Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Плакари
Плакари

35 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.5.290 ден.
  Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
  • Ново
   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
   Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
   • Ново
    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
    Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
    • Ново
     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
     • Ново
      3.190 ден.5.290 ден.
      Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
      • Ново
       3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
       Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
       • Ново
        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
        3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
        Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
        • Ново
         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
         3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.490 ден.6.490 ден.
          Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
          • Ново
           4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
           • Ново
            Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
            4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
            • Ново
             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
             4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               11.999 ден.15.590 ден.
               Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                 11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                 Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                   Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                   11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                   Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                     11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                       11.999 ден.15.590 ден.
                       Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                         11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                         Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                           Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                           11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                           Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                             11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                               44.990 ден.59.990 ден.
                               Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                 44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                 Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                   Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                   44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                   Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                     44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                       35.990 ден.45.590 ден.
                                       Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                         35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                         Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                           Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                           35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                           Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                             35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                               44.990 ден.59.990 ден.
                                               Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                 44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                 Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                   Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                   44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                   Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                     44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                       35.990 ден.45.590 ден.
                                                       Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                         35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                         Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                           Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                           35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                           Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                             35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                               4.990 ден.6.490 ден.
                                                               Повеќенаменски ормар BetaПовеќенаменски ормар Beta
                                                                 4.990 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                 Повеќенаменски ормар BetaПовеќенаменски ормар Beta
                                                                   Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Метални ногарки Ширина: 55 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 30 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                   4.990 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                   Повеќенаменски ормар BetaПовеќенаменски ормар Beta
                                                                     Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Метални ногарки Ширина: 55 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 30 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                     4.990 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                       14.990 ден.19.990 ден.
                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                         14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                           14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                             14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                               30.990 ден.41.000 ден.
                                                                               Гардеробер Harold 175х188х50cmГардеробер Harold 175х188х50cm
                                                                                 30.990 ден.41.000 ден.Редовна цена-10.010 ден. исклученоЦена
                                                                                 Гардеробер Harold 175х188х50cmГардеробер Harold 175х188х50cm
                                                                                   Стилски гардеробер во антрацит боја.  Корпус изработен од висококвалитетна иверица, врати изработени од висококвалитетен медијапан.  Дебелина: 18 cm Димензии на гардероберот: Ширина: 175 cm   Висина: 188 cm   Длабочина: 50 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                   30.990 ден.41.000 ден.Редовна цена-10.010 ден. исклученоЦена
                                                                                   Гардеробер Harold 175х188х50cmГардеробер Harold 175х188х50cm
                                                                                     Стилски гардеробер во антрацит боја.  Корпус изработен од висококвалитетна иверица, врати изработени од висококвалитетен медијапан.  Дебелина: 18 cm Димензии на гардероберот: Ширина: 175 cm   Висина: 188 cm   Длабочина: 50 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                     30.990 ден.41.000 ден.Редовна цена-10.010 ден. исклученоЦена
                                                                                       29.990 ден.39.000 ден.
                                                                                       Гардеробер Harold 140х186х50cmГардеробер Harold 140х186х50cm
                                                                                         29.990 ден.39.000 ден.Редовна цена-9.010 ден. исклученоЦена
                                                                                         Гардеробер Harold 140х186х50cmГардеробер Harold 140х186х50cm
                                                                                           Стилски гардеробер во антрацит боја.  Корпус изработен од висококвалитетна иверица, врати изработени од висококвалитетен медијапан.  Дебелина: 18 cm Димензии на гардероберот: Ширина: 140 cm   Висина: 186 cm   Длабочина: 50 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                           29.990 ден.39.000 ден.Редовна цена-9.010 ден. исклученоЦена
                                                                                           Гардеробер Harold 140х186х50cmГардеробер Harold 140х186х50cm
                                                                                             Стилски гардеробер во антрацит боја.  Корпус изработен од висококвалитетна иверица, врати изработени од висококвалитетен медијапан.  Дебелина: 18 cm Димензии на гардероберот: Ширина: 140 cm   Висина: 186 cm   Длабочина: 50 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                             29.990 ден.39.000 ден.Редовна цена-9.010 ден. исклученоЦена
                                                                                               16.990 ден.22.900 ден.
                                                                                               Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                 16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                   Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 1 фиока Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                   16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Гардеробер Erick 170х90cmГардеробер Erick 170х90cm
                                                                                                     Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 1 фиока Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                     16.990 ден.22.900 ден.Редовна цена-5.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                       18.990 ден.25.900 ден.
                                                                                                       Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                         18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                           Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 120 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 2 фиоки Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                           18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Гардеробер Erick 170х120cmГардеробер Erick 170х120cm
                                                                                                             Висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 120 cm  Висина: 170 cm  Длабочина: 43 cm Ширина на врата: 29,7 cm 2 фиоки Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                                                             18.990 ден.25.900 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                                                                                               14.999 ден.19.000 ден.
                                                                                                               Гардеробер IndustrialГардеробер Industrial
                                                                                                                 14.999 ден.19.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Гардеробер IndustrialГардеробер Industrial
                                                                                                                   Гардеробер изработен од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 135 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 50 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                   14.999 ден.19.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Гардеробер IndustrialГардеробер Industrial
                                                                                                                     Гардеробер изработен од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 135 cm  Висина: 180 cm  Длабочина: 50 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                     14.999 ден.19.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                                                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                                                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                   Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                   12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                     Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                                                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                                                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                                                                   Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                                   12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                                                                     Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                                                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               3.790 ден.7.490 ден.
                                                                                                                                                               Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                                                                                                 3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                                                                                                   Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                                                                                                   3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                                                                                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                                                                                                     3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       8.490 ден.11.500 ден.
                                                                                                                                                                       Плакар ArteПлакар Arte
                                                                                                                                                                         8.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Плакар ArteПлакар Arte
                                                                                                                                                                           Плакари
                                                                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки (15cm) Може да се фиксира на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 136cm Ширина: 50cm Длабочина: 38cm Растојание помеѓу полици: 13cm или 18cm (опционално)
                                                                                                                                                                           8.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Плакар ArteПлакар Arte
                                                                                                                                                                             Плакари
                                                                                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки (15cm) Може да се фиксира на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 136cm Ширина: 50cm Длабочина: 38cm Растојание помеѓу полици: 13cm или 18cm (опционално)
                                                                                                                                                                             8.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               11.990 ден.16.560 ден.
                                                                                                                                                                               Плакар IndustrialПлакар Industrial
                                                                                                                                                                                 11.990 ден.16.560 ден.Редовна цена-4.570 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Плакар IndustrialПлакар Industrial
                                                                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Метална конструкција, електростатски обоена Метални ногарки 10cm Може да се фиксира на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 40cm
                                                                                                                                                                                   11.990 ден.16.560 ден.Редовна цена-4.570 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Плакар IndustrialПлакар Industrial
                                                                                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Метална конструкција, електростатски обоена Метални ногарки 10cm Може да се фиксира на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 40cm
                                                                                                                                                                                     11.990 ден.16.560 ден.Редовна цена-4.570 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       22.990 ден.32.876 ден.
                                                                                                                                                                                       Плакар LuganoПлакар Lugano
                                                                                                                                                                                         22.990 ден.32.876 ден.Редовна цена-9.886 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Плакар LuganoПлакар Lugano
                                                                                                                                                                                           Плакари
                                                                                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 216,8cm Ширина: 120cm Длабочина: 42,5cm
                                                                                                                                                                                           22.990 ден.32.876 ден.Редовна цена-9.886 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Плакар LuganoПлакар Lugano
                                                                                                                                                                                             Плакари
                                                                                                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 216,8cm Ширина: 120cm Длабочина: 42,5cm
                                                                                                                                                                                             22.990 ден.32.876 ден.Редовна цена-9.886 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               23.900 ден.29.690 ден.
                                                                                                                                                                                               Плакар LeoПлакар Leo
                                                                                                                                                                                                 23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Плакар LeoПлакар Leo
                                                                                                                                                                                                   Плакари
                                                                                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: PVC ногарки Медијапански рачки PVC кантирање Може да се прицврсти на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 189cm Ширина: 120cm Длабочина: 48cm
                                                                                                                                                                                                   23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Плакар LeoПлакар Leo
                                                                                                                                                                                                     Плакари
                                                                                                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: PVC ногарки Медијапански рачки PVC кантирање Може да се прицврсти на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 189cm Ширина: 120cm Длабочина: 48cm
                                                                                                                                                                                                     23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       23.900 ден.29.690 ден.
                                                                                                                                                                                                       Плакар Colorblock- атлантикПлакар Colorblock- атлантик
                                                                                                                                                                                                         23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Плакар Colorblock- атлантикПлакар Colorblock- атлантик
                                                                                                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: PVC ногарки Медијапански рачки PVC кантирање Може да се прицврсти на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 189cm Ширина: 120cm Длабочина: 48cm
                                                                                                                                                                                                           23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Плакар Colorblock- атлантикПлакар Colorblock- атлантик
                                                                                                                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: PVC ногарки Медијапански рачки PVC кантирање Може да се прицврсти на ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 189cm Ширина: 120cm Длабочина: 48cm
                                                                                                                                                                                                             23.900 ден.29.690 ден.Редовна цена-5.790 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               15.490 ден.22.151 ден.
                                                                                                                                                                                                               Плакар ColorblockПлакар Colorblock
                                                                                                                                                                                                                 15.490 ден.22.151 ден.Редовна цена-6.661 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Плакар ColorblockПлакар Colorblock
                                                                                                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки Дигитално UV печатење Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 190cm Ширина: 80cm Длабочина: 45cm
                                                                                                                                                                                                                   15.490 ден.22.151 ден.Редовна цена-6.661 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Плакар ColorblockПлакар Colorblock
                                                                                                                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки Дигитално UV печатење Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Димензии: Висина: 190cm Ширина: 80cm Длабочина: 45cm
                                                                                                                                                                                                                     15.490 ден.22.151 ден.Редовна цена-6.661 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       11.490 ден.15.690 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Плакар LeonardoПлакар Leonardo
                                                                                                                                                                                                                         11.490 ден.15.690 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Плакар LeonardoПлакар Leonardo
                                                                                                                                                                                                                           Плакари
                                                                                                                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Метална конструкција, електростатски обоена (ногарки 12cm) Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Вкупни димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 40cm Димензии на полици: ширина 50cm, висина 25cm.
                                                                                                                                                                                                                           11.490 ден.15.690 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Плакар LeonardoПлакар Leonardo
                                                                                                                                                                                                                             Плакари
                                                                                                                                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Метална конструкција, електростатски обоена (ногарки 12cm) Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Вкупни димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 40cm Димензии на полици: ширина 50cm, висина 25cm.
                                                                                                                                                                                                                             11.490 ден.15.690 ден.Редовна цена-4.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               34.990 ден.42.690 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Плакар MateoПлакар Mateo
                                                                                                                                                                                                                                 34.990 ден.42.690 ден.Редовна цена-7.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Плакар MateoПлакар Mateo
                                                                                                                                                                                                                                   Плакари
                                                                                                                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки (габер) 10cm Рачки од метал и јаже UV облога Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Вкупни димензии: Висина: 192cm Ширина: 180cm Длабочина: 52cm Димензии на горна полица: Ширина: 90cm Висина:...
                                                                                                                                                                                                                                   34.990 ден.42.690 ден.Редовна цена-7.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Плакар MateoПлакар Mateo
                                                                                                                                                                                                                                     Плакари
                                                                                                                                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Дрвени ногарки (габер) 10cm Рачки од метал и јаже UV облога Може да се прицврсти за ѕид Голем простор за складирање Вкупни димензии: Висина: 192cm Ширина: 180cm Длабочина: 52cm Димензии на горна полица: Ширина: 90cm Висина:...
                                                                                                                                                                                                                                     34.990 ден.42.690 ден.Редовна цена-7.700 ден. исклученоЦена