Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Печки на дрва
Печки на дрва

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  20.590 ден.
  Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
  • Ново
   20.590 ден.Цена
   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
   • Ново
    Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
    20.590 ден.Цена
    Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
    • Ново
     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
     20.590 ден.Цена
     • Ново
      22.990 ден.
      Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
      • Ново
       22.990 ден.Цена
       Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
       • Ново
        Моќност: 10-12 kW Пречник на димен отвор: 120 mm Димензија: 490 x 460 x 1160 mm Димензија на рерна: 320 x 280 x 280 mm Челична плотна и врата обложена со керамика Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва Тежина: 102 kg
        22.990 ден.Цена
        Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
        • Ново
         Моќност: 10-12 kW Пречник на димен отвор: 120 mm Димензија: 490 x 460 x 1160 mm Димензија на рерна: 320 x 280 x 280 mm Челична плотна и врата обложена со керамика Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва Тежина: 102 kg
         22.990 ден.Цена
         • Ново
          Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
          • Ново
           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
           • Ново
            Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
            31.990 ден.Цена
            Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
            • Ново
             Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
             31.990 ден.Цена
             • Ново
              Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
              • Ново
               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
               • Ново
                Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                46.990 ден.Цена
                Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                • Ново
                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                 46.990 ден.Цена
                 Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                   Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                     Печки и камини за централно греење
                     Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                     26.990 ден.Цена
                     Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                       Печки и камини за централно греење
                       Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                       26.990 ден.Цена
                         Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                           23.890 ден.Цена
                           Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                             Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                             23.890 ден.Цена
                             Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                               Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                               23.890 ден.Цена
                                 12.490 ден.
                                 Печка на дрва BLIST Basel
                                   12.490 ден.Цена
                                   Печка на дрва BLIST Basel
                                     Печки и камини на дрва
                                     Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                     12.490 ден.Цена
                                     Печка на дрва BLIST Basel
                                       Печки и камини на дрва
                                       Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                       12.490 ден.Цена
                                         Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                           20.590 ден.Цена
                                           Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                             Печки и камини на дрва
                                             Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                             20.590 ден.Цена
                                             Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                               Печки и камини на дрва
                                               Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                               20.590 ден.Цена
                                                 Печка на дрва BLIST Економик ЛУКС ЛМ
                                                   9.390 ден.Цена
                                                   Печка на дрва BLIST Економик ЛУКС ЛМ
                                                     Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 5-7KW Нето тежина: 37kg Димензии: 330x360x930mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ ...
                                                     9.390 ден.Цена
                                                     Печка на дрва BLIST Економик ЛУКС ЛМ
                                                       Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 5-7KW Нето тежина: 37kg Димензии: 330x360x930mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ ...
                                                       9.390 ден.Цена
                                                         Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                           28.990 ден.Цена
                                                           Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                             Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                             28.990 ден.Цена
                                                             Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                               Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                               28.990 ден.Цена
                                                                 Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                   20.590 ден.Цена
                                                                   Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                     Печки и камини на дрва
                                                                     Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                     20.590 ден.Цена
                                                                     Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                       Печки и камини на дрва
                                                                       Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                       20.590 ден.Цена
                                                                         15.390 ден.
                                                                         Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                           15.390 ден.Цена
                                                                           Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                             Печки и камини на дрва
                                                                             Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                             15.390 ден.Цена
                                                                             Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                               Печки и камини на дрва
                                                                               Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                               15.390 ден.Цена
                                                                                 15.390 ден.
                                                                                 Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                   15.390 ден.Цена
                                                                                   Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                     Печки и камини на дрва
                                                                                     Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                     15.390 ден.Цена
                                                                                     Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                       Печки и камини на дрва
                                                                                       Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                       15.390 ден.Цена
                                                                                         10.790 ден.
                                                                                         Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                           10.790 ден.Цена
                                                                                           Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                             Печки и камини на дрва
                                                                                             Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                             10.790 ден.Цена
                                                                                             Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                               Печки и камини на дрва
                                                                                               Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                               10.790 ден.Цена
                                                                                                 Печка на дрва BLIST Економик ЛМ
                                                                                                   8.490 ден.Цена
                                                                                                   Печка на дрва BLIST Економик ЛМ
                                                                                                     Печки и камини на дрва
                                                                                                     Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 5-7KW Нето тежина: 36kg Димензии: 330x360x930mm Kвадратура на загревање: 25-35m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ |...
                                                                                                     8.490 ден.Цена
                                                                                                     Печка на дрва BLIST Економик ЛМ
                                                                                                       Печки и камини на дрва
                                                                                                       Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 5-7KW Нето тежина: 36kg Димензии: 330x360x930mm Kвадратура на загревање: 25-35m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ |...
                                                                                                       8.490 ден.Цена