Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Опрема
Опрема

138 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Катанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000AКатанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000A
 • Ново
  8.600 ден.11.450 ден.Редовна цена-2.850 ден. исклученоЦена
  Катанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000AКатанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000A
  • Ново
   Apart from the ultra-safe mechanical features that distinguish all folding locks in the ABUS BORDO range, the BORDO™ Alarm 6000A is the first folding lock in the world to sound an alarm (at a volume of 100 dB) if it detects an attempted attack. It does so thanks to the smart3D Position Detection sensors, which detect the smallest of movements in all three dimensions. The sensor technology...
   8.600 ден.11.450 ден.Редовна цена-2.850 ден. исклученоЦена
   Катанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000AКатанец за велосипед на преклопување со аларм - ABUS FOLDING LOCK BORDO ALARM 6000A
   • Ново
    Apart from the ultra-safe mechanical features that distinguish all folding locks in the ABUS BORDO range, the BORDO™ Alarm 6000A is the first folding lock in the world to sound an alarm (at a volume of 100 dB) if it detects an attempted attack. It does so thanks to the smart3D Position Detection sensors, which detect the smallest of movements in all three dimensions. The sensor technology...
    8.600 ден.11.450 ден.Редовна цена-2.850 ден. исклученоЦена
      2.970 ден.3.300 ден.
      Дeтско седиште за велосипед CREAM
        2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
        Дeтско седиште за велосипед CREAM
          Детско седиште за велосипед Се прицврстува на задната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm. Наменетo за деца од 9 до 22 kg. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето Рефлектор на задниот дел за дополнителна...
          2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
          Дeтско седиште за велосипед CREAM
            Детско седиште за велосипед Се прицврстува на задната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm. Наменетo за деца од 9 до 22 kg. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето Рефлектор на задниот дел за дополнителна...
            2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
              2.970 ден.3.300 ден.
              Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
                Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                  Детско седиште за велосипед Се прицврстува на задната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm. Наменетo за деца од 9 до 22 kg. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето Рефлектор на задниот дел за дополнителна...
                  2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
                  Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                    Детско седиште за велосипед Се прицврстува на задната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm. Наменетo за деца од 9 до 22 kg. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето Рефлектор на задниот дел за дополнителна...
                    2.970 ден.3.300 ден.Редовна цена-330 ден. исклученоЦена
                      2.880 ден.3.200 ден.
                      Дeтско седиште за велосипед KIKI BLUE
                        2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                        Дeтско седиште за велосипед KIKI BLUE
                          Детско седиште за велосипед Се прицврстува на предната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm. Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години, носивост до 15 килограми. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето
                          2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                          Дeтско седиште за велосипед KIKI BLUE
                            Детско седиште за велосипед Се прицврстува на предната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm. Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години, носивост до 15 килограми. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето
                            2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                              2.880 ден.3.200 ден.
                              Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                                2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                                Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                                  Детско седиште за велосипед Се прицврстува на предната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm. Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години, носивост до 15 килограми. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето
                                  2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                                  Дeтско седиште за велосипед KIKI GREY
                                    Детско седиште за велосипед Се прицврстува на предната рамка на седиштето, на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm. Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години, носивост до 15 килограми. Едноставно монтирање и расклопување на седиштето Сертифициран според EN14344. Појас со три точки на заклучување Ремени за стапалата на детето
                                    2.880 ден.3.200 ден.Редовна цена-320 ден. исклученоЦена
                                      39.990 ден.41.990 ден.
                                      Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                        39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                        Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                          Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи, автономија до 65км, макс. издржливост до 120 кг. | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија
                                          39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                          Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                            Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи, автономија до 65км, макс. издржливост до 120 кг. | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија
                                            39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                              CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                21.499 ден.Цена
                                                CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                  Мултифункционална контролна табла, автономија до 25-30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                  21.499 ден.Цена
                                                  CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                    Мултифункционална контролна табла, автономија до 25-30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                    21.499 ден.Цена
                                                      CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                        23.999 ден.Цена
                                                        CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                          Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                          23.999 ден.Цена
                                                          CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                            Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                            23.999 ден.Цена
                                                              CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                35.999 ден.Цена
                                                                CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                  Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                  35.999 ден.Цена
                                                                  CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                    Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                    35.999 ден.Цена
                                                                      CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                        38.999 ден.Цена
                                                                        CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                          Мултифункционална контролна табла, автономија до 40км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 125 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                          38.999 ден.Цена
                                                                          CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                            Мултифункционална контролна табла, автономија до 40км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 125 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                            38.999 ден.Цена
                                                                              1.599 ден.2.390 ден.
                                                                              Корпа за велосипед MAX BB-01B
                                                                                1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                Корпа за велосипед MAX BB-01B
                                                                                  Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос: 5 кг
                                                                                  1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                  Корпа за велосипед MAX BB-01B
                                                                                    Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос: 5 кг
                                                                                    1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                      1.200 ден.2.390 ден.
                                                                                      Корпа за велосипед MAX BB-01А
                                                                                        1.200 ден.2.390 ден.Редовна цена-1.190 ден. исклученоЦена
                                                                                        Корпа за велосипед MAX BB-01А
                                                                                          Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг
                                                                                          1.200 ден.2.390 ден.Редовна цена-1.190 ден. исклученоЦена
                                                                                          Корпа за велосипед MAX BB-01А
                                                                                            Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг
                                                                                            1.200 ден.2.390 ден.Редовна цена-1.190 ден. исклученоЦена
                                                                                              1.599 ден.2.390 ден.
                                                                                              Корпа за велосипед MAX BB-01
                                                                                                1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                                Корпа за велосипед MAX BB-01
                                                                                                  Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг
                                                                                                  1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                                  Корпа за велосипед MAX BB-01
                                                                                                    Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен Склоплива со рачка и пренослива погодна за пазарување Димензии: Должина 33см Висина 24см Длабина 24см Тежина: 850 грама Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг
                                                                                                    1.599 ден.2.390 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
                                                                                                      Детска заштитна кацига MAX H-104 M црна боја
                                                                                                        899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Детска заштитна кацига MAX H-104 M црна боја
                                                                                                          Високо квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                          899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                          Детска заштитна кацига MAX H-104 M црна боја
                                                                                                            Високо квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                            899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                              899 ден.1.980 ден.
                                                                                                              Кацига за велосипед MAX H-104
                                                                                                                899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Кацига за велосипед MAX H-104
                                                                                                                  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                                  899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Кацига за велосипед MAX H-104
                                                                                                                    Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                                    899 ден.1.980 ден.Редовна цена-1.081 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      699 ден.1.550 ден.
                                                                                                                      Кацига за велосипед MAX HZ-87132
                                                                                                                        699 ден.1.550 ден.Редовна цена-851 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Кацига за велосипед MAX HZ-87132
                                                                                                                          Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                                          699 ден.1.550 ден.Редовна цена-851 ден. исклученоЦена
                                                                                                                          Кацига за велосипед MAX HZ-87132
                                                                                                                            Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама
                                                                                                                            699 ден.1.550 ден.Редовна цена-851 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              Кацига за велосипед MAX HB-140 со задно светло
                                                                                                                                1.850 ден.2.220 ден.Редовна цена-370 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                Кацига за велосипед MAX HB-140 со задно светло
                                                                                                                                  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама Задно светло Моќност : CR2032 Button battery Работно време: континуирано 8 часа
                                                                                                                                  1.850 ден.2.220 ден.Редовна цена-370 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                  Кацига за велосипед MAX HB-140 со задно светло
                                                                                                                                    Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло Материјал: PC+EPS Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување Тежина: 350 грама Задно светло Моќност : CR2032 Button battery Работно време: континуирано 8 часа
                                                                                                                                    1.850 ден.2.220 ден.Редовна цена-370 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                      Пумпа со висок притисок MAX BP-04
                                                                                                                                        969 ден.Цена
                                                                                                                                        Пумпа со висок притисок MAX BP-04
                                                                                                                                          Пумпа за велосипед Висок притисок 140 ПСИ Материјал: Титаниум + Алуминиум Тежина: 910 грама
                                                                                                                                          969 ден.Цена
                                                                                                                                          Пумпа со висок притисок MAX BP-04
                                                                                                                                            Пумпа за велосипед Висок притисок 140 ПСИ Материјал: Титаниум + Алуминиум Тежина: 910 грама
                                                                                                                                            969 ден.Цена
                                                                                                                                              1.299 ден.2.640 ден.
                                                                                                                                              Пумпа со висок притисок MAX BP-01
                                                                                                                                                1.299 ден.2.640 ден.Редовна цена-1.341 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                Пумпа со висок притисок MAX BP-01
                                                                                                                                                  Пумпа за велосипед Висок притисок 160 ПСИ со мерач Материјал: Титаниум + Алуминиум Тежина: 910 грама
                                                                                                                                                  1.299 ден.2.640 ден.Редовна цена-1.341 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                  Пумпа со висок притисок MAX BP-01
                                                                                                                                                    Пумпа за велосипед Висок притисок 160 ПСИ со мерач Материјал: Титаниум + Алуминиум Тежина: 910 грама
                                                                                                                                                    1.299 ден.2.640 ден.Редовна цена-1.341 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                      999 ден.1.680 ден.
                                                                                                                                                      У заклучувач MAX BL-204
                                                                                                                                                        999 ден.1.680 ден.Редовна цена-681 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                        У заклучувач MAX BL-204
                                                                                                                                                          Сајли и катанци
                                                                                                                                                          Супер јак сигорносен ситем за заклучување Материјал:Обложен со силикон инокс Големина 160mm х 150mm Боја: Црна
                                                                                                                                                          999 ден.1.680 ден.Редовна цена-681 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                          У заклучувач MAX BL-204
                                                                                                                                                            Сајли и катанци
                                                                                                                                                            Супер јак сигорносен ситем за заклучување Материјал:Обложен со силикон инокс Големина 160mm х 150mm Боја: Црна
                                                                                                                                                            999 ден.1.680 ден.Редовна цена-681 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                              600 ден.750 ден.
                                                                                                                                                              Сајла за закачување BL-205
                                                                                                                                                                600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                Сајла за закачување BL-205
                                                                                                                                                                  Сајла за заклучување со клуч + држач за на рам Материјал:Челична сајла обложена со гума Дебелина 12mm Должина 120mm без бравата Боја: Црна/Плава/Зелена/Црвена
                                                                                                                                                                  600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                  Сајла за закачување BL-205
                                                                                                                                                                    Сајла за заклучување со клуч + држач за на рам Материјал:Челична сајла обложена со гума Дебелина 12mm Должина 120mm без бравата Боја: Црна/Плава/Зелена/Црвена
                                                                                                                                                                    600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                      600 ден.750 ден.
                                                                                                                                                                      Сајла за закачување MAX BL-201
                                                                                                                                                                        600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                        Сајла за закачување MAX BL-201
                                                                                                                                                                          Сајла за заклучување со пасворд од бројки Материјал:Челична сајла обложена со гума Дебелина 12mm Должина 120mm без бравата Боја:Црна
                                                                                                                                                                          600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                          Сајла за закачување MAX BL-201
                                                                                                                                                                            Сајла за заклучување со пасворд од бројки Материјал:Челична сајла обложена со гума Дебелина 12mm Должина 120mm без бравата Боја:Црна
                                                                                                                                                                            600 ден.750 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                              149 ден.310 ден.
                                                                                                                                                                              Држач за шише за велосипед MAX WBH-02
                                                                                                                                                                                149 ден.310 ден.Редовна цена-161 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                Држач за шише за велосипед MAX WBH-02
                                                                                                                                                                                  Алуминиумски држач за шише Материјал Алуминиум Боја: Црна Силвер Црвена Плава Жолта Тежина само 180 грама Едноставно за монтажа и прилагодливо на различна димензија на шише
                                                                                                                                                                                  149 ден.310 ден.Редовна цена-161 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                  Држач за шише за велосипед MAX WBH-02
                                                                                                                                                                                    Алуминиумски држач за шише Материјал Алуминиум Боја: Црна Силвер Црвена Плава Жолта Тежина само 180 грама Едноставно за монтажа и прилагодливо на различна димензија на шише
                                                                                                                                                                                    149 ден.310 ден.Редовна цена-161 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                      1.200 ден.1.440 ден.
                                                                                                                                                                                      Задно светло MAX RBL-40
                                                                                                                                                                                        1.200 ден.1.440 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                        Задно светло MAX RBL-40
                                                                                                                                                                                          Dot matrix дисплеј со WiFi Водоотпорен одговара за секој велосипед со монтажа 3 режими: Ласерски светла/Задни светла/Светла за трепкање Литиумска батерија на полнење 3.7V 650mAH Материјал: ABS ЛЕД количина: 64 Ласерски зрак: 2
                                                                                                                                                                                          1.200 ден.1.440 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                          Задно светло MAX RBL-40
                                                                                                                                                                                            Dot matrix дисплеј со WiFi Водоотпорен одговара за секој велосипед со монтажа 3 режими: Ласерски светла/Задни светла/Светла за трепкање Литиумска батерија на полнење 3.7V 650mAH Материјал: ABS ЛЕД количина: 64 Ласерски зрак: 2
                                                                                                                                                                                            1.200 ден.1.440 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                              1.100 ден.1.240 ден.
                                                                                                                                                                                              Задно светло MAX RBL-30B
                                                                                                                                                                                                1.100 ден.1.240 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                Задно светло MAX RBL-30B
                                                                                                                                                                                                  Материјал:Пластика СветлостLED: High Brightness 100 Лумена 45 х COB лед,LED боја: Црвена Напојување: USB 500mA Литиум полимерни батерии на полнење 5 х програми-модови + Автоматско Искличување при кочење и Автоматско вклучување при возење Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни...
                                                                                                                                                                                                  1.100 ден.1.240 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                  Задно светло MAX RBL-30B
                                                                                                                                                                                                    Материјал:Пластика СветлостLED: High Brightness 100 Лумена 45 х COB лед,LED боја: Црвена Напојување: USB 500mA Литиум полимерни батерии на полнење 5 х програми-модови + Автоматско Искличување при кочење и Автоматско вклучување при возење Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни...
                                                                                                                                                                                                    1.100 ден.1.240 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                      Задно светло со трепкачи за велосипед MAX RBL-47
                                                                                                                                                                                                        1.500 ден.1.875 ден.Редовна цена-375 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                        Задно светло со трепкачи за велосипед MAX RBL-47
                                                                                                                                                                                                          Материјал: АБС Пластика СветлостLED: High Brightness, 18 х COB лед,LED боја: Црвена Напојување: USB 500mA Литиум полимерни батеии на полнење 2 х програми-модови + Автоматско Искличување при кочење и Автоматско вклучување при возење Пакување со: Светло ,Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни часови 5
                                                                                                                                                                                                          1.500 ден.1.875 ден.Редовна цена-375 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                          Задно светло со трепкачи за велосипед MAX RBL-47
                                                                                                                                                                                                            Материјал: АБС Пластика СветлостLED: High Brightness, 18 х COB лед,LED боја: Црвена Напојување: USB 500mA Литиум полимерни батеии на полнење 2 х програми-модови + Автоматско Искличување при кочење и Автоматско вклучување при возење Пакување со: Светло ,Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни часови 5
                                                                                                                                                                                                            1.500 ден.1.875 ден.Редовна цена-375 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                              799 ден.999 ден.
                                                                                                                                                                                                              Задно светло MAX RBL-23
                                                                                                                                                                                                                799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                Задно светло MAX RBL-23
                                                                                                                                                                                                                  Материјал:Пластика СветлостLED: High Brightness COBLed,LED боја: Црвена Напојување: USB 600mah Литиум полимерни батерии 6 програми-модови Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија
                                                                                                                                                                                                                  799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                  Задно светло MAX RBL-23
                                                                                                                                                                                                                    Материјал:Пластика СветлостLED: High Brightness COBLed,LED боја: Црвена Напојување: USB 600mah Литиум полимерни батерии 6 програми-модови Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија
                                                                                                                                                                                                                    799 ден.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                      849 ден.999 ден.
                                                                                                                                                                                                                      Задно светло MAX RBL-20
                                                                                                                                                                                                                        849 ден.999 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                        Задно светло MAX RBL-20
                                                                                                                                                                                                                          Материјал: Пластика + ABS + Силикон СветлостLED: High Brightness COBLed 120 Лумени,LED боја: Црвена + бела, Напојување: USB 600mah полимерни батерии 6 програми-модови Паковање со: Светло +USB кабел +ПВЦ Кутија
                                                                                                                                                                                                                          849 ден.999 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                          Задно светло MAX RBL-20
                                                                                                                                                                                                                            Материјал: Пластика + ABS + Силикон СветлостLED: High Brightness COBLed 120 Лумени,LED боја: Црвена + бела, Напојување: USB 600mah полимерни батерии 6 програми-модови Паковање со: Светло +USB кабел +ПВЦ Кутија
                                                                                                                                                                                                                            849 ден.999 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                              599 ден.750 ден.
                                                                                                                                                                                                                              Задно светло MAX RBL-25
                                                                                                                                                                                                                                599 ден.750 ден.Редовна цена-151 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                Задно светло MAX RBL-25
                                                                                                                                                                                                                                  Материјал: Пластика СветлостLED: High Brightness 5 х COB лед,LED боја: Црвена/Бела Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење 6 програми-модови Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни часови 4-12
                                                                                                                                                                                                                                  599 ден.750 ден.Редовна цена-151 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                  Задно светло MAX RBL-25
                                                                                                                                                                                                                                    Материјал: Пластика СветлостLED: High Brightness 5 х COB лед,LED боја: Црвена/Бела Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење 6 програми-модови Пакување со: Светло Силиконска стега+USB кабел + ПВЦ кутија Работни часови 4-12
                                                                                                                                                                                                                                    599 ден.750 ден.Редовна цена-151 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                      999 ден.2.250 ден.
                                                                                                                                                                                                                                      Предно светло MAX USB-B013
                                                                                                                                                                                                                                        999 ден.2.250 ден.Редовна цена-1.251 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                        Предно светло MAX USB-B013
                                                                                                                                                                                                                                          Материјал: Алуминиум СветлостLED: Исклучително јака Светлост- CREE 3X T6LED 800 Лумени,LED боја: Бела Напојување: USB со вградена 2400mA Литиум полимерни батеии на полнење 5 РАБОТНИ ЧАСОВИ со 3 часови полнење од 300 до 500 метри осветлување во далечина 3 х програми-модови: Јако/Слабо/трепкање Вградено USB output со можност...
                                                                                                                                                                                                                                          999 ден.2.250 ден.Редовна цена-1.251 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                          Предно светло MAX USB-B013
                                                                                                                                                                                                                                            Материјал: Алуминиум СветлостLED: Исклучително јака Светлост- CREE 3X T6LED 800 Лумени,LED боја: Бела Напојување: USB со вградена 2400mA Литиум полимерни батеии на полнење 5 РАБОТНИ ЧАСОВИ со 3 часови полнење од 300 до 500 метри осветлување во далечина 3 х програми-модови: Јако/Слабо/трепкање Вградено USB output со можност...
                                                                                                                                                                                                                                            999 ден.2.250 ден.Редовна цена-1.251 ден. исклученоЦена