW90T4020EE1LE
                           24.999 ден.Цена
                           Samsung машина за перење WW90T4020EE1LESamsung машина за перење WW90T4020EE1LE
                             Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1200 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                             24.999 ден.Цена
                             Samsung машина за перење WW90T4020EE1LESamsung машина за перење WW90T4020EE1LE
                               Енергетска класа:А+++ Капацитет: 9kg Вртежи:1200 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                               24.999 ден.Цена
                                 Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7
                                   48.499 ден.Цена
                                   Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7
                                     Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Add Wash, Eco Bubble , Al Control  Дисплеј, Bubble Soak, Super Speed 39', Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul...
                                     48.499 ден.Цена
                                     Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7Samsung машина за перење WW80T754DBH/S7
                                       Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Add Wash, Eco Bubble , Al Control  Дисплеј, Bubble Soak, Super Speed 39', Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul...
                                       48.499 ден.Цена
                                         Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7
                                           31.499 ден.Цена
                                           Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7
                                             Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                                             31.499 ден.Цена
                                             Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7Samsung машина за перење WW80T534DAE1S7
                                               Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:54/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                                               31.499 ден.Цена
                                                 Samsung машина за перење WW80T4540AE1LESamsung машина за перење WW80T4540AE1LE
                                                   28.999 ден.Цена
                                                   Samsung машина за перење WW80T4540AE1LESamsung машина за перење WW80T4540AE1LE
                                                     Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:53/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                                                     28.999 ден.Цена
                                                     Samsung машина за перење WW80T4540AE1LESamsung машина за перење WW80T4540AE1LE
                                                       Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:53/74dB Wifi: Да Димензии:85x60x55cm Eco Bubble , Al Control  Дисплеј  Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px...
                                                       28.999 ден.Цена
                                                         Samsung машина за перење WW80T4020EE1LESamsung машина за перење WW80T4020EE1LE
                                                           27.999 ден.Цена
                                                           Samsung машина за перење WW80T4020EE1LESamsung машина за перење WW80T4020EE1LE
                                                             Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1200 врт./min Ниво на бучава:53/74dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                                                             27.999 ден.Цена
                                                             Samsung машина за перење WW80T4020EE1LESamsung машина за перење WW80T4020EE1LE
                                                               Енергетска класа:А+++ Капацитет: 8kg Вртежи:1200 врт./min Ниво на бучава:53/74dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                                                               27.999 ден.Цена
                                                                 SAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LESAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LE
                                                                   22.490 ден.Цена
                                                                   SAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LESAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LE
                                                                     Енергетска класа:А+++ Капацитет:7kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:62/76dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                                                                     22.490 ден.Цена
                                                                     SAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LESAMSUNG машина за перење WW70T4040EE1LE
                                                                       Енергетска класа:А+++ Капацитет:7kg Вртежи:1400 врт./min Ниво на бучава:62/76dB Димензии:85x60x55cm Дијамантски барабан, Дигитален инвертер мотор, steam wash, smart Check Stay Clean фиока, Drum Clean чистење на барабан, Брзо перење, Child Lock <ul style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;font-size:12px;list-style:none;color:#1a1a1a;font-family:SkolaSans,...
                                                                       22.490 ден.Цена