Полици и закачалки

Поткатегории

Активни филтери

Полица Дилан
-2 000 ден
 • -2 000 ден
 • Ново

Полица Дилан

Редовна цена 6 490 ден Цена 4 490 ден
100 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 25cm

Висина: 170cm

Должина: 75.6cm

Полица Рива

Редовна цена 2 190 ден Цена 1 690 ден
100 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 22cm

Висина: 20cm

Должина: 100cm

Мултифункционален плакар ПРАКТИК

Редовна цена 4 390 ден Цена 3 499 ден
36 На залиха

Димензии: 109x45x30cm

Длабочина на корпи: 10cm

Висина на ногарки: 7.5cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Кујнски рафт ИНДУСТРИАЛ

Редовна цена 5 490 ден Цена 4 699 ден
35 На залиха

Димензии: 160x101x36cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Метална конструкција

Полица за книги МОНТЕСОРИ

Редовна цена 2 390 ден Цена 1 899 ден
36 На залиха

Димензија: 79.5x74x10cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

Закачалка за на ѕид АКИРА Атлантик

Редовна цена 1 599 ден Цена 799 ден
53 На залиха

Димензија: 18x80x11cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Полица со метална...
-1 591 ден
 • Распродажба!
 • -1 591 ден
 • Ново

Полица со метална конструкција ЛОГАН Антрацит

Редовна цена 3 590 ден Цена 1 999 ден
35 На залиха

Димензии: 66x34x85cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Метална конструкција

Закачалка за на ѕид - Forest

Редовна цена 2 490 ден Цена 1 990 ден
1000 На залиха

Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа. Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа.

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Даб сонома

Чевларник дупли + закачалка...
-1 500 ден
 • -1 500 ден
 • Ново

Чевларник дупли + закачалка сонома

Редовна цена 6 480 ден Цена 4 980 ден
997 На залиха

Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата + закачалка за ѕид. 

Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш.

Информации за чевларник:

Капацитет: 12 пара обувки

Висина: 85cm

Ширина: 65cm

Длабина: 25cm

Боја: Даб сонома

Информации за закачалка:

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Даб сонома

Три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа.

Чевларник дупли + закачалка...
-1 500 ден
 • -1 500 ден
 • Ново

Чевларник дупли + закачалка Bella

Редовна цена 6 480 ден Цена 4 980 ден
999 На залиха

Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата + закачалка за ѕид Bella. 

Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш.

Информации за чевларник:

Капацитет: 12 пара обувки

Висина: 85cm

Ширина: 65cm

Длабина: 25cm

Бела боја

Информации за закачалка:

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Бела

Три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа.

Чевларник СЛИМ ПРО +...
-1 500 ден
 • -1 500 ден
 • Ново

Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella

Редовна цена 6 480 ден Цена 4 980 ден
1000 На залиха

Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина + закачалка за ѕид Bella. 

Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш.

Информации за чевларник:

Висина: 73cm

Ширина: 68cm

Капацитет: 6 пара обувки

Бела боја

Информации за закачалка:

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Бела

Три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа.

Чевларник СЛИМ + закачалка...
-1 200 ден
 • -1 200 ден
 • Ново

Чевларник СЛИМ + закачалка Bella

Редовна цена 5 980 ден Цена 4 780 ден
1000 На залиха

Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm + закачалка за ѕид Bella. 

Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш.

Информации за чевларник:

Висина: 77cm

Ширина: 68cm

Еден ред во врата

Капацитет: 6 пара обувки

Бела боја

Информации за закачалка:

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Бела

Три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа.

Закачалка за на ѕид - Bella

Редовна цена 2 490 ден Цена 1 990 ден
998 На залиха

Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа. Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа.

Висина: 120cm

Ширина: 62cm

Капацитет: 9 предмети

Боја: Бела

IKEA KALLAX полица

Цена 9 360 ден
50 На залиха

IKEA KALLAX полица 

Карактеристики на производот:

Материјал: иверица

Боја: избелен даб

Димензии на производот:

Ширина: 77 см

Длабочина: 39 см

Висина: 147 см

Макс. оптеретување на рафт: 13 кг 

IKEA KALLAX полица

Цена 7 360 ден
50 На залиха

IKEA KALLAX полица 

Карактеристики на производот:

Материјал: иверица

Боја: бела

Димензии на производот:

Ширина: 42 см

Длабочина: 39 см

Висина: 147 см

Макс. оптоварување на рафт: 13 кг

Макс. оптоварување на ѕидна полица: 30 кг 

Закачалка Радо

Редовна цена 4 990 ден Цена 3 990 ден
20 На залиха

Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција

Елегантна форма

Декоративни пластични елементи

Место за поставување чадори

Тежина: 5 kg

Висина: 1730 mm.

Напомена:
Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.

Закачалка Пике - црна

Редовна цена 6 490 ден Цена 5 490 ден
20 На залиха

Закачалка со модерен дизајн, од реномираниот европски производител Nowy Styl.
Висина 1875 mm.

Напомена:
Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.

Закачалка Елф

Редовна цена 5 290 ден Цена 4 290 ден
20 На залиха

Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција

Елегантна форма

Декоративни пластични елементи

Место за поставување чадори

Тежина: 5 kg

Висина: 1730 mm.

Напомена:
Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.

Закачалка Аризона - црна

Редовна цена 5 490 ден Цена 4 490 ден
20 На залиха

Елегантна метална закачалка од реномираниот европски производител Nowy Styl.
Висина 186 cm.

Напомена:
Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.

Закачалка Аризона - хром

Редовна цена 7 390 ден Цена 6 390 ден
19 На залиха

Елегантна закачалка со хромирана структура од реномираниот европски производител Nowy Styl.
Висина 186 cm.

Напомена:
Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.

Метална закачалка ЕСТЕЛ златна
-300 ден
 • Распродажба!
 • -300 ден

Метална закачалка ЕСТЕЛ златна

Редовна цена 1 790 ден Цена 1 490 ден
Распродадено

Практична и фунцкионална метална закачалка наменета за Вашата спална соба, но и за било кое друго место каде што Ви одговара.

Полица Мак-7

Редовна цена 3 790 ден Цена 2 990 ден
998 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 106cm

Ширина: 49.5cm

Полица Мак-5БС

Редовна цена 3 290 ден Цена 2 490 ден
995 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 80cm

Ширина: 49.5cm

Полица Мак-5

Редовна цена 3 150 ден Цена 2 290 ден
988 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 132cm

Ширина: 40cm

Полица Мак-4

Редовна цена 2 490 ден Цена 1 990 ден
999 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 106cm

Ширина: 34cm

Полица Мак-3

Редовна цена 1 790 ден Цена 1 290 ден
999 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 80cm

Ширина: 31cm

Полица Мак-2
-600 ден
 • Распродажба!
 • -600 ден

Полица Мак-2

Редовна цена 1 490 ден Цена 890 ден
989 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 23.7cm

Висина: 53.9cm

Ширина: 39.5cm

Полица Мак-11

Редовна цена 4 290 ден Цена 3 290 ден
995 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Длабочина: 24cm

Висина: 106cm

Ширина: 74cm

Полица / плакар Кловер (боја по избор)

Редовна цена 4 670 ден Цена 3 490 ден
100 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Должина: 30cm

Висина: 135cm

Ширина: 80cm

Полица / плакар Минто (боја по избор)

Редовна цена 5 550 ден Цена 4 490 ден
996 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Должина: 35cm

Висина: 170cm

Ширина: 50cm

Плакар Хардин (боја по избор)

Редовна цена 4 150 ден Цена 2 890 ден
1000 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Димензии: 

Должина: 30cm

Висина: 100cm

Ширина: 80cm

Производот е додаен за споредба.