Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Спот / Ѕидни Светлечки Тела
Спот / Ѕидни Светлечки Тела

39 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  1.200 ден.2.000 ден.
  Ѕидна светилка Sivani - MR-654Ѕидна светилка Sivani - MR-654
  • Ново
   1.200 ден.2.000 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
   Ѕидна светилка Sivani - MR-654Ѕидна светилка Sivani - MR-654
   • Ново
    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
    METAL BODY Size: 15 x 23 x 20 cm Cap's Diameter: 15 cm Cap's Height: 7 cm Base Plate Diameter: 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
    1.200 ден.2.000 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
    Ѕидна светилка Sivani - MR-654Ѕидна светилка Sivani - MR-654
    • Ново
     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
     METAL BODY Size: 15 x 23 x 20 cm Cap's Diameter: 15 cm Cap's Height: 7 cm Base Plate Diameter: 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
     1.200 ден.2.000 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
     • Ново
      1.600 ден.2.000 ден.
      Ѕидна светилка Cut - 11815Ѕидна светилка Cut - 11815
      • Ново
       1.600 ден.2.000 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
       Ѕидна светилка Cut - 11815Ѕидна светилка Cut - 11815
       • Ново
        Спот / Ѕидни Светлечки Тела
        METAL BODY Metal Cap Size: 8 x 12 x 30 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 30 Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 2 x G9 Max 10 W
        1.600 ден.2.000 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
        Ѕидна светилка Cut - 11815Ѕидна светилка Cut - 11815
        • Ново
         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
         METAL BODY Metal Cap Size: 8 x 12 x 30 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 30 Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 2 x G9 Max 10 W
         1.600 ден.2.000 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.490 ден.3.000 ден.
          Ѕидна светилка Viran - 10940Ѕидна светилка Viran - 10940
          • Ново
           2.490 ден.3.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
           Ѕидна светилка Viran - 10940Ѕидна светилка Viran - 10940
           • Ново
            Спот / Ѕидни Светлечки Тела
            METAL BODY Glass Cap Size: 15 x 32 x 32 cm Cap's Diameter: 15 cm Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
            2.490 ден.3.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
            Ѕидна светилка Viran - 10940Ѕидна светилка Viran - 10940
            • Ново
             Спот / Ѕидни Светлечки Тела
             METAL BODY Glass Cap Size: 15 x 32 x 32 cm Cap's Diameter: 15 cm Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
             2.490 ден.3.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
             • Ново
              1.500 ден.2.000 ден.
              Ѕидна светилка Tattoo - 3321Ѕидна светилка Tattoo - 3321
              • Ново
               1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               Ѕидна светилка Tattoo - 3321Ѕидна светилка Tattoo - 3321
               • Ново
                Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                METAL BODY Metal Cap Size: 16 x 24 cm Height: 57 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 17 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                Ѕидна светилка Tattoo - 3321Ѕидна светилка Tattoo - 3321
                • Ново
                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                 METAL BODY Metal Cap Size: 16 x 24 cm Height: 57 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 17 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                 1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  2.500 ден.3.290 ден.
                  Ѕидна светилка Viran - 10920Ѕидна светилка Viran - 10920
                  • Ново
                   2.500 ден.3.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                   Ѕидна светилка Viran - 10920Ѕидна светилка Viran - 10920
                   • Ново
                    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                    METAL BODY Glass Cap Size: 15 x 28 x 43 cm Cap's Diameter: 15 cm Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                    2.500 ден.3.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                    Ѕидна светилка Viran - 10920Ѕидна светилка Viran - 10920
                    • Ново
                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                     METAL BODY Glass Cap Size: 15 x 28 x 43 cm Cap's Diameter: 15 cm Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                     2.500 ден.3.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      4.200 ден.5.200 ден.
                      Ѕидна светилка Domino - 11049Ѕидна светилка Domino - 11049
                      • Ново
                       4.200 ден.5.200 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Ѕидна светилка Domino - 11049Ѕидна светилка Domino - 11049
                       • Ново
                        Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                        METAL BODY Glass Cap Size: 60 x 16 x 78 cm Cap's Diameter: 10 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 3 x G9 Max 10 W
                        4.200 ден.5.200 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                        Ѕидна светилка Domino - 11049Ѕидна светилка Domino - 11049
                        • Ново
                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                         METAL BODY Glass Cap Size: 60 x 16 x 78 cm Cap's Diameter: 10 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 3 x G9 Max 10 W
                         4.200 ден.5.200 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          2.190 ден.3.000 ден.
                          Ѕидна светилка Sword - 13484Ѕидна светилка Sword - 13484
                          • Ново
                           2.190 ден.3.000 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                           Ѕидна светилка Sword - 13484Ѕидна светилка Sword - 13484
                           • Ново
                            Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                            METAL BODY Fabric Cap Size: 16 x 28 cm Height: 31 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 15 cm Base Plate Size: 8 x 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                            2.190 ден.3.000 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                            Ѕидна светилка Sword - 13484Ѕидна светилка Sword - 13484
                            • Ново
                             Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                             METAL BODY Fabric Cap Size: 16 x 28 cm Height: 31 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 15 cm Base Plate Size: 8 x 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                             2.190 ден.3.000 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              1.500 ден.2.000 ден.
                              Ѕидна светилка Pardo - 3031Ѕидна светилка Pardo - 3031
                              • Ново
                               1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                               Ѕидна светилка Pardo - 3031Ѕидна светилка Pardo - 3031
                               • Ново
                                Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                METAL BODY Fabric Cap Size: 16 x 28 cm Height: 31 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 15 cm Base Plate Size: 8 x 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                Ѕидна светилка Pardo - 3031Ѕидна светилка Pardo - 3031
                                • Ново
                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                 METAL BODY Fabric Cap Size: 16 x 28 cm Height: 31 cm Cap's Diameter: 16 cm Cap's Height: 15 cm Base Plate Size: 8 x 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                 1.500 ден.2.000 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  850 ден.1.300 ден.
                                  Ѕидна светилка Harput - N-1322Ѕидна светилка Harput - N-1322
                                  • Ново
                                   850 ден.1.300 ден.Редовна цена-450 ден. исклученоЦена
                                   Ѕидна светилка Harput - N-1322Ѕидна светилка Harput - N-1322
                                   • Ново
                                    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                    METAL BODY Diameter: 12 cm Height: 20 cm Cap's Diameter: 12 cm Cap's Height: 3 cm Base Plate Diameter: 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                    850 ден.1.300 ден.Редовна цена-450 ден. исклученоЦена
                                    Ѕидна светилка Harput - N-1322Ѕидна светилка Harput - N-1322
                                    • Ново
                                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                     METAL BODY Diameter: 12 cm Height: 20 cm Cap's Diameter: 12 cm Cap's Height: 3 cm Base Plate Diameter: 12 cm  Base Plate Height: 3 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                     850 ден.1.300 ден.Редовна цена-450 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      1.800 ден.2.500 ден.
                                      Ѕидна светилка Atmaca - 10240Ѕидна светилка Atmaca - 10240
                                      • Ново
                                       1.800 ден.2.500 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                       Ѕидна светилка Atmaca - 10240Ѕидна светилка Atmaca - 10240
                                       • Ново
                                        Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                        METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Size: 15 x 15 cm Total Height: 24 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 15 W
                                        1.800 ден.2.500 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                        Ѕидна светилка Atmaca - 10240Ѕидна светилка Atmaca - 10240
                                        • Ново
                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                         METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Size: 15 x 15 cm Total Height: 24 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 15 W
                                         1.800 ден.2.500 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          1.999 ден.2.690 ден.
                                          Ѕидна светилка Roe - 10720Ѕидна светилка Roe - 10720
                                          • Ново
                                           1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                           Ѕидна светилка Roe - 10720Ѕидна светилка Roe - 10720
                                           • Ново
                                            Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                            METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Cap's Diameter: 15 cm Size: 15 x 24 x 24 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                            1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                            Ѕидна светилка Roe - 10720Ѕидна светилка Roe - 10720
                                            • Ново
                                             Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                             METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Cap's Diameter: 15 cm Size: 15 x 24 x 24 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                             1.999 ден.2.690 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              2.290 ден.3.000 ден.
                                              Ѕидна светилка Moon - 13328Ѕидна светилка Moon - 13328
                                              • Ново
                                               2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                               Ѕидна светилка Moon - 13328Ѕидна светилка Moon - 13328
                                               • Ново
                                                Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                METAL BODY Metal Base Plate Width: 33 cm  Height: 46 cm  Depth: 6 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 12W 3000K
                                                2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                Ѕидна светилка Moon - 13328Ѕидна светилка Moon - 13328
                                                • Ново
                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                 METAL BODY Metal Base Plate Width: 33 cm  Height: 46 cm  Depth: 6 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 12W 3000K
                                                 2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  1.990 ден.2.700 ден.
                                                  Ѕидна светилка Roe - 10725Ѕидна светилка Roe - 10725
                                                  • Ново
                                                   1.990 ден.2.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                   Ѕидна светилка Roe - 10725Ѕидна светилка Roe - 10725
                                                   • Ново
                                                    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                    METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Cap's Diameter: 15 cm Size: 15 x 24 x 24 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                    1.990 ден.2.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                    Ѕидна светилка Roe - 10725Ѕидна светилка Roe - 10725
                                                    • Ново
                                                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                     METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Cap's Diameter: 15 cm Size: 15 x 24 x 24 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                     1.990 ден.2.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      1.390 ден.1.900 ден.
                                                      Ѕидна светилка KN14Ѕидна светилка KN14
                                                      • Ново
                                                       1.390 ден.1.900 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                       Ѕидна светилка KN14Ѕидна светилка KN14
                                                       • Ново
                                                        Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                        100% FIR TREE (3 x 10 cm) Handmade Oven-Dried Wood Preservative Varnish Paint Size: 18 x 30 x 10 cm Jute Rope: 1 m Bulbs are not Included Socket Type: 1 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                        1.390 ден.1.900 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                        Ѕидна светилка KN14Ѕидна светилка KN14
                                                        • Ново
                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                         100% FIR TREE (3 x 10 cm) Handmade Oven-Dried Wood Preservative Varnish Paint Size: 18 x 30 x 10 cm Jute Rope: 1 m Bulbs are not Included Socket Type: 1 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                         1.390 ден.1.900 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          2.100 ден.2.500 ден.
                                                          Ѕидна светилка Jewel - 10565Ѕидна светилка Jewel - 10565
                                                          • Ново
                                                           2.100 ден.2.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                           Ѕидна светилка Jewel - 10565Ѕидна светилка Jewel - 10565
                                                           • Ново
                                                            Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                            METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Size: 15 x 27 cm Total Height: 36 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 15 W
                                                            2.100 ден.2.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                            Ѕидна светилка Jewel - 10565Ѕидна светилка Jewel - 10565
                                                            • Ново
                                                             Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                             METAL BODY Glass Cap Metal Base Plate Size: 15 x 27 cm Total Height: 36 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 12 cm Base Plate Height: 3 cm IP20 Socket Type: E14 Max 15 W
                                                             2.100 ден.2.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              2.900 ден.3.600 ден.
                                                              Ѕидна светилка Umut - 13298Ѕидна светилка Umut - 13298
                                                              • Ново
                                                               2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                               Ѕидна светилка Umut - 13298Ѕидна светилка Umut - 13298
                                                               • Ново
                                                                Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                METAL BODY Metal Base Plate Width: 17 cm  Height: 86 cm  Depth: 5 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 16W 3000K
                                                                2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                Ѕидна светилка Umut - 13298Ѕидна светилка Umut - 13298
                                                                • Ново
                                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                 METAL BODY Metal Base Plate Width: 17 cm  Height: 86 cm  Depth: 5 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 16W 3000K
                                                                 2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  1.590 ден.2.000 ден.
                                                                  Ѕидна светилка Cut - 11810Ѕидна светилка Cut - 11810
                                                                  • Ново
                                                                   1.590 ден.2.000 ден.Редовна цена-410 ден. исклученоЦена
                                                                   Ѕидна светилка Cut - 11810Ѕидна светилка Cut - 11810
                                                                   • Ново
                                                                    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                    METAL BODY Metal Cap Size: 8 x 12 x 30 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 30 Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 2 x G9 Max 10 W
                                                                    1.590 ден.2.000 ден.Редовна цена-410 ден. исклученоЦена
                                                                    Ѕидна светилка Cut - 11810Ѕидна светилка Cut - 11810
                                                                    • Ново
                                                                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                     METAL BODY Metal Cap Size: 8 x 12 x 30 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 30 Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: 2 x G9 Max 10 W
                                                                     1.590 ден.2.000 ден.Редовна цена-410 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      1.100 ден.1.500 ден.
                                                                      Ѕидна светилка SP021
                                                                      • Ново
                                                                       1.100 ден.1.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                       Ѕидна светилка SP021
                                                                       • Ново
                                                                        Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                        METAL BODY Jute Cap Height: 25 cm Width: 25 cm Depth: 25 cm Bulb is not included Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                        1.100 ден.1.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                        Ѕидна светилка SP021
                                                                        • Ново
                                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                         METAL BODY Jute Cap Height: 25 cm Width: 25 cm Depth: 25 cm Bulb is not included Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                         1.100 ден.1.500 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          2.900 ден.3.600 ден.
                                                                          Ѕидна светилка Umut - 13299Ѕидна светилка Umut - 13299
                                                                          • Ново
                                                                           2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                           Ѕидна светилка Umut - 13299Ѕидна светилка Umut - 13299
                                                                           • Ново
                                                                            Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                            METAL BODY Metal Base Plate Width: 17 cm  Height: 86 cm  Depth: 5 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 16W 3000K
                                                                            2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                            Ѕидна светилка Umut - 13299Ѕидна светилка Umut - 13299
                                                                            • Ново
                                                                             Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                             METAL BODY Metal Base Plate Width: 17 cm  Height: 86 cm  Depth: 5 cm Base Plate Diameter: 10 cm Base Plate Depth: 3 cm IP20 Lampholder Type: Integral Led Socket Type: LED 16W 3000K
                                                                             2.900 ден.3.600 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              1.400 ден.1.990 ден.
                                                                              Ѕидна светилка Bird - 3203Ѕидна светилка Bird - 3203
                                                                              • Ново
                                                                               1.400 ден.1.990 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                               Ѕидна светилка Bird - 3203Ѕидна светилка Bird - 3203
                                                                               • Ново
                                                                                Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                METAL BODY Size: 34 x 5 cm Height: 34 cm Socket Type: G9/1 Max 10 W IP Code: IP20
                                                                                1.400 ден.1.990 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                                Ѕидна светилка Bird - 3203Ѕидна светилка Bird - 3203
                                                                                • Ново
                                                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                 METAL BODY Size: 34 x 5 cm Height: 34 cm Socket Type: G9/1 Max 10 W IP Code: IP20
                                                                                 1.400 ден.1.990 ден.Редовна цена-590 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  1.990 ден.2.500 ден.
                                                                                  Ѕидна светилка Reis - 13341Ѕидна светилка Reis - 13341
                                                                                  • Ново
                                                                                   1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                   Ѕидна светилка Reis - 13341Ѕидна светилка Reis - 13341
                                                                                   • Ново
                                                                                    Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                    METAL BODY Metal Cap Width: 18 cm  Height: 40 cm  Depth: 8 cm IP20 Socket Type: 1 x E14 Max 40 W
                                                                                    1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                    Ѕидна светилка Reis - 13341Ѕидна светилка Reis - 13341
                                                                                    • Ново
                                                                                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                     METAL BODY Metal Cap Width: 18 cm  Height: 40 cm  Depth: 8 cm IP20 Socket Type: 1 x E14 Max 40 W
                                                                                     1.990 ден.2.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                     Globo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12wGlobo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12w
                                                                                       Globo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12wGlobo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12w
                                                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                         Globo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12w
                                                                                         4.850 ден.Цена
                                                                                         Globo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12wGlobo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12w
                                                                                           Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                           Globo Chasey – Златна ЛЕД ѕидна светилка 12w
                                                                                           4.850 ден.Цена
                                                                                             4.590 ден.
                                                                                             Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                               4.590 ден.Цена
                                                                                               Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                 Globo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                 4.590 ден.Цена
                                                                                                 Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                   Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                   Globo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                   4.590 ден.Цена
                                                                                                     4.590 ден.
                                                                                                     Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                       4.590 ден.Цена
                                                                                                       Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                         Globo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                         4.590 ден.Цена
                                                                                                         Globo Many – ЛЕД ѕидна светилкаGlobo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                           Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                           Globo Many – ЛЕД ѕидна светилка
                                                                                                           4.590 ден.Цена
                                                                                                           Globo Martha – Ѕидна светилка со една сијалицаGlobo Martha – Ѕидна светилка со една сијалица
                                                                                                             Globo Martha – Ѕидна светилка со една сијалица
                                                                                                             790 ден.Цена
                                                                                                             Globo Martha – Ѕидна светилка со една сијалицаGlobo Martha – Ѕидна светилка со една сијалица
                                                                                                               Globo Martha – Ѕидна светилка со една сијалица
                                                                                                               790 ден.Цена
                                                                                                               Globo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалициGlobo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалици
                                                                                                                 Globo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалициGlobo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалици
                                                                                                                   Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                   Globo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалици
                                                                                                                   1.550 ден.Цена
                                                                                                                   Globo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалициGlobo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалици
                                                                                                                     Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                     Globo Martha – Плафонски лустер со 2 сијалици
                                                                                                                     1.550 ден.Цена
                                                                                                                     Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14
                                                                                                                       Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14
                                                                                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                         Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14
                                                                                                                         795 ден.Цена
                                                                                                                         Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14
                                                                                                                           Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                           Globo Xara I – Црна ѕидна светилка 1хЕ14
                                                                                                                           795 ден.Цена
                                                                                                                             Globo Xara I – Црн лустер со 3 сијалициGlobo Xara I – Црн лустер со 3 сијалици
                                                                                                                               2.790 ден.Цена
                                                                                                                               Globo Xara I – Црн лустер со 3 сијалициGlobo Xara I – Црн лустер со 3 сијалици
                                                                                                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                 Globo Xara I – Црн лустер со 3 сијалици
                                                                                                                                 2.790 ден.Цена
                                                                                                                                 Globo Xara I – Црн лустер со 3 сијалициGlobo Xara I – Црн лустер со 3 сијалици
                                                                                                                                   Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                   Globo Xara I – Црн лустер со 3 сијалици
                                                                                                                                   2.790 ден.Цена
                                                                                                                                     2.790 ден.
                                                                                                                                     Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14
                                                                                                                                       2.790 ден.Цена
                                                                                                                                       Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14
                                                                                                                                         Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                         Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14
                                                                                                                                         2.790 ден.Цена
                                                                                                                                         Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14
                                                                                                                                           Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                           Globo Xara I – Црн лустер со 3xE14
                                                                                                                                           2.790 ден.Цена
                                                                                                                                             2.990 ден.
                                                                                                                                             Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14
                                                                                                                                               2.990 ден.Цена
                                                                                                                                               Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14
                                                                                                                                                 Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                                 Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14
                                                                                                                                                 2.990 ден.Цена
                                                                                                                                                 Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14
                                                                                                                                                   Спот / Ѕидни Светлечки Тела
                                                                                                                                                   Globo Xara I – Црн лустер со 4xE14
                                                                                                                                                   2.990 ден.Цена