Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Трпезариски столчиња
Трпезариски столчиња

47 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  8.500 ден.9.500 ден.
  Стол SandraСтол Sandra
  • Ново
   8.500 ден.9.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
   Стол SandraСтол Sandra
   • Ново
    Трпезариски столчиња
    8.500 ден.9.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
    Стол SandraСтол Sandra
    • Ново
     Трпезариски столчиња
     8.500 ден.9.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       1.990 ден.2.990 ден.
       Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
         1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
         Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
           Трпезариски столчиња
           Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
           1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
             Трпезариски столчиња
             Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
             1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               1.990 ден.2.990 ден.
               Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                 1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                 Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                   Трпезариски столчиња
                   Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                   1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                     Трпезариски столчиња
                     Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                     1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       1.990 ден.2.500 ден.
                       Стол Тања сивСтол Тања сив
                         1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                         Стол Тања сивСтол Тања сив
                           Трпезариски столчиња
                           Доколку барате класична столица која лесно може да се вклопи во секој простор, тогаш столицата Тања е вашиот избор, направена од совермени материјали кои гарантираат издржливост, удобност и трајност Спецификации: * Ткаенина со одличен квалитет  * Рамка од метална конструкција (19x1,2mm - 16x1.5mm - 20x20x0.9mm -15 x15x1.5mm)  * Краевите на ногарките имаат заштитни...
                           1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                           Стол Тања сивСтол Тања сив
                             Трпезариски столчиња
                             Доколку барате класична столица која лесно може да се вклопи во секој простор, тогаш столицата Тања е вашиот избор, направена од совермени материјали кои гарантираат издржливост, удобност и трајност Спецификации: * Ткаенина со одличен квалитет  * Рамка од метална конструкција (19x1,2mm - 16x1.5mm - 20x20x0.9mm -15 x15x1.5mm)  * Краевите на ногарките имаат заштитни...
                             1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                               4.990 ден.5.500 ден.
                               Стол Aјрин розевСтол Aјрин розев
                                 4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                 Стол Aјрин розевСтол Aјрин розев
                                   Трпезариски столчиња
                                   Едноставниот и елегантен дизајн на столицата Ајрин е најновиот тренд во модерниот дизајн. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од полипропилен. * Седиште изработено од пена и ткаенина. * Достапен во розева боја. Димензии на производот: Должина: 45 см Длабочина: 52 см Висина: 80 см Висина на седиштето: 47 см ...
                                   4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                   Стол Aјрин розевСтол Aјрин розев
                                     Трпезариски столчиња
                                     Едноставниот и елегантен дизајн на столицата Ајрин е најновиот тренд во модерниот дизајн. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од полипропилен. * Седиште изработено од пена и ткаенина. * Достапен во розева боја. Димензии на производот: Должина: 45 см Длабочина: 52 см Висина: 80 см Висина на седиштето: 47 см ...
                                     4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                       2.590 ден.3.290 ден.
                                       Стол Паркер 006Стол Паркер 006
                                         2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                         Стол Паркер 006Стол Паркер 006
                                           Трпезариски столчиња
                                           Ако сакате едноставни линии и минималистички дизајн, серијата Паркер е одличен избор за вас. Модерна столица која ќе ја истекна естетиката на вашиот дом и деловен простор. Спецификации: * Изработен од метал и PU * Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. Димензии на производот: Должина: 42 см. ...
                                           2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                           Стол Паркер 006Стол Паркер 006
                                             Трпезариски столчиња
                                             Ако сакате едноставни линии и минималистички дизајн, серијата Паркер е одличен избор за вас. Модерна столица која ќе ја истекна естетиката на вашиот дом и деловен простор. Спецификации: * Изработен од метал и PU * Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. Димензии на производот: Должина: 42 см. ...
                                             2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                               2.590 ден.3.290 ден.
                                               Стол Паркер 008Стол Паркер 008
                                                 2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                 Стол Паркер 008Стол Паркер 008
                                                   Трпезариски столчиња
                                                   Ако сакате едноставни линии и минималистички дизајн, серијата Паркер е одличен избор за вас. Модерна столица која ќе ја истекна естетиката на вашиот дом и деловен простор. Спецификации: * Изработен од метал и PU * Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. Димензии на производот: Должина: 42 см. ...
                                                   2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                   Стол Паркер 008Стол Паркер 008
                                                     Трпезариски столчиња
                                                     Ако сакате едноставни линии и минималистички дизајн, серијата Паркер е одличен избор за вас. Модерна столица која ќе ја истекна естетиката на вашиот дом и деловен простор. Спецификации: * Изработен од метал и PU * Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања. Димензии на производот: Должина: 42 см. ...
                                                     2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                       4.590 ден.5.300 ден.
                                                       Стол Шила 061Стол Шила 061
                                                         4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                         Стол Шила 061Стол Шила 061
                                                           Трпезариски столчиња
                                                           Модерна терпезариска столица кое значително ќе ја истакне естетиката на вашиот простор. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од метал. * Наслонот и седиштето се изработени од кадифе * Ногарките завршуваат со сјајно златна боја Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 51 см. Висина: 88 см. Висина на седиштето: 47...
                                                           4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                           Стол Шила 061Стол Шила 061
                                                             Трпезариски столчиња
                                                             Модерна терпезариска столица кое значително ќе ја истакне естетиката на вашиот простор. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од метал. * Наслонот и седиштето се изработени од кадифе * Ногарките завршуваат со сјајно златна боја Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 51 см. Висина: 88 см. Висина на седиштето: 47...
                                                             4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                               4.590 ден.5.300 ден.
                                                               Стол Шила 063Стол Шила 063
                                                                 4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                 Стол Шила 063Стол Шила 063
                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                   Модерна терпезариска столица кое значително ќе ја истакне естетиката на вашиот простор. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од метал. * Наслонот и седиштето се изработени од кадифе * Ногарките завршуваат со сјајно златна боја Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 51 см. Висина: 88 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                   4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                   Стол Шила 063Стол Шила 063
                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                     Модерна терпезариска столица кое значително ќе ја истакне естетиката на вашиот простор. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од метал. * Наслонот и седиштето се изработени од кадифе * Ногарките завршуваат со сјајно златна боја Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 51 см. Висина: 88 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                     4.590 ден.5.300 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                       2.690 ден.3.200 ден.
                                                                       Стол СакаиСтол Сакаи
                                                                         2.690 ден.3.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                         Стол СакаиСтол Сакаи
                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                           Трпезариска столица која се карактеризира со цврста метална рамка, издржлив тапацир и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направена од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Димензии: Должина: 45 см Длабочина: 53 см Висина: 80 см Висина...
                                                                           2.690 ден.3.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                           Стол СакаиСтол Сакаи
                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                             Трпезариска столица која се карактеризира со цврста метална рамка, издржлив тапацир и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направена од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Димензии: Должина: 45 см Длабочина: 53 см Висина: 80 см Висина...
                                                                             2.690 ден.3.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                               4.290 ден.4.990 ден.
                                                                               Стол ЛарсСтол Ларс
                                                                                 4.290 ден.4.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                 Стол ЛарсСтол Ларс
                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                   Модерен, издржлив и стилски, столот Ларс е идеален избор за секој дом.  Спецификации: * Изработен од цврсто дрво. Димензии на столот: Должина: 42,5 см. Длабочина: 51,5 см Висина: 94 см. Висина на седиштето: 44 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ може...
                                                                                   4.290 ден.4.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                   Стол ЛарсСтол Ларс
                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                     Модерен, издржлив и стилски, столот Ларс е идеален избор за секој дом.  Спецификации: * Изработен од цврсто дрво. Димензии на столот: Должина: 42,5 см. Длабочина: 51,5 см Висина: 94 см. Висина на седиштето: 44 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ може...
                                                                                     4.290 ден.4.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                       4.990 ден.5.500 ден.
                                                                                       Стол AјринСтол Aјрин
                                                                                         4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                         Стол AјринСтол Aјрин
                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                           Едноставниот и елегантен дизајн на столицата Ајрин е најновиот тренд во модерниот дизајн. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од полипропилен. * Седиште изработено од пена и ткаенина. * Достапен во сива боја. Димензии на производот: Должина: 45 см Длабочина: 52 см Висина: 80 см Висина на седиштето: 47 см Производот...
                                                                                           4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                           Стол AјринСтол Aјрин
                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                             Едноставниот и елегантен дизајн на столицата Ајрин е најновиот тренд во модерниот дизајн. Спецификации: * Рамка и ногарки изработени од полипропилен. * Седиште изработено од пена и ткаенина. * Достапен во сива боја. Димензии на производот: Должина: 45 см Длабочина: 52 см Висина: 80 см Висина на седиштето: 47 см Производот...
                                                                                             4.990 ден.5.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                               2.990 ден.3.600 ден.
                                                                                               Стол Бела 001Стол Бела 001
                                                                                                 2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Стол Бела 001Стол Бела 001
                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                   Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                   2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Стол Бела 001Стол Бела 001
                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                     Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                     2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                       2.990 ден.3.600 ден.
                                                                                                       Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                         2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                           Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                           2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                             Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                             2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                               2.990 ден.3.600 ден.
                                                                                                               Стол Бела 016Стол Бела 016
                                                                                                                 2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Стол Бела 016Стол Бела 016
                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                   Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште, изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                   2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Стол Бела 016Стол Бела 016
                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                     Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште, изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                     2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       2.990 ден.3.600 ден.
                                                                                                                       Стол Бела 017Стол Бела 017
                                                                                                                         2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Стол Бела 017Стол Бела 017
                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                           Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште, изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                           2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Стол Бела 017Стол Бела 017
                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                             Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште, изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                             2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               3.290 ден.3.900 ден.
                                                                                                                               Стол Нор црнСтол Нор црн
                                                                                                                                 3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Стол Нор црнСтол Нор црн
                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                   Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                   3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Стол Нор црнСтол Нор црн
                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                     Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                     3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       3.290 ден.3.900 ден.
                                                                                                                                       Стол Нор зеленСтол Нор зелен
                                                                                                                                         3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Стол Нор зеленСтол Нор зелен
                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                           Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                           3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Стол Нор зеленСтол Нор зелен
                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                             Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                             3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               3.290 ден.3.900 ден.
                                                                                                                                               Стол Нор светло сивСтол Нор светло сив
                                                                                                                                                 3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Стол Нор светло сивСтол Нор светло сив
                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                   Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                                   3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Стол Нор светло сивСтол Нор светло сив
                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                     Серијата Нор е направена за сите оние кои бараат удобна и функционална столица со голема издржливост и квалитетна конструкција. Идеална за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од армирана рамка и обложени со висококвалитетео кадифе.. * Има четири армирани метални ногарки со...
                                                                                                                                                     3.290 ден.3.900 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       3.990 ден.4.800 ден.
                                                                                                                                                       Стол Жизел зелен со црни ногаркиСтол Жизел зелен со црни ногарки
                                                                                                                                                         3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Стол Жизел зелен со црни ногаркиСтол Жизел зелен со црни ногарки
                                                                                                                                                           Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                           3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Стол Жизел зелен со црни ногаркиСтол Жизел зелен со црни ногарки
                                                                                                                                                             Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                             3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               3.990 ден.4.800 ден.
                                                                                                                                                               Стол Жизел велветСтол Жизел велвет
                                                                                                                                                                 3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Стол Жизел велветСтол Жизел велвет
                                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                   Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                   3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Стол Жизел велветСтол Жизел велвет
                                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                     Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                     3.990 ден.4.800 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       4.390 ден.5.500 ден.
                                                                                                                                                                       Стол Жизел зеленСтол Жизел зелен
                                                                                                                                                                         4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Стол Жизел зеленСтол Жизел зелен
                                                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                           Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                           4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Стол Жизел зеленСтол Жизел зелен
                                                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                             Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                             4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               4.390 ден.5.500 ден.
                                                                                                                                                                               Стол Жизел сивСтол Жизел сив
                                                                                                                                                                                 4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Стол Жизел сивСтол Жизел сив
                                                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                   Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                                   4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Стол Жизел сивСтол Жизел сив
                                                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                     Оваа современа трпезариска столица е практичен, но сепак стилски додаток на секој современ дом. Спецификации: * Рамка изработена од метал (25x1mm - 15x25x1.5mm - 10x20x1mm -14x0.9mm) * Седиште и наслон изработени од кадифе. Димензии: Должина: 52 см Длабочина: 51 см Вкупна висина: 82 см Висина на седиштето: 45,5 см Производот се...
                                                                                                                                                                                     4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       4.590 ден.6.200 ден.
                                                                                                                                                                                       Стол Јонах 01Стол Јонах 01
                                                                                                                                                                                         4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Стол Јонах 01Стол Јонах 01
                                                                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                           Доколку барате солче со висока естетика и издржливост што ќе ги надмине обичните и ќе го претставува стилот на нашето време, палетата на Јонах е тука. Идеален за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и во секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од велвет * Ногарките се направени од метал (дијаметар: 22-32 mm) ...
                                                                                                                                                                                           4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Стол Јонах 01Стол Јонах 01
                                                                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                             Доколку барате солче со висока естетика и издржливост што ќе ги надмине обичните и ќе го претставува стилот на нашето време, палетата на Јонах е тука. Идеален за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и во секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од велвет * Ногарките се направени од метал (дијаметар: 22-32 mm) ...
                                                                                                                                                                                             4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               4.590 ден.6.200 ден.
                                                                                                                                                                                               Стол Јонах 02Стол Јонах 02
                                                                                                                                                                                                 4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Стол Јонах 02Стол Јонах 02
                                                                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                   Доколку барате солче со висока естетика и издржливост што ќе ги надмине обичните и ќе го претставува стилот на нашето време, палетата на Јонах е тука. Идеален за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и во секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од велвет * Ногарките се направени од метал (дијаметар: 22-32 mm) ...
                                                                                                                                                                                                   4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Стол Јонах 02Стол Јонах 02
                                                                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                     Доколку барате солче со висока естетика и издржливост што ќе ги надмине обичните и ќе го претставува стилот на нашето време, палетата на Јонах е тука. Идеален за: продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и во секој модерен дом. Спецификации: * Наслонот и седиштето се изработени од велвет * Ногарките се направени од метал (дијаметар: 22-32 mm) ...
                                                                                                                                                                                                     4.590 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       8.990 ден.10.000 ден.
                                                                                                                                                                                                       Стол Налу 104Стол Налу 104
                                                                                                                                                                                                         8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Стол Налу 104Стол Налу 104
                                                                                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                           Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                           8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Стол Налу 104Стол Налу 104
                                                                                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                             Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                             8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               8.990 ден.10.000 ден.
                                                                                                                                                                                                               Стол Налу 102Стол Налу 102
                                                                                                                                                                                                                 8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Стол Налу 102Стол Налу 102
                                                                                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                   Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                                   8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Стол Налу 102Стол Налу 102
                                                                                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                     Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                                     8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       8.990 ден.10.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Стол Налу 103Стол Налу 103
                                                                                                                                                                                                                         8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Стол Налу 103Стол Налу 103
                                                                                                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                           Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                                           8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Стол Налу 103Стол Налу 103
                                                                                                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                             Доколку барате стол што ќе му даде воздишки на луксуз на вашиот простор тогаш Налу е идеален за вас. Едноставен, квалитетен и елегантен, Налу сигурно ќе ве импресионира. Спецификации: * Рамка изработена од висококвалитетен метал. * Ногарки кои завршуваат со сјајно златна боја. * Седиште од кадифе. Димензии на производот: Должина: 56 см. ...
                                                                                                                                                                                                                             8.990 ден.10.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               5.990 ден.7.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Стол Есме окерСтол Есме окер
                                                                                                                                                                                                                                 5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Стол Есме окерСтол Есме окер
                                                                                                                                                                                                                                   Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                   Столиците од серијата Есме се идеални за продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за во секој модерен дом.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од кадифе. * Ногарки изработени од метал (D: 32-19 mm) * Достапен во окер боја. Димензии: Должина: 61 см. Длабочина: 56 см. Висина: 84 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                                                                                                                                                                                   5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Стол Есме окерСтол Есме окер
                                                                                                                                                                                                                                     Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                     Столиците од серијата Есме се идеални за продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за во секој модерен дом.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од кадифе. * Ногарки изработени од метал (D: 32-19 mm) * Достапен во окер боја. Димензии: Должина: 61 см. Длабочина: 56 см. Висина: 84 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                                                                                                                                                                                     5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       5.990 ден.7.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                                       Стол Есме бежСтол Есме беж
                                                                                                                                                                                                                                         5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                         Стол Есме бежСтол Есме беж
                                                                                                                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                           Столиците од серијата Есме се идеални за продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за во секој модерен дом.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од кадифе. * Ногарки изработени од метал (D: 32-19 mm) * Достапен во сива беж боја. Димензии: Должина: 61 см. Длабочина: 56 см. Висина: 84 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                                                                                                                                                                                           5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                           Стол Есме бежСтол Есме беж
                                                                                                                                                                                                                                             Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                             Столиците од серијата Есме се идеални за продавници, кафулиња, хотели, Airbnb, салони, како и за во секој модерен дом.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од кадифе. * Ногарки изработени од метал (D: 32-19 mm) * Достапен во сива беж боја. Димензии: Должина: 61 см. Длабочина: 56 см. Висина: 84 см. Висина на седиштето: 47...
                                                                                                                                                                                                                                             5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена