Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Претсобја
Претсобја

37 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  11.999 ден.15.590 ден.
  Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
  • Ново
   11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
   Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
   • Ново
    Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
    11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
    Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
    • Ново
     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
     11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
     • Ново
      11.999 ден.15.590 ден.
      Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
      • Ново
       11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
       Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
       • Ново
        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
        11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
        Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
        • Ново
         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
         11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
         • Ново
          44.990 ден.59.990 ден.
          Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
          • Ново
           44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
           Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
           • Ново
            Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
            44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
            Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
            • Ново
             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
             44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              35.990 ден.45.590 ден.
              Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
              • Ново
               35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
               Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
               • Ново
                Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                • Ново
                 Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                 35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  44.990 ден.59.990 ден.
                  Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                  • Ново
                   44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                   Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                   • Ново
                    Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                    44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                    Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                    • Ново
                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                     44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      35.990 ден.45.590 ден.
                      Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                      • Ново
                       35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                       Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                       • Ново
                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                        35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                        Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                        • Ново
                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                         35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          14.990 ден.19.990 ден.
                          Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                          • Ново
                           14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                           • Ново
                            Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                            14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                            Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                            • Ново
                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                             14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              4.999 ден.6.990 ден.
                              Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                              • Ново
                               4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                               Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                               • Ново
                                Материјал: метална конструкција и квалитетна иверица со дбелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 35 cm Закачалки за облека Полици Време на испорака: 15 дена
                                4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                Чевларник со закачалка за претсобјеЧевларник со закачалка за претсобје
                                • Ново
                                 Материјал: метална конструкција и квалитетна иверица со дбелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 35 cm Закачалки за облека Полици Време на испорака: 15 дена
                                 4.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  6.999 ден.8.590 ден.
                                  Закачалка со чевларник AliceЗакачалка со чевларник Alice
                                  • Ново
                                   6.999 ден.8.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                   Закачалка со чевларник AliceЗакачалка со чевларник Alice
                                   • Ново
                                    Изработено од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm Висина: 170 cm <span style="font-size:8pt;font-family:Tahoma,...
                                    6.999 ден.8.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                    Закачалка со чевларник AliceЗакачалка со чевларник Alice
                                    • Ново
                                     Изработено од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm Висина: 170 cm <span style="font-size:8pt;font-family:Tahoma,...
                                     6.999 ден.8.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      12.990 ден.18.000 ден.
                                      Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                      • Ново
                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                       • Ново
                                        Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                        12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                        Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                        • Ново
                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                          • Ново
                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                           • Ново
                                            Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                            12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                            Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                            • Ново
                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              12.990 ден.18.000 ден.
                                              Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                              • Ново
                                               12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                               • Ново
                                                Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                • Ново
                                                 Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  12.990 ден.18.000 ден.
                                                  Чевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                  • Ново
                                                   12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                   Чевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                   • Ново
                                                    Чевларник изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm.  Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                    12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                    Чевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                    • Ново
                                                     Чевларник изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm.  Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      12.990 ден.18.000 ден.
                                                      Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                      • Ново
                                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                       • Ново
                                                        Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                        12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                        Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                        • Ново
                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          6.490 ден.7.990 ден.
                                                          Чевларник Astra - WhiteЧевларник Astra - White
                                                          • Ново
                                                           6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                           Чевларник Astra - WhiteЧевларник Astra - White
                                                           • Ново
                                                            Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                            6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                            Чевларник Astra - WhiteЧевларник Astra - White
                                                            • Ново
                                                             Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                             6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                              • Ново
                                                               12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                               • Ново
                                                                Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                • Ново
                                                                 Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  6.490 ден.7.990 ден.
                                                                  Чевларник Astra - Walnut, WhiteЧевларник Astra - Walnut, White
                                                                  • Ново
                                                                   6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                   Чевларник Astra - Walnut, WhiteЧевларник Astra - Walnut, White
                                                                   • Ново
                                                                    Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                    6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                    Чевларник Astra - Walnut, WhiteЧевларник Astra - Walnut, White
                                                                    • Ново
                                                                     Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                     6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      12.990 ден.18.000 ден.
                                                                      Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                      • Ново
                                                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                       Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                       • Ново
                                                                        Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на чевли, облека и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                        12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                        Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                        • Ново
                                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на чевли, облека и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          6.490 ден.7.990 ден.
                                                                          Чевларник Astra - WalnutЧевларник Astra - Walnut
                                                                          • Ново
                                                                           6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                           Чевларник Astra - WalnutЧевларник Astra - Walnut
                                                                           • Ново
                                                                            Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                            6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                            Чевларник Astra - WalnutЧевларник Astra - Walnut
                                                                            • Ново
                                                                             Чевларник изработен од квалитетна иверица со девбелина од 18 mm Ширина: 72 cm  Висина: 100 cm  Длабочина: 32,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                             6.490 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                               4.490 ден.5.990 ден.
                                                                               Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                                                                                 4.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                 Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                                                                                   Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
                                                                                   4.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                   Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                                                                                     Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
                                                                                     4.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                       13.960 ден.17.860 ден.
                                                                                       Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                                                                                         13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                         Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                                                                                           Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                           13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                           Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                                                                                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                             13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                               8.970 ден.11.670 ден.
                                                                                               Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                                                                                 8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                                                                                   Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                                   8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                                                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                                     8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                       11.970 ден.15.370 ден.
                                                                                                       Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                                                                                         11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                                                                                           Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                           11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                                                                                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                             11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                               8.980 ден.11.380 ден.
                                                                                                               Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                                                                                 8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                                                                                   Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                                   8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                                                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                                     8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       6.980 ден.9.180 ден.
                                                                                                                       Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                                                                                         6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                                                                                           Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: до 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                                           6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                                                                                             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: до 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                                                             6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               4.980 ден.6.480 ден.
                                                                                                                               Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                                                                                 4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                                                                                   Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                                                                                                   4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                                                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                                                                                                     4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       13.960 ден.17.860 ден.
                                                                                                                                       Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                                                         13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                                                           Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                           13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                                                             Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                             13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               8.970 ден.11.670 ден.
                                                                                                                                               Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                                                                 8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                                                                   Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                                   8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                                                                     Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                                     8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       11.970 ден.15.370 ден.
                                                                                                                                                       Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                                                         11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                                                           Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                                                                           11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                                                             Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                                                                             11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена