Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Статични велосипеди
Статични велосипеди

18 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
 • Ново
  Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
  • Ново
   Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
   9.999 ден.Цена
   Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
   • Ново
    Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
    9.999 ден.Цена
    • Ново
     Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
     • Ново
      Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
      • Ново
       Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
       21.999 ден.Цена
       Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
       • Ново
        Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
        21.999 ден.Цена
        • Ново
         Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
         • Ново
          Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
          • Ново
           Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
           25.999 ден.Цена
           Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
           • Ново
            Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
            25.999 ден.Цена
            • Ново
             Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
             • Ново
              Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
              • Ново
               Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
               6.499 ден.Цена
               Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
               • Ново
                Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                6.499 ден.Цена
                • Ново
                 Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                 • Ново
                  9.999 ден.Цена
                  Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                  • Ново
                   Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                   9.999 ден.Цена
                   Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                   • Ново
                    Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                    9.999 ден.Цена
                    • Ново
                     Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                     • Ново
                      10.999 ден.Цена
                      Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                      • Ново
                       Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                       10.999 ден.Цена
                       Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                       • Ново
                        Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                        10.999 ден.Цена
                        • Ново
                         Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                         • Ново
                          12.499 ден.Цена
                          Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                          • Ново
                           Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                           12.499 ден.Цена
                           Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                           • Ново
                            Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                            12.499 ден.Цена
                            • Ново
                             LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                             • Ново
                              14.999 ден.Цена
                              LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                              • Ново
                               Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                               14.999 ден.Цена
                               LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                               • Ново
                                Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                14.999 ден.Цена
                                • Ново
                                 LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                 • Ново
                                  15.999 ден.Цена
                                  LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                  • Ново
                                   Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                   15.999 ден.Цена
                                   LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                   • Ново
                                    Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                    15.999 ден.Цена
                                    • Ново
                                     LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                     • Ново
                                      21.999 ден.Цена
                                      LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                      • Ново
                                       Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                       21.999 ден.Цена
                                       LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                       • Ново
                                        Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                        21.999 ден.Цена
                                        • Ново
                                         Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                         • Ново
                                          19.999 ден.Цена
                                          Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                          • Ново
                                           Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                           19.999 ден.Цена
                                           Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                           • Ново
                                            Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                            19.999 ден.Цена
                                            Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                            • Ново
                                             Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                             • Ново
                                               Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                              2.999 ден.Цена
                                              Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                              • Ново
                                                Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                               2.999 ден.Цена
                                                 24.990 ден.25.990 ден.
                                                 Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                                   24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                                     Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн Испорака од магацин во...
                                                     24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                     Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                                       Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн Испорака од магацин во...
                                                       24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                       Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                         Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                           Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран. Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом | 1 година гаранција | Брза испорака низ цела Македонија.
                                                           39.990 ден.Цена
                                                           Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                             Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран. Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом | 1 година гаранција | Брза испорака низ цела Македонија.
                                                             39.990 ден.Цена
                                                               Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                 39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                 Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                   Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување, држач за смартфон/таблет, лесно склопување и складирање, тркалца за лесен пренос | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                   39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                   Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклопXiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач на преклоп
                                                                     Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување, држач за смартфон/таблет, лесно склопување и складирање, тркалца за лесен пренос | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција
                                                                     39.990 ден.43.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                     Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning whiteСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning white
                                                                       Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning whiteСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning white
                                                                         Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi Овој тивок велосипед за вежбање од Xiaomi ви овозможува да уживате во лесен или принуден тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома. Погоден е за внатрешна употреба и има магнетен систем со погон на ремен. Yesoul S3 е се што ви треба за домашна теретана. Тој е еден од најдобрите спин...
                                                                         23.990 ден.Цена
                                                                         Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning whiteСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning white
                                                                           Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi Овој тивок велосипед за вежбање од Xiaomi ви овозможува да уживате во лесен или принуден тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома. Погоден е за внатрешна употреба и има магнетен систем со погон на ремен. Yesoul S3 е се што ви треба за домашна теретана. Тој е еден од најдобрите спин...
                                                                           23.990 ден.Цена
                                                                           Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning blackСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning black
                                                                             Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning blackСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning black
                                                                               Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi Овој тивок велосипед за вежбање од Xiaomi ви овозможува да уживате во лесен или принуден тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома. Погоден е за внатрешна употреба и има магнетен систем со погон на ремен. Yesoul S3 е се што ви треба за домашна теретана. Тој е еден од најдобрите спин...
                                                                               23.990 ден.Цена
                                                                               Статичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning blackСтатичен велосипед Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning black
                                                                                 Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi Овој тивок велосипед за вежбање од Xiaomi ви овозможува да уживате во лесен или принуден тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома. Погоден е за внатрешна употреба и има магнетен систем со погон на ремен. Yesoul S3 е се што ви треба за домашна теретана. Тој е еден од најдобрите спин...
                                                                                 23.990 ден.Цена
                                                                                   19.990 ден.21.990 ден.
                                                                                   Xiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипедXiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипед
                                                                                     19.990 ден.21.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Xiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипедXiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипед
                                                                                       Xiaomi InfinAdapt™ статичен велосипед, 100% прилагодлив интензитет на возење, LCD екран со податоци во реално време, вградени тркала за лесно движење низ домот | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција
                                                                                       19.990 ден.21.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Xiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипедXiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипед
                                                                                         Xiaomi InfinAdapt™ статичен велосипед, 100% прилагодлив интензитет на возење, LCD екран со податоци во реално време, вградени тркала за лесно движење низ домот | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција
                                                                                         19.990 ден.21.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена