Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Канцелариски бироа
Канцелариски бироа

10 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  2.699 ден.4.990 ден.
  Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
  • Ново
   2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
   Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
   • Ново
    Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
    2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
    Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
    • Ново
     Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
     2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
     Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
       1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
       Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
         Масичка која обезбедува простран простор за вашиот лаптоп, десктоп компјутер, монитор и друго. Модерна и стилска комбинација во боја на орев која одговара на секој декор на просторот. Карактеристики: - Топ медијапан со меламинска облога - Метална стабилна конструкција - Висина која се подесува Димензии: Должина: 60 ​​см Ширина: 40 см ...
         1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
         Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
           Масичка која обезбедува простран простор за вашиот лаптоп, десктоп компјутер, монитор и друго. Модерна и стилска комбинација во боја на орев која одговара на секој декор на просторот. Карактеристики: - Топ медијапан со меламинска облога - Метална стабилна конструкција - Висина која се подесува Димензии: Должина: 60 ​​см Ширина: 40 см ...
           1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
           Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
             1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
             Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
               Масичка која обезбедува простран простор за вашиот лаптоп, десктоп компјутер, монитор и друго. Модерна и стилска комбинација во боја на даб која одговара на секој декор на просторот. Карактеристики: - Топ медијапан со меламинска облога - Метална стабилна конструкција - Висина која се подесува Димензии: Должина: 60 ​​см Ширина: 40 см ...
               1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
               Метална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cmМетална масичка за компјутер со подесување на висина 60x40x69-90cm
                 Масичка која обезбедува простран простор за вашиот лаптоп, десктоп компјутер, монитор и друго. Модерна и стилска комбинација во боја на даб која одговара на секој декор на просторот. Карактеристики: - Топ медијапан со меламинска облога - Метална стабилна конструкција - Висина која се подесува Димензии: Должина: 60 ​​см Ширина: 40 см ...
                 1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                   2.699 ден.4.990 ден.
                   Биро Бостон Макс - антрацитБиро Бостон Макс - антрацит
                     2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                     Биро Бостон Макс - антрацитБиро Бостон Макс - антрацит
                       Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                       2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                       Биро Бостон Макс - антрацитБиро Бостон Макс - антрацит
                         Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                         2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                           2.699 ден.4.990 ден.
                           Биро Бостон Макс - атлантикБиро Бостон Макс - атлантик
                             2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                             Биро Бостон Макс - атлантикБиро Бостон Макс - атлантик
                               Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                               2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                               Биро Бостон Макс - атлантикБиро Бостон Макс - атлантик
                                 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                 2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                                   10.720 ден.
                                   IKEA MICKE Биро со фиокаIKEA MICKE Биро со фиока
                                     10.720 ден.Цена
                                     IKEA MICKE Биро со фиокаIKEA MICKE Биро со фиока
                                       10.720 ден.Цена
                                       IKEA MICKE Биро со фиокаIKEA MICKE Биро со фиока
                                         10.720 ден.Цена
                                           6.390 ден.
                                           IKEA MICKE Биро - кафеава бојаIKEA MICKE Биро - кафеава боја
                                             6.390 ден.Цена
                                             IKEA MICKE Биро - кафеава бојаIKEA MICKE Биро - кафеава боја
                                               6.390 ден.Цена
                                               IKEA MICKE Биро - кафеава бојаIKEA MICKE Биро - кафеава боја
                                                 6.390 ден.Цена
                                                 Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                   3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                   Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                     Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                     3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                     Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                       Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                       3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена