Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Траки за трчање
Траки за трчање

21 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
 • Ново
  Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
  • Ново
   Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
   9.999 ден.Цена
   Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
   • Ново
    Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
    9.999 ден.Цена
    • Ново
     Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
     • Ново
      Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
      • Ново
       Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
       21.999 ден.Цена
       Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
       • Ново
        Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
        21.999 ден.Цена
        • Ново
         Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
         • Ново
          Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
          • Ново
           Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
           25.999 ден.Цена
           Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
           • Ново
            Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
            25.999 ден.Цена
              16.999 ден.
              LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                16.999 ден.Цена
                LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                  Електрична трака за пешачење  Површина за пешачење 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Вградени тркалца  Димензии во склопена состојба 124.8x54.3x12.7 cm  Тежина 19.8кг ...
                  16.999 ден.Цена
                  LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                    Електрична трака за пешачење  Површина за пешачење 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Вградени тркалца  Димензии во склопена состојба 124.8x54.3x12.7 cm  Тежина 19.8кг ...
                    16.999 ден.Цена
                      18.999 ден.
                      LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                        18.999 ден.Цена
                        LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                          Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                          18.999 ден.Цена
                          LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                            Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                            18.999 ден.Цена
                              19.999 ден.
                              LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                19.999 ден.Цена
                                LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                  Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                  19.999 ден.Цена
                                  LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                    Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                    19.999 ден.Цена
                                      59.999 ден.
                                      LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                        59.999 ден.Цена
                                        LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                          Траки за трчање
                                          Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 125x45 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-16км/ч  ЛEД екран со три позиции  Функции на компјутерот за мерење: 36 пресетирани персонализирани програми  Мерење време  брзина  дистанца  срцев пулс  Вградени звучници и MP3 USB...
                                          59.999 ден.Цена
                                          LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                            Траки за трчање
                                            Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 125x45 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-16км/ч  ЛEД екран со три позиции  Функции на компјутерот за мерење: 36 пресетирани персонализирани програми  Мерење време  брзина  дистанца  срцев пулс  Вградени звучници и MP3 USB...
                                            59.999 ден.Цена
                                              199.999 ден.
                                              Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                199.999 ден.Цена
                                                Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                   Електрична трака за трчање со AC мотор со моќност од 3 коњски сили  Површина за трчање 160x60 cm  Максимална тежина на корисник 250 kg  Автоматски ТИЛТ со 25 нивоа  Брзина на трчање 1-25км/ч  ЛЦД екран со црвено осветлуавње  Функции на компјутерот за мерење: 25 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                                  199.999 ден.Цена
                                                  Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                     Електрична трака за трчање со AC мотор со моќност од 3 коњски сили  Површина за трчање 160x60 cm  Максимална тежина на корисник 250 kg  Автоматски ТИЛТ со 25 нивоа  Брзина на трчање 1-25км/ч  ЛЦД екран со црвено осветлуавње  Функции на компјутерот за мерење: 25 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                                    199.999 ден.Цена
                                                      69.999 ден.
                                                      Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                        69.999 ден.Цена
                                                        Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                          Електрична трака за трчање со мотор од 4 коњски сили  Површина за трчање 140x50 cm  Максимална тежина на корисник 150 kg  Автоматски ТИЛТ со 15 нивоа  Брзина на трчање 0.8-20км/ч  ЛЦД екран со контроли на допир  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                          69.999 ден.Цена
                                                          Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                            Електрична трака за трчање со мотор од 4 коњски сили  Површина за трчање 140x50 cm  Максимална тежина на корисник 150 kg  Автоматски ТИЛТ со 15 нивоа  Брзина на трчање 0.8-20км/ч  ЛЦД екран со контроли на допир  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                            69.999 ден.Цена
                                                              49.999 ден.
                                                              Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                49.999 ден.Цена
                                                                Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                  Електрична трака за трчање со мотор од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 140x45 cm  Максимална тежина на корисник 140 kg  Автоматски ТИЛТ со 18 нивоа  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                  49.999 ден.Цена
                                                                  Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                    Електрична трака за трчање со мотор од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 140x45 cm  Максимална тежина на корисник 140 kg  Автоматски ТИЛТ со 18 нивоа  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                    49.999 ден.Цена
                                                                      27.999 ден.
                                                                      Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                        27.999 ден.Цена
                                                                        Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                           Електрична трака за трчање со мотор со моќност од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 120x42 cm  Максимална тежина на корисник: 120 kg  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење:  12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                          27.999 ден.Цена
                                                                          Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                             Електрична трака за трчање со мотор со моќност од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 120x42 cm  Максимална тежина на корисник: 120 kg  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење:  12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                            27.999 ден.Цена
                                                                              26.999 ден.
                                                                              Orion Fitness RACE G300 Трака за трчањеOrion Fitness RACE G300 Трака за трчање
                                                                                26.999 ден.Цена
                                                                                Orion Fitness RACE G300 Трака за трчањеOrion Fitness RACE G300 Трака за трчање
                                                                                  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 121x46 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-15км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                  26.999 ден.Цена
                                                                                  Orion Fitness RACE G300 Трака за трчањеOrion Fitness RACE G300 Трака за трчање
                                                                                    Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 121x46 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-15км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                    26.999 ден.Цена
                                                                                      59.999 ден.
                                                                                      LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
                                                                                        59.999 ден.Цена
                                                                                        LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
                                                                                          Траки за трчање
                                                                                           Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 140x48 cm  Максимална тежина на корисник 120 kg  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                          59.999 ден.Цена
                                                                                          LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
                                                                                            Траки за трчање
                                                                                             Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 140x48 cm  Максимална тежина на корисник 120 kg  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                            59.999 ден.Цена
                                                                                              21.999 ден.
                                                                                              LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
                                                                                                21.999 ден.Цена
                                                                                                LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
                                                                                                  Траки за трчање
                                                                                                  Електрична трака за трчање со мотор од 1.25 коњски сили  Површина за трчање 110x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-10км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                                  21.999 ден.Цена
                                                                                                  LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
                                                                                                    Траки за трчање
                                                                                                    Електрична трака за трчање со мотор од 1.25 коњски сили  Површина за трчање 110x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-10км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                                    21.999 ден.Цена
                                                                                                      69.999 ден.
                                                                                                      LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                                                                                                        69.999 ден.Цена
                                                                                                        LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                                                                                                          Траки за трчање
                                                                                                           Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 150x51 cm  Максимална тежина на корисник 130 kg  Брзина на трчање 1-20км/ч  ЛЦД екран 7"со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                                          69.999 ден.Цена
                                                                                                          LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                                                                                                            Траки за трчање
                                                                                                             Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 150x51 cm  Максимална тежина на корисник 130 kg  Брзина на трчање 1-20км/ч  ЛЦД екран 7"со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                                                                                                            69.999 ден.Цена
                                                                                                              23.990 ден.26.990 ден.
                                                                                                              Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                                                                                                23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                                                                                                  Совршен сојузник во домашното вежбање: A1 Pro лентата се карактеризира со елегантен, заоблен и префинет дизајн, а исто така штеди простор во домот. Модерниот и минималистички дизајн и паметната технологија со која се одликува ѝ донеле бројни признанија на одржувањето на Design Awards 2019.
                                                                                                                  23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                                                                                                    Совршен сојузник во домашното вежбање: A1 Pro лентата се карактеризира со елегантен, заоблен и префинет дизајн, а исто така штеди простор во домот. Модерниот и минималистички дизајн и паметната технологија со која се одликува ѝ донеле бројни признанија на одржувањето на Design Awards 2019.
                                                                                                                    23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                        27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                          0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 години гаранција
                                                                                                                          27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                          Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                            0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 години гаранција
                                                                                                                            27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                                                                                39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                                                                                  Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување, држач за смартфон/таблет, лесно склопување и складирање, тркалца за лесен пренос | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                  39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                  Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                                                                                    Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување, држач за смартфон/таблет, лесно склопување и складирање, тркалца за лесен пренос | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                    39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                    Xiaomi KingSmith Walking Pad X21 - Лента за пешачење и трчање на преклопXiaomi KingSmith Walking Pad X21 - Лента за пешачење и трчање на преклоп
                                                                                                                                      Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-12 км/ч, brushless мотор, NFC, LED дисплеј  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                      48.990 ден.Цена
                                                                                                                                      Xiaomi KingSmith Walking Pad X21 - Лента за пешачење и трчање на преклопXiaomi KingSmith Walking Pad X21 - Лента за пешачење и трчање на преклоп
                                                                                                                                        Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-12 км/ч, brushless мотор, NFC, LED дисплеј  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                        48.990 ден.Цена
                                                                                                                                        Xiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклопXiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп
                                                                                                                                          38.990 ден.42.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                          Xiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклопXiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп
                                                                                                                                            Гласовни команди, мотор од 918W, пешачење и трчање од 0.5 км/ч до 10 км/ч, преклоплива, LED екран и 3 начини на работа  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                            38.990 ден.42.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                            Xiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклопXiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп
                                                                                                                                              Гласовни команди, мотор од 918W, пешачење и трчање од 0.5 км/ч до 10 км/ч, преклоплива, LED екран и 3 начини на работа  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                              38.990 ден.42.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                35.990 ден.39.990 ден.
                                                                                                                                                Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачењеXiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачење
                                                                                                                                                  35.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                  Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачењеXiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачење
                                                                                                                                                    Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                    35.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                    Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачењеXiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачење
                                                                                                                                                      Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                      35.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена