Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

Кои сме ние

Веб продавницата на kajgana.com e основана од тим на дигитални стручњаци специјализирани за интернет трговија. Нашата цел е на купувачите да им обезбедиме најдобро искуство при купување во склад со нивните потреби, желби и очекувања.

Од нас секогаш можете да очекувате пријателски совет, разбирање и целосна дискреција.

Зошто да купувате кај нас?

Квалитетни производи - вршиме селекција на производи и ги бираме само најдобрите, кои и сами би ги користеле.
Се грижиме за вас - се трудиме користењето на веб продавницата да биде едноставно и да ви понудиме најповолна цена на производите, за да заштедите со секое купување преку нашата веб продавница.

shop.kajgana.com е во сопственост на

КАЈГАНА МЕДИА ДОО
Адреса: Матеја Матевски бр.24/ц-238 Скопје
ЕМБС: 6370489
ДБ: 4030008034134