Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Барски столици и шанкови
Барски столици и шанкови

11 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.290 ден.5.590 ден.
   Барски стол ViennaБарски стол Vienna
     4.290 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
     Барски стол ViennaБарски стол Vienna
       Барски столици и шанкови
       Корисна барска столица дизајнирана да одговара во многу различни простори: внатрешен и надворешен, професионален и домашен. Спецификации: * Метална и квалитетна конструкција со исклучителна издржливост, закривени ногарки обоени во костенлива кафена боја. Има потпирач за нозе за поддршка на нозете. *Седиште за столче од PE ратан.  * Краевите на нозете имаат...
       4.290 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
       Барски стол ViennaБарски стол Vienna
         Барски столици и шанкови
         Корисна барска столица дизајнирана да одговара во многу различни простори: внатрешен и надворешен, професионален и домашен. Спецификации: * Метална и квалитетна конструкција со исклучителна издржливост, закривени ногарки обоени во костенлива кафена боја. Има потпирач за нозе за поддршка на нозете. *Седиште за столче од PE ратан.  * Краевите на нозете имаат...
         4.290 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
           4.450 ден.5.590 ден.
           Барски стол ЛибраБарски стол Либра
             4.450 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.140 ден. исклученоЦена
             Барски стол ЛибраБарски стол Либра
               Барски столици и шанкови
               Напредниот дизајн заедно со ергономијата и квалитетот на конструкцијата го прават овој модел на барски стол еден од најдобрите од ваков вид. Идеален за продавници, барови, кујни и салони. Спецификации: - Има механизам со можност за зголемување и намалување на висината. - Седиште обложено со црна синтетичка кожа со одличен квалитет.  - Сигурна потпорна основа...
               4.450 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.140 ден. исклученоЦена
               Барски стол ЛибраБарски стол Либра
                 Барски столици и шанкови
                 Напредниот дизајн заедно со ергономијата и квалитетот на конструкцијата го прават овој модел на барски стол еден од најдобрите од ваков вид. Идеален за продавници, барови, кујни и салони. Спецификации: - Има механизам со можност за зголемување и намалување на висината. - Седиште обложено со црна синтетичка кожа со одличен квалитет.  - Сигурна потпорна основа...
                 4.450 ден.5.590 ден.Редовна цена-1.140 ден. исклученоЦена
                   5.990 ден.7.590 ден.
                   Барски стол JailБарски стол Jail
                     5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                     Барски стол JailБарски стол Jail
                       Барски столици и шанкови
                       Дали барате барска столица со модерен дизајн, направена со современи материјали, издржлива и лесна? Тогаш барската солица Jail е совршен избор за вас. Спецификации: * Ногарки изработени од метал * Седиште од дрво * Вклучува потпирач за нозе * Краевите на нозете имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. * Достапен во црна-орев...
                       5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                       Барски стол JailБарски стол Jail
                         Барски столици и шанкови
                         Дали барате барска столица со модерен дизајн, направена со современи материјали, издржлива и лесна? Тогаш барската солица Jail е совршен избор за вас. Спецификации: * Ногарки изработени од метал * Седиште од дрво * Вклучува потпирач за нозе * Краевите на нозете имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. * Достапен во црна-орев...
                         5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                           7.990 ден.9.990 ден.
                           Барски стол FernБарски стол Fern
                             7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                             Барски стол FernБарски стол Fern
                               Барски столици и шанкови
                               Доколку барате барски стол со модерен дизајн од средината на векот за декорација на вашата кујна или бар во дневната соба, тогаш Fern е вашиот најдобар избор. Спецификации: * Основа од метал, грб и седиште од дрво. * Седиште обложено со PU. * Може да врши вртење за 360 степени * Прилагодлива висина * Вклучува потпирач за нозе * Достапен во...
                               7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                               Барски стол FernБарски стол Fern
                                 Барски столици и шанкови
                                 Доколку барате барски стол со модерен дизајн од средината на векот за декорација на вашата кујна или бар во дневната соба, тогаш Fern е вашиот најдобар избор. Спецификации: * Основа од метал, грб и седиште од дрво. * Седиште обложено со PU. * Може да врши вртење за 360 степени * Прилагодлива висина * Вклучува потпирач за нозе * Достапен во...
                                 7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                   3.490 ден.4.990 ден.
                                   Барски стол Natural Black
                                     3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                     Барски стол Natural Black
                                       Барски столици и шанкови
                                       Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                                       3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                       Барски стол Natural Black
                                         Барски столици и шанкови
                                         Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                                         3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                           3.490 ден.4.990 ден.
                                           Барски стол Natural White
                                             3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                             Барски стол Natural White
                                               Барски столици и шанкови
                                               Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                                               3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                               Барски стол Natural White
                                                 Барски столици и шанкови
                                                 Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                                                 3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                   5.300 ден.
                                                   Барски стол АКСЕЛ
                                                     5.300 ден.Цена
                                                     Барски стол АКСЕЛ
                                                       Барски столици и шанкови
                                                       Барски стол АКСЕЛ
                                                       5.300 ден.Цена
                                                       Барски стол АКСЕЛ
                                                         Барски столици и шанкови
                                                         Барски стол АКСЕЛ
                                                         5.300 ден.Цена
                                                           6.000 ден.
                                                           Барски стол 5088
                                                             6.000 ден.Цена
                                                             Барски стол 5088
                                                               Барски столици и шанкови
                                                               Барски стол 5088
                                                               6.000 ден.Цена
                                                               Барски стол 5088
                                                                 Барски столици и шанкови
                                                                 Барски стол 5088
                                                                 6.000 ден.Цена
                                                                   5.000 ден.
                                                                   Барски стол 5080
                                                                     5.000 ден.Цена
                                                                     Барски стол 5080
                                                                       Барски столици и шанкови
                                                                       Барски стол 5080
                                                                       5.000 ден.Цена
                                                                       Барски стол 5080
                                                                         Барски столици и шанкови
                                                                         Барски стол 5080
                                                                         5.000 ден.Цена
                                                                           6.190 ден.
                                                                           Барски стол 5025
                                                                             6.190 ден.Цена
                                                                             Барски стол 5025
                                                                               Барски столици и шанкови
                                                                               Барски стол 5025
                                                                               6.190 ден.Цена
                                                                               Барски стол 5025
                                                                                 Барски столици и шанкови
                                                                                 Барски стол 5025
                                                                                 6.190 ден.Цена
                                                                                   4.450 ден.
                                                                                   Барски стол 5018
                                                                                     4.450 ден.Цена
                                                                                     Барски стол 5018
                                                                                       Барски столици и шанкови
                                                                                       Барски стол 5018
                                                                                       4.450 ден.Цена
                                                                                       Барски стол 5018
                                                                                         Барски столици и шанкови
                                                                                         Барски стол 5018
                                                                                         4.450 ден.Цена