Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Комплети за дневна соба
Комплети за дневна соба

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
7.598 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
6.590 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
6.390 ден.11.389 ден.
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
6.590 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
6.798 ден.10.489 ден.
Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
5.790 ден.10.489 ден.
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
   13.990 ден.17.590 ден.
   Комплет за дневна соба AmsterdamКомплет за дневна соба Amsterdam
     13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
     Комплет за дневна соба AmsterdamКомплет за дневна соба Amsterdam
       Комплети за дневна соба
       Комплет за дневна соба изработен од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm ТВ комода: Должина: 180 cm  Висина: 42 cm  Длабочина: 35 cm Клуб маса: Должина: 90 cm  Висина: 36 cm  Ширина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
       13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
       Комплет за дневна соба AmsterdamКомплет за дневна соба Amsterdam
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба изработен од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm ТВ комода: Должина: 180 cm  Висина: 42 cm  Длабочина: 35 cm Клуб маса: Должина: 90 cm  Висина: 36 cm  Ширина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
         13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
           14.290 ден.19.990 ден.
           Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
             14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
             Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
               Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
               14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
               Комплет за дневна соба Luxe - Anthracite, BlackКомплет за дневна соба Luxe - Anthracite, Black
                 Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                 14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                   14.290 ден.19.990 ден.
                   Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                     14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                     Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                       Комплети за дневна соба
                       Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                       14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                       Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                         Комплети за дневна соба
                         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                         14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                           14.290 ден.19.990 ден.
                           Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                             14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                             Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                               Комплети за дневна соба
                               Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                               14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                               Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                 Комплети за дневна соба
                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                 14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                   14.290 ден.19.990 ден.
                                   Комплет за дневна соба LuxeКомплет за дневна соба Luxe
                                     14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                     Комплет за дневна соба LuxeКомплет за дневна соба Luxe
                                       Комплети за дневна соба
                                       Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                       14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                       Комплет за дневна соба LuxeКомплет за дневна соба Luxe
                                         Комплети за дневна соба
                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                         14.290 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.700 ден. исклученоЦена
                                           16.990 ден.20.990 ден.
                                           Комплет за дневна соба LokiКомплет за дневна соба Loki
                                             16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                             Комплет за дневна соба LokiКомплет за дневна соба Loki
                                               Комплети за дневна соба
                                               Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 178cm Висина: 44,8cm Длабочина: 34,6cm Спецификации за конзола: Ширина: 180cm Висина: 77,8cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 35,6cm Длабочина: 54cm Спецификации на...
                                               16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                               Комплет за дневна соба LokiКомплет за дневна соба Loki
                                                 Комплети за дневна соба
                                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 178cm Висина: 44,8cm Длабочина: 34,6cm Спецификации за конзола: Ширина: 180cm Висина: 77,8cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 35,6cm Длабочина: 54cm Спецификации на...
                                                 16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                   16.990 ден.20.990 ден.
                                                   Комплет за дневна соба LaraКомплет за дневна соба Lara
                                                     16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                     Комплет за дневна соба LaraКомплет за дневна соба Lara
                                                       Комплети за дневна соба
                                                       Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 178cm Висина: 44,8cm Длабочина: 34,6cm Спецификации за конзола: Ширина: 180cm Висина: 77,8cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 35,6cm Длабочина: 54cm Спецификации на...
                                                       16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                       Комплет за дневна соба LaraКомплет за дневна соба Lara
                                                         Комплети за дневна соба
                                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 178cm Висина: 44,8cm Длабочина: 34,6cm Спецификации за конзола: Ширина: 180cm Висина: 77,8cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 35,6cm Длабочина: 54cm Спецификации на...
                                                         16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                           16.990 ден.20.990 ден.
                                                           Комплет за дневна соба LidyaКомплет за дневна соба Lidya
                                                             16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                             Комплет за дневна соба LidyaКомплет за дневна соба Lidya
                                                               Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 180cm Висина: 49cm Длабочина: 35cm Спецификации за конзола: Ширина: 182cm Висина: 82,5cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 39,6cm Длабочина: 54cm Висина на полица: 17cm ...
                                                               16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                               Комплет за дневна соба LidyaКомплет за дневна соба Lidya
                                                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ Комода Ширина: 180cm Висина: 49cm Длабочина: 35cm Спецификации за конзола: Ширина: 182cm Висина: 82,5cm Длабочина: 41cm Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 39,6cm Длабочина: 54cm Висина на полица: 17cm ...
                                                                 16.990 ден.20.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена