Столни ламби

Поткатегории

Активни филтери

IKEA BARLAST столна ламба

Цена 610 ден
20 На залиха

IKEA BARLAST столна ламба 

Карактеристики на производот

Материјал: Полипропиленска пластична, челик

Боја: бела

Димензии на производот:

Должина: кабел 150cm

Дијаметар: 16 cm

Висина: 31 cm

Производот е додаен за споредба.