Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фотелји
Фотелји

31 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  13.990 ден.18.000 ден.
  Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
  • Ново
   13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
   Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
   • Ново
    Фотелји
    Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
    13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
    Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
    • Ново
     Фотелји
     Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
     13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
       10.990 ден.12.990 ден.
       Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
         10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
         Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
           Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
           10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Фотелја Ivy ројал црвенаФотелја Ivy ројал црвена
             Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
             10.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               11.990 ден.13.500 ден.
               Фотелја StorkФотелја Stork
                 11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                 Фотелја StorkФотелја Stork
                   Фотелји
                   Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Stork. Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 63 см Длабочина: 54 см Вкупна висина: 78 см Забелешка: Производот се испорачува несклопен, во...
                   11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                   Фотелја StorkФотелја Stork
                     Фотелји
                     Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Stork. Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 63 см Длабочина: 54 см Вкупна висина: 78 см Забелешка: Производот се испорачува несклопен, во...
                     11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                       11.990 ден.13.500 ден.
                       Фотелја PoetФотелја Poet
                         11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                         Фотелја PoetФотелја Poet
                           Фотелји
                           Сакате безвременски луксуз, кој ви овозможува релаксација и одмор, а елегантно го исткнува вашиот ентериер? Тогаш фотелјата Poet е баш тоа што ви треба!Изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетно кадифе во античко сина боја.  Спецификации: * Изработена од дрво, пена и кадифе. * Достапна во античко-сина боја. Димензии на производот: Должина:...
                           11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                           Фотелја PoetФотелја Poet
                             Фотелји
                             Сакате безвременски луксуз, кој ви овозможува релаксација и одмор, а елегантно го исткнува вашиот ентериер? Тогаш фотелјата Poet е баш тоа што ви треба!Изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетно кадифе во античко сина боја.  Спецификации: * Изработена од дрво, пена и кадифе. * Достапна во античко-сина боја. Димензии на производот: Должина:...
                             11.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                               9.990 ден.12.000 ден.
                               Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                 9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                 Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                   Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta  Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал беж боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48 см ...
                                   9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                   Фотелја Loreta ројал бежФотелја Loreta ројал беж
                                     Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta  Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал беж боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48 см ...
                                     9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                       9.990 ден.12.000 ден.
                                       Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                         9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                         Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                           Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta . Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал портокалова боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48...
                                           9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                           Фотелја Loreta ројал портокаловаФотелја Loreta ројал портокалова
                                             Комбинирајте класичнeн дизајн, издржливост и удобност во само едно парче мебел. Создадете катче за релаксација и смиреност со фотелјата Loreta . Спецификации: * Направена од дрво и кадифе. * Класичен дизајн * Достапна во ројал портокалова боја Димензии:  Должина: 59 см. Длабочина: 64 см. Висина: 73 см. Длабочина на седиштето: 48...
                                             9.990 ден.12.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                               10.500 ден.12.900 ден.
                                               Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                 10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                 Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                   Фотелји
                                                   Комбинирајте го класичниот дизајн, издржливоста и удобноста во само една фотелја која ја истакнува естетиката на вашиот дом. Создадете катче за релаксација и смиреност со фантастичната фотелја Samara! Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе. * Класичен дизајн со краци. * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 67 см. ...
                                                   10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                   Фотелја SamaraФотелја Samara
                                                     Фотелји
                                                     Комбинирајте го класичниот дизајн, издржливоста и удобноста во само една фотелја која ја истакнува естетиката на вашиот дом. Создадете катче за релаксација и смиреност со фантастичната фотелја Samara! Спецификации: * Изработена од цврсто дрво и кадифе. * Класичен дизајн со краци. * Достапена во ројал сина боја. Димензии: Должина: 67 см. ...
                                                     10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                       10.500 ден.12.900 ден.
                                                       Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                         10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                         Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                           Фотелји
                                                           Ако барате модерна фотелја коа ги надминува обичните, тогаш Ivory е тоа што ви треба! Спецификации: * Рамка изработена од метал обоена во златна боја. * Основата со пена и обложена со кадифе. * Вклучува: две помошни перници кои го потпираат струкот Димензии на производот: Должина: 53 Длабочина: 52 см. Вкупна висина: 77 см. Висина...
                                                           10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                           Фотелја IvoryФотелја Ivory
                                                             Фотелји
                                                             Ако барате модерна фотелја коа ги надминува обичните, тогаш Ivory е тоа што ви треба! Спецификации: * Рамка изработена од метал обоена во златна боја. * Основата со пена и обложена со кадифе. * Вклучува: две помошни перници кои го потпираат струкот Димензии на производот: Должина: 53 Длабочина: 52 см. Вкупна висина: 77 см. Висина...
                                                             10.500 ден.12.900 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                               12.990 ден.13.990 ден.
                                                               Фотелја Maddison со табуреткаФотелја Maddison со табуретка
                                                                 12.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                 Фотелја Maddison со табуреткаФотелја Maddison со табуретка
                                                                   Барате фотелја со „боемска“ естетика во која ќе се изгубите додека ги читате омилените книги или гледате телевизија? Ви ја претставуваме фотелјата Maddison со табуретка. Станува збор за фотелја заедно со табуретка која е врв на иновативниот внатрешен дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Уметничко дело со неспоредлива естетика што ќе го...
                                                                   12.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                   Фотелја Maddison со табуреткаФотелја Maddison со табуретка
                                                                     Барате фотелја со „боемска“ естетика во која ќе се изгубите додека ги читате омилените книги или гледате телевизија? Ви ја претставуваме фотелјата Maddison со табуретка. Станува збор за фотелја заедно со табуретка која е врв на иновативниот внатрешен дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Уметничко дело со неспоредлива естетика што ќе го...
                                                                     12.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                       15.990 ден.17.000 ден.
                                                                       Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                         15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                         Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                           Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                           15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                           Фотелја Ivy ројал зеленаФотелја Ivy ројал зелена
                                                                             Доколку барате фотелја со модерен дизајн која ќе го комплетира вашиот ентериер, Ivy е најдобриот избор за вас. Оваа фотелја комбинира луксуз, удобност и квалитет по најдобра цена на пазарот. Спецификации: * Изработена од метал и кадифе. * Перница изработена од пена за поголема еластичност и издржливост. * Можност за кревање и ротирачко движење. * Достапна...
                                                                             15.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                               25.900 ден.27.000 ден.
                                                                               Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                 25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                 Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                   Фотелјата Mirto е направена од дрво со ретро изглед што го враќа стилот од средината на претходниот век. Оваа софистицирана фотелја ви овозможува да уживате во сето она што го нуди вашата соба. Може да се комбинира со меки и удобни перничиња за да обезбеди сеопфатна поддршка за грбот. Спецификации: Материјал на рамката: дрво кое се одликува со голема издржливост и...
                                                                                   25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                   Фотелја Mirto масивно дрвоФотелја Mirto масивно дрво
                                                                                     Фотелјата Mirto е направена од дрво со ретро изглед што го враќа стилот од средината на претходниот век. Оваа софистицирана фотелја ви овозможува да уживате во сето она што го нуди вашата соба. Може да се комбинира со меки и удобни перничиња за да обезбеди сеопфатна поддршка за грбот. Спецификации: Материјал на рамката: дрво кое се одликува со голема издржливост и...
                                                                                     25.900 ден.27.000 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                       17.900 ден.20.000 ден.
                                                                                       Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                         17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                         Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                           Фотелјата Anesis се одликува со удобен, луксузен и ергономски дизајн кој ќе ви овозможи удобност и релаксација за време на вашите релаксирачки часови. Со својата ротирачка функција ја прави практичен избор за вашата дневна соба или канцеларија. Спецификации: * Стабилна рамка изработена од буково дрво и иверица. * Ротирачка функција. * Поддршка на стабилна метална...
                                                                                           17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                           Фотелја Anesis беж-сиваФотелја Anesis беж-сива
                                                                                             Фотелјата Anesis се одликува со удобен, луксузен и ергономски дизајн кој ќе ви овозможи удобност и релаксација за време на вашите релаксирачки часови. Со својата ротирачка функција ја прави практичен избор за вашата дневна соба или канцеларија. Спецификации: * Стабилна рамка изработена од буково дрво и иверица. * Ротирачка функција. * Поддршка на стабилна метална...
                                                                                             17.900 ден.20.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                               27.900 ден.30.000 ден.
                                                                                               Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                 27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                   Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерниот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка изработена...
                                                                                                   27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Фотелја Rosalie беж-сиваФотелја Rosalie беж-сива
                                                                                                     Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерниот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка изработена...
                                                                                                     27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                       27.900 ден.30.000 ден.
                                                                                                       Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                         27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                           Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерениот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка...
                                                                                                           27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Фотелја Rosalie бисерно белаФотелја Rosalie бисерно бела
                                                                                                             Ако ве привлекуваат заоблените линии, елеганцијата и модерениот дизајн, имаме совршен предлог за вашиот дом. Фотелјата Rosalie се карактеризира со модерен, префинет и елегантен изглед кој ќе ве импресионира без разлика каде ќе ја поставите. Овој производ е погоден и за професионална употреба во хотели, апартмани, соби за изнајмување и сместување. Спецификации: * Рамка...
                                                                                                             27.900 ден.30.000 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                               36.000 ден.49.000 ден.
                                                                                                               Eames Lounge SetEames Lounge Set
                                                                                                                 36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Eames Lounge SetEames Lounge Set
                                                                                                                   Фотелји
                                                                                                                   Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Eames е идеалниот избор! Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен простор.
                                                                                                                   36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Eames Lounge SetEames Lounge Set
                                                                                                                     Фотелји
                                                                                                                     Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Eames е идеалниот избор! Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен простор.
                                                                                                                     36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       15.900 ден.20.900 ден.
                                                                                                                       Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                                                                                         15.900 ден.20.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                                                                                           Столица дизајнирана во 1963 година, но тогаш дизајнот беше авангарда пред нејзиното време и трпеливо чекаше да стане ѕвезда децении подоцна. Денес, се смета за еден од најврвните дизајни со дистинктивен израз. Доколку барате столица со врвен дизајн во која ќе се изгубите од уживање додека ги читате вашите омилени книги или гледате ТВ, Vilma Armchair Premium e кулминацијата на...
                                                                                                                           15.900 ден.20.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                                                                                             Столица дизајнирана во 1963 година, но тогаш дизајнот беше авангарда пред нејзиното време и трпеливо чекаше да стане ѕвезда децении подоцна. Денес, се смета за еден од најврвните дизајни со дистинктивен израз. Доколку барате столица со врвен дизајн во која ќе се изгубите од уживање додека ги читате вашите омилени книги или гледате ТВ, Vilma Armchair Premium e кулминацијата на...
                                                                                                                             15.900 ден.20.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               7.590 ден.
                                                                                                                               IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                                                                                 7.590 ден.Цена
                                                                                                                                 IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                                                                                   7.590 ден.Цена
                                                                                                                                   IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                                                                                     7.590 ден.Цена
                                                                                                                                       6.780 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                       Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                                                                                         6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                                                                                           Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                                                                                           6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                                                                                             Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                                                                                             6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               6.780 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                               Фотелја ELMA светло-маслинестаФотелја ELMA светло-маслинеста
                                                                                                                                                 6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Фотелја ELMA светло-маслинестаФотелја ELMA светло-маслинеста
                                                                                                                                                   Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                                                                                                   6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Фотелја ELMA светло-маслинестаФотелја ELMA светло-маслинеста
                                                                                                                                                     Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                                                                                                     6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       6.780 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                                       Фотелја ELMA мокаФотелја ELMA мока
                                                                                                                                                         6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Фотелја ELMA мокаФотелја ELMA мока
                                                                                                                                                           Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.
                                                                                                                                                           6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Фотелја ELMA мокаФотелја ELMA мока
                                                                                                                                                             Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.
                                                                                                                                                             6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               5.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                                                                               Фотелја ZENIA мокаФотелја ZENIA мока
                                                                                                                                                                 5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Фотелја ZENIA мокаФотелја ZENIA мока
                                                                                                                                                                   Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                   5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Фотелја ZENIA мокаФотелја ZENIA мока
                                                                                                                                                                     Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                     5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       12.990 ден.14.590 ден.
                                                                                                                                                                       Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                                                                                                         12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                                                                                                           Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                                                                                                           12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                                                                                                             Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                                                                                                             12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               5.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                                                                                               Фотелја ZENIA црнаФотелја ZENIA црна
                                                                                                                                                                                 5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Фотелја ZENIA црнаФотелја ZENIA црна
                                                                                                                                                                                   Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                   5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Фотелја ZENIA црнаФотелја ZENIA црна
                                                                                                                                                                                     Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                     5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       12.990 ден.14.590 ден.
                                                                                                                                                                                       Фотелја со табуретка PEARL бежФотелја со табуретка PEARL беж
                                                                                                                                                                                         12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Фотелја со табуретка PEARL бежФотелја со табуретка PEARL беж
                                                                                                                                                                                           Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                                                                                                                           12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Фотелја со табуретка PEARL бежФотелја со табуретка PEARL беж
                                                                                                                                                                                             Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                                                                                                                             12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               5.990 ден.6.990 ден.
                                                                                                                                                                                               Фотелја ZENIA светло-маслинестаФотелја ZENIA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                 5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Фотелја ZENIA светло-маслинестаФотелја ZENIA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                   Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                   5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Фотелја ZENIA светло-маслинестаФотелја ZENIA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                     Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                     5.990 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                       Фотелја RENA мокаФотелја RENA мока
                                                                                                                                                                                                         4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Фотелја RENA мокаФотелја RENA мока
                                                                                                                                                                                                           Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                           4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Фотелја RENA мокаФотелја RENA мока
                                                                                                                                                                                                             Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                             4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               9.990 ден.10.990 ден.
                                                                                                                                                                                                               Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                                                                                                                                                 9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                                                                                                                                                   Доколку барате фотелја која ќе даде акцент на Вашиот простор со својот модерен дизајн, тогаш фотелјата RANDY е совршена за Вас. Комбинација од удобност и естетика - може одлично да се вклопи во секој простор од Вашиот дом. Стабилна метална рамка со висока отпорност на абење. Тапацир со висококвалитетна ткаенина. Столот има подлога од пена што нуди удобност...
                                                                                                                                                                                                                   9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                                                                                                                                                     Доколку барате фотелја која ќе даде акцент на Вашиот простор со својот модерен дизајн, тогаш фотелјата RANDY е совршена за Вас. Комбинација од удобност и естетика - може одлично да се вклопи во секој простор од Вашиот дом. Стабилна метална рамка со висока отпорност на абење. Тапацир со висококвалитетна ткаенина. Столот има подлога од пена што нуди удобност...
                                                                                                                                                                                                                     9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                                                                                                                                         4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                                                                                                                                           Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                                                                                                                           4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                                                                                                                                             Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                                                                                                                             4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                                                 4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                                                   Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                                                   4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                                                                                                                                                     Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                                                                                                                                     4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                                       Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                                                                                                                                         4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                         Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                                                                                                                                           Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                                                                                                                                           4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                           Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                                                                                                                                             Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                                                                                                                                             4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена