Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Печки и камини за централно греење
Печки и камини за централно греење

1 производ

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
   Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
     Печки и камини за централно греење
     Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
     26.990 ден.Цена
     Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
       Печки и камини за централно греење
       Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
       26.990 ден.Цена