Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Канцелариски столици
Канцелариски столици

42 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  7.900 ден.
  Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
  • Ново
   7.900 ден.Цена
   Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
   • Ново
    Канцелариски столици
    Работен стол STAR Black боја: црна 
    7.900 ден.Цена
    Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
    • Ново
     Канцелариски столици
     Работен стол STAR Black боја: црна 
     7.900 ден.Цена
     • Ново
      8.600 ден.
      Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
      • Ново
       8.600 ден.Цена
       Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
       • Ново
        Канцелариски столици
        Работен стол STARK Black боја: црна 
        8.600 ден.Цена
        Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
        • Ново
         Канцелариски столици
         Работен стол STARK Black боја: црна 
         8.600 ден.Цена
         • Ново
          9.890 ден.
          Работен стол JazzРаботен стол Jazz
          • Ново
           9.890 ден.Цена
           Работен стол JazzРаботен стол Jazz
           • Ново
            Канцелариски столици
            Работен стол Jazz боја: црна 
            9.890 ден.Цена
            Работен стол JazzРаботен стол Jazz
            • Ново
             Канцелариски столици
             Работен стол Jazz боја: црна 
             9.890 ден.Цена
               42.750 ден.
               Менаџерски стол ERGOHUMANМенаџерски стол ERGOHUMAN
                 42.750 ден.Цена
                 Менаџерски стол ERGOHUMANМенаџерски стол ERGOHUMAN
                   Канцелариски столици
                   Кога ергономијата и дизајнот ќе најдат крстосница! ERGOHUMAN има прекрасни динамични форми со карактеристични одлики и создава позитивна енергија!
                   42.750 ден.Цена
                   Менаџерски стол ERGOHUMANМенаџерски стол ERGOHUMAN
                     Канцелариски столици
                     Кога ергономијата и дизајнот ќе најдат крстосница! ERGOHUMAN има прекрасни динамични форми со карактеристични одлики и создава позитивна енергија!
                     42.750 ден.Цена
                       3.999 ден.4.990 ден.
                       Работен стол Lori Black Chrome црн
                         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                         Работен стол Lori Black Chrome црн
                           Канцелариски столици
                           Висококвалитетен канцелариски стол Lori Black. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                           3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                           Работен стол Lori Black Chrome црн
                             Канцелариски столици
                             Висококвалитетен канцелариски стол Lori Black. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                               3.999 ден.4.990 ден.
                               Работен стол Lori White Chrome розев
                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                 Работен стол Lori White Chrome розев
                                   Канцелариски столици
                                   Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                   Работен стол Lori White Chrome розев
                                     Канцелариски столици
                                     Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                       3.999 ден.4.990 ден.
                                       Работен стол Lori White Chrome лајм
                                         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                         Работен стол Lori White Chrome лајм
                                           Канцелариски столици
                                           Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                           3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                           Работен стол Lori White Chrome лајм
                                             Канцелариски столици
                                             Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                               3.999 ден.4.990 ден.
                                               Работен стол Lori White Chrome зелен
                                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                 Работен стол Lori White Chrome зелен
                                                   Канцелариски столици
                                                   Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                   Работен стол Lori White Chrome зелен
                                                     Канцелариски столици
                                                     Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                       3.999 ден.4.990 ден.
                                                       Работен стол Lori White Chrome сив
                                                         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                         Работен стол Lori White Chrome сив
                                                           Канцелариски столици
                                                           Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                           3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                           Работен стол Lori White Chrome сив
                                                             Канцелариски столици
                                                             Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                               3.999 ден.4.990 ден.
                                                               Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
                                                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                 Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
                                                                   Канцелариски столици
                                                                   Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                   Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
                                                                     Канцелариски столици
                                                                     Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                       3.999 ден.4.990 ден.
                                                                       Работен стол Lori White Chrome Аква
                                                                         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                         Работен стол Lori White Chrome Аква
                                                                           Канцелариски столици
                                                                           Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                           3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                           Работен стол Lori White Chrome Аква
                                                                             Канцелариски столици
                                                                             Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                               3.999 ден.4.990 ден.
                                                                               Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                                                                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                 Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                   Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                   Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                     Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                                                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                       8.490 ден.9.000 ден.
                                                                                       Работен стол TORO black
                                                                                         8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                         Работен стол TORO black
                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                           Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                           8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                           Работен стол TORO black
                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                             Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                             8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                               8.490 ден.9.000 ден.
                                                                                               Работен стол TORO green
                                                                                                 8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Работен стол TORO green
                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                   Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                                   8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Работен стол TORO green
                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                     Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                                     8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                       8.490 ден.9.000 ден.
                                                                                                       Работен стол TORO blue
                                                                                                         8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Работен стол TORO blue
                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                           Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                                           8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Работен стол TORO blue
                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                             Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                                                                             8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                               10.790 ден.14.790 ден.
                                                                                                               Работен стол TORO HB red
                                                                                                                 10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Работен стол TORO HB red
                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                   Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                                                                   10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Работен стол TORO HB red
                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                     Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                                                                     10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       10.790 ден.14.790 ден.
                                                                                                                       Работен стол TORO HB blue
                                                                                                                         10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Работен стол TORO HB blue
                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                           Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                                                                           10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Работен стол TORO HB blue
                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                             Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                                                                             10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               3.999 ден.4.590 ден.
                                                                                                                               Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                                                                 3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                   Иновативен, ергономски канцелариски стол. Направено во комбинација од црна и црвена 3D мрежа. Цврста пластична основа. Ергономски обликувано седиште и потпирач за грб поврзани со статичка врска. Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината. Дозволено оптоварување - до 110 kg.
                                                                                                                                   3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                     Иновативен, ергономски канцелариски стол. Направено во комбинација од црна и црвена 3D мрежа. Цврста пластична основа. Ергономски обликувано седиште и потпирач за грб поврзани со статичка врска. Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината. Дозволено оптоварување - до 110 kg.
                                                                                                                                     3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       7.900 ден.8.490 ден.
                                                                                                                                       Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                                                                         7.900 ден.8.490 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                           •Morfeo е висококвалитетна столица од докажан европски производител! •Стабилна метална основа со хромирана завршница. •Механизам за лулање со заклучување во почетната положба - TILT. •Седиште и потпирачот за грб - црна еко кожа. •Прилагодување на силата на нишање според тежината на корисникот. •Максимално оптоварување до 120 кг.
                                                                                                                                           7.900 ден.8.490 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                             •Morfeo е висококвалитетна столица од докажан европски производител! •Стабилна метална основа со хромирана завршница. •Механизам за лулање со заклучување во почетната положба - TILT. •Седиште и потпирачот за грб - црна еко кожа. •Прилагодување на силата на нишање според тежината на корисникот. •Максимално оптоварување до 120 кг.
                                                                                                                                             7.900 ден.8.490 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                               Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: портокалова
                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                                     Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: портокалова
                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                       Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                           Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сива
                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                                             Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сива
                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                               Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црвена
                                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                                                     Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црвена
                                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                       Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                           Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сина
                                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                                                             Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сина
                                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                               Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                   Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                     Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                     Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                       Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                           Стол Iso Plastic Black висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 5,4 kg Размери: 560 × 545 × 805 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                             Стол Iso Plastic Black висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 5,4 kg Размери: 560 × 545 × 805 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               15.990 ден.16.990 ден.
                                                                                                                                                                                               Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
                                                                                                                                                                                                 15.990 ден.16.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
                                                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                   Работен стол Techno Max боја: црна 
                                                                                                                                                                                                   15.990 ден.16.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
                                                                                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                     Работен стол Techno Max боја: црна 
                                                                                                                                                                                                     15.990 ден.16.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       5.290 ден.6.700 ден.
                                                                                                                                                                                                       Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
                                                                                                                                                                                                         5.290 ден.6.700 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
                                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                           Работен стол Monti HB Mesh боја: црна 
                                                                                                                                                                                                           5.290 ден.6.700 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
                                                                                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                             Работен стол Monti HB Mesh боја: црна 
                                                                                                                                                                                                             5.290 ден.6.700 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               3.999 ден.4.990 ден.
                                                                                                                                                                                                               Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                                                                                                                                                                                                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                                                                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                   Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                                                                                                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                     Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       3.999 ден.4.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                                                                                                                                                                                                         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                           Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                           3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                                                                                                                                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                             Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               3.999 ден.4.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                                                                                                                                                                                                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                                                                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                                   Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                                   3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                                                                                                                                                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                                     Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                                                                                                                                                                                                     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена