Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Паметни ваги
Паметни ваги

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
     1.999 ден.Цена
     Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
       • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
       1.999 ден.Цена
       Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
         • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
         1.999 ден.Цена
           990 ден.1.390 ден.
           Mi Smart Scale 2 White - паметна вагаMi Smart Scale 2 White - паметна вага
             990 ден.1.390 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
             Mi Smart Scale 2 White - паметна вагаMi Smart Scale 2 White - паметна вага
               Паметна вага Димензии: 280 x 280 x 22 mm Материјал: засилено стакло + инженерска пластика ABS Се поврзува со уреди кои користат Android 4.4+ / iOS 9.0+ Поддржува Bluetooth 4.0+ Максимална тежинска граница: 100-150кг Минимална тежинска граница: 50гр Напојување: 3 1,5V бр. 7 (ААА) батерии Гаранција: 6 месеци
               990 ден.1.390 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
               Mi Smart Scale 2 White - паметна вагаMi Smart Scale 2 White - паметна вага
                 Паметна вага Димензии: 280 x 280 x 22 mm Материјал: засилено стакло + инженерска пластика ABS Се поврзува со уреди кои користат Android 4.4+ / iOS 9.0+ Поддржува Bluetooth 4.0+ Максимална тежинска граница: 100-150кг Минимална тежинска граница: 50гр Напојување: 3 1,5V бр. 7 (ААА) батерии Гаранција: 6 месеци
                 990 ден.1.390 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                   Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вагаXiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вага
                     2.390 ден.2.929 ден.Редовна цена-539 ден. исклученоЦена
                     Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вагаXiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вага
                       Мерење на Body Fat, Апликација Mi Fit, Елегантен дизајн. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година.
                       2.390 ден.2.929 ден.Редовна цена-539 ден. исклученоЦена
                       Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вагаXiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Паметна дигитална вага
                         Мерење на Body Fat, Апликација Mi Fit, Елегантен дизајн. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година.
                         2.390 ден.2.929 ден.Редовна цена-539 ден. исклученоЦена