Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Душеци и наддушеци
Душеци и наддушеци

10 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Premium Fitted Волнен Заштитник (200x200 cm)
  • Ново
   4.290 ден.Цена
   Premium Fitted Волнен Заштитник (200x200 cm)
   • Ново
    Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 200х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
    4.290 ден.Цена
    Premium Fitted Волнен Заштитник (200x200 cm)
    • Ново
     Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 200х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
     4.290 ден.Цена
     • Ново
      Premium Fitted Волнен Заштитник (180x200 cm)
      • Ново
       3.990 ден.Цена
       Premium Fitted Волнен Заштитник (180x200 cm)
       • Ново
        Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 180х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
        3.990 ден.Цена
        Premium Fitted Волнен Заштитник (180x200 cm)
        • Ново
         Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 180х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
         3.990 ден.Цена
         • Ново
          Premium Fitted Волнен Заштитник (160x200 cm)
          • Ново
           3.590 ден.Цена
           Premium Fitted Волнен Заштитник (160x200 cm)
           • Ново
            Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 160х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
            3.590 ден.Цена
            Premium Fitted Волнен Заштитник (160x200 cm)
            • Ново
             Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 160х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
             3.590 ден.Цена
             • Ново
              Premium Fitted Волнен Заштитник (140x200 cm)
              • Ново
               3.390 ден.Цена
               Premium Fitted Волнен Заштитник (140x200 cm)
               • Ново
                Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 140х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
                3.390 ден.Цена
                Premium Fitted Волнен Заштитник (140x200 cm)
                • Ново
                 Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 140х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
                 3.390 ден.Цена
                 • Ново
                  Premium Fitted Волнен Заштитник (90x200 cm)
                  • Ново
                   2.590 ден.Цена
                   Premium Fitted Волнен Заштитник (90x200 cm)
                   • Ново
                    Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 90х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
                    2.590 ден.Цена
                    Premium Fitted Волнен Заштитник (90x200 cm)
                    • Ново
                     Горниот слој на Premium волнениот наддушек е со цврст и природен 100% 234 TC памучна ткаенина, која ја зголемува удобноста и лесно ја апсорбира влагата. Димензии 90х200 cm  100% Волнен полнеж 100% Природен производ OekoTex сертификат Водоотпорен производ Се перe на максимум 30C Не се пегла Можи да се суши во сушара!
                     2.590 ден.Цена
                     Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (200х200 cm)
                     • Ново
                      Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (200х200 cm)
                      • Ново
                       Висина 5cm Димензија 200*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                       6.590 ден.Цена
                       Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (200х200 cm)
                       • Ново
                        Висина 5cm Димензија 200*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                        6.590 ден.Цена
                        Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (180х200 cm)
                        • Ново
                         Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (180х200 cm)
                         • Ново
                          Висина 5cm Димензија 180*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                          5.990 ден.Цена
                          Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (180х200 cm)
                          • Ново
                           Висина 5cm Димензија 180*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                           5.990 ден.Цена
                           Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (160х200 cm)
                           • Ново
                            Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (160х200 cm)
                            • Ново
                             Висина 5cm Димензија 160*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                             5.400 ден.Цена
                             Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (160х200 cm)
                             • Ново
                              Висина 5cm Димензија 160*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                              5.400 ден.Цена
                              Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (140х200 cm)
                              • Ново
                               Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (140х200 cm)
                               • Ново
                                Висина 5cm Димензија 140*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                                5.200 ден.Цена
                                Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (140х200 cm)
                                • Ново
                                 Висина 5cm Димензија 140*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                                 5.200 ден.Цена
                                 • Ново
                                  Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (90х200 cm)
                                  • Ново
                                   Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (90х200 cm)
                                   • Ново
                                    Висина 5cm Димензија 90*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                                    3.990 ден.Цена
                                    Premium Волнен Наддушек – Дебелина 5cm (90х200 cm)
                                    • Ново
                                     Висина 5cm Димензија 90*200 100% Волнен полнеж  100% Природен производ  730 GS/M2 100% Волна  OekoTex сертификат
                                     3.990 ден.Цена