Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Вентилатори
Вентилатори

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
   Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
     Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
     23.063 ден.Цена
     Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
       Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
       23.063 ден.Цена
         1.799 ден.2.250 ден.
         Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
           1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
           Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
             1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
             Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
               1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                 1.499 ден.1.875 ден.
                 Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                   1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                   Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                     Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                     1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                     Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                       Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                       1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                         1.699 ден.2.125 ден.
                         HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                           1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                           HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                             1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                             HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                               1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена