Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Детски велосипеди - најголем избор, најдобри цени!
Детски велосипеди
Поткатегории

51 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  10.999 ден.11.999 ден.
  Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
  • Ново
   10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
   Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
   • Ново
    бренд: explorer боја: црвена материјал: челик тип : за деца  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 14'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm (xs)
    10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
    Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''Детски Велосипед EXPLORER MAG2414 24''
    • Ново
     бренд: explorer боја: црвена материјал: челик тип : за деца  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 14'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm (xs)
     10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      6.999 ден.7.999 ден.
      Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
      • Ново
       6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
       • Ново
        Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
        6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
        Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
        • Ново
         Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
         6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          6.999 ден.7.999 ден.
          Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
          • Ново
           6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
           • Ново
            Велосипедот може да се пофали со чeлична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Задните педали се исто така нивни сопирачки - интуитивни и многу безбедни. Помошните тркала, кои на малите почетници им го олеснуваат одржувањето на рамнотежата, лесно се...
            6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
            Детски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITORДетски Велосипед NIT160 16" Venera Bike-VISITOR
            • Ново
             Велосипедот може да се пофали со чeлична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Задните педали се исто така нивни сопирачки - интуитивни и многу безбедни. Помошните тркала, кои на малите почетници им го олеснуваат одржувањето на рамнотежата, лесно се...
             6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              10.999 ден.11.999 ден.
              Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
              • Ново
               10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
               • Ново
                Детски велосипеди
                бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
                10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
                • Ново
                 Детски велосипеди
                 бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
                 10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  11.499 ден.12.499 ден.
                  Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                  • Ново
                   11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                   • Ново
                    Детски велосипеди
                    бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
                    11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                    Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
                    • Ново
                     Детски велосипеди
                     бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
                     11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      9.999 ден.10.999 ден.
                      Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                      • Ново
                       9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                       • Ново
                        Детски велосипеди
                        бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
                        9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                        Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
                        • Ново
                         Детски велосипеди
                         бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
                         9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          9.999 ден.11.999 ден.
                          Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                          • Ново
                           9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                           Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                           • Ново
                            Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                            9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                            Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                            • Ново
                             Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                             9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              8.999 ден.9.999 ден.
                              Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                              • Ново
                               8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                               • Ново
                                Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                                8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                                • Ново
                                 Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                                 8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  6.999 ден.7.999 ден.
                                  Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                  • Ново
                                   6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                   • Ново
                                    Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                                    6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                    Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                                    • Ново
                                     Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                                     6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      4.399 ден.5.399 ден.
                                      Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                      • Ново
                                       4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                       • Ново
                                        Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                        4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                                        • Ново
                                         Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                         4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          8.499 ден.10.490 ден.
                                          Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                          • Ново
                                           8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                           Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                           • Ново
                                            Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                            8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                            Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                            • Ново
                                             Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                             8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              8.499 ден.10.490 ден.
                                              Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                              • Ново
                                               8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                               Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                               • Ново
                                                Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                                • Ново
                                                 Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                 8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  7.999 ден.9.990 ден.
                                                  Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                  • Ново
                                                   7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                   Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                   • Ново
                                                    Детски велосипеди
                                                    Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                    7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                    Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                    • Ново
                                                     Детски велосипеди
                                                     Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                     7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      7.999 ден.9.990 ден.
                                                      Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                      • Ново
                                                       7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                       Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                       • Ново
                                                        Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                        7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                        Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                        • Ново
                                                         Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                         7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          7.999 ден.9.990 ден.
                                                          Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                          • Ново
                                                           7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                           Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                           • Ново
                                                            Детски велосипеди
                                                            Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                            7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                            Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                            • Ново
                                                             Детски велосипеди
                                                             Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                             7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              7.999 ден.9.990 ден.
                                                              Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                              • Ново
                                                               7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                               Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                               • Ново
                                                                Детски велосипеди
                                                                Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                                • Ново
                                                                 Детски велосипеди
                                                                 Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                 7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  8.995 ден.11.990 ден.
                                                                  Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                  • Ново
                                                                   8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                   Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                   • Ново
                                                                    Детски велосипеди
                                                                    8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                    Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                    • Ново
                                                                     Детски велосипеди
                                                                     8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      5.299 ден.5.899 ден.
                                                                      Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                      • Ново
                                                                       5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                       Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                       • Ново
                                                                        Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                        5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                        Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                        • Ново
                                                                         Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                         5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          4.999 ден.5.599 ден.
                                                                          Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                          • Ново
                                                                           4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                           Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                           • Ново
                                                                            Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                            4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                            Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                            • Ново
                                                                             Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                             4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              4.699 ден.5.699 ден.
                                                                              Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                              • Ново
                                                                               4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                               • Ново
                                                                                Детски велосипеди
                                                                                Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                                • Ново
                                                                                 Детски велосипеди
                                                                                 Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                 4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  4.699 ден.5.699 ден.
                                                                                  Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                  • Ново
                                                                                   4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                   • Ново
                                                                                    Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                    4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                    Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                    • Ново
                                                                                     Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                     4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      7.799 ден.8.799 ден.
                                                                                      Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                      • Ново
                                                                                       7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                       • Ново
                                                                                        Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                                                                                        7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                        Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                        • Ново
                                                                                         Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                                                                                         7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          5.299 ден.5.999 ден.
                                                                                          Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                          • Ново
                                                                                           5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                           Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                           • Ново
                                                                                            Детски велосипеди
                                                                                            Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                            5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                            Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                            • Ново
                                                                                             Детски велосипеди
                                                                                             Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                             5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              4.699 ден.5.699 ден.
                                                                                              Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                              • Ново
                                                                                               4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                               • Ново
                                                                                                Детски велосипеди
                                                                                                Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Детски велосипеди
                                                                                                 Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                 4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  4.399 ден.5.399 ден.
                                                                                                  Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                    4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                     4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      4.399 ден.5.399 ден.
                                                                                                      Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Детски велосипеди
                                                                                                        Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                                        4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Детски велосипеди
                                                                                                         Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                                         4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          3.999 ден.4.999 ден.
                                                                                                          Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                            3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                             3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              2.399 ден.3.099 ден.
                                                                                                              Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                 2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  2.399 ден.3.099 ден.
                                                                                                                  Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                    2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                     2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      2.399 ден.3.099 ден.
                                                                                                                      Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                        2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                         2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена