Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фотелји и столчиња
Фотелји и столчиња

54 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   36.900 ден.49.000 ден.
   Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
     36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
     Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
       Фотелји
       Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
       36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
       Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
         Фотелји
         Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
         36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
           2.190 ден.2.890 ден.
           Метален стол Sotto LМетален стол Sotto L
             2.190 ден.2.890 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
             Метален стол Sotto LМетален стол Sotto L
               Трпезариски столчиња
               Стол кој се карактеризира со цврста метална рамка, издржливо перниче и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направен од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Ширина: 53 cm Висина: 80 cm  Длабочина: 51 cm Висина на седиштето: 45 cm Носивост: 140 kg ...
               2.190 ден.2.890 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
               Метален стол Sotto LМетален стол Sotto L
                 Трпезариски столчиња
                 Стол кој се карактеризира со цврста метална рамка, издржливо перниче и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направен од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Ширина: 53 cm Висина: 80 cm  Длабочина: 51 cm Висина на седиштето: 45 cm Носивост: 140 kg ...
                 2.190 ден.2.890 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                   1.999 ден.2.690 ден.
                   Метален стол SottoМетален стол Sotto
                     1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                     Метален стол SottoМетален стол Sotto
                       Трпезариски столчиња
                       Стол кој се карактеризира со цврста метална рамка, издржливо перниче и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направен од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Ширина: 41 cm Висина: 83 cm  Длабочина: 41 cm Висина на седиштето: 45 cm Ширина на седиштето:...
                       1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                       Метален стол SottoМетален стол Sotto
                         Трпезариски столчиња
                         Стол кој се карактеризира со цврста метална рамка, издржливо перниче и елегантен стил. Одлично се вкопува во сечиј дом, канцеларија или кафуле. Спецификации: * Направен од метал * Вклучува 1 перница за седиште направена од PU * Достапна во црна боја. Ширина: 41 cm Висина: 83 cm  Длабочина: 41 cm Висина на седиштето: 45 cm Ширина на седиштето:...
                         1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                           11.999 ден.15.999 ден.
                           Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
                             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                             Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
                               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                               Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
                                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                   11.999 ден.15.999 ден.
                                   Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
                                     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                     Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
                                       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                       Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
                                         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                           11.999 ден.15.999 ден.
                                           Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                                             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                             Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                                               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                               Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                                                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                   11.999 ден.15.999 ден.
                                                   Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                                                     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                     Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                                                       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                       Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                                                         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                           11.999 ден.15.999 ден.
                                                           Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                                             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                             Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                                               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.  Нијансата...
                                                               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                               Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                                                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.  Нијансата...
                                                                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                   11.999 ден.15.999 ден.
                                                                   Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                                                     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                     Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                                                       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                                       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                                                         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                                         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                           13.990 ден.18.000 ден.
                                                                           Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                                                                             13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                                                                             Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                                                                               Фотелји
                                                                               Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                                                               13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                                                                               Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                                                                                 Фотелји
                                                                                 Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                                                                 13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                                                                                   1.990 ден.2.990 ден.
                                                                                   Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
                                                                                     1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
                                                                                       Трпезариски столчиња
                                                                                       Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                                                                       1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Стол Гастон - кафенСтол Гастон - кафен
                                                                                         Трпезариски столчиња
                                                                                         Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                                                                         1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           1.990 ден.2.990 ден.
                                                                                           Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                                                                                             1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                                                                                               Трпезариски столчиња
                                                                                               Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                                                                               1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               Стол Гастон - сивСтол Гастон - сив
                                                                                                 Трпезариски столчиња
                                                                                                 Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                                                                                 1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   10.990 ден.12.990 ден.
                                                                                                   Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
                                                                                                     10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
                                                                                                       Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                                                       10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
                                                                                                         Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                                                         10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           11.990 ден.13.500 ден.
                                                                                                           Фотелја StorkФотелја Stork
                                                                                                             11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Фотелја StorkФотелја Stork
                                                                                                               Фотелји
                                                                                                               Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Stork. Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 63 см Длабочина: 54 см Вкупна висина: 78 см Забелешка: Производот се испорачува несклопен, во...
                                                                                                               11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Фотелја StorkФотелја Stork
                                                                                                                 Фотелји
                                                                                                                 Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Stork. Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 63 см Длабочина: 54 см Вкупна висина: 78 см Забелешка: Производот се испорачува несклопен, во...
                                                                                                                 11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   11.990 ден.13.500 ден.
                                                                                                                   Фотелја PoetФотелја Poet
                                                                                                                     11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Фотелја PoetФотелја Poet
                                                                                                                       Фотелји
                                                                                                                       Сакате безвременски луксуз, кој ви овозможува релаксација и одмор, а елегантно го исткнува вашиот ентериер? Тогаш фотелјата Poet е баш тоа што ви треба!Изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетно кадифе во античко сина боја.  Спецификации: * Изработена од дрво, пена и кадифе. * Достапна во античко-сина боја. Димензии на производот: Должина:...
                                                                                                                       11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Фотелја PoetФотелја Poet
                                                                                                                         Фотелји
                                                                                                                         Сакате безвременски луксуз, кој ви овозможува релаксација и одмор, а елегантно го исткнува вашиот ентериер? Тогаш фотелјата Poet е баш тоа што ви треба!Изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетно кадифе во античко сина боја.  Спецификации: * Изработена од дрво, пена и кадифе. * Достапна во античко-сина боја. Димензии на производот: Должина:...
                                                                                                                         11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           9.990 ден.12.000 ден.
                                                                                                                           Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                                                                                                             9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                                                                                                               Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta  Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал беж боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48 см ...
                                                                                                                               9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                                                                                                                 Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta  Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал беж боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48 см ...
                                                                                                                                 9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   9.990 ден.12.000 ден.
                                                                                                                                   Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                                                                                                                     9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                                                                                                                       Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta . Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал портокалова боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48...
                                                                                                                                       9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                                                                                                                         Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta . Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал портокалова боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48...
                                                                                                                                         9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           10.500 ден.12.900 ден.
                                                                                                                                           Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                                                                                                             10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                                                                                                               Фотелји
                                                                                                                                               Комбинирајте го класичниот дизајн, издржливоста и удобноста во само една фотелја која ја истакнува естетиката на вашиот дом. Создадете катче за релаксација и смиреност со фантастичната фотелја Samara! Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе. * Класичен дизајн со краци. * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 67 см. ...
                                                                                                                                               10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                                                                                                                 Фотелји
                                                                                                                                                 Комбинирајте го класичниот дизајн, издржливоста и удобноста во само една фотелја која ја истакнува естетиката на вашиот дом. Создадете катче за релаксација и смиреност со фантастичната фотелја Samara! Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе. * Класичен дизајн со краци. * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 67 см. ...
                                                                                                                                                 10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   10.500 ден.12.900 ден.
                                                                                                                                                   Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                                                                                                                     10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                                                                                                                       Фотелји
                                                                                                                                                       Ако барате модерна фотелја коа ги надминува обичните, тогаш Ivory е тоа што ви треба! Спецификации: * Рамка изработена од метал обоена во златна боја. * Основата со пена и обложена со кадифе. * Вклучува: две помошни перници кои го потпираат струкот Димензии на производот: Должина: 53 Длабочина: 52 см. Вкупна висина: 77 см. Висина...
                                                                                                                                                       10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                                                                                                                         Фотелји
                                                                                                                                                         Ако барате модерна фотелја коа ги надминува обичните, тогаш Ivory е тоа што ви треба! Спецификации: * Рамка изработена од метал обоена во златна боја. * Основата со пена и обложена со кадифе. * Вклучува: две помошни перници кои го потпираат струкот Димензии на производот: Должина: 53 Длабочина: 52 см. Вкупна висина: 77 см. Висина...
                                                                                                                                                         10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           15.990 ден.17.000 ден.
                                                                                                                                                           Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                                                                                                             15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                                                                                                               Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                                                                                                               15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                                                                                                                 Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                                                                                                                 15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   25.900 ден.27.000 ден.
                                                                                                                                                                   Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                                                                                                     25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                                                                                                       Фотелјата Mirto е направена од дрво со ретро изглед што го враќа стилот од средината на претходниот век. Оваа софистицирана фотелја ви овозможува да уживате во сето она што го нуди вашата соба. Може да се комбинира со меки и удобни перничиња за да обезбеди сеопфатна поддршка за грбот. Спецификации: Материјал на рамката: дрво кое се одликува со голема издржливост и...
                                                                                                                                                                       25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                                                                                                         Фотелјата Mirto е направена од дрво со ретро изглед што го враќа стилот од средината на претходниот век. Оваа софистицирана фотелја ви овозможува да уживате во сето она што го нуди вашата соба. Може да се комбинира со меки и удобни перничиња за да обезбеди сеопфатна поддршка за грбот. Спецификации: Материјал на рамката: дрво кое се одликува со голема издржливост и...
                                                                                                                                                                         25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           17.900 ден.20.000 ден.
                                                                                                                                                                           Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                                                                                                             17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                                                                                                               Фотелјата Anesis се одликува со удобен, луксузен и ергономски дизајн кој ќе ви овозможи удобност и релаксација за време на вашите релаксирачки часови. Со својата ротирачка функција ја прави практичен избор за вашата дневна соба или канцеларија. Спецификации: * Стабилна рамка изработена од буково дрво и иверица. * Ротирачка функција. * Поддршка на стабилна метална...
                                                                                                                                                                               17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                                                                                                                 Фотелјата Anesis се одликува со удобен, луксузен и ергономски дизајн кој ќе ви овозможи удобност и релаксација за време на вашите релаксирачки часови. Со својата ротирачка функција ја прави практичен избор за вашата дневна соба или канцеларија. Спецификации: * Стабилна рамка изработена од буково дрво и иверица. * Ротирачка функција. * Поддршка на стабилна метална...
                                                                                                                                                                                 17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   27.900 ден.30.000 ден.
                                                                                                                                                                                   Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                                                                                                     27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                                                                                                       Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерниот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка изработена...
                                                                                                                                                                                       27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                                                                                                         Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерниот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка изработена...
                                                                                                                                                                                         27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           27.900 ден.30.000 ден.
                                                                                                                                                                                           Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                                                                                                             27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                                                                                                               Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерениот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка...
                                                                                                                                                                                               27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                                                                                                                 Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерениот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка...
                                                                                                                                                                                                 27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   2.990 ден.3.600 ден.
                                                                                                                                                                                                   Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                                                                                                                     2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                                                                                                                       Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                       Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                                                                                                       2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       Стол Бела 014Стол Бела 014
                                                                                                                                                                                                         Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                         Ако барате компактна терпезариска столица со импресивен дизајн која се вклопува во секој простор од вашиот дом или канцеларија, тогаш столицата Бела е идеален избор за вас.  Спецификации: * Наслон и седиште изработени од армирана рамка и тапацирани со PU. * Ногарките се направени од метал. Димензии на производот: Должина: 44 см. Длабочина: 50...
                                                                                                                                                                                                         2.990 ден.3.600 ден.Редовна цена-610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           5.990 ден.7.000 ден.
                                                                                                                                                                                                           Стол Наоки-011Стол Наоки-011
                                                                                                                                                                                                             5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Стол Наоки-011Стол Наоки-011
                                                                                                                                                                                                               Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                               За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (ногарка D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                               5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               Стол Наоки-011Стол Наоки-011
                                                                                                                                                                                                                 Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                 За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (ногарка D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                 5.990 ден.7.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   6.990 ден.8.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                   Стол Наоки-015Стол Наоки-015
                                                                                                                                                                                                                     6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Стол Наоки-015Стол Наоки-015
                                                                                                                                                                                                                       Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                       За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (ногарка D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                       6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Стол Наоки-015Стол Наоки-015
                                                                                                                                                                                                                         Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                         За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (ногарка D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                         6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           6.990 ден.8.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                           Стол Наоки-019Стол Наоки-019
                                                                                                                                                                                                                             6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             Стол Наоки-019Стол Наоки-019
                                                                                                                                                                                                                               Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                               За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (нога D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                               6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               Стол Наоки-019Стол Наоки-019
                                                                                                                                                                                                                                 Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                                 За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (нога D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                                 6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   6.990 ден.8.000 ден.
                                                                                                                                                                                                                                   Стол Наоки-009Стол Наоки-009
                                                                                                                                                                                                                                     6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                     Стол Наоки-009Стол Наоки-009
                                                                                                                                                                                                                                       Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                                       За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (нога D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                                       6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       Стол Наоки-009Стол Наоки-009
                                                                                                                                                                                                                                         Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                                         За оние од вас кои бараат стол кој импресионира со својата естетика и квалитет на израбокта, серијата Наоки е најдобриот предлог за купување. Спецификации: Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал (нога D50mm) со отпорност на стрес и абење. Главно површина на фотелја изработена од PE ратан.  Има перниче за седиштето 2cm во бела боја. Висока...
                                                                                                                                                                                                                                         6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                           1.290 ден.2.590 ден.
                                                                                                                                                                                                                                           Стол Julita сива бојаСтол Julita сива боја
                                                                                                                                                                                                                                             1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                             Стол Julita сива бојаСтол Julita сива боја
                                                                                                                                                                                                                                               Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                               Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                                                                                                                                                                                                               1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                               Стол Julita сива бојаСтол Julita сива боја
                                                                                                                                                                                                                                                 Трпезариски столчиња
                                                                                                                                                                                                                                                 Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                                                                                                                                                                                                                 1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена