Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Додатоци во исхрана
Додатоци во исхрана
Поткатегории

30 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
  • Ново
   My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
   • Ново
    MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
    1.500 ден.Цена
    My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
    • Ново
     MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
     1.500 ден.Цена
     • Ново
      My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
      • Ново
       1.500 ден.Цена
       My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
       • Ново
        MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
        1.500 ден.Цена
        My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
        • Ново
         MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
         1.500 ден.Цена
         • Ново
          1.900 ден.
          Колаген - My way Blueberry, 250gr
          • Ново
           1.900 ден.Цена
           Колаген - My way Blueberry, 250gr
           • Ново
            Додатоци во исхрана
            MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I со вкус на боровинки, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на...
            1.900 ден.Цена
            Колаген - My way Blueberry, 250gr
            • Ново
             Додатоци во исхрана
             MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I со вкус на боровинки, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на...
             1.900 ден.Цена
             • Ново
              1.900 ден.
              Колаген - My way Natural, 250gr
              • Ново
               1.900 ден.Цена
               Колаген - My way Natural, 250gr
               • Ново
                Додатоци во исхрана
                MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на еластичноста на кожата и...
                1.900 ден.Цена
                Колаген - My way Natural, 250gr
                • Ново
                 Додатоци во исхрана
                 MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на еластичноста на кожата и...
                 1.900 ден.Цена
                   2.100 ден.
                   Creatine Monohydrate, 500 g
                     2.100 ден.Цена
                     Creatine Monohydrate, 500 g
                       Додатоци во исхрана
                       2.100 ден.Цена
                       Creatine Monohydrate, 500 g
                         Додатоци во исхрана
                         2.100 ден.Цена
                           1.290 ден.
                           Creatine Monohydrate, 250 g
                             1.290 ден.Цена
                             Creatine Monohydrate, 250 g
                               Додатоци во исхрана
                               1.290 ден.Цена
                               Creatine Monohydrate, 250 g
                                 Додатоци во исхрана
                                 1.290 ден.Цена
                                   3.890 ден.
                                   Impact Whey Protein, 2.5kg
                                     3.890 ден.Цена
                                     Impact Whey Protein, 2.5kg
                                       Додатоци во исхрана
                                       Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                       3.890 ден.Цена
                                       Impact Whey Protein, 2.5kg
                                         Додатоци во исхрана
                                         Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                         3.890 ден.Цена
                                           1.990 ден.
                                           Micellar Casein, 908 g
                                             1.990 ден.Цена
                                             Micellar Casein, 908 g
                                               Додатоци во исхрана
                                               1.990 ден.Цена
                                               Micellar Casein, 908 g
                                                 Додатоци во исхрана
                                                 1.990 ден.Цена
                                                   3.640 ден.
                                                   Micellar Casein, 2270 g
                                                     3.640 ден.Цена
                                                     Micellar Casein, 2270 g
                                                       Додатоци во исхрана
                                                       3.640 ден.Цена
                                                       Micellar Casein, 2270 g
                                                         Додатоци во исхрана
                                                         3.640 ден.Цена
                                                           2.290 ден.2.490 ден.
                                                           Instantized BCAA 2:1:1, 500 g
                                                             2.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                             Instantized BCAA 2:1:1, 500 g
                                                               Додатоци во исхрана
                                                               2.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                               Instantized BCAA 2:1:1, 500 g
                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                 2.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                   2.340 ден.
                                                                   NO Xplode 3.0, 600 g.
                                                                     2.340 ден.Цена
                                                                     NO Xplode 3.0, 600 g.
                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                       2.340 ден.Цена
                                                                       NO Xplode 3.0, 600 g.
                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                         2.340 ден.Цена
                                                                           1.950 ден.
                                                                           Gold Standard Pre Workout, 330 g
                                                                             1.950 ден.Цена
                                                                             Gold Standard Pre Workout, 330 g
                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                               1.950 ден.Цена
                                                                               Gold Standard Pre Workout, 330 g
                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                 1.950 ден.Цена
                                                                                   2.170 ден.
                                                                                   100% Whey Protein Professional, 920 g
                                                                                     2.170 ден.Цена
                                                                                     100% Whey Protein Professional, 920 g
                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                       2.170 ден.Цена
                                                                                       100% Whey Protein Professional, 920 g
                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                         2.170 ден.Цена
                                                                                           3.990 ден.
                                                                                           100% Whey Protein Professional, 2350 g
                                                                                             3.990 ден.Цена
                                                                                             100% Whey Protein Professional, 2350 g
                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                               3.990 ден.Цена
                                                                                               100% Whey Protein Professional, 2350 g
                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                 3.990 ден.Цена
                                                                                                   899 ден.1.120 ден.
                                                                                                   1st Whey, 454 g
                                                                                                     899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                                                     1st Whey, 454 g
                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                       899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                                                       1st Whey, 454 g
                                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                                         899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                                                           2.500 ден.
                                                                                                           Колаген - Bovine Matrix of natural origin
                                                                                                             2.500 ден.Цена
                                                                                                             Колаген - Bovine Matrix of natural origin
                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                               Колаген тип II е форма на колаген присутна во ‘рскавицата (нема тип I во’ рскавицата). Што е најважно, се јавува во природна матрица со гликозаминогликани (ГАГ). Додека колагенот тип II обезбедува цврстина на истегнување и еластичност на ткивото, ГАГ ја подмачкува ‘рскавицата, заедно обезбедувајќи совршена матрица за апсорпција на шок и поднесување стрес.
                                                                                                               2.500 ден.Цена
                                                                                                               Колаген - Bovine Matrix of natural origin
                                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                                 Колаген тип II е форма на колаген присутна во ‘рскавицата (нема тип I во’ рскавицата). Што е најважно, се јавува во природна матрица со гликозаминогликани (ГАГ). Додека колагенот тип II обезбедува цврстина на истегнување и еластичност на ткивото, ГАГ ја подмачкува ‘рскавицата, заедно обезбедувајќи совршена матрица за апсорпција на шок и поднесување стрес.
                                                                                                                 2.500 ден.Цена
                                                                                                                   2.300 ден.
                                                                                                                   Колаген - Wild Marine
                                                                                                                     2.300 ден.Цена
                                                                                                                     Колаген - Wild Marine
                                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                                       Морските колагенски пептиди се здравствена состојка направена од риба и се користи во различни производи за здравје и убавина. Како колаген од говеда, свињи и други риби, овие колагенски пептиди се произведуваат од 100% природни животински извори-во овој случај, кожи од диви уловени океански риби. Морските колагенски пептиди стануваат се попопуларни како кај потрошувачите така и кај...
                                                                                                                       2.300 ден.Цена
                                                                                                                       Колаген - Wild Marine
                                                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                                                         Морските колагенски пептиди се здравствена состојка направена од риба и се користи во различни производи за здравје и убавина. Како колаген од говеда, свињи и други риби, овие колагенски пептиди се произведуваат од 100% природни животински извори-во овој случај, кожи од диви уловени океански риби. Морските колагенски пептиди стануваат се попопуларни како кај потрошувачите така и кај...
                                                                                                                         2.300 ден.Цена
                                                                                                                           1.900 ден.
                                                                                                                           Колаген - Bovine
                                                                                                                             1.900 ден.Цена
                                                                                                                             Колаген - Bovine
                                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                                               Пептан е лесен за употреба и е совршен за оние кои сакаат едноставен и иновативен начин на консумација, кој е прилагоден на Вашиот секојдневен начин на живот. Одлично се раствора во ладна вода. Прашокот Пептан може да го измешате во секакви пијалоци, како што се смути, млечни производи и многу повеќе. Неутрален вкус и мирис. Пептанот може лесно да се вклопи во секакви рецепти што ви се...
                                                                                                                               1.900 ден.Цена
                                                                                                                               Колаген - Bovine
                                                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                                                 Пептан е лесен за употреба и е совршен за оние кои сакаат едноставен и иновативен начин на консумација, кој е прилагоден на Вашиот секојдневен начин на живот. Одлично се раствора во ладна вода. Прашокот Пептан може да го измешате во секакви пијалоци, како што се смути, млечни производи и многу повеќе. Неутрален вкус и мирис. Пептанот може лесно да се вклопи во секакви рецепти што ви се...
                                                                                                                                 1.900 ден.Цена
                                                                                                                                   439 ден.
                                                                                                                                   Детрикал 4000
                                                                                                                                     439 ден.Цена
                                                                                                                                     Детрикал 4000
                                                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                                                       Храна за посебни медицински намени, за диететско регулирање кај лица со остеопенија, остеопороза, автоимуни, кардиоваскуларни, малигни болести и други состојби и болести кај кои е неопходен надомест на витамин Д.
                                                                                                                                       439 ден.Цена
                                                                                                                                       Детрикал 4000
                                                                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                                                                         Храна за посебни медицински намени, за диететско регулирање кај лица со остеопенија, остеопороза, автоимуни, кардиоваскуларни, малигни болести и други состојби и болести кај кои е неопходен надомест на витамин Д.
                                                                                                                                         439 ден.Цена
                                                                                                                                           381 ден.
                                                                                                                                           Детрикал 2000
                                                                                                                                             381 ден.Цена
                                                                                                                                             Детрикал 2000
                                                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                                                               ДЕТРИКАЛ витамин Д 2000 IU x 60 обложени таблети (блистер 2 x 30)/кутија. Активна состојка: Витамин Д (холекалциферол) - една таблета содржи 50 μg  ДЕТРИКАЛ 2000 е храна за посебни медицински намени и придонесува: - за одржување на здрави коски - за одржување на нормална мускулна функција - за нормална функција на имуниот систем ...
                                                                                                                                               381 ден.Цена
                                                                                                                                               Детрикал 2000
                                                                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                 ДЕТРИКАЛ витамин Д 2000 IU x 60 обложени таблети (блистер 2 x 30)/кутија. Активна состојка: Витамин Д (холекалциферол) - една таблета содржи 50 μg  ДЕТРИКАЛ 2000 е храна за посебни медицински намени и придонесува: - за одржување на здрави коски - за одржување на нормална мускулна функција - за нормална функција на имуниот систем ...
                                                                                                                                                 381 ден.Цена
                                                                                                                                                   6.540 ден.7.270 ден.
                                                                                                                                                   Impact Whey Protein, 5kg
                                                                                                                                                     6.540 ден.7.270 ден.Редовна цена-730 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Impact Whey Protein, 5kg
                                                                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                       Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                                                                                                                                       6.540 ден.7.270 ден.Редовна цена-730 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Impact Whey Protein, 5kg
                                                                                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                         Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                                                                                                                                         6.540 ден.7.270 ден.Редовна цена-730 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           1.890 ден.
                                                                                                                                                           Impact Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                             1.890 ден.Цена
                                                                                                                                                             Impact Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                               Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                                                                                                                                               1.890 ден.Цена
                                                                                                                                                               Impact Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                 Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.
                                                                                                                                                                 1.890 ден.Цена
                                                                                                                                                                   4.090 ден.4.760 ден.
                                                                                                                                                                   Metapure Zero Carb Whey, 2000 g
                                                                                                                                                                     4.090 ден.4.760 ден.Редовна цена-670 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Metapure Zero Carb Whey, 2000 g
                                                                                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                       Без јагленохидрати, без шеќери, без масти, без лактоза! Ако барате врвен изолат од сурутка без јагленохидрати и останати штетни додатоци ова е производ токму за вас. Со таа цел QNT, кој одлично ги познава потребите на спортистите, создаде производ кој се вика Metapure Zero Carb Whey Isolate, најчистиот што може да се најде на пазарот, направен од изолат од сурутка кој вашиот организам...
                                                                                                                                                                       4.090 ден.4.760 ден.Редовна цена-670 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Metapure Zero Carb Whey, 2000 g
                                                                                                                                                                         Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                         Без јагленохидрати, без шеќери, без масти, без лактоза! Ако барате врвен изолат од сурутка без јагленохидрати и останати штетни додатоци ова е производ токму за вас. Со таа цел QNT, кој одлично ги познава потребите на спортистите, создаде производ кој се вика Metapure Zero Carb Whey Isolate, најчистиот што може да се најде на пазарот, направен од изолат од сурутка кој вашиот организам...
                                                                                                                                                                         4.090 ден.4.760 ден.Редовна цена-670 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           1.580 ден.
                                                                                                                                                                           Delicious Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                                             1.580 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Delicious Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                               За раст и одржување на мускулна маса.
                                                                                                                                                                               1.580 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Delicious Whey Protein, 1000 g
                                                                                                                                                                                 Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                                 За раст и одржување на мускулна маса.
                                                                                                                                                                                 1.580 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
                                                                                                                                                                                   100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
                                                                                                                                                                                     Златен Стандард по кој се мерат сите останати протеини Whey протеинот е планетарно популарен кај сите активни личности поради својата брза апсорпција и богат аминокиселински профил кој нуди обнова и изградба на мускулатура после тренинг.
                                                                                                                                                                                     4.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
                                                                                                                                                                                       Златен Стандард по кој се мерат сите останати протеини Whey протеинот е планетарно популарен кај сите активни личности поради својата брза апсорпција и богат аминокиселински профил кој нуди обнова и изградба на мускулатура после тренинг.
                                                                                                                                                                                       4.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         1.260 ден.
                                                                                                                                                                                         Light Digest Whey Protein White chocolate 500 g
                                                                                                                                                                                           1.260 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Light Digest Whey Protein White chocolate 500 g
                                                                                                                                                                                             Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                                             Light Digest Whey Protein е нова генерација на исклучително лесно сварливи протеини кои зад себе не оставаат надуеност или тегоби во стомакот и имаат феноменален вкус. Како таква формула погодни се за секоја програма која вклучува изградба и одржување на мускули, како и при губење на телесна тежина, регенерација итн.
                                                                                                                                                                                             1.260 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Light Digest Whey Protein White chocolate 500 g
                                                                                                                                                                                               Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                                               Light Digest Whey Protein е нова генерација на исклучително лесно сварливи протеини кои зад себе не оставаат надуеност или тегоби во стомакот и имаат феноменален вкус. Како таква формула погодни се за секоја програма која вклучува изградба и одржување на мускули, како и при губење на телесна тежина, регенерација итн.
                                                                                                                                                                                               1.260 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 1.260 ден.
                                                                                                                                                                                                 Light Digest Whey Protein Creme brulee 500 g
                                                                                                                                                                                                   1.260 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Light Digest Whey Protein Creme brulee 500 g
                                                                                                                                                                                                     Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                                                     Light Digest Whey Protein е нова генерација на исклучително лесно сварливи протеини кои зад себе не оставаат надуеност или тегоби во стомакот и имаат феноменален вкус. Како таква формула погодни се за секоја програма која вклучува изградба и одржување на мускули, како и при губење на телесна тежина, регенерација итн.
                                                                                                                                                                                                     1.260 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                     Light Digest Whey Protein Creme brulee 500 g
                                                                                                                                                                                                       Додатоци во исхрана
                                                                                                                                                                                                       Light Digest Whey Protein е нова генерација на исклучително лесно сварливи протеини кои зад себе не оставаат надуеност или тегоби во стомакот и имаат феноменален вкус. Како таква формула погодни се за секоја програма која вклучува изградба и одржување на мускули, како и при губење на телесна тежина, регенерација итн.
                                                                                                                                                                                                       1.260 ден.Цена