Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Плакари
Плакари

33 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   6.490 ден.8.690 ден.
   Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
     6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
     Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
       Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
       6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
       Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
           6.490 ден.8.690 ден.
           Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
             Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
               Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
               6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
               Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
                 Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
                 6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                   3.299 ден.4.990 ден.
                   Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                     3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                     Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                       Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                       3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                       Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                         Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                         3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена