Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог

40 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.5.290 ден.
  Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
  • Ново
   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
   Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
   • Ново
    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
    Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
    • Ново
     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.699 ден.4.790 ден.
      Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
      • Ново
       2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
       Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
       • Ново
        Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
        2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
        Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
        • Ново
         Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
         2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
         • Ново
          7.900 ден.
          Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
          • Ново
           7.900 ден.Цена
           Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
           • Ново
            Канцелариски столици
            Работен стол STAR Black боја: црна 
            7.900 ден.Цена
            Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
            • Ново
             Канцелариски столици
             Работен стол STAR Black боја: црна 
             7.900 ден.Цена
             • Ново
              8.600 ден.
              Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
              • Ново
               8.600 ден.Цена
               Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
               • Ново
                Канцелариски столици
                Работен стол STARK Black боја: црна 
                8.600 ден.Цена
                Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
                • Ново
                 Канцелариски столици
                 Работен стол STARK Black боја: црна 
                 8.600 ден.Цена
                 • Ново
                  9.890 ден.
                  Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                  • Ново
                   9.890 ден.Цена
                   Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                   • Ново
                    Канцелариски столици
                    Работен стол Jazz боја: црна 
                    9.890 ден.Цена
                    Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                    • Ново
                     Канцелариски столици
                     Работен стол Jazz боја: црна 
                     9.890 ден.Цена
                     • Ново
                      13.999 ден.19.990 ден.
                      Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
                      • Ново
                       13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                       Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
                       • Ново
                        Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
                        13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                        Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
                        • Ново
                         Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
                         13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          6.999 ден.7.999 ден.
                          Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                          • Ново
                           6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                           • Ново
                            Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
                            6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                            Детски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITORДетски Велосипед PLA161 Venera Bike-VISITOR
                            • Ново
                             Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и биомеханиката на детето, што го прави овој велосипед удобен, бидејќи обезбедува рамнотежа на детето додека вози. Седиштето на познатиот бренд Monte Grappa гарантира удобност при возењето.Помошните тркала имаат за цел да го подготват детето за возење на две тркала, овој велосипед оди...
                             6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              3.490 ден.5.290 ден.
                              Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                              • Ново
                               3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                               Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                               • Ново
                                Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                • Ново
                                 Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                 3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  4.999 ден.6.490 ден.
                                  Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                  • Ново
                                   4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                   Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                   • Ново
                                    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                    4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                    Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                    • Ново
                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                     4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                      • Ново
                                       2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                       • Ново
                                        Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                        2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                        • Ново
                                         Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                         2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          2.990 ден.3.999 ден.
                                          Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                          • Ново
                                           2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                           Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                           • Ново
                                            Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                            2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                            Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                            • Ново
                                             Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                             2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                              • Ново
                                               1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                               Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                               • Ново
                                                Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                • Ново
                                                 Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                 1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                 Orion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбање
                                                 • Ново
                                                   МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 60кг  Издржливи макари и лагери  Заштита околу тежините  Систем на брза промена на тежини ...
                                                  23.999 ден.Цена
                                                  Orion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбање
                                                  • Ново
                                                    МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 60кг  Издржливи макари и лагери  Заштита околу тежините  Систем на брза промена на тежини ...
                                                   23.999 ден.Цена
                                                   • Ново
                                                    1.190 ден.
                                                    Силиконски вибраторСиликонски вибратор
                                                    • Ново
                                                     1.190 ден.Цена
                                                     Силиконски вибраторСиликонски вибратор
                                                     • Ново
                                                      Најдете ја вашата омилена вибрација и уживајте во сензациите на овој силиконски вибратор. Неверојатни 30 начини на вибрации и пулсации ќе ве доведат до најсилните оргазми. Направен е од силикон, кој има нежна површина и е сосема безбеден за употреба. Вкупната должина е 19см додека ширината е 3,2см. За нејзиното работење, потребни се 2 AAA батерии.  За да се олесни...
                                                      1.190 ден.Цена
                                                      Силиконски вибраторСиликонски вибратор
                                                      • Ново
                                                       Најдете ја вашата омилена вибрација и уживајте во сензациите на овој силиконски вибратор. Неверојатни 30 начини на вибрации и пулсации ќе ве доведат до најсилните оргазми. Направен е од силикон, кој има нежна површина и е сосема безбеден за употреба. Вкупната должина е 19см додека ширината е 3,2см. За нејзиното работење, потребни се 2 AAA батерии.  За да се олесни...
                                                       1.190 ден.Цена
                                                       • Ново
                                                        1.390 ден.
                                                        Парфем со феромони 50ml
                                                        • Ново
                                                         1.390 ден.Цена
                                                         Парфем со феромони 50ml
                                                         • Ново
                                                          Парфемот со феромони е фантастичен за сите мажи кои треба да бидат забележани во друштво на убави дами. Кога прскате парфем со феромони, забележувањето е гарантирано бидејќи го разгорува осетот на мирис на спротивниот пол на посебен начин. Искористи ја можноста да се докажеш како вистински маж кој знае што сака и на тој начин да си го обезбедиш местото на најголемиот заводник и...
                                                          1.390 ден.Цена
                                                          Парфем со феромони 50ml
                                                          • Ново
                                                           Парфемот со феромони е фантастичен за сите мажи кои треба да бидат забележани во друштво на убави дами. Кога прскате парфем со феромони, забележувањето е гарантирано бидејќи го разгорува осетот на мирис на спротивниот пол на посебен начин. Искористи ја можноста да се докажеш како вистински маж кој знае што сака и на тој начин да си го обезбедиш местото на најголемиот заводник и...
                                                           1.390 ден.Цена
                                                           • Ново
                                                            899 ден.
                                                            Penthouse секси црно боди M/LPenthouse секси црно боди M/L
                                                            • Ново
                                                             899 ден.Цена
                                                             Penthouse секси црно боди M/LPenthouse секси црно боди M/L
                                                             • Ново
                                                              Боди за високо-квалитетен секси изглед. Деликатен материјал од нежна чипка, која ја нагласува вашата сексуалност и ве претвора во вистински уметник за заведување. Свилениот ремен под градите ги нагласува вашите облини, а благодарение на длабокото деколте ќе си овозможите изглед од соништата. Изработено од 92% најлон и 8% еластин.
                                                              899 ден.Цена
                                                              Penthouse секси црно боди M/LPenthouse секси црно боди M/L
                                                              • Ново
                                                               Боди за високо-квалитетен секси изглед. Деликатен материјал од нежна чипка, која ја нагласува вашата сексуалност и ве претвора во вистински уметник за заведување. Свилениот ремен под градите ги нагласува вашите облини, а благодарение на длабокото деколте ќе си овозможите изглед од соништата. Изработено од 92% најлон и 8% еластин.
                                                               899 ден.Цена
                                                                 1.999 ден.2.799 ден.
                                                                 Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                   1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                   Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                     Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                     1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                     Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                       Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                       1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                         2.690 ден.3.999 ден.
                                                                         Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                           2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                           Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                             Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                             2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                             Полица ЕмилиПолица Емили
                                                                               Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Бела Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                               2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                                                 4.990 ден.7.490 ден.
                                                                                 Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                   4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                   Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                     4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                     Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                       Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                       4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                         1.890 ден.3.290 ден.
                                                                                         Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
                                                                                           1.890 ден.3.290 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                           Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
                                                                                             Димензии: 150x64.3x20cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                             1.890 ден.3.290 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                             Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
                                                                                               Димензии: 150x64.3x20cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                               1.890 ден.3.290 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                • Распродажба!
                                                                                                2.290 ден.5.990 ден.
                                                                                                Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
                                                                                                 • Распродажба!
                                                                                                 2.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
                                                                                                  • Распродажба!
                                                                                                  Димензии: 183x60.2x20cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                  2.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                  Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
                                                                                                   • Распродажба!
                                                                                                   Димензии: 183x60.2x20cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                   2.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                     2.699 ден.4.790 ден.
                                                                                                     Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                       2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                         Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                         2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                           Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                           2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                             3.990 ден.4.990 ден.
                                                                                                             Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                               3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                                 WOODEN BODY Fabric Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 45 cm Foot's Diameter: 43 cm Total Height: 149 cm On/Off Switch Button on the Cable Electrostatic Oven Dried Paint Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                                 3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                                   WOODEN BODY Fabric Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 45 cm Foot's Diameter: 43 cm Total Height: 149 cm On/Off Switch Button on the Cable Electrostatic Oven Dried Paint Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                                   3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     3.990 ден.4.990 ден.
                                                                                                                     Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                       3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                         Подни ламби
                                                                                                                         100% METAL Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 155 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                         3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                           Подни ламби
                                                                                                                           100% METAL Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 155 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                           3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             1.690 ден.2.990 ден.
                                                                                                                             Подна ламба AYD-2957Подна ламба AYD-2957
                                                                                                                               1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Подна ламба AYD-2957Подна ламба AYD-2957
                                                                                                                                 Подни ламби
                                                                                                                                 100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                                 1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Подна ламба AYD-2957Подна ламба AYD-2957
                                                                                                                                   Подни ламби
                                                                                                                                   100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                                   1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     6.399 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                     ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                                                       6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                                                                         6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                                                                           6.399 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                             ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                               7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                 7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                   7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     7.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                                     Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                       7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                         Конзоли
                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                         7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                           Конзоли
                                                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                           7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             2.490 ден.3.600 ден.
                                                                                                                                                             Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                                                                                               2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                                                                                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                                                                                                 2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                                                                                                   2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     12.490 ден.15.000 ден.
                                                                                                                                                                     Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                                       12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии на биро: Ширина: 200cm Длабочина: 60cm Висина: 72cm Димензии на делот со полица: Ширина: 130 cm ...
                                                                                                                                                                         12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии на биро: Ширина: 200cm Длабочина: 60cm Висина: 72cm Димензии на делот со полица: Ширина: 130 cm ...
                                                                                                                                                                           12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена