Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

92 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
  • Ново
   2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
   Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
   • Ново
    Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
    2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
    Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
    • Ново
     Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
     2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
       4.990 ден.8.990 ден.
       Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
         4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
         Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
           Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
           4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
           Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
             Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
             4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
               6.990 ден.9.990 ден.
               Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
                 6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                 Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                   6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                   Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
                     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                     6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                       2.390 ден.4.990 ден.
                       Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                         2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                         Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                           Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                           2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                           Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                             Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                             2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                             Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                               1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                               Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                 Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                 1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                 Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                   Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                   1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                     14.290 ден.19.990 ден.
                                     Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
                                       14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                       Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                         14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                           14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                             14.290 ден.19.990 ден.
                                             Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                               14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                               Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                                 Комплети за дневна соба
                                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                 14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                                 Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                                   Комплети за дневна соба
                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                   14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                                     14.290 ден.19.990 ден.
                                                     Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                       14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                                       Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                         Комплети за дневна соба
                                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                         14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                                         Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                           Комплети за дневна соба
                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                           14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                                             1.799 ден.2.990 ден.
                                                             Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                               1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                               Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                                 Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                 1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                 Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                                   Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                   1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                     2.999 ден.4.590 ден.
                                                                     Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                       2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                       Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                         Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                         2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                         Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                           Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                           2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                           Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                             2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                             Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                               Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                               2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                               Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                 Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                                 2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                   9.990 ден.11.990 ден.
                                                                                   ТВ комода CopenhagenТВ комода Copenhagen
                                                                                     9.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     ТВ комода CopenhagenТВ комода Copenhagen
                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 40 cm
                                                                                       9.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       ТВ комода CopenhagenТВ комода Copenhagen
                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 40 cm
                                                                                         9.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                           ТВ комода PetraТВ комода Petra
                                                                                             7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             ТВ комода PetraТВ комода Petra
                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 30 cm   Длабочина: 32 cm
                                                                                               7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               ТВ комода PetraТВ комода Petra
                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 30 cm   Длабочина: 32 cm
                                                                                                 7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   14.990 ден.22.500 ден.
                                                                                                   ТВ комода Estella, 100% борово дрвоТВ комода Estella, 100% борово дрво
                                                                                                     14.990 ден.22.500 ден.Редовна цена-7.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                     ТВ комода Estella, 100% борово дрвоТВ комода Estella, 100% борово дрво
                                                                                                       100% борово дрво Конструкција: 100% метал Ширина: 150 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                       14.990 ден.22.500 ден.Редовна цена-7.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                       ТВ комода Estella, 100% борово дрвоТВ комода Estella, 100% борово дрво
                                                                                                         100% борово дрво Конструкција: 100% метал Ширина: 150 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                         14.990 ден.22.500 ден.Редовна цена-7.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                           6.399 ден.9.990 ден.
                                                                                                           ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                             6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                             ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                                               6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                               ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                                                 6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                   ТВ комода EstellaТВ комода Estella
                                                                                                                     7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     ТВ комода EstellaТВ комода Estella
                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Висина: 40 cm   Длабочина: 40 cm 2 фиоки
                                                                                                                       7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       ТВ комода EstellaТВ комода Estella
                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Висина: 40 cm   Длабочина: 40 cm 2 фиоки
                                                                                                                         7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           8.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                           Комода MyriaКомода Myria
                                                                                                                             8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Комода MyriaКомода Myria
                                                                                                                               Комоди
                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 120 cm   Висина: 75 cm   Длабочина: 30 cm
                                                                                                                               8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Комода MyriaКомода Myria
                                                                                                                                 Комоди
                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 120 cm   Висина: 75 cm   Длабочина: 30 cm
                                                                                                                                 8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   4.290 ден.6.690 ден.
                                                                                                                                   ТВ комода YellowТВ комода Yellow
                                                                                                                                     4.290 ден.6.690 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     ТВ комода YellowТВ комода Yellow
                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 124 cm   Висина: 54 cm   Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                       4.290 ден.6.690 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       ТВ комода YellowТВ комода Yellow
                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 124 cm   Висина: 54 cm   Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                         4.290 ден.6.690 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                           ТВ комода ClaraТВ комода Clara
                                                                                                                                             7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             ТВ комода ClaraТВ комода Clara
                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода: Ширина: 180 cm  Висина: 48,6 cm  Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                               7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               ТВ комода ClaraТВ комода Clara
                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода: Ширина: 180 cm  Висина: 48,6 cm  Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                                 7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   8.990 ден.16.700 ден.
                                                                                                                                                   ТВ комода Gold LineТВ комода Gold Line
                                                                                                                                                     8.990 ден.16.700 ден.Редовна цена-7.710 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     ТВ комода Gold LineТВ комода Gold Line
                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Висина на ногарките: 18 cm Димензии на Тв комода:  Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 48 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња)
                                                                                                                                                       8.990 ден.16.700 ден.Редовна цена-7.710 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       ТВ комода Gold LineТВ комода Gold Line
                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Висина на ногарките: 18 cm Димензии на Тв комода:  Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 48 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња)
                                                                                                                                                         8.990 ден.16.700 ден.Редовна цена-7.710 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           7.590 ден.10.990 ден.
                                                                                                                                                           ТВ комода BohemianТВ комода Bohemian
                                                                                                                                                             7.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             ТВ комода BohemianТВ комода Bohemian
                                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 140 cm  Висина: 60 cm  Длабочина: 40 cm Висина на средна полица: 17 cm Висина на ногарки: 15 cm
                                                                                                                                                               7.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               ТВ комода BohemianТВ комода Bohemian
                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 140 cm  Висина: 60 cm  Длабочина: 40 cm Висина на средна полица: 17 cm Висина на ногарки: 15 cm
                                                                                                                                                                 7.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   7.990 ден.10.990 ден.
                                                                                                                                                                   ТВ комода ElsaТВ комода Elsa
                                                                                                                                                                     7.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     ТВ комода ElsaТВ комода Elsa
                                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица.  Ширина: 180 cm   Висина: 55 cm   Длабочина: 31 cm Висина на средната полица: 12 cm Висина на ногарки: 25 cm Пластични ногарки
                                                                                                                                                                       7.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       ТВ комода ElsaТВ комода Elsa
                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица.  Ширина: 180 cm   Висина: 55 cm   Длабочина: 31 cm Висина на средната полица: 12 cm Висина на ногарки: 25 cm Пластични ногарки
                                                                                                                                                                         7.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                                                           ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                                                                                                             7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 10 cm
                                                                                                                                                                               7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 10 cm
                                                                                                                                                                                 7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   7.390 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                                                                   ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                                                                                                                     7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                       7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                         7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           7.390 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                                                                           ТВ комода Luxe - White, BlackТВ комода Luxe - White, Black
                                                                                                                                                                                             7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             ТВ комода Luxe - White, BlackТВ комода Luxe - White, Black
                                                                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                               7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               ТВ комода Luxe - White, BlackТВ комода Luxe - White, Black
                                                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                                 7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   7.390 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                                                                                   ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                                                                                                                     7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                                       7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                                         7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           7.390 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                                                                                           ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                                                                                                                             7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                                               7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                                                                                 7.390 ден.11.490 ден.Редовна цена-4.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   8.590 ден.11.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                   ТВ комода BohoТВ комода Boho
                                                                                                                                                                                                                     8.590 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     ТВ комода BohoТВ комода Boho
                                                                                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 60 cm   Длабочина: 40 cm 2 фиоки + 2 вратички
                                                                                                                                                                                                                       8.590 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       ТВ комода BohoТВ комода Boho
                                                                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 60 cm   Длабочина: 40 cm 2 фиоки + 2 вратички
                                                                                                                                                                                                                         8.590 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                           ТВ комода EmmaТВ комода Emma
                                                                                                                                                                                                                             7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             ТВ комода EmmaТВ комода Emma
                                                                                                                                                                                                                               Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 48,6 cm   Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                                                                                                               7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               ТВ комода EmmaТВ комода Emma
                                                                                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 48,6 cm   Длабочина: 35 cm
                                                                                                                                                                                                                                 7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   5.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                                   ТВ комода DakotaТВ комода Dakota
                                                                                                                                                                                                                                     5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                     ТВ комода DakotaТВ комода Dakota
                                                                                                                                                                                                                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода Ширина: 145 cm   Висина: 49,8 cm   Длабочина: 36,8 cm Димензии на полица:  Ширина: 70 cm   Висина: 11 cm   Длабочина: 30 cm
                                                                                                                                                                                                                                       5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       ТВ комода DakotaТВ комода Dakota
                                                                                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода Ширина: 145 cm   Висина: 49,8 cm   Длабочина: 36,8 cm Димензии на полица:  Ширина: 70 cm   Висина: 11 cm   Длабочина: 30 cm
                                                                                                                                                                                                                                         5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена