Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Пролетни попусти на мебел! Опреми го домот, искористи ги попустите. До 45% попуст!
Пролетни попусти

174 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  4.999 ден.7.499 ден.
  ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
  • Ново
   4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
   ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
   • Ново
    ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
    4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
    ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
    • Ново
     ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
     4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
     • Ново
      4.999 ден.7.499 ден.
      ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
      • Ново
       4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
       ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
       • Ново
        ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
        4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
        ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
        • Ново
         ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
         4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.490 ден.3.600 ден.
          Полица Tree - белаПолица Tree - бела
          • Ново
           2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
           Полица Tree - белаПолица Tree - бела
           • Ново
            Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
            2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
            Полица Tree - белаПолица Tree - бела
            • Ново
             Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
             2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
             • Ново
              2.490 ден.3.600 ден.
              Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
              • Ново
               2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
               Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
               • Ново
                Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                • Ново
                 Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                 2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  3.490 ден.5.290 ден.
                  Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                  • Ново
                   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                   Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                   • Ново
                    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                    Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                    • Ново
                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.699 ден.4.790 ден.
                      Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                      • Ново
                       2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                       Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                       • Ново
                        Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                        2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                        Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                        • Ново
                         Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                         2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                          • Ново
                           2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                           Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                           • Ново
                            Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                            2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                            Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                            • Ново
                             Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                             2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              2.790 ден.4.290 ден.
                              Полица ЛенаПолица Лена
                              • Ново
                               2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                               Полица ЛенаПолица Лена
                               • Ново
                                Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                Полица ЛенаПолица Лена
                                • Ново
                                 Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                 2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  3.490 ден.5.290 ден.
                                  Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                  • Ново
                                   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                   Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                   • Ново
                                    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                    Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                    • Ново
                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      4.999 ден.6.490 ден.
                                      Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                      • Ново
                                       4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                       Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                       • Ново
                                        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                        4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                        Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                        • Ново
                                         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                         4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                          • Ново
                                           2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                           • Ново
                                            Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                            2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                            Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                            • Ново
                                             Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                             2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              2.990 ден.3.999 ден.
                                              Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                              • Ново
                                               2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                               Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                               • Ново
                                                Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                • Ново
                                                 Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                 2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                  • Ново
                                                   1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                   Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                   • Ново
                                                    Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                    1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                    Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                    • Ново
                                                     Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                     1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      36.900 ден.49.000 ден.
                                                      Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                      • Ново
                                                       36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                       Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                       • Ново
                                                        Фотелји
                                                        Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                        36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                        Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                        • Ново
                                                         Фотелји
                                                         Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                         36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          2.999 ден.5.490 ден.
                                                          Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                          • Ново
                                                           2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                           Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                           • Ново
                                                            Помошни масички
                                                            Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                            2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                            Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                            • Ново
                                                             Помошни масички
                                                             Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                             2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              6.590 ден.9.990 ден.
                                                              ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                              • Ново
                                                               6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                               ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                               • Ново
                                                                ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                • Ново
                                                                 ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                 6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  11.999 ден.15.590 ден.
                                                                  Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                  • Ново
                                                                   11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                   Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                   • Ново
                                                                    Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                    11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                    Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                    • Ново
                                                                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                     11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      11.999 ден.15.590 ден.
                                                                      Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                      • Ново
                                                                       11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                       Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                       • Ново
                                                                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                        11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                        Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                        • Ново
                                                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                         11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          6.999 ден.10.990 ден.
                                                                          ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                          • Ново
                                                                           6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                           ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                           • Ново
                                                                            ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                            6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                            ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                            • Ново
                                                                             ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                             6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              44.990 ден.59.990 ден.
                                                                              Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                              • Ново
                                                                               44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                               • Ново
                                                                                Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                • Ново
                                                                                 Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                 44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  35.990 ден.45.590 ден.
                                                                                  Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                  • Ново
                                                                                   35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                   Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                   • Ново
                                                                                    Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                    35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                    Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                    • Ново
                                                                                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                     35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      44.990 ден.59.990 ден.
                                                                                      Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                      • Ново
                                                                                       44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                       • Ново
                                                                                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                        44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                        Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                        • Ново
                                                                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                         44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          35.990 ден.45.590 ден.
                                                                                          Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                          • Ново
                                                                                           35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                           Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                           • Ново
                                                                                            Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                            35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                            Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                            • Ново
                                                                                             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                             35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                              Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                              • Ново
                                                                                               2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                               • Ново
                                                                                                Димензии на рамката: Ширина: 38 cm  Висина: 145 cm  Дебелина: 4 cm Димензии на огледалото: Ширина: 30 cm  Висина: 115 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Димензии на рамката: Ширина: 38 cm  Висина: 145 cm  Дебелина: 4 cm Димензии на огледалото: Ширина: 30 cm  Висина: 115 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                 2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                  Огледало 105х40, белоОгледало 105х40, бело
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Огледало 105х40, белоОгледало 105х40, бело
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Пластична рамка Дебелина на рамката: 3 cm Дебелина на огледалото: 4 mm Димензии: 40 x 105 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                    2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Огледало 105х40, белоОгледало 105х40, бело
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Пластична рамка Дебелина на рамката: 3 cm Дебелина на огледалото: 4 mm Димензии: 40 x 105 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                      Огледало 105х40, црноОгледало 105х40, црно
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Огледало 105х40, црноОгледало 105х40, црно
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Пластична рамка Дебелина на рамката: 3 cm Дебелина на огледалото: 4 mm Димензии: 40 x 105 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                        2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Огледало 105х40, црноОгледало 105х40, црно
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Пластична рамка Дебелина на рамката: 3 cm Дебелина на огледалото: 4 mm Димензии: 40 x 105 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          9.999 ден.15.990 ден.
                                                                                                          ТВ комода IndustrialТВ комода Industrial
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           9.999 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                           ТВ комода IndustrialТВ комода Industrial
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Метални ногарки Димензија на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 50 cm  Длабочина: 40 cm Димензија на средната полица: Ширина: 58 cm  Висина: 12 cm  Длабочина: 40 cm 2 фиоки Висина на ногарките: 22 cm Време на испорaка: 15 дена
                                                                                                            9.999 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                            ТВ комода IndustrialТВ комода Industrial
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Метални ногарки Димензија на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 50 cm  Длабочина: 40 cm Димензија на средната полица: Ширина: 58 cm  Висина: 12 cm  Длабочина: 40 cm 2 фиоки Висина на ногарките: 22 cm Време на испорaка: 15 дена
                                                                                                             9.999 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              16.990 ден.22.900 ден.
                                                                                                              Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 1 фиока Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 1 фиока Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                 16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  18.990 ден.25.900 ден.
                                                                                                                  Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 120 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 2 фиоки Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                    18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 120 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 2 фиоки Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                     18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      4.999 ден.6.990 ден.
                                                                                                                      Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Материјал: метална конструкција и квалитетна иверица со дбелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 35 cm Закачалки за облека Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                        4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Материјал: метална конструкција и квалитетна иверица со дбелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 35 cm Закачалки за облека Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                         4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена