Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Рекреација на вода
Рекреација на вода

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   10.999 ден.13.999 ден.
   Кајак INTEX Explorer K2 68307Кајак INTEX Explorer K2 68307
     10.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     Кајак INTEX Explorer K2 68307Кајак INTEX Explorer K2 68307
       Рекреација на вода
       INTEX Explorer K2 68305 Кајак двосед за рекреација на вода! Димензии: 312 x 91 x 51 cm Носивост: до 160 кг (2 лица) Вклучени додатоци: алуминиумски весла и пумпа за надувување
       10.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
       Кајак INTEX Explorer K2 68307Кајак INTEX Explorer K2 68307
         Рекреација на вода
         INTEX Explorer K2 68305 Кајак двосед за рекреација на вода! Димензии: 312 x 91 x 51 cm Носивост: до 160 кг (2 лица) Вклучени додатоци: алуминиумски весла и пумпа за надувување
         10.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
           8.999 ден.10.999 ден.
           Кајак INTEX Challenger K1 68305Кајак INTEX Challenger K1 68305
             8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             Кајак INTEX Challenger K1 68305Кајак INTEX Challenger K1 68305
               Рекреација на вода
               INTEX Challenger K1 68305 Кајак едносед за рекреација на вода! Димензии: 274 x 74 x 33 cm Носивост: до 100 кг (1 лице) Вклучени додатоци: алуминиумски весла и пумпа за надувување
               8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               Кајак INTEX Challenger K1 68305Кајак INTEX Challenger K1 68305
                 Рекреација на вода
                 INTEX Challenger K1 68305 Кајак едносед за рекреација на вода! Димензии: 274 x 74 x 33 cm Носивост: до 100 кг (1 лице) Вклучени додатоци: алуминиумски весла и пумпа за надувување
                 8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена