Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Тегови за вежбање
Тегови

35 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.990 ден.8.990 ден.
   Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
     4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
     Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
       Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
       4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
       Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
         Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
         4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
           3.690 ден.4.690 ден.
           Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
             3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
               • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
               3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                 • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
                 3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   2.390 ден.2.990 ден.
                   T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                     2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                     T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                       Т шипката е погодна за најразновидни вежби, за зајакнување на различни мускулни групи. При тренирање се активираат сите мускули во областа на рамото, градите, вратот и половината. Специфичниот дизајн и можноста за паралелен зафат гарантира активирање на главните мускули на грбот,подлактицата и коси абдоминални мускули. Вежбите се изведуваат во стоечка положба или на бенч...
                       2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                       T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                         Т шипката е погодна за најразновидни вежби, за зајакнување на различни мускулни групи. При тренирање се активираат сите мускули во областа на рамото, градите, вратот и половината. Специфичниот дизајн и можноста за паралелен зафат гарантира активирање на главните мускули на грбот,подлактицата и коси абдоминални мускули. Вежбите се изведуваат во стоечка положба или на бенч...
                         2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                           2.990 ден.3.990 ден.
                           Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                               • Доведете го вашиот бицепс до совршенство.  • Метална шипка обложена со пластика на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Сетот се...
                               2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                                 • Доведете го вашиот бицепс до совршенство.  • Метална шипка обложена со пластика на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Сетот се...
                                 2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                   Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                     • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                     1.580 ден.Цена
                                     Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                       • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                       1.580 ден.Цена
                                       Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                         Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                           • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                           1.180 ден.Цена
                                           Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                             • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                             1.180 ден.Цена
                                             Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                               Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                                 • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                 899 ден.Цена
                                                 Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                                   • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                   899 ден.Цена
                                                   Сет хексагонални тегови 5кг. (2х2,5кг.)
                                                     Сет хексагонални тегови 5кг. (2х2,5кг.)
                                                       • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                       560 ден.Цена
                                                       Сет хексагонални тегови 5кг. (2х2,5кг.)
                                                         • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                         560 ден.Цена
                                                           190 ден.
                                                           Тег плоча 2.5кг
                                                             190 ден.Цена
                                                             Тег плоча 2.5кг
                                                               Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                               190 ден.Цена
                                                               Тег плоча 2.5кг
                                                                 Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                 190 ден.Цена
                                                                   699 ден.1.199 ден.
                                                                   Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                     699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                     Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                       Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                       699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                       Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                         Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                         699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                           799 ден.1.299 ден.
                                                                           Сет тегови 10кг (2x5кг)
                                                                             799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                             Сет тегови 10кг (2x5кг)
                                                                               Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                               799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                               Сет тегови 10кг (2x5кг)
                                                                                 Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                                 799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                   2.990 ден.5.990 ден.
                                                                                   Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                                                                                     2.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                                                                                       Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и...
                                                                                       2.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                                                                                         Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и...
                                                                                         2.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           3.290 ден.6.990 ден.
                                                                                           Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                                                                             3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                             Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                                                                               Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                                                                                               3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                               Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                                                                                 Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                                                                                                 3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                   3.490 ден.7.490 ден.
                                                                                                   Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                     3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                       Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                       3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                         Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                         3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           3.690 ден.7.990 ден.
                                                                                                           Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                                             3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                                               Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                                                                                               3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                                                 Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                                                                                                 3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   3.990 ден.8.490 ден.
                                                                                                                   Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                                                                                     3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                                                                                       Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                                       3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                                                                                         Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                                         3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)
                                                                                                                             9.900 ден.Цена
                                                                                                                             Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)
                                                                                                                               • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Сетот за вежбање содржи 1 прилагодлив тег, со кои може да ја одредите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                               9.900 ден.Цена
                                                                                                                               Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)
                                                                                                                                 • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Сетот за вежбање содржи 1 прилагодлив тег, со кои може да ја одредите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                                 9.900 ден.Цена
                                                                                                                                   1.900 ден.
                                                                                                                                   Права шипка 180cm, Ø27mm
                                                                                                                                     1.900 ден.Цена
                                                                                                                                     Права шипка 180cm, Ø27mm
                                                                                                                                       Права шипка за вежбање со должина од 180cm и Ø27mm. Шипката доаѓа во комплет со граничници (осигурачи) за тежините.
                                                                                                                                       1.900 ден.Цена
                                                                                                                                       Права шипка 180cm, Ø27mm
                                                                                                                                         Права шипка за вежбање со должина од 180cm и Ø27mm. Шипката доаѓа во комплет со граничници (осигурачи) за тежините.
                                                                                                                                         1.900 ден.Цена
                                                                                                                                           660 ден.
                                                                                                                                           Тег плоча 10кг
                                                                                                                                             660 ден.Цена
                                                                                                                                             Тег плоча 10кг
                                                                                                                                               Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                               660 ден.Цена
                                                                                                                                               Тег плоча 10кг
                                                                                                                                                 Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                                 660 ден.Цена
                                                                                                                                                   360 ден.
                                                                                                                                                   Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                     360 ден.Цена
                                                                                                                                                     Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                       Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                                       360 ден.Цена
                                                                                                                                                       Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                         Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                                         360 ден.Цена
                                                                                                                                                           1.900 ден.
                                                                                                                                                           Крива шипка 120cm, Ø27mm
                                                                                                                                                             1.900 ден.Цена
                                                                                                                                                             Крива шипка 120cm, Ø27mm
                                                                                                                                                               Крива шипка за вежбање со должина од 120cm и Ø27mm. Шипката доаѓа во комплет со граничници (осигурачи) за тежините.
                                                                                                                                                               1.900 ден.Цена
                                                                                                                                                               Крива шипка 120cm, Ø27mm
                                                                                                                                                                 Крива шипка за вежбање со должина од 120cm и Ø27mm. Шипката доаѓа во комплет со граничници (осигурачи) за тежините.
                                                                                                                                                                 1.900 ден.Цена
                                                                                                                                                                   6.250 ден.
                                                                                                                                                                   Сет тегови во куфер 30 кгСет тегови во куфер 30 кг
                                                                                                                                                                     6.250 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Сет тегови во куфер 30 кгСет тегови во куфер 30 кг
                                                                                                                                                                       Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                                                                       6.250 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Сет тегови во куфер 30 кгСет тегови во куфер 30 кг
                                                                                                                                                                         Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                                                                         6.250 ден.Цена
                                                                                                                                                                           4.680 ден.
                                                                                                                                                                           Сет тегови во куфер 20 кгСет тегови во куфер 20 кг
                                                                                                                                                                             4.680 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Сет тегови во куфер 20 кгСет тегови во куфер 20 кг
                                                                                                                                                                               Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                                                                               4.680 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Сет тегови во куфер 20 кгСет тегови во куфер 20 кг
                                                                                                                                                                                 Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.
                                                                                                                                                                                 4.680 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Еднорачен хексагонален тег 20 кгЕднорачен хексагонален тег 20 кг
                                                                                                                                                                                     4.140 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Еднорачен хексагонален тег 20 кгЕднорачен хексагонален тег 20 кг
                                                                                                                                                                                       Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                       4.140 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Еднорачен хексагонален тег 20 кгЕднорачен хексагонален тег 20 кг
                                                                                                                                                                                         Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                         4.140 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Еднорачен хексагонален тег 17,5 кгЕднорачен хексагонален тег 17,5 кг
                                                                                                                                                                                             3.640 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Еднорачен хексагонален тег 17,5 кгЕднорачен хексагонален тег 17,5 кг
                                                                                                                                                                                               Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                               3.640 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               Еднорачен хексагонален тег 17,5 кгЕднорачен хексагонален тег 17,5 кг
                                                                                                                                                                                                 Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                 3.640 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Еднорачен хексагонален тег 15кгЕднорачен хексагонален тег 15кг
                                                                                                                                                                                                     3.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                     Еднорачен хексагонален тег 15кгЕднорачен хексагонален тег 15кг
                                                                                                                                                                                                       Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                       3.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       Еднорачен хексагонален тег 15кгЕднорачен хексагонален тег 15кг
                                                                                                                                                                                                         Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                         3.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           Еднорачен хексагонален тег 12,5кгЕднорачен хексагонален тег 12,5кг
                                                                                                                                                                                                             2.620 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             Еднорачен хексагонален тег 12,5кгЕднорачен хексагонален тег 12,5кг
                                                                                                                                                                                                               Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                               2.620 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                               Еднорачен хексагонален тег 12,5кгЕднорачен хексагонален тег 12,5кг
                                                                                                                                                                                                                 Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                                 2.620 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                   Еднорачен хексагонален тег 10кгЕднорачен хексагонален тег 10кг
                                                                                                                                                                                                                     2.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                     Еднорачен хексагонален тег 10кгЕднорачен хексагонален тег 10кг
                                                                                                                                                                                                                       Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                                       2.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                       Еднорачен хексагонален тег 10кгЕднорачен хексагонален тег 10кг
                                                                                                                                                                                                                         Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.
                                                                                                                                                                                                                         2.150 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                           1.180 ден.
                                                                                                                                                                                                                           Еднорачен тег неопрен 6КГЕднорачен тег неопрен 6КГ
                                                                                                                                                                                                                             1.180 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                             Еднорачен тег неопрен 6КГЕднорачен тег неопрен 6КГ
                                                                                                                                                                                                                               Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тие се мали и компактни па може лесно да се стават во вашите ранци и да ги носите каде сакате со вас.
                                                                                                                                                                                                                               1.180 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                               Еднорачен тег неопрен 6КГЕднорачен тег неопрен 6КГ
                                                                                                                                                                                                                                 Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тие се мали и компактни па може лесно да се стават во вашите ранци и да ги носите каде сакате со вас.
                                                                                                                                                                                                                                 1.180 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                                   800 ден.
                                                                                                                                                                                                                                   Еднорачен тег неопрен 4КГЕднорачен тег неопрен 4КГ
                                                                                                                                                                                                                                     800 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                                     Еднорачен тег неопрен 4КГЕднорачен тег неопрен 4КГ
                                                                                                                                                                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                                                       Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тие се мали и компактни па може лесно да се стават во вашите ранци и да ги носите каде сакате со вас.
                                                                                                                                                                                                                                       800 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                                       Еднорачен тег неопрен 4КГЕднорачен тег неопрен 4КГ
                                                                                                                                                                                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                                                         Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тие се мали и компактни па може лесно да се стават во вашите ранци и да ги носите каде сакате со вас.
                                                                                                                                                                                                                                         800 ден.Цена