Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Клуб маси
Клуб маси

91 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  1.690 ден.2.790 ден.
  Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
  • Ново
   1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
   Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
   • Ново
    Помошни масички
    Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
    1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
    Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
    • Ново
     Помошни масички
     Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
     1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
     • Ново
      1.490 ден.2.390 ден.
      Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
      • Ново
       1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
       Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
       • Ново
        Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
        1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
        Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
        • Ново
         Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
         1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.999 ден.4.790 ден.
          Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
          • Ново
           2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
           Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
           • Ново
            Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
            2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
            Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
            • Ново
             Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
             2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
             • Ново
              2.990 ден.3.890 ден.
              Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
              • Ново
               2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
               Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
               • Ново
                Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                • Ново
                 Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                 2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  4.500 ден.
                  IKEA LACK клуб маса - белаIKEA LACK клуб маса - бела
                  • Ново
                   4.500 ден.Цена
                   IKEA LACK клуб маса - белаIKEA LACK клуб маса - бела
                   • Ново
                    IKEA LACK клуб маса 118 х 78 cm / бела Димензии на производот: Должина: 118 cm Ширина: 78 cm Висина: 45 cm
                    4.500 ден.Цена
                    IKEA LACK клуб маса - белаIKEA LACK клуб маса - бела
                    • Ново
                     IKEA LACK клуб маса 118 х 78 cm / бела Димензии на производот: Должина: 118 cm Ширина: 78 cm Висина: 45 cm
                     4.500 ден.Цена
                     • Ново
                      6.490 ден.8.690 ден.
                      Клуб маса Luxe - Walnut, BlackКлуб маса Luxe - Walnut, Black
                      • Ново
                       6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                       Клуб маса Luxe - Walnut, BlackКлуб маса Luxe - Walnut, Black
                       • Ново
                        Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                        6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                        Клуб маса Luxe - Walnut, BlackКлуб маса Luxe - Walnut, Black
                        • Ново
                         Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          6.490 ден.8.690 ден.
                          Клуб маса Luxe - Anthracite, GoldКлуб маса Luxe - Anthracite, Gold
                          • Ново
                           6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                           Клуб маса Luxe - Anthracite, GoldКлуб маса Luxe - Anthracite, Gold
                           • Ново
                            Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                            6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                            Клуб маса Luxe - Anthracite, GoldКлуб маса Luxe - Anthracite, Gold
                            • Ново
                             Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              6.490 ден.8.690 ден.
                              Клуб маса Luxe - Anthracite, BlackКлуб маса Luxe - Anthracite, Black
                              • Ново
                               6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                               Клуб маса Luxe - Anthracite, BlackКлуб маса Luxe - Anthracite, Black
                               • Ново
                                Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                Клуб маса Luxe - Anthracite, BlackКлуб маса Luxe - Anthracite, Black
                                • Ново
                                 Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                 6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  6.990 ден.8.490 ден.
                                  Сет 2 клуб маси Berlin - BlackСет 2 клуб маси Berlin - Black
                                  • Ново
                                   6.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                   Сет 2 клуб маси Berlin - BlackСет 2 клуб маси Berlin - Black
                                   • Ново
                                    Клуб маса изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Димензии: Ширина: 80 cm  Висина: 45 cm  Должина: 80 cm   Време на испорака: 10-15 дена
                                    6.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                    Сет 2 клуб маси Berlin - BlackСет 2 клуб маси Berlin - Black
                                    • Ново
                                     Клуб маса изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Димензии: Ширина: 80 cm  Висина: 45 cm  Должина: 80 cm   Време на испорака: 10-15 дена
                                     6.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      6.490 ден.8.690 ден.
                                      Клуб маса Black Line - Anthracite, BlackКлуб маса Black Line - Anthracite, Black
                                      • Ново
                                       6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                       Клуб маса Black Line - Anthracite, BlackКлуб маса Black Line - Anthracite, Black
                                       • Ново
                                        Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                        6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                        Клуб маса Black Line - Anthracite, BlackКлуб маса Black Line - Anthracite, Black
                                        • Ново
                                         Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          6.490 ден.8.690 ден.
                                          Клуб маса Black Line - Walnut, BlackКлуб маса Black Line - Walnut, Black
                                          • Ново
                                           6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                           Клуб маса Black Line - Walnut, BlackКлуб маса Black Line - Walnut, Black
                                           • Ново
                                            Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                            6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                            Клуб маса Black Line - Walnut, BlackКлуб маса Black Line - Walnut, Black
                                            • Ново
                                             Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              6.490 ден.8.690 ден.
                                              Клуб маса Black Line - White, BlackКлуб маса Black Line - White, Black
                                              • Ново
                                               6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                               Клуб маса Black Line - White, BlackКлуб маса Black Line - White, Black
                                               • Ново
                                                Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                Клуб маса Black Line - White, BlackКлуб маса Black Line - White, Black
                                                • Ново
                                                 Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                 6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  6.490 ден.8.690 ден.
                                                  Клуб маса Gold Line - Anthracite, BlackКлуб маса Gold Line - Anthracite, Black
                                                  • Ново
                                                   6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                   Клуб маса Gold Line - Anthracite, BlackКлуб маса Gold Line - Anthracite, Black
                                                   • Ново
                                                    Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                    6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                    Клуб маса Gold Line - Anthracite, BlackКлуб маса Gold Line - Anthracite, Black
                                                    • Ново
                                                     Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                     6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      6.490 ден.8.690 ден.
                                                      Клуб маса Gold Line - Walnut, GoldКлуб маса Gold Line - Walnut, Gold
                                                      • Ново
                                                       6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                       Клуб маса Gold Line - Walnut, GoldКлуб маса Gold Line - Walnut, Gold
                                                       • Ново
                                                        Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                        6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                        Клуб маса Gold Line - Walnut, GoldКлуб маса Gold Line - Walnut, Gold
                                                        • Ново
                                                         Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          6.490 ден.8.690 ден.
                                                          Клуб маса Gold Line - White, GoldКлуб маса Gold Line - White, Gold
                                                          • Ново
                                                           6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                           Клуб маса Gold Line - White, GoldКлуб маса Gold Line - White, Gold
                                                           • Ново
                                                            Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                            6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                            Клуб маса Gold Line - White, GoldКлуб маса Gold Line - White, Gold
                                                            • Ново
                                                             Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 80cm Должина: 80cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              6.490 ден.8.690 ден.
                                                              Клуб маса Luxe - Walnut, GoldКлуб маса Luxe - Walnut, Gold
                                                              • Ново
                                                               6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                               Клуб маса Luxe - Walnut, GoldКлуб маса Luxe - Walnut, Gold
                                                               • Ново
                                                                Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                Клуб маса Luxe - Walnut, GoldКлуб маса Luxe - Walnut, Gold
                                                                • Ново
                                                                 Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Должина: 90cm Ширина: 60cm Висина: 40cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                 6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  8.999 ден.11.590 ден.
                                                                  Kлуб маса Zenn - Anthracite, BlackKлуб маса Zenn - Anthracite, Black
                                                                  • Ново
                                                                   8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                   Kлуб маса Zenn - Anthracite, BlackKлуб маса Zenn - Anthracite, Black
                                                                   • Ново
                                                                    Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                    8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                    Kлуб маса Zenn - Anthracite, BlackKлуб маса Zenn - Anthracite, Black
                                                                    • Ново
                                                                     Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                     8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      8.999 ден.11.590 ден.
                                                                      Kлуб маса Zenn - Anthracite, GoldKлуб маса Zenn - Anthracite, Gold
                                                                      • Ново
                                                                       8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                       Kлуб маса Zenn - Anthracite, GoldKлуб маса Zenn - Anthracite, Gold
                                                                       • Ново
                                                                        Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                        8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                        Kлуб маса Zenn - Anthracite, GoldKлуб маса Zenn - Anthracite, Gold
                                                                        • Ново
                                                                         Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                         8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          8.999 ден.11.590 ден.
                                                                          Kлуб маса Zenn - Walnut, GoldKлуб маса Zenn - Walnut, Gold
                                                                          • Ново
                                                                           8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                           Kлуб маса Zenn - Walnut, GoldKлуб маса Zenn - Walnut, Gold
                                                                           • Ново
                                                                            Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                            8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                            Kлуб маса Zenn - Walnut, GoldKлуб маса Zenn - Walnut, Gold
                                                                            • Ново
                                                                             Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                             8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              8.999 ден.11.590 ден.
                                                                              Kлуб маса Zenn - White, BlackKлуб маса Zenn - White, Black
                                                                              • Ново
                                                                               8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                               Kлуб маса Zenn - White, BlackKлуб маса Zenn - White, Black
                                                                               • Ново
                                                                                Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                Kлуб маса Zenn - White, BlackKлуб маса Zenn - White, Black
                                                                                • Ново
                                                                                 Изработена од метална конструкција и квалитетна иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 90cm Висина: 40cm Дебелина на горна плоча: 36mm Дебелина на долна плоча: 18mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                 8.999 ден.11.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  3.590 ден.4.990 ден.
                                                                                  Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                                                                  • Ново
                                                                                   3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                   Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                                                                   • Ново
                                                                                    Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                    3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                    Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                                                                    • Ново
                                                                                     Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                     3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      3.590 ден.4.990 ден.
                                                                                      Клуб маса Гетеборг - ДабКлуб маса Гетеборг - Даб
                                                                                      • Ново
                                                                                       3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                       Клуб маса Гетеборг - ДабКлуб маса Гетеборг - Даб
                                                                                       • Ново
                                                                                        Изработена од метална конструкција и плоча од квалитетна иверица со дебелина 18 mm Димензии на масата: Должина: 110 cm Ширина: 55 cm  Висина: 43 cm Дебелина на металниата конструкција: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                        3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                        Клуб маса Гетеборг - ДабКлуб маса Гетеборг - Даб
                                                                                        • Ново
                                                                                         Изработена од метална конструкција и плоча од квалитетна иверица со дебелина 18 mm Димензии на масата: Должина: 110 cm Ширина: 55 cm  Висина: 43 cm Дебелина на металниата конструкција: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                         3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          3.590 ден.4.990 ден.
                                                                                          Клуб маса Лисабон - ДабКлуб маса Лисабон - Даб
                                                                                          • Ново
                                                                                           3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                           Клуб маса Лисабон - ДабКлуб маса Лисабон - Даб
                                                                                           • Ново
                                                                                            Изработена од метална конструкција и плоча од квалитетна иверица со дебелина 18 mm Димензии на масата: Должина: 90 cm Ширина: 50 cm Висина: 40 cm   Дебелина на металниата конструкција: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                            3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                            Клуб маса Лисабон - ДабКлуб маса Лисабон - Даб
                                                                                            • Ново
                                                                                             Изработена од метална конструкција и плоча од квалитетна иверица со дебелина 18 mm Димензии на масата: Должина: 90 cm Ширина: 50 cm Висина: 40 cm   Дебелина на металниата конструкција: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                             3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              4.999 ден.7.590 ден.
                                                                                              Клуб маса Tokyo - Black 60Клуб маса Tokyo - Black 60
                                                                                              • Ново
                                                                                               4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                               Клуб маса Tokyo - Black 60Клуб маса Tokyo - Black 60
                                                                                               • Ново
                                                                                                Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                Клуб маса Tokyo - Black 60Клуб маса Tokyo - Black 60
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                 4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  4.999 ден.7.590 ден.
                                                                                                  Клуб маса Лисабон - чадено стаклоКлуб маса Лисабон - чадено стакло
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Клуб маса Лисабон - чадено стаклоКлуб маса Лисабон - чадено стакло
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Изработена од 100% метална конструкција и чадено стакло со дебелина од 4 mm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Димензии: Должина: 90 cm Ширина: 50 cm Висина: 40 cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                    4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Клуб маса Лисабон - чадено стаклоКлуб маса Лисабон - чадено стакло
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Изработена од 100% метална конструкција и чадено стакло со дебелина од 4 mm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Димензии: Должина: 90 cm Ширина: 50 cm Висина: 40 cm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                     4.999 ден.7.590 ден.Редовна цена-2.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      4.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                      Клуб маса Berlin - Black 80Клуб маса Berlin - Black 80
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Клуб маса Berlin - Black 80Клуб маса Berlin - Black 80
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                        4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Клуб маса Berlin - Black 80Клуб маса Berlin - Black 80
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                         4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          4.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                          Клуб маса ЛарисаКлуб маса Лариса
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Клуб маса ЛарисаКлуб маса Лариса
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Изработена од 100% метална конструкција и квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                            4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Клуб маса ЛарисаКлуб маса Лариса
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Изработена од 100% метална конструкција и квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                             4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              4.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                              Клуб маса Berlin - GoldКлуб маса Berlin - Gold
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Клуб маса Berlin - GoldКлуб маса Berlin - Gold
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Клуб маса Berlin - GoldКлуб маса Berlin - Gold
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 80 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                 4.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  5.590 ден.7.190 ден.
                                                                                                                  Клуб маса Ellie - атлантик + стаклоКлуб маса Ellie - атлантик + стакло
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Клуб маса Ellie - атлантик + стаклоКлуб маса Ellie - атлантик + стакло
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Клуб маса изработена од 100% метална конструкција, стакло со дебелина од 4 mm и квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии: Должина: 90 cm  Висина: 45 cm  Ширина: 50 cm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                    5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Клуб маса Ellie - атлантик + стаклоКлуб маса Ellie - атлантик + стакло
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Клуб маса изработена од 100% метална конструкција, стакло со дебелина од 4 mm и квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии: Должина: 90 cm  Висина: 45 cm  Ширина: 50 cm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                     5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      5.590 ден.7.190 ден.
                                                                                                                      Клуб маса Ellie - стаклоКлуб маса Ellie - стакло
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Клуб маса Ellie - стаклоКлуб маса Ellie - стакло
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Клуб маса изработена од 100% метална конструкција и стакло со дебелина од 4 mm Димензии: Должина: 90 cm  Висина: 45 cm  Ширина: 50 cm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                        5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Клуб маса Ellie - стаклоКлуб маса Ellie - стакло
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Клуб маса изработена од 100% метална конструкција и стакло со дебелина од 4 mm Димензии: Должина: 90 cm  Висина: 45 cm  Ширина: 50 cm  Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                                                                                         5.590 ден.7.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена