Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Базени
Базени

31 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   299 ден.399 ден.
   INTEX Кадичка за нозе - 29080INTEX Кадичка за нозе - 29080
     299 ден.399 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
     INTEX Кадичка за нозе - 29080INTEX Кадичка за нозе - 29080
       INTEX Кадичка за нозе - 29080
       299 ден.399 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
       INTEX Кадичка за нозе - 29080INTEX Кадичка за нозе - 29080
         INTEX Кадичка за нозе - 29080
         299 ден.399 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
           399 ден.499 ден.
           INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041
             399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
             INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041
               Intex Голем дозер за хлор таблети - 29041
               399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
               INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041INTEX Голем дозер за хлор таблети - 29041
                 Intex Голем дозер за хлор таблети - 29041
                 399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                 Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340
                   89.990 ден.95.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                   Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340
                     Intex 26340 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа Димензии: 732x132 cm Капацитет: 47.241литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 10.000 l/h
                     89.990 ден.95.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                     Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340Базен INTEX 732x132cm со песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26340
                       Intex 26340 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа Димензии: 732x132 cm Капацитет: 47.241литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 10.000 l/h
                       89.990 ден.95.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                       Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792
                         36.999 ден.49.999 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                         Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792
                           INTEX 26792 Prism Frame филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 488x244x107 cm Капацитет: 10.874литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час 
                           36.999 ден.49.999 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                           Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26792
                             INTEX 26792 Prism Frame филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 488x244x107 cm Капацитет: 10.874литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час 
                             36.999 ден.49.999 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                               10.999 ден.12.999 ден.
                               Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712
                                 10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                 Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712
                                   INTEX 26712 PRISM FRAME 366 x 76cm со филтер пумпа Димензии: 366x76cm Капацитет: 6.503литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час 
                                   10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                   Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712Базен INTEX 366 x 76cm со филтер пумпа - 26712
                                     INTEX 26712 PRISM FRAME 366 x 76cm со филтер пумпа Димензии: 366x76cm Капацитет: 6.503литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час 
                                     10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                     Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756
                                       55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                       Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756
                                         Intex 26756 Prism Frame 610х132cm  Димензии: 610x132 cm Капацитет: 32.695литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час Бренд: INTEX 
                                         55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                         Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756Базен INTEX 610x132 cm co пумпа, скали, покривка и подлога - 26756
                                           Intex 26756 Prism Frame 610х132cm  Димензии: 610x132 cm Капацитет: 32.695литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час Бренд: INTEX 
                                           55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                           Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334
                                             69.999 ден.81.999 ден.Редовна цена-12.000 ден. исклученоЦена
                                             Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334
                                               Intex 26334 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа Димензии: 610x122 cm Капацитет: 30.079литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 7.900 литри на час 
                                               69.999 ден.81.999 ден.Редовна цена-12.000 ден. исклученоЦена
                                               Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334Базен INTEX 610x122 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26334
                                                 Intex 26334 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа Димензии: 610x122 cm Капацитет: 30.079литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 7.900 литри на час 
                                                 69.999 ден.81.999 ден.Редовна цена-12.000 ден. исклученоЦена
                                                 Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364
                                                   98.990 ден.120.000 ден.Редовна цена-21.010 ден. исклученоЦена
                                                   Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364
                                                     INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame co песочна пумпа Димензии: 732х366х132 cm  Капацитет: 31.805литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 6m3/h
                                                     98.990 ден.120.000 ден.Редовна цена-21.010 ден. исклученоЦена
                                                     Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364Базен INTEX 732х366х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26364
                                                       INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame co песочна пумпа Димензии: 732х366х132 cm  Капацитет: 31.805литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 6m3/h
                                                       98.990 ден.120.000 ден.Редовна цена-21.010 ден. исклученоЦена
                                                       Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374
                                                         109.000 ден.145.500 ден.Редовна цена-36.500 ден. исклученоЦена
                                                         Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374
                                                           INTEX 26374 Ultra XTR Frame co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога, Димензии: 975х488х132 cm  Капацитет: 54.400 литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 10.5m3/h Бренд: INTEX
                                                           109.000 ден.145.500 ден.Редовна цена-36.500 ден. исклученоЦена
                                                           Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374Базен INTEX 975х488х132 cm co песочна пумпа, скали, покривка и подлога - 26374
                                                             INTEX 26374 Ultra XTR Frame co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога, Димензии: 975х488х132 cm  Капацитет: 54.400 литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 10.5m3/h Бренд: INTEX
                                                             109.000 ден.145.500 ден.Редовна цена-36.500 ден. исклученоЦена
                                                               27.000 ден.32.900 ден.
                                                               Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788
                                                                 27.000 ден.32.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                 Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788
                                                                   Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали  Димензии: 400x200x100 cm Капацитет: 6.836 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.270 литри на час Бренд: INTEX
                                                                   27.000 ден.32.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                   Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали - 26788
                                                                     Базен INTEX 400x200x100 cm со пумпа и скали  Димензии: 400x200x100 cm Капацитет: 6.836 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.270 литри на час Бренд: INTEX
                                                                     27.000 ден.32.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                     Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356
                                                                       65.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356
                                                                         Intex 26356 Ultra XTR Frame Димензии: 549x274x132 cm Капацитет: 17.203литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 9.463 l/h
                                                                         65.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                         Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356Базен INTEX 549x274x132cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26356
                                                                           Intex 26356 Ultra XTR Frame Димензии: 549x274x132 cm Капацитет: 17.203литри (90%) Песочна филтер пумпа со капацитет 9.463 l/h
                                                                           65.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792
                                                                             37.490 ден.39.990 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                             Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792
                                                                               INTEX 26792 so филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 488x244x107 cm Капацитет: 10.874литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX
                                                                               37.490 ден.39.990 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                               Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792Базен INTEX 488x244x107 cm со пумпа, скали, подлога и прекривка - 23792
                                                                                 INTEX 26792 so филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 488x244x107 cm Капацитет: 10.874литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                 37.490 ден.39.990 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                 Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732
                                                                                   39.000 ден.44.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                                   Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732
                                                                                     INTEX PRISM FRAME 26732 549 x 122cm FULL опрема. Димензии: 5.49m x 122cm, Kапацитет: 24.311 литри (90%), Kапацитет на филтер пумпа 5.678 литри на час (препорачано да се користи 5-6 саати дневно)
                                                                                     39.000 ден.44.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                                     Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732Базен INTEX 549x122 со пумпа, скали, подлога и прекривка - 26732
                                                                                       INTEX PRISM FRAME 26732 549 x 122cm FULL опрема. Димензии: 5.49m x 122cm, Kапацитет: 24.311 литри (90%), Kапацитет на филтер пумпа 5.678 литри на час (препорачано да се користи 5-6 саати дневно)
                                                                                       39.000 ден.44.900 ден.Редовна цена-5.900 ден. исклученоЦена
                                                                                       Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326
                                                                                         51.900 ден.56.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326
                                                                                           Intex 26326 Ultra Frame 488x122cm монтажен базен  Капацитет 19.156 литри (90%), Димензии: 488x122cm, Песочна филтер пумпа со капацитет 4.500 литри на час 
                                                                                           51.900 ден.56.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326Базен INTEX 488x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26326
                                                                                             Intex 26326 Ultra Frame 488x122cm монтажен базен  Капацитет 19.156 литри (90%), Димензии: 488x122cm, Песочна филтер пумпа со капацитет 4.500 литри на час 
                                                                                             51.900 ден.56.900 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330
                                                                                               67.000 ден.73.990 ден.Редовна цена-6.990 ден. исклученоЦена
                                                                                               Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330
                                                                                                 Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330 Димензии: 549цм дијаметар, 132цм висина. Капацитет 26.423 литри (90% наполентост на базенот), Pесочна пумпа за филтрирање на водата  Бренд INTEX 
                                                                                                 67.000 ден.73.990 ден.Редовна цена-6.990 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330
                                                                                                   Базен INTEX 549x132 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26330 Димензии: 549цм дијаметар, 132цм висина. Капацитет 26.423 литри (90% наполентост на базенот), Pесочна пумпа за филтрирање на водата  Бренд INTEX 
                                                                                                   67.000 ден.73.990 ден.Редовна цена-6.990 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744
                                                                                                     50.990 ден.54.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744
                                                                                                       INTEX 26744 Prism Frame Greywood 549x122 cm, филтер пумпа, скали, подлога и прекривка Димензии: 549x122 cm Капацитет: 24.311 литри (90%) Филтер пумпа со песок Бренд: INTEX
                                                                                                       50.990 ден.54.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744Базен INTEX 549x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26744
                                                                                                         INTEX 26744 Prism Frame Greywood 549x122 cm, филтер пумпа, скали, подлога и прекривка Димензии: 549x122 cm Капацитет: 24.311 литри (90%) Филтер пумпа со песок Бренд: INTEX
                                                                                                         50.990 ден.54.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742
                                                                                                           33.490 ден.39.590 ден.Редовна цена-6.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742
                                                                                                             INTEX 26742 Prism Frame Greywood 457x122 cm, филтер пумпа, скали, подлога и прекривка Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                             33.490 ден.39.590 ден.Редовна цена-6.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742Базен INTEX 457Х122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26742
                                                                                                               INTEX 26742 Prism Frame Greywood 457x122 cm, филтер пумпа, скали, подлога и прекривка Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                               33.490 ден.39.590 ден.Редовна цена-6.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
                                                                                                                 29.990 ден.35.490 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
                                                                                                                   INTEX 26726 PRISM FRAME филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX 
                                                                                                                   29.990 ден.35.490 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
                                                                                                                     INTEX 26726 PRISM FRAME филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX 
                                                                                                                     29.990 ден.35.490 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       16.990 ден.19.990 ден.
                                                                                                                       Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
                                                                                                                         16.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
                                                                                                                           INTEX 26716 Prism Frame со филтер пумпа и скали монтажен базен Димензии: 366x99 cm Капацитет: 8.592литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                                           16.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
                                                                                                                             INTEX 26716 Prism Frame со филтер пумпа и скали монтажен базен Димензии: 366x99 cm Капацитет: 8.592литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                                             16.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               9.590 ден.10.590 ден.
                                                                                                                               Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                                                                                                                                 9.590 ден.10.590 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                                                                                                                                   INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа Димензии: 305x76 cm Капацитет: 4.485 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                                                   9.590 ден.10.590 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                                                                                                                                     INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа Димензии: 305x76 cm Капацитет: 4.485 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час Бренд: INTEX
                                                                                                                                     9.590 ден.10.590 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       5.990 ден.7.590 ден.
                                                                                                                                       Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122
                                                                                                                                         5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122
                                                                                                                                           Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.
                                                                                                                                           5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122Базен INTEX 305x76 со филтер пумпа - 28122
                                                                                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.
                                                                                                                                             5.990 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               650 ден.
                                                                                                                                               Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                                                                                                                                                 650 ден.Цена
                                                                                                                                                 Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                                                                                                                                                   Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со весели и пријатни шари. Вклучува базен, топка за во вода и гума.
                                                                                                                                                   650 ден.Цена
                                                                                                                                                   Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                                                                                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со весели и пријатни шари. Вклучува базен, топка за во вода и гума.
                                                                                                                                                     650 ден.Цена
                                                                                                                                                       550 ден.
                                                                                                                                                       Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                                                                                                                                         550 ден.Цена
                                                                                                                                                         Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                                                                                                                                           Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Вид на базен: на надувување.
                                                                                                                                                           550 ден.Цена
                                                                                                                                                           Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                                                                                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Вид на базен: на надувување.
                                                                                                                                                             550 ден.Цена
                                                                                                                                                               1.850 ден.
                                                                                                                                                               Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                                                                                                                                                 1.850 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                                                                                                                                                   Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Проѕирни надворешни ѕидови.
                                                                                                                                                                   1.850 ден.Цена
                                                                                                                                                                   Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                                                                                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Проѕирни надворешни ѕидови.
                                                                                                                                                                     1.850 ден.Цена
                                                                                                                                                                       2.500 ден.
                                                                                                                                                                       Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                                                                                                                                         2.500 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                                                                                                                                           Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со пријатни и весели шари.
                                                                                                                                                                           2.500 ден.Цена
                                                                                                                                                                           Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                                                                                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со пријатни и весели шари.
                                                                                                                                                                             2.500 ден.Цена
                                                                                                                                                                               900 ден.
                                                                                                                                                                               Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                                                                                                                                                 900 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                                                                                                                                                   Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за вас и вашите најмили за релаксација и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Дизајниран со пријатни и топли бои розева жолта и зелена. Вид на базен: на надувување.
                                                                                                                                                                                   900 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                                                                                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за вас и вашите најмили за релаксација и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Дизајниран со пријатни и топли бои розева жолта и зелена. Вид на базен: на надувување.
                                                                                                                                                                                     900 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       8.200 ден.8.900 ден.
                                                                                                                                                                                       Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                                                                                                                                         8.200 ден.8.900 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                                                                                                                                           Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143 Димензии: 396цм дијаметра, 84цм висина. Капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот)
                                                                                                                                                                                           8.200 ден.8.900 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                                                                                                                                             Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143 Димензии: 396цм дијаметра, 84цм висина. Капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот)
                                                                                                                                                                                             8.200 ден.8.900 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               10.900 ден.12.990 ден.
                                                                                                                                                                                               Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                                                                                                                                                 10.900 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.090 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                                                                                                                                                   Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за бас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од многу издржлив трослоен PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                   10.900 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.090 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                                                                                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за бас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од многу издржлив трослоен PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                     10.900 ден.12.990 ден.Редовна цена-2.090 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       7.190 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                                                                                       Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                                                                                                                                         7.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                                                                                                                                           Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                           7.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                                                                                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                             7.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               2.990 ден.3.290 ден.
                                                                                                                                                                                                               Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                                                                                                                                                 2.990 ден.3.290 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                                                                                                                                                   Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                                   2.990 ден.3.290 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x58 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                                                                                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                                                                                                                                                     2.990 ден.3.290 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена