Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Електрични (E-bikes)
Електрични (E-bikes)

27 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  23.890 ден.41.000 ден.
  Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
  • Ново
   23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
   Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
   • Ново
    23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
    Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвенЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црвен
    • Ново
     23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
     • Ново
      23.890 ден.41.000 ден.
      Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
      • Ново
       23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
       Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
       • Ново
        23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
        Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" белЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" бел
        • Ново
         23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
         • Ново
          MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
          • Ново
           66.999 ден.Цена
           MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
           • Ново
            Без разлика дали уживате во возењето сами или во друштво, MS Energy m10 eBike ќе ви овозможи целосно искуство на слобода на искачувања по ридови, како и на градските улици. Изграден е на лесна алуминиумска рамка и опремен со 8-брзински менувач Shimano Altus, предна патна суспензија Suntour 100 mm, надворешни гуми CST и премиум Tektro сопирачки. Благодарение на моќниот Shengyi мотор и...
            66.999 ден.Цена
            MS ENERGY e-bike m10 електричен велосипедMS ENERGY e-bike m10 електричен велосипед
            • Ново
             Без разлика дали уживате во возењето сами или во друштво, MS Energy m10 eBike ќе ви овозможи целосно искуство на слобода на искачувања по ридови, како и на градските улици. Изграден е на лесна алуминиумска рамка и опремен со 8-брзински менувач Shimano Altus, предна патна суспензија Suntour 100 mm, надворешни гуми CST и премиум Tektro сопирачки. Благодарение на моќниот Shengyi мотор и...
             66.999 ден.Цена
             MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
             • Ново
              MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
              • Ново
               Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
               41.999 ден.Цена
               MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед зелена боја
               • Ново
                Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                41.999 ден.Цена
                MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                • Ново
                 MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                 • Ново
                  Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                  41.999 ден.Цена
                  MS ENERGY Urbanfold i6 електричен велосипед црна боја
                  • Ново
                   Ви го претставуваме нашиот електричен велосипед на склопување , кој и покрај малите димензии, остава голем впечаток. Подигнете го вашето возачко искуство со иновативен дизајн и комбинација на стил и функционалност. Неговите преклопни и 16-инчни тркала овозможуваат лесен транспорт и складирање, додека со задната суспензија можете да уживате во удобно возење. Одете во големи авантури со нашиот...
                   41.999 ден.Цена
                   MS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипед
                     MS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипед
                       Мотор: од 250 W . Батерија: 36V, 7,8 Ah Време на полнење: 4-5 ч Опсег: 45-50 км Гаранција: 12 месеци
                       52.999 ден.Цена
                       MS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black grey електричен велосипед
                         Мотор: од 250 W . Батерија: 36V, 7,8 Ah Време на полнење: 4-5 ч Опсег: 45-50 км Гаранција: 12 месеци
                         52.999 ден.Цена
                         MS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипед
                           MS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипед
                             Мотор: од 250 W . Батерија: 36V, 7,8 Ah Време на полнење: 4-5 ч Опсег: 45-50 км Гаранција: 12 месеци
                             52.999 ден.Цена
                             MS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипедMS ENERGY eBike i10 black green електричен велосипед
                               Мотор: од 250 W . Батерија: 36V, 7,8 Ah Време на полнење: 4-5 ч Опсег: 45-50 км Гаранција: 12 месеци
                               52.999 ден.Цена
                                 88.999 ден.103.490 ден.
                                 MS ENERGY eBike t100 електричен велосипедMS ENERGY eBike t100 електричен велосипед
                                   88.999 ден.103.490 ден.Редовна цена-14.491 ден. исклученоЦена
                                   MS ENERGY eBike t100 електричен велосипедMS ENERGY eBike t100 електричен велосипед
                                     Мотор: Ananda M81 250W 80Nm Батерија: Литиумска батерија од 36V 15Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 120 – 130 км Гаранција: 12 месеци
                                     88.999 ден.103.490 ден.Редовна цена-14.491 ден. исклученоЦена
                                     MS ENERGY eBike t100 електричен велосипедMS ENERGY eBike t100 електричен велосипед
                                       Мотор: Ananda M81 250W 80Nm Батерија: Литиумска батерија од 36V 15Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 120 – 130 км Гаранција: 12 месеци
                                       88.999 ден.103.490 ден.Редовна цена-14.491 ден. исклученоЦена
                                       MS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипед
                                         MS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипед
                                           Мотор: Vinka RH30 30 Nm Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 80 – 100 км Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување Гаранција: 12 месеци
                                           58.999 ден.Цена
                                           MS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипед
                                             Мотор: Vinka RH30 30 Nm Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 80 – 100 км Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување Гаранција: 12 месеци
                                             58.999 ден.Цена
                                             MS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипед
                                               MS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипед
                                                 Мотор: Vinka RH30 30 Nm Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 80 – 100 км Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување Гаранција: 12 месеци
                                                 58.999 ден.Цена
                                                 MS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипедMS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипед
                                                   Мотор: Vinka RH30 30 Nm Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач Домет / Опсег: 80 – 100 км Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување Гаранција: 12 месеци
                                                   58.999 ден.Цена
                                                     66.999 ден.105.399 ден.
                                                     MS ENERGY eBike t10 електричен велосипедMS ENERGY eBike t10 електричен велосипед
                                                       66.999 ден.105.399 ден.Редовна цена-38.400 ден. исклученоЦена
                                                       MS ENERGY eBike t10 електричен велосипедMS ENERGY eBike t10 електричен велосипед
                                                         Мотор: Shengyi hub motor 250W, 36V 13Ah Lithium battery Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Tourney 7 брзини Кочници: Tektro MD -T300 Опсег: 80-100 km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                         66.999 ден.105.399 ден.Редовна цена-38.400 ден. исклученоЦена
                                                         MS ENERGY eBike t10 електричен велосипедMS ENERGY eBike t10 електричен велосипед
                                                           Мотор: Shengyi hub motor 250W, 36V 13Ah Lithium battery Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Tourney 7 брзини Кочници: Tektro MD -T300 Опсег: 80-100 km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                           66.999 ден.105.399 ден.Редовна цена-38.400 ден. исклученоЦена
                                                             94.999 ден.151.999 ден.
                                                             MS ENERGY eBike c101 електричен велосипедMS ENERGY eBike c101 електричен велосипед
                                                               94.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-57.000 ден. исклученоЦена
                                                               MS ENERGY eBike c101 електричен велосипедMS ENERGY eBike c101 електричен велосипед
                                                                 Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm, 36V 14Ah LG Lithium battery  Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275 Опсег: 120 - 130km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                 94.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-57.000 ден. исклученоЦена
                                                                 MS ENERGY eBike c101 електричен велосипедMS ENERGY eBike c101 електричен велосипед
                                                                   Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm, 36V 14Ah LG Lithium battery  Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275 Опсег: 120 - 130km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                   94.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-57.000 ден. исклученоЦена
                                                                     MS ENERGY eBike m100 електричен велосипедMS ENERGY eBike m100 електричен велосипед
                                                                       96.999 ден.Цена
                                                                       MS ENERGY eBike m100 електричен велосипедMS ENERGY eBike m100 електричен велосипед
                                                                         Мотор: Ananda M81 250W 80Nm, 36V 15Ah Lithium battery Рамка: 21” L Aluminium alloy 6061 Менувач (позади): Shimano Alivio 9 брзини Кочници: Tektro brake HD-T275 Опсег: 120 - 130km Гаранција: 12 месеци
                                                                         96.999 ден.Цена
                                                                         MS ENERGY eBike m100 електричен велосипедMS ENERGY eBike m100 електричен велосипед
                                                                           Мотор: Ananda M81 250W 80Nm, 36V 15Ah Lithium battery Рамка: 21” L Aluminium alloy 6061 Менувач (позади): Shimano Alivio 9 брзини Кочници: Tektro brake HD-T275 Опсег: 120 - 130km Гаранција: 12 месеци
                                                                           96.999 ден.Цена
                                                                             92.999 ден.151.999 ден.
                                                                             MS ENERGY eBike c100 електричен велосипедMS ENERGY eBike c100 електричен велосипед
                                                                               92.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-59.000 ден. исклученоЦена
                                                                               MS ENERGY eBike c100 електричен велосипедMS ENERGY eBike c100 електричен велосипед
                                                                                 Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm,36V 14Ah LG Lithium battery  Рамка: 17” M, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275 Опсег: 120 - 130km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                 92.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-59.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 MS ENERGY eBike c100 електричен велосипедMS ENERGY eBike c100 електричен велосипед
                                                                                   Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm,36V 14Ah LG Lithium battery  Рамка: 17” M, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275 Опсег: 120 - 130km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                   92.999 ден.151.999 ден.Редовна цена-59.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     101.999 ден.145.699 ден.
                                                                                     MS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипед
                                                                                       101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                       MS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипед
                                                                                         Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery  Рамка: 21”L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275, Опсег: 150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                         101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                         MS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипед
                                                                                           Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery  Рамка: 21”L, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275, Опсег: 150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                           101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                             101.999 ден.145.699 ден.
                                                                                             MS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипед
                                                                                               101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                               MS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипед
                                                                                                 Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery  Рамка: 19”M, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275, Опсег: 150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                 101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 MS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипед
                                                                                                   Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery  Рамка: 19”M, Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини Кочници: Tektro HD -T275, Опсег: 150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                   101.999 ден.145.699 ден.Редовна цена-43.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                   MS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипед
                                                                                                     MS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипед
                                                                                                       Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm Батерија:36v 16Ah LG Battery Рамка:19” М , Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                       104.999 ден.Цена
                                                                                                       MS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипед
                                                                                                         Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm Батерија:36v 16Ah LG Battery Рамка:19” М , Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                         104.999 ден.Цена
                                                                                                         MS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипед
                                                                                                           MS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипед
                                                                                                             Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm Батерија:36v 16Ah LG Battery Рамка:17” S , Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                             104.999 ден.Цена
                                                                                                             MS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипедMS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипед
                                                                                                               Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm Батерија:36v 16Ah LG Battery Рамка:17” S , Aluminium 6061, smooth welding Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km П/З браник + Багажник + П/З светла Гаранција: 12 месеци
                                                                                                               104.999 ден.Цена
                                                                                                                 23.890 ден.41.000 ден.
                                                                                                                 Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црнЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црн
                                                                                                                   23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црнЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црн
                                                                                                                     23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Електричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црнЕлектричен велосипед - BENELLI MINI-FOLD 16" црн
                                                                                                                       23.890 ден.41.000 ден.Редовна цена-17.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         39.800 ден.49.750 ден.
                                                                                                                         Електричен велосипед - BENELLI FOLDCITY 20"
                                                                                                                           39.800 ден.49.750 ден.Редовна цена-9.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Електричен велосипед - BENELLI FOLDCITY 20"
                                                                                                                             39.800 ден.49.750 ден.Редовна цена-9.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Електричен велосипед - BENELLI FOLDCITY 20"
                                                                                                                               39.800 ден.49.750 ден.Редовна цена-9.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 106.990 ден.113.800 ден.
                                                                                                                                 Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"
                                                                                                                                   106.990 ден.113.800 ден.Редовна цена-6.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"
                                                                                                                                     106.990 ден.113.800 ден.Редовна цена-6.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"Електричен велосипед - BENELLI NERONE FAT 27.5"
                                                                                                                                       106.990 ден.113.800 ден.Редовна цена-6.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         77.990 ден.97.800 ден.
                                                                                                                                         Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"
                                                                                                                                           77.990 ден.97.800 ден.Редовна цена-19.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"
                                                                                                                                             77.990 ден.97.800 ден.Редовна цена-19.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"Електричен велосипед - BENELLI E-MISANO 28"
                                                                                                                                               77.990 ден.97.800 ден.Редовна цена-19.810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 79.590 ден.99.500 ден.
                                                                                                                                                 Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"
                                                                                                                                                   79.590 ден.99.500 ден.Редовна цена-19.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"
                                                                                                                                                     79.590 ден.99.500 ден.Редовна цена-19.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"Електричен велосипед - BENELLI ALPAN E-BIKE 27.5"
                                                                                                                                                       79.590 ден.99.500 ден.Редовна цена-19.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Електричен велосипед - TRINX EAGGO 2.0 28“
                                                                                                                                                           81.900 ден.Цена
                                                                                                                                                           Електричен велосипед - TRINX EAGGO 2.0 28“
                                                                                                                                                             81.900 ден.Цена
                                                                                                                                                             Електричен велосипед - TRINX EAGGO 2.0 28“
                                                                                                                                                               81.900 ден.Цена
                                                                                                                                                               Електричен велосипед - TRINX SELLA 1.1 27.5“
                                                                                                                                                                 Електричен велосипед - TRINX SELLA 1.1 27.5“
                                                                                                                                                                   82.500 ден.Цена
                                                                                                                                                                   Електричен велосипед - TRINX SELLA 1.1 27.5“
                                                                                                                                                                     82.500 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Електричен Велосипед ADO D30C - SilverЕлектричен Велосипед ADO D30C - Silver
                                                                                                                                                                         93.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Електричен Велосипед ADO D30C - SilverЕлектричен Велосипед ADO D30C - Silver
                                                                                                                                                                           Одлични перформанси во комбинација со атрактивен и модерен дизајн. Се движи со помош на одличниот мотор со јачина од 250W и батерија со капацитет од 36V 10.4AH која овозможува автономија до 90км* и брзина до 25км/ч D30C може да го користите на два начини: механички односно класичен начин на возење велосипед и хибриден начин со помош на мотор. мотор 250W 42Nm,...
                                                                                                                                                                           93.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                           Електричен Велосипед ADO D30C - SilverЕлектричен Велосипед ADO D30C - Silver
                                                                                                                                                                             Одлични перформанси во комбинација со атрактивен и модерен дизајн. Се движи со помош на одличниот мотор со јачина од 250W и батерија со капацитет од 36V 10.4AH која овозможува автономија до 90км* и брзина до 25км/ч D30C може да го користите на два начини: механички односно класичен начин на возење велосипед и хибриден начин со помош на мотор. мотор 250W 42Nm,...
                                                                                                                                                                             93.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Електричен Велосипед ADO D30C - СивЕлектричен Велосипед ADO D30C - Сив
                                                                                                                                                                                 93.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Електричен Велосипед ADO D30C - СивЕлектричен Велосипед ADO D30C - Сив
                                                                                                                                                                                   Одлични перформанси во комбинација со атрактивен и модерен дизајн. Се движи со помош на одличниот мотор со јачина од 250W и батерија со капацитет од 36V 10.4AH која овозможува автономија до 90км* и брзина до 25км/ч D30C може да го користите на два начини: механички односно класичен начин на возење велосипед и хибриден начин со помош на мотор. Мотор 250W 42Nm,...
                                                                                                                                                                                   93.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Електричен Велосипед ADO D30C - СивЕлектричен Велосипед ADO D30C - Сив
                                                                                                                                                                                     Одлични перформанси во комбинација со атрактивен и модерен дизајн. Се движи со помош на одличниот мотор со јачина од 250W и батерија со капацитет од 36V 10.4AH која овозможува автономија до 90км* и брзина до 25км/ч D30C може да го користите на два начини: механички односно класичен начин на возење велосипед и хибриден начин со помош на мотор. Мотор 250W 42Nm,...
                                                                                                                                                                                     93.490 ден.Цена