Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

275 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  4.999 ден.7.499 ден.
  ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
  • Ново
   4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
   ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
   • Ново
    ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
    4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
    ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
    • Ново
     ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
     4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
     • Ново
      4.999 ден.7.499 ден.
      ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
      • Ново
       4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
       ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
       • Ново
        ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
        4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
        ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
        • Ново
         ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
         4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
         • Ново
          13.999 ден.19.990 ден.
          Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
          • Ново
           13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
           Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
           • Ново
            Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
            13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
            Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
            • Ново
             Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
             13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
             • Ново
              12.999 ден.17.499 ден.
              Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
              • Ново
               12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
               Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
               • Ново
                Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
                12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
                • Ново
                 Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
                 12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
                  • Ново
                   17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                   Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
                   • Ново
                    • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
                    17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                    Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
                    • Ново
                     • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
                     17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
                      • Ново
                       26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                       Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
                       • Ново
                        • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                        26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                        Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
                        • Ново
                         • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                         26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                          • Ново
                           24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                           Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                           • Ново
                            • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                            24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                            Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                            • Ново
                             • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                             24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                              • Ново
                               22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                               Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                               • Ново
                                • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                                22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                                • Ново
                                 • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                                 22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  4.999 ден.6.290 ден.
                                  ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                                  • Ново
                                   4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                   ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                                   • Ново
                                    Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                                    4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                    ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                                    • Ново
                                     Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                                     4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                     Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
                                     • Ново
                                      Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
                                      • Ново
                                       Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
                                       9.999 ден.Цена
                                       Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
                                       • Ново
                                        Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
                                        9.999 ден.Цена
                                        • Ново
                                         Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                                         • Ново
                                          Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                                          • Ново
                                           Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                           21.999 ден.Цена
                                           Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                                           • Ново
                                            Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                            21.999 ден.Цена
                                            • Ново
                                             Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                                             • Ново
                                              Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                                              • Ново
                                               Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
                                               25.999 ден.Цена
                                               Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                                               • Ново
                                                Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
                                                25.999 ден.Цена
                                                • Ново
                                                 Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                 • Ново
                                                  Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                  • Ново
                                                   Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                                   6.499 ден.Цена
                                                   Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                   • Ново
                                                    Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                                    6.499 ден.Цена
                                                    • Ново
                                                     Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                     • Ново
                                                      9.999 ден.Цена
                                                      Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                      • Ново
                                                       Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                                       9.999 ден.Цена
                                                       Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                       • Ново
                                                        Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                                        9.999 ден.Цена
                                                        • Ново
                                                         Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                         • Ново
                                                          10.999 ден.Цена
                                                          Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                          • Ново
                                                           Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                           10.999 ден.Цена
                                                           Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                           • Ново
                                                            Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                            10.999 ден.Цена
                                                            • Ново
                                                             Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                             • Ново
                                                              12.499 ден.Цена
                                                              Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                              • Ново
                                                               Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                               12.499 ден.Цена
                                                               Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                               • Ново
                                                                Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                                12.499 ден.Цена
                                                                • Ново
                                                                 36.900 ден.49.000 ден.
                                                                 Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                 • Ново
                                                                  36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                  Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                  • Ново
                                                                   Фотелји
                                                                   Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                                   36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                   Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                   • Ново
                                                                    Фотелји
                                                                    Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                                    36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                    • Ново
                                                                     6.590 ден.9.990 ден.
                                                                     ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                     • Ново
                                                                      6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                      ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                      • Ново
                                                                       ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                       6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                       ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                       • Ново
                                                                        ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                        6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                        • Ново
                                                                         11.999 ден.15.590 ден.
                                                                         Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                         • Ново
                                                                          11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                          Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                          • Ново
                                                                           Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                           11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                           Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                           • Ново
                                                                            Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                            11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                            • Ново
                                                                             11.999 ден.15.590 ден.
                                                                             Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                             • Ново
                                                                              11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                              Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                              • Ново
                                                                               Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                               11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                               Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                               • Ново
                                                                                Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                • Ново
                                                                                 13.990 ден.17.590 ден.
                                                                                 Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                 • Ново
                                                                                  13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                  Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                  • Ново
                                                                                   Комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии: Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                   13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                   Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                   • Ново
                                                                                    Комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии: Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                    13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                    • Ново
                                                                                     8.599 ден.11.990 ден.
                                                                                     ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                     • Ново
                                                                                      8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                      ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                      • Ново
                                                                                       ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                       8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                       ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                       • Ново
                                                                                        ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                        8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                        • Ново
                                                                                         7.690 ден.10.990 ден.
                                                                                         ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                         • Ново
                                                                                          7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                          ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                          • Ново
                                                                                           ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                           7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                           ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                           • Ново
                                                                                            ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                            7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                            • Ново
                                                                                             8.599 ден.11.990 ден.
                                                                                             ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                             • Ново
                                                                                              8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                              ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                              • Ново
                                                                                               ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                               8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                               ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                               • Ново
                                                                                                ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                • Ново
                                                                                                 7.690 ден.10.990 ден.
                                                                                                 ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                  ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                   7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                   ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                    7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     44.990 ден.59.990 ден.
                                                                                                     Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                      Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                       44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                        44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         35.990 ден.45.590 ден.
                                                                                                         Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                          Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                           35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                            35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             44.990 ден.59.990 ден.
                                                                                                             Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                              Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                               44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 35.990 ден.45.590 ден.
                                                                                                                 Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                   35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                    35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                     Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       Димензии на рамката: Ширина: 38 cm  Висина: 145 cm  Дебелина: 4 cm Димензии на огледалото: Ширина: 30 cm  Висина: 115 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Декоративно огледало 145x38cmДекоративно огледало 145x38cm
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Димензии на рамката: Ширина: 38 cm  Висина: 145 cm  Дебелина: 4 cm Димензии на огледалото: Ширина: 30 cm  Висина: 115 cm Може да се фиксира на ѕид Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                        2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена