Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Канцелариски полици
Канцелариски полици

5 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  2.590 ден.3.999 ден.
  Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
  • Ново
   2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
   Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
   • Ново
    Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
    2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
    Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
    • Ново
     Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
     2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
       2.690 ден.3.999 ден.
       Полица ЕмилиПолица Емили
         2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
         Полица ЕмилиПолица Емили
           Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
           2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
           Полица ЕмилиПолица Емили
             Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
             2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
               2.999 ден.4.590 ден.
               Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                 2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                 Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                   Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                   2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                   Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                     Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                     2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                     Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                       2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                       Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                         Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                         2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                         Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                           Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                           2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                           Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                             1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена
                             Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                               Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                               1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена
                               Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                 Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                 1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена