Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Мебел
Мебел

1163 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  13.990 ден.18.000 ден.
  Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
  • Ново
   13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
   Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
   • Ново
    Фотелји
    Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
    13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
    Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
    • Ново
     Фотелји
     Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
     13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
     • Ново
      Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
      • Ново
       5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
       Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
       • Ново
        Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
        5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
        Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
        • Ново
         Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
         5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
         • Ново
          5.490 ден.6.500 ден.
          Метален чевларник со 3 врати
          • Ново
           5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
           Метален чевларник со 3 врати
           • Ново
            Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
            5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
            Метален чевларник со 3 врати
            • Ново
             Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
             5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
             • Ново
              6.990 ден.8.000 ден.
              Метален чевларник со 4 врати
              • Ново
               6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
               Метален чевларник со 4 врати
               • Ново
                Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                Метален чевларник со 4 врати
                • Ново
                 Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                 6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  6.490 ден.8.690 ден.
                  Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                  • Ново
                   6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                   Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                   • Ново
                    Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 60cm Висина: 40cm
                    6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                    Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                    • Ново
                     Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 60cm Висина: 40cm
                     6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      13.990 ден.19.990 ден.
                      Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                      • Ново
                       13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                       Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                       • Ново
                        Комплети за дневна соба
                        Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                        13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                        Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                        • Ново
                         Комплети за дневна соба
                         Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                         13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          9.990 ден.13.990 ден.
                          ТВ комода MilanТВ комода Milan
                          • Ново
                           9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                           ТВ комода MilanТВ комода Milan
                           • Ново
                            ТВ Комода изработена од квалитетна 18mm иверка. Жирина: 180 cm  Висина: 40 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 20cm Време на испорака: 10-14 дена
                            9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                            ТВ комода MilanТВ комода Milan
                            • Ново
                             ТВ Комода изработена од квалитетна 18mm иверка. Жирина: 180 cm  Висина: 40 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 20cm Време на испорака: 10-14 дена
                             9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              8.990 ден.12.810 ден.
                              Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                              • Ново
                               8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                               Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                               • Ново
                                Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                                • Ново
                                 Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                 8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  15.990 ден.24.250 ден.
                                  ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                  • Ново
                                   15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                   ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                   • Ново
                                    ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: бела...
                                    15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                    ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                    • Ново
                                     ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: бела...
                                     15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      15.990 ден.24.250 ден.
                                      TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                      • Ново
                                       15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                       TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                       • Ново
                                        ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја:...
                                        15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                        TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                        • Ново
                                         ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја:...
                                         15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          15.990 ден.24.250 ден.
                                          TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                          • Ново
                                           15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                           TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                           • Ново
                                            ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: даб...
                                            15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                            TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                            • Ново
                                             ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: даб...
                                             15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              15.990 ден.24.250 ден.
                                              TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                              • Ново
                                               15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                               TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                               • Ново
                                                ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев...
                                                15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                                • Ново
                                                 ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев...
                                                 15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  13.990 ден.19.990 ден.
                                                  Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                  • Ново
                                                   13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                   Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                   • Ново
                                                    Комплети за дневна соба
                                                    Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                    13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                    Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                    • Ново
                                                     Комплети за дневна соба
                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                     13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      999 ден.2.500 ден.
                                                      Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                      • Ново
                                                       999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                       Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                       • Ново
                                                        70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                                                        999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                        Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                        • Ново
                                                         70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                                                         999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          2.990 ден.3.690 ден.
                                                          Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                          • Ново
                                                           2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                           Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                           • Ново
                                                            METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                            2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                            Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                            • Ново
                                                             METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                             2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              3.990 ден.4.500 ден.
                                                              Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                              • Ново
                                                               3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                               Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                               • Ново
                                                                Подни ламби
                                                                METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                                • Ново
                                                                 Подни ламби
                                                                 METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                 3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  3.500 ден.4.290 ден.
                                                                  Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                  • Ново
                                                                   3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                   Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                   • Ново
                                                                    METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                                    3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                    Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                    • Ново
                                                                     METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                                     3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      3.990 ден.4.500 ден.
                                                                      Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                      • Ново
                                                                       3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                       Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                       • Ново
                                                                        Подни ламби
                                                                        METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                        3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                        Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                        • Ново
                                                                         Подни ламби
                                                                         METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                         3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          7.500 ден.10.500 ден.
                                                                          Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                          • Ново
                                                                           7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                           • Ново
                                                                            METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                            7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                            Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                            • Ново
                                                                             METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                             7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              2.999 ден.3.999 ден.
                                                                              Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                              • Ново
                                                                               2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                               • Ново
                                                                                Подни ламби
                                                                                METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                                • Ново
                                                                                 Подни ламби
                                                                                 METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                 2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  2.490 ден.3.490 ден.
                                                                                  Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                  • Ново
                                                                                   2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                   • Ново
                                                                                    MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                    2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                    Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                    • Ново
                                                                                     MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                     2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      1.600 ден.2.500 ден.
                                                                                      Подна ламба SH207
                                                                                      • Ново
                                                                                       1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                       Подна ламба SH207
                                                                                       • Ново
                                                                                        Подни ламби
                                                                                        METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                        1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                        Подна ламба SH207
                                                                                        • Ново
                                                                                         Подни ламби
                                                                                         METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                         1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          1.999 ден.2.999 ден.
                                                                                          Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                          • Ново
                                                                                           1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                           • Ново
                                                                                            Подни ламби
                                                                                            100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                            1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                            Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                            • Ново
                                                                                             Подни ламби
                                                                                             100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                             1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              2.690 ден.3.490 ден.
                                                                                              Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                                                                              • Ново
                                                                                               2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                               Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                                                                               • Ново
                                                                                                Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                 2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  3.500 ден.5.400 ден.
                                                                                                  Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    METAL BODY Size: 30 x 17 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 17 cm Cap's Height: 16 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Length of Cable: 350 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                                    3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     METAL BODY Size: 30 x 17 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 17 cm Cap's Height: 16 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Length of Cable: 350 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                                     3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      1.999 ден.2.999 ден.
                                                                                                      Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Подни ламби
                                                                                                        100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                        1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Подни ламби
                                                                                                         100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          1.999 ден.2.999 ден.
                                                                                                          Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Подни ламби
                                                                                                            100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                            1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Подни ламби
                                                                                                             100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                             1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              1.999 ден.3.000 ден.
                                                                                                              Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:90 cm Shelf: 20 x 26,5 cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:90 cm Shelf: 20 x 26,5 cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                 1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  1.690 ден.2.990 ден.
                                                                                                                  Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Подни ламби
                                                                                                                    100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                    1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Подни ламби
                                                                                                                     100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                     1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      1.690 ден.2.990 ден.
                                                                                                                      Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Подни ламби
                                                                                                                        100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                        1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Подни ламби
                                                                                                                         100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                         1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена