Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Канцелариски плакари
Канцелариски плакари

19 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.5.290 ден.
  Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
  • Ново
   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
   Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
   • Ново
    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
    Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
    • Ново
     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
     • Ново
      3.190 ден.5.290 ден.
      Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
      • Ново
       3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
       Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
       • Ново
        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
        3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
        Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
        • Ново
         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
         3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.490 ден.6.490 ден.
          Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
          • Ново
           4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
           • Ново
            Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
            4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
            • Ново
             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
             4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              2.590 ден.3.999 ден.
              Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
              • Ново
               2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
               Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
               • Ново
                Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                • Ново
                 Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                 2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                   11.999 ден.15.590 ден.
                   Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                     11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                     Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                       Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                       11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                       Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                         11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                           11.999 ден.15.590 ден.
                           Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                             11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                             Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                               Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                               11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                               Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                 Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                 11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                   44.990 ден.59.990 ден.
                                   Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                     44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                     Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                       Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                       44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                       Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                         44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                           35.990 ден.45.590 ден.
                                           Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                             35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                             Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                               Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                               35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                               Гардеробер Elina бел 180х210х52cmГардеробер Elina бел 180х210х52cm
                                                 Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                 35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                   44.990 ден.59.990 ден.
                                                   Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                     44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                     Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                       Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                       44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                       Гардеробер Elina 270x210x52cmГардеробер Elina 270x210x52cm
                                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Висина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                         44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                           35.990 ден.45.590 ден.
                                                           Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                             35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                             Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                               Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                               35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                               Гардеробер Elina 180х210х52cmГардеробер Elina 180х210х52cm
                                                                 Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Полици Висина на полиците: 37 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                 35.990 ден.45.590 ден.Редовна цена-9.600 ден. исклученоЦена
                                                                   14.990 ден.19.990 ден.
                                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                     14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                     Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                       Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                       14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                                                                         14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                           12.990 ден.18.000 ден.
                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                             Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                               Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                               12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                                                                 Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                     Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                       Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                           12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                             Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                               Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                               12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White 200x60x35cm
                                                                                                 Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                   12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                       Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                               Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                               12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                                                                                 Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   12.990 ден.18.000 ден.
                                                                                                                   Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                                                                       Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на чевли, облека и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                       12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Чевларник Berlin - Walnut 200x60x35cmЧевларник Berlin - Walnut 200x60x35cm
                                                                                                                         Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на чевли, облека и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           2.690 ден.3.999 ден.
                                                                                                                           Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                                                                             2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                                                                               Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                               2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                                                                                 Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                 2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                                                                                                                   Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                                                                                                                     Цврста метална конструкција. Димензии  80х40х200см. Заклучување на две места (достапен е резервен клуч). Има 4 полици прилагодливи во висина. Максимална носивост од една полица – 50 kg рамномерно распределен товар. 5 прегради за папки. Дебелина на лимот – 0,6 мм. Плакарот се испорачува расклопен - во кутија, со детални упатства за...
                                                                                                                                     15.990 ден.Цена
                                                                                                                                     Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                                                                                                                       Цврста метална конструкција. Димензии  80х40х200см. Заклучување на две места (достапен е резервен клуч). Има 4 полици прилагодливи во висина. Максимална носивост од една полица – 50 kg рамномерно распределен товар. 5 прегради за папки. Дебелина на лимот – 0,6 мм. Плакарот се испорачува расклопен - во кутија, со детални упатства за...
                                                                                                                                       15.990 ден.Цена