Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог

shop.kajgana.com и нашите добавувачи ги испорачуваат производите со различни куриски служби. Вашата нарачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Производите се испраќаат од понеделник до петок со претходен аранжман до купувачот. Времето за испорака најчесто е 24 до 72 часа, зависно од планот за испорака на курирските служби. Доставата до помалите населени места и до селата може да има задоцнувања.

Испораката на повеќето производи е бесплатна, а на производите за кои не е бесплатна, цената за испорака е јасно е означена и наведена индивидуално.


При прием на пратката, купувачот е должен да ја провери содржината на пратката. Доколку е утврден дефект или недостаток на производот, ве молиме известете не веднаш, во рок од 24 часа по пристигнувањето на производот. Забелешките и рекламациите по временскиот период од 24 часа, нема да бидат прифатени.

Доколку поради некоја причина производот не може да се испорача во рок од 24-72 часа, купувачот ќе биде информиран за датумот на испорака со известување во описот на производот на самата страница (пред-продажби и слично).

Доколку не сте ја примиле пратката во договореното време, известете нè што е можно поскоро на shop@kajgana.com