Комоди

Поткатегории

Активни филтери

Комода Венеција
-10 100 ден
 • -10 100 ден
 • Ново

Комода Венеција

Редовна цена 34 000 ден Цена 23 900 ден
100 На залиха

Комодата Венеција со својот елегантен дизајн го комбинира модерното со класичното, но и естетиката со ергономијата. Мебел што сигурно ќе ве импресионира!

Спецификации:

* Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка.

* Вклучува 3 кабинети и полици

* Достапен во црно-златна боја.

Димензии на производот:

Должина: 180 см

Длабочина: 46,6 см

Висина: 75,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Доха
-8 010 ден
 • -8 010 ден
 • Ново

Комода Доха

Редовна цена 27 000 ден Цена 18 990 ден
100 На залиха

Дизајниран со прекрасни чисти линии, елегантни ногарки и многу простор за складирање. Идеален предлог за естетско обновување на вашиот простор.

Спецификации:

* Изработено од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал

Димензии:

Должина: 150 см

Длабочина: 42 см

Висина: 79,5 см

Максимална отпорност на тежина: 60 ​​kg

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Естела
-7 660 ден
 • -7 660 ден
 • Ново

Комода Естела

Редовна цена 25 650 ден Цена 17 990 ден
100 На залиха

Дизајниран со прекрасни чисти линии, елегантни ногарки и многу простор за складирање. Идеален предлог за естетско обновување на вашиот простор.

Спецификации:

* Изработено од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал

Димензии:

Должина: 150 см

Длабочина: 42 см

Висина: 79,5 см

Максимална отпорност на тежина: 60 ​​kg

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Урсула
-7 260 ден
 • -7 260 ден
 • Ново

Комода Урсула

Редовна цена 24 250 ден Цена 16 990 ден
100 На залиха

Обожавате ли едноставни форми, класичен дизајн и мебел кој може удобно да се вклопи во секој простор?

Ако е така, комодата Урсула ќе ја комплетира естетиката на вашиот простор. Стилски предлог за декорација на вашата дневна или дневна соба.

Спецификации:

* Изработка од иверица со висококвалитетна меламинска облога.

* Вклучува два кабинети за чување предмети, додатоци и сл.

* Црни метални ногарки 

Димензии на производот:

Должина: 123 см.

Ширина: 35 см.

Висина: 77,5 см.

Максимален капацитет на тежина: 60 ​​кг

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Рафаело
-7 260 ден
 • -7 260 ден
 • Ново

Комода Рафаело

Редовна цена 24 250 ден Цена 16 990 ден
100 На залиха

Изберете ја Рафаело комодата за вашиот дом што ќе го привлече сечие внимание благодарение на нејзиниот посебен дизајн. Rafaelo го прави складирањето полесно од кога било со неограничени опции за организирање на вашите предмети.

Спецификации:

* Изработен од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка.

* Вклучува: 2 кабинети.

* Достапен во орев - бела боја.

Димензии на производот:

Должина: 180 см.

Длабочина: 45 см.

Висина: 78,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Кермит
-6 860 ден
 • -6 860 ден
 • Ново

Комода Кермит

Редовна цена 22 850 ден Цена 15 990 ден
100 На залиха

Доколку барате мебел кој се карактеризира со квалитет и елеганција тогаш серијата Кермит е идеална за вас. Кермит во својот дизајн ги комбинира класичниот со модерниот стил.

Спецификации:

* Изработен од висококвалитетна иверка со меламинска облога и медијапан.

* Вклучува 2 кабинети и полица во секој кабинет.

* Достапен во темно сива - дабова боја.

Димензии на производот:

Должина: 160 см

Длабочина: 40 см

Вкупна висина: 72 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Клара орев - бел мермер
-5 510 ден
 • -5 510 ден
 • Ново

Комода Клара орев - бел мермер

Редовна цена 18 500 ден Цена 12 990 ден
100 На залиха

Дизајниран со прекрасни чисти линии. елегантни ногарк и многу простор за складирање. Има два големи кабинети со полица и стилски рачки кои даваат уредна завршница.

Спецификации:

* Изработено од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал

* Достапен во орев - бел мермер боја. 

Димензии:

Должина: 142 см

Длабочина: 35,5 см

Висина: 82 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Клара даб-антрацит
-5 510 ден
 • -5 510 ден
 • Ново

Комода Клара даб-антрацит

Редовна цена 18 500 ден Цена 12 990 ден
100 На залиха

Дизајниран со прекрасни чисти линии. елегантни ногарк и многу простор за складирање. Има два големи кабинети со полица и стилски рачки кои даваат уредна завршница.

Спецификации:

* Изработено од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал

* Достапен во даб-антрацит боја. 

Димензии:

Должина: 142 см

Длабочина: 35,5 см

Висина: 82 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Клара светла даб
-5 510 ден
 • -5 510 ден
 • Ново

Комода Клара светла даб

Редовна цена 18 500 ден Цена 12 990 ден
100 На залиха

Дизајниран со прекрасни чисти линии. елегантни ногарк и многу простор за складирање. Има два големи кабинети со полица и стилски рачки кои даваат уредна завршница.

Спецификации:

* Изработено од висококвалитетна иверка со меламинска облога, ногарки од метал

* Достапен во светло дабова боја.

Димензии:

Должина: 142 см

Длабочина: 35,5 см

Висина: 82 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Комода Настиа
-3 960 ден
 • -3 960 ден
 • Ново

Комода Настиа

Редовна цена 12 950 ден Цена 8 990 ден
100 На залиха

За оние од вас кои бараат поинаква линија за опремување на вашиот дом, Настиа е тука за целосно обновување.

Спецификации:

* Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка.

* Ногарки од дрво.

* Има елегантни рачки во златна боја.

* Вклучува: 3 фиоки и 2 кабинети.

* Достапен во темно орев-бела боја.

Димензии:

Должина: 106 см

Длабочина: 39 см.

Висина: 75 см.

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Бруно
-10 700 ден
 • -10 700 ден
 • Ново

TВ комода Бруно

Редовна цена 36 600 ден Цена 25 900 ден
100 На залиха

Изберете ја ТВ комодата Бруно и освежете го вашиот простор според најновите трендови на денешницата.

Изработена од висококвалитетен медијапан.

Има две фиоки, ормари за влечење и две странични полици со стакло за чување на вашите електронски уреди.

Потпора на елегантни црни метални ногарки.

Димензии на производот:

Должина: 200 см

Ширина: 39 см

Висина: 170 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Блосум
-6 360 ден
 • -6 360 ден
 • Ново

TВ комода Блосум

Редовна цена 21 350 ден Цена 14 990 ден
100 На залиха

Оваа ТВ комода Блосум е паметно дизајнирана за да ја смести целата ваша опрема додека го надополнуваат вашиот ентериер.

Изработен од висококвалитетна иверка од 16мм висококвалитетен меламин.

Достапен во светла боја на сонома.

Димензии на производот:

Должина: 220 см.

Ширина: 32,4 см.

Висина: 177,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Зафира
-5 700 ден
 • -5 700 ден
 • Ново

TВ комода Зафира

Редовна цена 19 200 ден Цена 13 500 ден
100 На залиха

Зафира е едноставна, но во исто време и импресивна ТВ комода која ќе ви понуди ергономија, квалитет и естетика.

Изработена од иверица со меламинска облога.

Има полици за отворено складирање.

Има ѕидна и подна полица која може да се постави на висина по ваш избор.

Достапна во сонома-бела боја.

Вкупни димензии на мебелот:

Должина: 200 см.

Длабочина: 35 см

Висина: 190 см

Димензии на комода за ТВ: 140x35x40 cm.

Димензии на висечка полица: 50x30x77 cm.

Димензии на витрина: 60x30x93 cm.

Димензии на ѕидна полица: 80x17x8 cm

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Ајден
-5 095 ден
 • -5 095 ден
 • Ново

TВ комода Ајден

Редовна цена 17 085 ден Цена 11 990 ден
100 На залиха

Комплет ТВ комода за дневна соба која ќе ве импресионира. Ајден одлично дизајнирана ТВ комода која совршено одговара во секој простор!

Изработено од иверица со меламинска облога.

Вклучува полици

Боја: Сонома - Бела

Димензии:

Должина: 150 см

Длабочина: 38,5 см

Висина: 160 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Џаспер
-4 660 ден
 • -4 660 ден
 • Ново

TВ комода Џаспер

Редовна цена 15 650 ден Цена 10 990 ден
100 На залиха

Комплет ТВ комода за дневна соба која ќе ве импресионира. Џаспер е совршено и модерно дизајнирана ТВ комода која одлично ќе се вклопи во секој дом!

Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка. 

Достапна во венге боја. 

Димензии на производот:

Должина: 151,5 см

Ширина: 37,5 см

Висина: 169,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Јасмина
-4 260 ден
 • -4 260 ден
 • Ново

TВ комода Јасмина

Редовна цена 14 250 ден Цена 9 990 ден
100 На залиха

Дали сте љубител на клисиката? А дали барате ТВ комода за да го комплетирате ентериерот на вашата дневна соба? Ако е така, тогаш Јасмина ТВ комодата е за вас! 

Изработена од висококлвакитетна иверка со меламинска обвивка. 

Достапна во орев боја.

Има полица за електронски уреди како и два кабинети за чување ситни предмети.

Има две ѕидни полици за складирање на книги и предмети.

Димензии на комодата: 

Должина: 180 см.

Ширина: 35 см.

Висина: 48,6 см.

Димензии на ѕидни полици:

Должина: 60 ​​см.

Ширина: 15 см.

Висина: 15 см.

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Лорена
-2 970 ден
 • -2 970 ден
 • Ново

TВ комода Лорена

Редовна цена 9 960 ден Цена 6 990 ден
100 На залиха

Оваа симетрична ТВ комода, следи геометриски линии, го истакнува минималистичкиот диајн и има за цел радикално да ја обнови естетиката на вашиот дом

Сетот соджи ТВ комода и полица. 

Произведена од висококвалитетна иверка со меламин дебел 18мм.

Достапна во комбинација на бои: орев - бела

Димензии на комодата:

Должина: 140 см.

Ширина: 26 см.

Висина: 34,5 см.

Димензии на полицата:

Должина: 25 см.

Ширина: 20 см.

Висина: 32,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

TВ комода Мелати, бела
-8 260 ден
 • -8 260 ден
 • Ново

TВ комода Мелати, бела

Редовна цена 24 250 ден Цена 15 990 ден
200 На залиха

Тв комода кој совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет

Спецификации:

- Изработена во внатрешноста  со меламинска постава.

- Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети.

- Максимална отпорност на тежина: 40 кг

- Боја бела со црни метални ногарки

Димензија:

Должина: 170 см

Длабочина: 45 см.

Висина: 48,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

TВ комода Мелати, орев
-8 260 ден
 • -8 260 ден
 • Ново

TВ комода Мелати, орев

Редовна цена 24 250 ден Цена 15 990 ден
200 На залиха

Тв комода кој совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет

Спецификации:

- Изработена во внатрешноста  со меламинска постава.

- Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети.

- Максимална отпорност на тежина: 40 кг

- Боја природна со црни метални ногарки

Димензија:

Должина: 170 см

Длабочина: 45 см.

Висина: 48,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

TВ комода Мелати
-8 260 ден
 • -8 260 ден
 • Ново

TВ комода Мелати

Редовна цена 24 250 ден Цена 15 990 ден
200 На залиха

Тв комода кој совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет

Спецификации:

- Изработена во внатрешноста  со меламинска постава.

- Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети.

- Максимална отпорност на тежина: 40 кг

- Боја природна со црни метални ногарки

Димензија:

Должина: 170 см

Длабочина: 45 см.

Висина: 48,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

TВ комода Мелати, антрацит
-8 260 ден
 • -8 260 ден
 • Ново

TВ комода Мелати, антрацит

Редовна цена 24 250 ден Цена 15 990 ден
200 На залиха

Тв комода кој совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет

Спецификации:

- Изработена во внатрешноста  со меламинска постава.

- Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети.

- Максимална отпорност на тежина: 40 кг

Димензија:

Должина: 170 см

Длабочина: 45 см.

Висина: 48,5 см.

Време на испорака: 10-14 дена

TВ комода Пике
-7 095 ден
 • -7 095 ден
 • Ново

TВ комода Пике

Редовна цена 17 085 ден Цена 9 990 ден
200 На залиха

Тв комодата ќе ја задоволи вашата потреба за гледање телевизија и складирање на вашите украсни предмети, нудејќи ви посебен стил во вашата дневна соба.

Спецификации:

- Изработен од висококвалитетен меламин и метал кој е со голема издрживост.

- Достапна во боја на антрацит

Димензии на производот:

Должина: 160 см

Ширина: 35 см

Висина: 50 см

Време на испорака: 10-14 дена

TВ комода Хандра, антрацит
-4 660 ден
 • -4 660 ден
 • Ново

TВ комода Хандра, антрацит

Редовна цена 15 650 ден Цена 10 990 ден
200 На залиха

Додајте стил во вашиот дом со Тв комодата Хандра. Ергономски и квалитетен мебел кој ветува дека естетски ќе го комплетира вашиот простор.

Спецификации:

- Стабилна рамка  со облога од меламин со издржлив медијапан. Материјалите се направени врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Има две затворени прегради кои се идеални за затворена организација на уредите поврзани со вашиот телевизор, нивните додатоци и други предмети од вашето секојдневие. Исто така, има отворени полици за складирање.

Ѕид: се мон тира директно на ѕидот што ви овозможува да го поставите на висина по ваш избор.

Достапен во антрацит - дабова боја.

Димензии на производот:

Должина: 180 см

Ширина: 31,5 см

Вкупна висина: 29,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Хандра
-5 660 ден
 • -5 660 ден
 • Ново

ТВ комода Хандра

Редовна цена 15 650 ден Цена 9 990 ден
200 На залиха

Додајте стил во вашиот дом со Тв комодата Хандра. Ергономски и квалитетен мебел кој ветува дека естетски ќе го комплетира вашиот простор.

Спецификации:

- Стабилна рамка  со облога од меламин со издржлив медијапан. Материјалите се направени врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Има две затворени прегради кои се идеални за затворена организација на уредите поврзани со вашиот телевизор, нивните додатоци и други предмети од вашето секојдневие. Исто така, има отворени полици за складирање.

Ѕид: се мон тира директно на ѕидот што ви овозможува да го поставите на висина по ваш избор.

Достапен во бела - дабова боја.

Димензии на производот:

Должина: 180 см

Ширина: 31,5 см

Вкупна висина: 29,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Галена, орев со...
-6 201 ден
 • -6 201 ден
 • Ново

ТВ комода Галена, орев со бела боја

Редовна цена 15 200 ден Цена 8 999 ден
200 На залиха

Тв комода која следи геометриски линии и го истакнува минималниот дизајн кој има за цел да ја обнови естетиката на вашата дневна соба.

Композицијата е комплетирана со ѕидни полици за поставување на вашите омилени украси и мали предмети.

Спецификации:

- Произведен од меламин дебел 18мм со одличен квалитет, со голема отпорност. Се нуди во комбинација на бои: орев со бела боја

- Има два затворени делови и полици за чување ситни предмети и украси.

Димензии на таблата:

Должина: 140 см.

Ширина: 30 см.

Висина: 46 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Галена, црн мермер
-6 201 ден
 • -6 201 ден
 • Ново

ТВ комода Галена, црн мермер

Редовна цена 15 200 ден Цена 8 999 ден
200 На залиха

Тв комода која следи геометриски линии и го истакнува минималниот дизајн кој има за цел да ја обнови естетиката на вашата дневна соба.

Композицијата е комплетирана со ѕидни полици за поставување на вашите омилени украси и мали предмети.

Спецификации:

- Произведен од меламин дебел 18мм со одличен квалитет, со голема отпорност. Се нуди во комбинација на бои: Природена со црн имитациски мермер

- Има два затворени делови и полици за чување ситни предмети и украси.

Димензии на таблата:

Должина: 140 см.

Ширина: 30 см.

Висина: 46 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Патон, бела и орев
-6 201 ден
 • -6 201 ден
 • Ново

ТВ комода Патон, бела и орев

Редовна цена 15 200 ден Цена 8 999 ден
200 На залиха

Тв комода која следи геометриски линии и го истакнува минималниот дизајн кој има за цел да ја обнови естетиката на вашата дневна соба.

Композицијата е комплетирана со ѕидни полици за поставување на вашите омилени украси и мали предмети.

Спецификации:

- Изработка на иверица со висококвалитетна меламинска обвивка, со голема отпорност. Достапна во бела во комбинација со орев боја.

Димензии на таблата:

Должина: 160 см.

Ширина: 35 см.

Висина: 32 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Патон, бела
-6 201 ден
 • -6 201 ден
 • Ново

ТВ комода Патон, бела

Редовна цена 15 200 ден Цена 8 999 ден
200 На залиха

Тв комода која следи геометриски линии и го истакнува минималниот дизајн кој има за цел да ја обнови естетиката на вашата дневна соба.

Композицијата е комплетирана со ѕидни полици за поставување на вашите омилени украси и мали предмети.

Спецификации:

- Изработка на иверица со висококвалитетна меламинска обвивка, со голема отпорност. Достапна во бела боја.

Димензии на таблата:

Должина: 160 см.

Ширина: 35 см.

Висина: 32 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Бруно
-4 350 ден
 • -4 350 ден
 • Ново

ТВ комода Бруно

Редовна цена 14 250 ден Цена 9 900 ден
200 На залиха

Изберете ја серијата Бруно и освежете го вашиот простор според најновите трендови.

Хармонично се комбинира со друг мебел од истиот опсег на Бруно, идеален за целосен мебел во домот.

Спецификации:

- Рамка изработена од медијапан, дебела 16мм и врв 25мм. 

- Има две фиоки, една преграда за ракавици и полици за чување на вашите електронски уреди.

- Има елегантни црни метални ногарки.

Димензии на производот:

Должина: 182 см

Ширина: 40 см

Висина: 56,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Касандра
-4 820 ден
 • -4 820 ден
 • Ново

ТВ комода Касандра

Редовна цена 12 810 ден Цена 7 990 ден
200 На залиха

Ако барате Тв комода со дизајн што се истакнува, тогаш Анабел е она што ви треба. Современа, модерна и флексибилена, ќе ја обнови естетиката на вашиот простор, нудејќи ви простор за складирање во исто време.

Изработен од иверка со висококвалитетен меламин обложен со голема издрживост. Достапен во црн мермер со дабови детали.

Сите материјали што се користат во производството се во согласност со еколошките и здравствените стандарди за децата врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

Вклучува три затворени плакари за електронски уреди.

Достапна во комбинација на бои: црн мермер и светло орев

Димензија:

Должина: 180 см.

Длабочина: 35 см.

Висина: 48,3 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Анабел
-4 820 ден
 • -4 820 ден
 • Ново

ТВ комода Анабел

Редовна цена 12 810 ден Цена 7 990 ден
200 На залиха

Ако барате Тв комода со дизајн што се истакнува, тогаш Анабел е она што ви треба. Современа, модерна и флексибилена, ќе ја обнови естетиката на вашиот простор, нудејќи ви простор за складирање во исто време.

Спецификации:

- Изработка на иверкасо висококвалитетна меламинска облога со голема издрживост.

- Вклучува затворени плакари за електронски уреди и складирање

- Достапна во бела боја

Димензии: 160x35x45cm

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Сабиан, орев
-4 820 ден
 • -4 820 ден
 • Ново

ТВ комода Сабиан, орев

Редовна цена 12 810 ден Цена 7 990 ден
Распродадено

Ако сте љубител на класиката и барате Тв комода за да го комплетирате украсувањето на вашата дневна соба, тогаш Олимпус е за вас. Квадратниот дизајн со чистите линии, конструкцијата од квалитетни материјали и просторите за складирање го прават овој мебел лесен за употреба и неопходен за секој простор.

Спецификации:

- Изработена од висококвалитетна иверка од меламин, со голема издржливост.

- Сите материјали што се користат во производството се во согласност со еколошките и здравствените стандарди за децата врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Достапна во боја на орев.

- Има полица за електронски уреди како и два кабинети за чување ситни предмети.

- Ногарките се во боја на орев.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Сабиан, сонома
-4 820 ден
 • -4 820 ден
 • Ново

ТВ комода Сабиан, сонома

Редовна цена 12 810 ден Цена 7 990 ден
200 На залиха

Ако сте љубител на класиката и барате Тв комода за да го комплетирате украсувањето на вашата дневна соба, тогаш Олимпус е за вас. Квадратниот дизајн со чистите линии, конструкцијата од квалитетни материјали и просторите за складирање го прават овој мебел лесен за употреба и неопходен за секој простор.

Спецификации:

- Изработена од висококвалитетна иверка од меламин, со голема издржливост.

- Сите материјали што се користат во производството се во согласност со еколошките и здравствените стандарди за децата врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Достапна во боја на сонома.

- Има полица за електронски уреди како и два кабинети за чување ситни предмети.

- Ногарките се во боја на сонома

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Осло
-3 410 ден
 • -3 410 ден
 • Ново

ТВ комода Осло

Редовна цена 11 400 ден Цена 7 990 ден
200 На залиха

Додадете бохо шмек на декорацијата во вашиот простор со серијата Осло. Тв комодата Осло нуди простор за складирање и во исто време дава и елегантна естетика. Изберете Осло и дајте му топлина на вашиот декор. 

Спецификации:

- Висококвалитетна рамка со голема издржливост.

- Предниот дел на конструкцијата е рамномерно обложен со ратан со висока цврстина.

- Ногарките од дрво имаат голема цврстина

Има две отворени полици за поставување на уредите поврзани со вашиот телевизор како и за креирање украсни композиции.

Има два затворени дела кои се идеални за затворено складирање на вашите секојдневни предмети.

Достапен во боја на сонома.

Хармонично се комбинира со други производи од истата серија.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Дело
-5 410 ден
 • -5 410 ден
 • Ново

ТВ комода Дело

Редовна цена 11 400 ден Цена 5 990 ден
200 На залиха

Додадете стил во декорацијата на вашиот дом со Дело Тв комодата. Ергономски и квалитетен мебел кој ветува дека естетски ќе го комплетира вашиот простор.

Спецификации:

- Стабилна рамка со облога од меламин соиздржлив медијапан. Материјалите се направени врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Има два затворени дела кои се идеални за затворена организација на уредите поврзани со вашиот телевизор, нивните додатоци и други предмети од вашето секојдневие.

Ѕид: се монтира директно на ѕидот што ви овозможува да го поставите на висина по ваш избор.

Достапна во антрацит - даб.

Димензии на производот:

Должина: 140 см

Ширина: 31,5 см

Вкупна висина: 29,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Олимпус
-2 545 ден
 • -2 545 ден
 • Ново

ТВ комода Олимпус

Редовна цена 8 535 ден Цена 5 990 ден
200 На залиха

Ако сте љубител на класиката и барате Тв комода за да го комплетирате украсувањето на вашата дневна соба, тогаш Олимпус е за вас. Квадратниот дизајн со чистите линии, конструкцијата од квалитетни материјали и просторите за складирање го прават овој мебел лесен за употреба и неопходен за секој простор.

Спецификации:

- Изработена од висококвалитетна иверка од меламин, отпорна на стрес, абење и време.

- Достапна во орев боја.

Димензија:

Должина: 180 см.

Длабочина: 35 см.

Висина: 48,6 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Фиренца
-2 911 ден
 • -2 911 ден
 • Ново

ТВ комода Фиренца

Редовна цена 8 410 ден Цена 5 499 ден
200 На залиха

Ако барате висококвалитетна конструкција во комбинација со ергономија и практичност за вашиот дом,  тогаш ТВ комодата Фиренца е она што ви треба.

Дизајнирана со финеси за да може да е вклопи во секој дел од домот, нуди голем простор за складирање и организација.

Идеалена и за деловен простор.

Спецификации:

- Рамка изработена со меламин премаз , со отпорност на абење. Достапна во сива - беж боја.

- Има два затворени плакари за повеќе простор за складирање на електронски уреди.

-  Заоблените сребрено-сиви ногарки значително ја истакнуваат целината.

Надворешни димензии на производот:

Должина: 150,5 см.

Ширина: 41 см.

Висина: 33 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Селин
-2 120 ден
 • -2 120 ден
 • Ново

ТВ комода Селин

Редовна цена 7 110 ден Цена 4 990 ден
200 На залиха

Доколку барате ТВ комода во елегантен и едноставен дизајн за да го декорирате вашиот простор, тогаш Селин е идеален за вас. Елегантен, но во исто време и ергономски, Селин дојде да даде нова свежина на вашиот простор.

Спецификации:

- Стабилна рамка со облога од меламин со голема абење и време и издржлив медијапан. Материјалите се направени врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Има затворен дел кој е идеален за затворена организација на уредите поврзани со вашиот телевизор, нивните додатоци и други предмети од вашето секојдневие.

Ѕид: завртки директно на ѕидот што ви овозможува да го поставите на висина по ваш избор.

Достапен во бело - дабова боја.

Димензии на производот:

Должина: 100 см

Ширина: 31,5 см

Вкупна висина: 29,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Хандра
-2 511 ден
 • -2 511 ден
 • Ново

ТВ комода Хандра

Редовна цена 7 110 ден Цена 4 599 ден
200 На залиха

Дајте стил на декорацијата на вашиот дом со Тв комодата Хандра. Ергономски и квалитетен мебел кој ветува дека естетски ќе го комплетира вашиот простор.

Спецификации:

- Стабилна рамка со облога од меламин и со издржлив медијапан. Материјалите се направени врз основа на европските стандарди за квалитет Е1.

- Има два затворени плакари кои се идеални за затворена организација на уредите поврзани со вашиот телевизор, нивните додатоци и други предмети од вашето секојдневие. Исто така, има отворени полици за складирање на дното.

Ѕид: се монтира директно на ѕидот што ви овозможува да го поставите на висина по ваш избор.

Достапен во антрацит - даб.

Димензии на производот:

Должина: 100 см

Ширина: 31,5 см

Висина: 29,5 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Кејв
-3 111 ден
 • -3 111 ден
 • Ново

ТВ комода Кејв

Редовна цена 7 110 ден Цена 3 999 ден
199 На залиха

Оваа ТВ комода комбинира едноставност и современ стил и е идеален за компактно живеење.

Спецификации:

- Рамка изработена од: иверица со меламинска облога.

- Вклучено: 1 плакар/ затворен склад, 1 полица.

- Достапна во бело-орев боја.

Димензија:

Должина: 120 см

Длабочина: 25 см

Висина: 37 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Вероника
-2 120 ден
 • -2 120 ден
 • Ново

ТВ комода Вероника

Редовна цена 7 110 ден Цена 4 990 ден
200 На залиха

Ако барате Тв комода за да го комплетирате дневниот простор, тогаш линијата Вероника е за вас. Квадратниот дизајн со чисти линии, конструкцијата од квалитетни материјали и просторите за складирање го прават овој мебел лесен за употреба и неопходен за секој простор.

Спецификации:

- Изработени од висококвалитетни материјали обложени со меламин со голема издржливост.

Димензии:

Должина: 120 см.

Ширина: 39,5 см.

Висина: 50 см.

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Еко
-2 720 ден
 • -2 720 ден
 • Ново

ТВ комода Еко

Редовна цена 7 110 ден Цена 4 390 ден
200 На залиха

Еко ТВ едкомодата има класичен дизајн и е совршен избор доколку минималниот стил е ваш вкус. Со простор за складирање, како и простор за декодери или гејмерски конзоли. Еко ТВ коодата е одлична опција за секој стил на дом.

Спецификации:

- Изработена од висококвалитетен меламин со дебелина од 16мм во боја сонома

- Со лизгачка врата

Димензија:

Должина: 120 см

Ширина: 40 см

Висина: 38 см

Време на испорака: 10-14 дена

ТВ комода Валдо
-1 270 ден
 • -1 270 ден
 • Ново

ТВ комода Валдо

Редовна цена 4 260 ден Цена 2 990 ден
199 На залиха

ТВ комода која комбинира едноставност и современ стил.!

Спецификации:

- Рамка изработена од: иверица со меламинска облога

- 4 полици изработени од: иверица со меламинска обвивка.

- Достапна во бела боја.

Димензија:

Должина: 100 см

Длабочина: 29,6 см

Висина: 40 см

Време на испорака: 10-14 дена

Комода за на ѕид Арте (боја...
-1 060 ден
 • Распродажба!
 • -1 060 ден

Комода за на ѕид Арте (боја по избор)

Редовна цена 2 950 ден Цена 1 890 ден
Распродадено

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Конзолна / лебдечка комода која се прицврстува на ѕид, достапна во повеќе бои.

Должина: 120cm
Висина: 20 cm
Длабочина: 25cm
Дебелина на иверка: 16mm

Достапни бои
: Атлантик (основна), бела, сонома, мона и антрацит.

Производот е додаен за споредба.