Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Греење и ладење
Греење и ладење

57 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.999 ден.2.999 ден.
   Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
     1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
       Калорифери и плински греалки
       Индустриски електричен грејач на воздух Моќност: 1,0/2,0 kW Напон: 220-240 V, 50 Hz Проток на воздух: 197 m3/h Грејна површина: 20 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 220 x 165 x 230 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 1,50 кг Б.Т.: 1,70 кг Гаранција: 2 години
       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02Iskra електричен тајфун на воздух BGP1506-02
         Калорифери и плински греалки
         Индустриски електричен грејач на воздух Моќност: 1,0/2,0 kW Напон: 220-240 V, 50 Hz Проток на воздух: 197 m3/h Грејна површина: 20 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 220 x 165 x 230 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 1,50 кг Б.Т.: 1,70 кг Гаранција: 2 години
         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
         Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
           13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
           Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
             Индустриски електричен тајфун на воздух Моќност: 4,5/9 kW Напон: 380-400 V, 50 Hz Проток на воздух: 742 m3/h Површина за греење: 80 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 415 x 370 x 470 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 11,50 кг Б.Т.: 12,40 кг Гаранција: 2 години
             13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
             Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3Iskra Индустриски електричен тајфун на воздух BG-C9-3
               Индустриски електричен тајфун на воздух Моќност: 4,5/9 kW Напон: 380-400 V, 50 Hz Проток на воздух: 742 m3/h Површина за греење: 80 м2 Термостат за температура 3 работни функции Димензии: 415 x 370 x 470 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 11,50 кг Б.Т.: 12,40 кг Гаранција: 2 години
               13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                 24.999 ден.29.990 ден.
                 Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                   24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                   Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                     Калорифери и плински греалки
                     Дизел грејач на воздух Моќност: 30 kW Гориво: дизел, керозин Потрошувачка на гориво: 2,4 kg/h Проток на воздух: 750 m3/h Притисок: 310 mbar Волумен на резервоарот: 38L Термостат за температура Димензии: 855 x 470 x 588 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 19,20 кг Б.Т.: 20,40 кг Гаранција: 2 години
                     24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                     Iskra нафтен тајфун BGO1601-30кWIskra нафтен тајфун BGO1601-30кW
                       Калорифери и плински греалки
                       Дизел грејач на воздух Моќност: 30 kW Гориво: дизел, керозин Потрошувачка на гориво: 2,4 kg/h Проток на воздух: 750 m3/h Притисок: 310 mbar Волумен на резервоарот: 38L Термостат за температура Димензии: 855 x 470 x 588 mm (Д x Ш x В) Н.Т.: 19,20 кг Б.Т.: 20,40 кг Гаранција: 2 години
                       24.999 ден.29.990 ден.Редовна цена-4.991 ден. исклученоЦена
                         7.999 ден.8.999 ден.
                         Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                           7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                             Калорифери и плински греалки
                             Моќност: 15 kW Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h Проток на воздух: 320 m3/h Притисок: 700 mbar Палење: пиезо Двоен електромагнетниот вентил Термостат за прегревање Димензии: 390 x 215 x 290 mm (Д x Ш x В) N.T.: 3,8 kg Б.Т.: 4,5 кг"са. Гаранција: 2 години
                             7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Iskra плински тајфун BGA1401-15 kWIskra плински тајфун BGA1401-15 kW
                               Калорифери и плински греалки
                               Моќност: 15 kW Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h Проток на воздух: 320 m3/h Притисок: 700 mbar Палење: пиезо Двоен електромагнетниот вентил Термостат за прегревање Димензии: 390 x 215 x 290 mm (Д x Ш x В) N.T.: 3,8 kg Б.Т.: 4,5 кг"са. Гаранција: 2 години
                               7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 799 ден.999 ден.
                                 Калорифер MAX FH201AS
                                   799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                   Калорифер MAX FH201AS
                                     Електрични греалки
                                     Степени на моќност: 2 Номинална моќност: 1000 W Максимална моќност: 2000 W Променлив термостат Заштита од прегревање Индикатор на работа
                                     799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                     Калорифер MAX FH201AS
                                       Електрични греалки
                                       Степени на моќност: 2 Номинална моќност: 1000 W Максимална моќност: 2000 W Променлив термостат Заштита од прегревање Индикатор на работа
                                       799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                         Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
                                           12.490 ден.Цена
                                           Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
                                             Моќност: 7-9 kW Димензија на димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Димензии: 465 x 390 x 970 mm
                                             12.490 ден.Цена
                                             Печка на дрва BLIST B10 EKO со куполаПечка на дрва BLIST B10 EKO со купола
                                               Моќност: 7-9 kW Димензија на димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Димензии: 465 x 390 x 970 mm
                                               12.490 ден.Цена
                                                 20.590 ден.
                                                 Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                                   20.590 ден.Цена
                                                   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                                     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
                                                     20.590 ден.Цена
                                                     Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                                       Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
                                                       20.590 ден.Цена
                                                       Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                                         Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                                           Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                                                           31.990 ден.Цена
                                                           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                                             Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                                                             31.990 ден.Цена
                                                             Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                                               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                                                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                                                                 46.990 ден.Цена
                                                                 Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                                                   Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                                                                   46.990 ден.Цена
                                                                     11.490 ден.
                                                                     Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                                       11.490 ден.Цена
                                                                       Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                                         Печки на дрва
                                                                         Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                                                         11.490 ден.Цена
                                                                         Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                                           Печки на дрва
                                                                           Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                                                           11.490 ден.Цена
                                                                           Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                             Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                               Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                                                               23.063 ден.Цена
                                                                               Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                                 Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                                                                 23.063 ден.Цена
                                                                                   12.800 ден.
                                                                                   Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                     12.800 ден.Цена
                                                                                     Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                       Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                                                                       12.800 ден.Цена
                                                                                       Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                         Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                                                                         12.800 ден.Цена
                                                                                           11.500 ден.
                                                                                           Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                             11.500 ден.Цена
                                                                                             Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                               Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                                                                               11.500 ден.Цена
                                                                                               Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                 Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                                                                                 11.500 ден.Цена
                                                                                                   215.000 ден.
                                                                                                   Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                     215.000 ден.Цена
                                                                                                     Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                       Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                       215.000 ден.Цена
                                                                                                       Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                                         Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                         215.000 ден.Цена
                                                                                                           227.499 ден.
                                                                                                           Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                             227.499 ден.Цена
                                                                                                             Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                               Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                               227.499 ден.Цена
                                                                                                               Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                 Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                 227.499 ден.Цена
                                                                                                                   153.799 ден.
                                                                                                                   Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                     153.799 ден.Цена
                                                                                                                     Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                       Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                       153.799 ден.Цена
                                                                                                                       Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                         Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                         153.799 ден.Цена
                                                                                                                           138.399 ден.
                                                                                                                           Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                             138.399 ден.Цена
                                                                                                                             Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                               Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                               138.399 ден.Цена
                                                                                                                               Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                 Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                                 138.399 ден.Цена
                                                                                                                                   64.599 ден.
                                                                                                                                   Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                     64.599 ден.Цена
                                                                                                                                     Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                       Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                                       64.599 ден.Цена
                                                                                                                                       Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                         Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                                         64.599 ден.Цена
                                                                                                                                           40.599 ден.
                                                                                                                                           Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                             40.599 ден.Цена
                                                                                                                                             Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                               Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                                                                                               40.599 ден.Цена
                                                                                                                                               Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                                 Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                                                                                                 40.599 ден.Цена
                                                                                                                                                   39.990 ден.49.990 ден.
                                                                                                                                                   КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                     39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                       Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                       39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                         Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                         39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           55.990 ден.59.990 ден.
                                                                                                                                                           КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                             55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                               Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                               55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                                 Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                 55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   1.799 ден.2.250 ден.
                                                                                                                                                                   Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                     1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                       Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                                                                                                       1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                         Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                                                                                                         1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           1.499 ден.1.875 ден.
                                                                                                                                                                           Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                             1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                                                                                                               1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                                 Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                                                                                                                 1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   1.699 ден.2.125 ден.
                                                                                                                                                                                   HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                     1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                       Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                                                                                                       1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                         Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                                                                                                         1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           5.499 ден.6.870 ден.
                                                                                                                                                                                           Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                             5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                               Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                                                                                                               5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                                 Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                                                                                                                 5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                     39.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                       Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                       39.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                         Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                         39.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                             26.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                               Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                               26.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                                                                                                 Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                                 26.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                                                                                     23.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                                                                                       Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                                       23.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                                                                                         Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                                                                                         23.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                                                                                                                                                                                             39.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                             VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                                                                                                                                                                                               Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVIS R32 GRAY MIRROR Капацитет на греење: 4381.00 W Капацитет на ладење: 4308.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                                                                                                                                                                                               39.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                               VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                                                                                                                                                                                                 Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVIS R32 GRAY MIRROR Капацитет на греење: 4381.00 W Капацитет на ладење: 4308.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                                                                                                                                                                                                 39.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                                   34.999 ден.44.999 ден.
                                                                                                                                                                                                                                   VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                                                                                                                                                                                                     34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                     VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                                                                                                                                                                                                       Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред  Капацитет на греење: 5568.00 W Капацитет на ладење: 4748.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                                                                                                                                                                                                       34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                                                                                                                                                                                                         Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред  Капацитет на греење: 5568.00 W Капацитет на ладење: 4748.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                                                                                                                                                                                                         34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена