Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Печки и камини
Печки и камини

18 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
     12.490 ден.Цена
     Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
       Моќност: 7-9 kW Димензија на димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Димензии: 465 x 390 x 970 mm
       12.490 ден.Цена
       Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
         Моќност: 7-9 kW Димензија на димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Димензии: 465 x 390 x 970 mm
         12.490 ден.Цена
           20.590 ден.
           Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
             20.590 ден.Цена
             Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
               Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
               20.590 ден.Цена
               Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                 Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
                 20.590 ден.Цена
                 Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                   Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                     Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                     31.990 ден.Цена
                     Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                       Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                       31.990 ден.Цена
                       Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                         Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                           Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                           46.990 ден.Цена
                           Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                             Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                             46.990 ден.Цена
                               11.490 ден.
                               Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                 11.490 ден.Цена
                                 Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                   Печки на дрва
                                   Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                   11.490 ден.Цена
                                   Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                     Печки на дрва
                                     Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                     11.490 ден.Цена
                                     Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                       Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                         Печки и камини за централно греење
                                         Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                                         26.990 ден.Цена
                                         Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                           Печки и камини за централно греење
                                           Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                                           26.990 ден.Цена
                                             Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                               23.890 ден.Цена
                                               Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                                 Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                                                 23.890 ден.Цена
                                                 Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                                   Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                                                   23.890 ден.Цена
                                                     12.490 ден.
                                                     Печка на дрва BLIST Basel
                                                       12.490 ден.Цена
                                                       Печка на дрва BLIST Basel
                                                         Печки и камини на дрва
                                                         Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                                         12.490 ден.Цена
                                                         Печка на дрва BLIST Basel
                                                           Печки и камини на дрва
                                                           Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                                           12.490 ден.Цена
                                                           Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
                                                             Печки и камини за централно греење
                                                             Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
                                                             198.969 ден.Цена
                                                             Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
                                                               Печки и камини за централно греење
                                                               Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
                                                               198.969 ден.Цена
                                                               Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
                                                                 Печки и камини за централно греење
                                                                 121.419 ден.Цена
                                                                 Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
                                                                   Печки и камини за централно греење
                                                                   121.419 ден.Цена
                                                                     Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                       20.590 ден.Цена
                                                                       Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                         Печки и камини на дрва
                                                                         Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                         20.590 ден.Цена
                                                                         Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                           Печки и камини на дрва
                                                                           Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                           20.590 ден.Цена
                                                                             Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                               28.990 ден.Цена
                                                                               Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                                 5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                                                 28.990 ден.Цена
                                                                                 Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                                   5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                                                   28.990 ден.Цена
                                                                                   Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
                                                                                     Печки и камини за централно греење
                                                                                     Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
                                                                                     134.689 ден.Цена
                                                                                     Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
                                                                                       Печки и камини за централно греење
                                                                                       Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
                                                                                       134.689 ден.Цена
                                                                                       Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                         Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                           Капацитет: 180W Површина на загревање: 77 m2 Димензии: 490 x 545 x 925 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 36h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло
                                                                                           57.139 ден.Цена
                                                                                           Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                             Капацитет: 180W Површина на загревање: 77 m2 Димензии: 490 x 545 x 925 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 36h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло
                                                                                             57.139 ден.Цена
                                                                                               Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                 20.590 ден.Цена
                                                                                                 Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                   Печки и камини на дрва
                                                                                                   Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                   20.590 ден.Цена
                                                                                                   Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                     Печки и камини на дрва
                                                                                                     Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                     20.590 ден.Цена
                                                                                                       15.390 ден.
                                                                                                       Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                         15.390 ден.Цена
                                                                                                         Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                           Печки и камини на дрва
                                                                                                           Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                                                           15.390 ден.Цена
                                                                                                           Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                             Печки и камини на дрва
                                                                                                             Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                                                             15.390 ден.Цена
                                                                                                               15.390 ден.
                                                                                                               Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                 15.390 ден.Цена
                                                                                                                 Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                   Печки и камини на дрва
                                                                                                                   Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                                                   15.390 ден.Цена
                                                                                                                   Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                     Печки и камини на дрва
                                                                                                                     Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                                                     15.390 ден.Цена
                                                                                                                       10.790 ден.
                                                                                                                       Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                         10.790 ден.Цена
                                                                                                                         Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                           Печки и камини на дрва
                                                                                                                           Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                                                           10.790 ден.Цена
                                                                                                                           Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                             Печки и камини на дрва
                                                                                                                             Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                                                             10.790 ден.Цена